Indigo.

Pradėjo vitake, birželio 02, 2012, 19:39:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

OKULTISTE

Na, manau, kad Soldieris patektu i sio forumo ismaneliskiausiu penketuka (gal tik kol kas), o indigo dar gerai nepazinau, bet kiek skaitau, tai kazkokie kliedesiai man atrodo... Bet gal cia del to, kad as kaip ir antiindigo gaunuosi pagal tuos 26 apibudinimus (pritempinejant vos 5 atitiko) ir del to nesuprantu...

indigo

Nezinau ka norejai tuo pasakyti bet butu malonu jaigu kaip pirmoji galetum konors musu ismokyti

LiepaBlack

Man atrodo kad cia daugumai tinka sitie bruozai, nes man tai daugiau nei puse tiko...

RoxiO

Citata iš: indigo  birželio 04, 2012, 20:01:49
Dq man tavo neismanymas tegul skamba kaip paguoda nes tik tada galiu zinot kad vis dar yra laiko ismokyti neismanelius :)


Na tokie neišmanėliai kaip mes bent jau nerašo "acpeti", "acitiko". Išmok lietuvių kalbos, burtininke. ;)

indigo

acitiko ar acitiks jokio skirtumo nera gerai kad bent tu konors ismokai gyvuliuku mokykloi :)

RoxiO

#20
birželio 07, 2012, 10:17:29 Redagavimas: birželio 07, 2012, 10:19:09 by RoxiO
Citata iš: indigo  birželio 06, 2012, 22:33:02
acitiko ar acitiks jokio skirtumo nera gerai kad bent tu konors ismokai gyvuliuku mokykloi :)


Tiesą sakant toje "gyvuliukų" mokykloje aš nelabai mokausi ir nesistengiu, nes aš ten praktiškai neišmokstu nieko man naudingo. Ko man reikia aš išmokstu savarankiškai, o ten einu tik tam, kad eit. Bet kokiu atveju dabar kokiam nors internautui atsivertus mūsų diskusiją aš atrodysiu rimčiau, nes aš bent nedarau tokių baisių gramatinių klaidų.

Beelzebub

Citata iš: indigo  birželio 06, 2012, 22:33:02
acitiko ar acitiks jokio skirtumo nera gerai kad bent tu konors ismokai gyvuliuku mokykloi :)


Šiaip yra skirtumas.

Markamis

Mums kažkada, pora metų atgal sakė, kad mes- beraščių karta. Netikėjau....

indigo

O man mazam sake kad mes pakeisim pasauli irgi netikejau bet dbr tikiu kaip ir tu :D

Markamis

Atvirai pasakius aš tuo labai abejoju. Matau kaip mano metų žmonės jau yra prasigėrę. Matau, kaip žmonės krentą į visišką dugną ir visiškai nesistengia iš jo išlipti. Jie nekyla prieš srovę, jie plaukia pasroviui. Jie nemato prasmės ką nors keisti, jie gali pavirkauti kaip jiems blogiau ir nueiti toliau gerti ar daryti dar ką nors. Kol didžioji dalis kartos nesusivoks kas vyksta iš tikrųjų ir nebandys visko pakeisti nieko ir nevyks. Turi nelikti žmonių, kurių balsus po to galima bus nupirkti už bambalį.

Anonymous

Citata iš: TinSoldier  birželio 03, 2012, 18:20:34
Pala, aš gerai supratau? Indigo(forumo dalyvis) geba matyti auras, numatyti ateitį, skaityti kitų žmonių mintis, kažką dar ten su telekineze mačiau ir dar kažkaip ekstrasensoriškai aplinką suvokia. Blem... Mano kuklia nuomone, nusipelnei metų idioto ir lunatiko titulo  ::)


o tu zinai kad jis taip nesugeba? aš netikiu kad sugeba, bet manau kad tai įmanoma, priklausomai nuo to, kiek jam metu, ir kiek jis tai praktikuoja.. tad geriau nekibt prie nieko, jeigu nezinai kaip ištikro yra.

paragraf 78

Savo nuomonę apie indigo vaikus išsakau savo straipsnyje
Indigo vaikai - fenomeno kritika
http://www.egzorcistas.lt/home/indigo-vaikai-fenomeno-kritika
Kam įdomu pasiskaitykite. Beje jame kritikuoju ir tą testą pirmajame puslapyje.
Smagaus skaitymo.

astropasaulis

As tai tikiuo siuo reiskiniu. Nejaugi nepastebete jautresniu, dvasingesniu, filosofiskesniu vaiku uz kitus? Kai toki vaika mato paprastas zmogus pagalvoja, kad jis keistas, nepritampantis, susimastes...

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: astropasaulis  liepos 16, 2012, 14:53:19
As tai tikiuo siuo reiskiniu. Nejaugi nepastebete jautresniu, dvasingesniu, filosofiskesniu vaiku uz kitus? Kai toki vaika mato paprastas zmogus pagalvoja, kad jis keistas, nepritampantis, susimastes...


Kaip atskirt dvasingą nuo nedvasingo vaiko? :) jautrus vaikas - ne kriterijus :)

Bildukas

 :) Tikiu , kad augancios kartos pranasesnes uz nueinancias. Kaip tuos vaikus , paauglius ar jaunus zmones bepavadinsi . Gal but Lietuvoje kol kas nesijaucia taip ryskiai , nes kol kas, labai gaila , bet Lietuvoje dar nelabai kreipiamas demesys i vaiku jausmus , nepaisoma ju nuomone , gal but daugumai tevu net nera salygu dvasiniam ir visapusiskam vaiku ugdymu . Taciau cia matau tikrai nemazai graziu pavyzdziu. Taip , vaikai samoningesni , jie pilni energijos , jiems rupi politika , zmonijos ir visa kas gyva Zemeje gerove . Ju jaunus ir skvarbius protus traukia zvaigzdes , sportai , keliones , technika . Jau nekalbant apie zaibo greitumu tobulejancias ivairias kompjuterines , elektronines technologijas. Ir siame kolosaliniame informacijos sraute jie speja ne tik susigaudyti , bet islikti individualiais , nepakartojamais , turinciais savo nuomone ir mokanciais ja apginti. As is sirdies zaviuosi jaunaja karta .

Aukštyn