Del treciosios akies

Pradėjo viliusinas, birželio 03, 2014, 18:22:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Citata iš: Mekabciel  vasario 14, 2017, 11:28:37Realybeje egzistuoja tik forma(ketinimas) ir materija.
Kabala domėjausi labai mažai. Viena priežasčių ta, kad nenoriu jai gaišti laiko, nes joje dėstomas pasenęs mąstymo būdas. Iš to, ką čia parašei, savo sąmonėje nerandu nė vieno žodžio. Aišku, reikia „mokytis" ir įrašius į atmintį žinias, ta forma atsiranda, tačiau šiais laikais tokios formos neproduktyvios.

Mano įsitikinimu, žmogaus ir visos žmonijos tikslas yra išaiškinti objektyvaus laksato paslaptį, t. y., visą, holoplastinę struktūrą arba schemą. Kabala to padaryti neleidžia. Daug geriau yra fizikos sąvokinis aparatas.

Viskas susideda iš judėjimo ir įtempio energijos. Kai sujungtos į vieną sistemą, šios energijos yra lygios ir pagal lagranžo diferencialinę lygtį leidžia apskaičiuoti materijos saviveikos jėgą. Jėgos kiekio matas yra materijos pagreitėjimas, vertinamas kiekybiškai. Kuo daugiau jėgos saviveikoje, tuo materija pagreitėja daugiau.

Kitas būdas nustatyti saviveikos pagreitėjimą, yra veiksmo integralas, kuris judėjimo-įtempio energiją įstato į nueitą kelio atkarpą. Ta atkarpa yra priklausoma nuo pagreitėjimo, vadinasi taip pat gali būti materijos saviveikos jėgos matas.

Įstačius šiuos dėsnius į objektyvų laksatą, galima skaičiuoti įvairias materijos savybes. Pagrindu paėmę stygos modelį, galime skaičiuoti visas vidines kvantų savybes, įvesdami į jį sužadinimo lygių spektrą.

Visų fenomenologijų savybės priklauso nuo judėjimo, kuris kyla iš energijos.

Akivaizdžiai matosi, kad fizikos „kabala" daug produktyvesnė, jau vien dėl galimybės vertinti savybes kiekybiškai. Žmogaus tikslas vystyti ne save, bet žinias. Skaidymas ne yda, bet metodas.

Mekabciel

Citata iš: klajunas  vasario 14, 2017, 12:37:19Kabala domėjausi labai mažai. Viena priežasčių ta, kad nenoriu jai gaišti laiko, nes joje dėstomas pasenęs mąstymo būdas. Iš to, ką čia parašei, savo sąmonėje nerandu nė vieno žodžio. Aišku, reikia „mokytis" ir įrašius į atmintį žinias, ta forma atsiranda, tačiau šiais laikais tokios formos neproduktyvios.
Sakai Dievo atskleidimo budai keiciasi? Jei seniau vienaip ateidavo i suvokima, tai dabar kazkas pasikeite?
Formos neproduktyvios nes tokie laikai kai stengiesi suprasti. Suprasti verta tik tam, kad uzsinoret pasikeisti.

Citata iš: klajunas  vasario 14, 2017, 12:37:19Mano įsitikinimu, žmogaus ir visos žmonijos tikslas yra išaiškinti objektyvaus laksato paslaptį, t. y., visą, holoplastinę struktūrą arba schemą. Kabala to padaryti neleidžia. Daug geriau yra fizikos sąvokinis aparatas.

Akivaizdžiai matosi, kad fizikos „kabala" daug produktyvesnė, jau vien dėl galimybės vertinti savybes kiekybiškai. Žmogaus tikslas vystyti ne save, bet žinias. Skaidymas ne yda, bet metodas.

Nieko neissiaiskinsi. Dievo neimanoma issiaiskinti ar suprasti... Ir nera jokios objektyvaus laksato paslapties. Isvis nera jokiu paslapciu... Paslaptis yra labai paprasta - gilinsiesi savo protu i sita visa moksla, tol kol suprasi, kad gilinimasis yra visiskai beprasmis reikalas... Ir tada isijungs noras pasikeisti, kad pajausti.

Metodas yra tik vienas - apvienyt visus daiktus i viena, o ne atvirksciai, isskaidytus objektus ivardinti.
Skaidymas tik ivardinimas suskaidytos realybes daliu. Kuo tai metodas? Kas is to, kad tu lekste ivardinsi lekste, kedę kėde ir iki bozono, stygos ir t.t.?

Aiskinimasis yra reikalingas tik tam, kad suprasti kodel, kur, kaip, kokiu budu pasikeisti. Ir tada supranti, kad ir pats tu pasikeisti negali, o viskas ka galesi tai paprasyt. Ne tu sita darba pradejai ne tu ir uzbaigsi.



klajunas

Citata iš: Mekabciel  vasario 14, 2017, 13:12:50<...> uzsinoret pasikeisti.
Citata iš: Mekabciel  vasario 14, 2017, 13:12:50<...> isijungs noras pasikeisti, kad pajausti.
Čia pakalbėjai kaip įgudęs smegenų pudrintojas, bet man šitie žodžiai kiauri, nieko gilaus juose nėra. Pasikeisti galima tik iš kažko į kažką, nesuprantu kam ta elipsė, kai nori pasakyti, kad vienintelis vertas dėmesio pasikeitimas iš netikinčio į tikintį. Šitie žodžiai nuvalkioti ir juos paprasčiausiai nori paslėpti, kad žmogus neva pats prie jų ateitų, nes kai po "klaidžiojimų" ateis, tai jau bus pasiruošęs priimti sprendimą.

Žmogus be dievo laimingesnis nei su jo iškamša, kurią kažkur viduje pasistato ir sukuria pajaučiantį santykį. Visos iškamšos iš žmogaus turi būti pašalintos, kad suprastų, kad viskas ką sąmonė atveria - yra jis pats, jo giliosios sielos struktūros. Pats žmogus yra dievas. Nes nieko tobulesnio už jį šiame pasaulyje neduota. Kai garbina dievą, tik sudvejina save, savo viduje iš savęs pagamina iškamšą, pakelia į dangų ir padaro savo valdovu.

Iš tikro danguje turi būti ne iškamša, bet pats žmogus. @a.t.sielis 'ui buvo įrodyta, kad kai pašalini visus supratimus, nelieka jokio dievo, nes jis pagamintas iš primityvaus proto logizmo. Pajausti siela gali tik save. Kai pajaučia save, turi pajausti kitą, o tam reikia pasigaminti supratimo įrankį, kuriuo yra protas.




Mekabciel

:)

Na as apie tikejima nesneku, nes tai igijo labai prasta reiksme.

Tai gausis taip: ar zmogus geba susidvejinti, iskelti save i virsu ir pakilti i ta virsu. I visai kita kokybe. Tai iskamsa reikalinga tam, kad tu galetum pakilti i aukstesne busena. Sukuri fantoma ir fantomas tave pati iskelia. :)


Tikejimas yra irankis, ieiti i savo sielos giliausiasias strukturas. Pabandyk su protu sukurti fantoma ir i ji ieiti. Neieisi, nes tu net nezinai i kur ieini.


cs

#49
vasario 14, 2017, 20:58:45 Redagavimas: vasario 14, 2017, 21:19:13 by cs
Matome iš praktikos, kad viskas įmanoma, ar bereikia papildomų įsitikinimų? Kam @klajunas dar stengiasi įrodinėti apie kokius dievus? Kodėl tiesiog paprasčiausiai neinat į priekį ir nepasakot tiesos. Tiesa, kad visi žmonės lygūs ir vienodi, tam tikroje stadijoje iki kurios trūksta pasakyti ar parodyti tikrą žmogiškumo įrodymą. O jeigu tai praėjusi tiesa tada turi būti kita atrasta tiesa, reikia pasakyti, kad žmogus nėra tikrasis mūsų rūšies užvadinimas. Žmogus kažkas kita, labai svetimo.

Aukštyn