Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Parapsichologija => Parapsichologija => Temą pradėjo: viliusinas birželio 03, 2014, 18:22:43

Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: viliusinas birželio 03, 2014, 18:22:43
Parasykite cia savo zinias apie treciosios akies atverima ir kas turi laiko trumpai aprasykite kaip tai padaryti. Zinau gana apie tai daug, bet aiskiai kur parasyta kaip tai padaryti nerandu..
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: lukas11xxf birželio 04, 2014, 21:05:31
http://jieskot-saves.ucoz.ru/news/2009-05-13-32
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: NEXO birželio 05, 2014, 13:27:25
daryk meditacija nukreipk energija i trečiaja aki daryk telekineze tai susije su trečiaja akimi
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: viliusinas birželio 05, 2014, 19:37:21
Kiek kartu i diena daryti meditacijas ir kaip pastebeti rezultatus? :-\
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: 001 birželio 05, 2014, 22:01:32
Citata iš: viliusinas  birželio 05, 2014, 19:37:21
Kiek kartu i diena daryti meditacijas ir kaip pastebeti rezultatus? :-\

Svarbu, kad darytum nuoširdžiai. Visokių įvairių programų, pratimų ir panašiai yra pilnas internetas, ypač jeigu moki anglų kalbą, tad nepatingėk padaryti paieškos.
Rezultatus tai patikėk tikrai pastebėsi jeigu jie bus, kai kurios trečios akies atidarymo "pasekmės" bus malonios, bet bus ir netiek malonių.
Jeigu užmerki savo akis ir matai baltas, mėlynas ar violetines spalvas, ryškius baltus taškus arba dar kažką panašaus (tikrai bus pakitęs vaizdas), tai reikš, kad tu pažadinai savo trečiąją akį.
Sėkmės! :)
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: viliusinas birželio 05, 2014, 23:03:54
Aciu. :)
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: idenmeyou sausio 02, 2015, 16:33:12
Legendų tokių yra, kad kadaise žmonės prieš daugybę metų turėjo gebėjimą matytį ateitį ir kitus įvairius dalykus, būtent per trečiąją akį, žinoma čia legendos, o įrodyti, kad taip buvo nelabai kas ir gali.

Dabar youtubėje yra įvairiausių tutorialų, garso dažnių, kurių klausant turėtų atsiverti trečioji akis. Aš pats labai abejoju tų video patikimumu. Tarp kitko netgi bandant atverti čakras, viena yra kaip trečioji akis. Bet yra tokių žmonių, kurių nuomonės taip pat laikausi, jog trečioji akis, tai lyg gebėjimas ištrūkti iš tam tikrų jausmų, pojūčių, kitaip sakant prasklaidyti iliuzijų rūką, pažvelgti į situaciją iš šalies, tik nereikia maišyti to su racionaliu mąstymu, nes daugelis daro tokią klaidą.

Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: mangirdas.bu gegužės 26, 2015, 16:24:11
Daug legendu, daug mitiniu faktu ir panašių dalyku yra. Visko pilna, kuo daugiau apsiskaites tuo geriau. Juk budavo tie šamanai kurie kaškaip irgi matydavo ateiti arba apsinarkašine arbatu prigere, o gal rimtai. Visgi kuo daugiau skirtingos informacijos, tuo geriau. Pasidomėk apie čakras. Pasižėk pilną filmą apie čakras.

O kaip atverti akį tai yra daug informacijos, kuo daugiau perskaityk ir tiek, čia niekuom  nepadėsi. Toks dalykas yra grinai asmeninis ir ateina kai jau būna nebededama pastangų.
Kitas variantas, na plius jei tu dvasiškas žmogus tau ir taip turėtu pavykti. Šeip išmeginti vadinamu narkotikiu kaip lsd ar tsb, dar ten kaskokios šanga liktais vadinas, ten užtrauki duma ir taškais iki 5min.
Šeip asmeniškai siulyčiau tsb, tai yra tikrai susije su 3 akim.

Pavykus atvert tau nekils klausimų ar tai pavyko. Tiesiog žinosi. Mokėsi koncentruot žvilgsnį. Poto laikuj bėgant suprasi, kad trečioji akis yra visas tavo kūnas. Aišku gal iš pradžių kiek kitaip jausies. Bet laikuj bėgant.. Toliau žinosi, kad tavo ta akis ir yra visas tavo kūnas. Išmoksi labiau kontroliuot savo kūna, suprasi savo judesius. Galėsi lengvai matyt vaizdinius, bus gyvenimas smagesnis.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: Dvidešimt Trys gegužės 02, 2016, 11:17:42
Pirmiau turi būti pasiruošęs ką gali pamatyti ar išmokti, šiaip labai daug "matricos robotukų" ir po to susidomi tavim, psychic atakas gali daryti ir kitaip uždraust tau matyti kas vyksta už užuolaidų, bet jei turi didelę savikontrolę ir nebijai visiškai nieko tada visai nieko patirtis. O kaip atverti ją, tai sutinku su mangirdas.bu, kai galiausiai bandant viską nepavyks, tai greičiau atsitiks savaime, nededant pastangų, užtenka didelio noro energetikos, o po to po biškį susidėsto viskas iš eilės, kad prie to priveda.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis lapkričio 10, 2016, 22:58:47
Visi kalba, rašo, patarinėja ir toliau? Man dar neteko pasikalbėti nei su vienu, kuris tokiais pratimais atvėrė trečią savo akį. Knygų ir metodikų daug, jose pilna pratimų, tik sugebėk perskaityti. Taigi o kur trečios akies atvėrimo esmė, fizika, kada, prie kokių sąlygų ji atsiveria, kokias kokybes reikia savyje išauginti, kokių energijų dėka ji atsiveria, kaip ji atsiveria, kam ji atsiveria ??? Jums neatrodo jei viskas būtų taip paprasta, tai kas antras sutiktas gatvėje turėtu atvertą trečią akį. Iš tų kurie čia taip maloniai pataria nurodo ir pan. kuris atvėrėte tuo būdu, tų pratimų dėka savo trečią akį? Tikrai nei vienas. Ir aš galiu parekomenduoti Saharovo knygą apie trečios akies atvėrimą. Tai rimta knyga, ne beletristika, Skaitykit bandykit... Tik žinokit, kad tai nėra taip paprasta. Važiuokite į Indiją ar Tibetą, susiraskite Sufijų mokyklą ar tikros stiprios jogos Guru, mokytoją, pasimokykite pas jį metelių apie dvi dešimtis, išmokite kaupti energiją , išmokite valdyti energiją, išmokite įeiti į planetos švariuosius energetinius srautus, išmokite įeiti į stovius, išmokite energiją perkelti iš apatinių trijų čakrų į viršutines, na nors į anahatą, apie višudha aš nešneku. Išmokite tas energijas valdyti, išmokite medituoti, In ir Jan energijų subalansavimo savo kūne dėka sugebėkite poliarizuotis, atkabinkite savo astralinį kūną ir atjungę visus išorinius savo jutiklius, sąmone imkite savo kūnu skenuoti aplinkinš pasaulį. Įvaldykite stihijas, kad galėtumėte keliauti daugiau nei trimatėje erdvėje. Tai vienas iš būdų, pirmyn, ir trečia akis pas jus atsivers. Linku jums sėkmės.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: anonimas2000 lapkričio 11, 2016, 01:31:51
"Taigi o kur trečios akies atvėrimo esmė, fizika, kada, prie kokių sąlygų ji atsiveria, kokias kokybes reikia savyje išauginti, kokių energijų dėka ji atsiveria, kaip ji atsiveria, kam ji atsiveria ??? Jums neatrodo jei viskas būtų taip paprasta, tai kas antras sutiktas gatvėje turėtu atvertą trečią akį. Iš tų kurie čia taip maloniai pataria nurodo ir pan. kuris atvėrėte tuo būdu, tų pratimų dėka savo trečią akį? Tikrai nei vienas."

Tėra tavo primesta papildoma sąlyga, t.y. "ieškoti atitikimų su fizika ar pačiu mokslu". :) Atrodo, kad visur galima būtų dėti lygybės ženklus ir iš to padaryti nemenką išvadą. Aš vistik mąstau, kad kas antras gatvėje nė nesidomi ezoteriniais dalykais, kas antras gatvėje dirba prastesni darbą ir neužiima aukštesnių pareigų, kas antras yra vaikas, paauglys, pensininkas - niekas iš jų nežino jokių burtų metodų ir visatos paslapčių. Niekam per daug tiek nerūpi ezoterika ir sąmonės ar visatos paslaptys, o tuo labiau trečiuju akių atvėrimai. Nėra tam skirti laiko. Užiimtumas didelis. Bet nevien ta priežastis, negatyvumas lemia irgi daug.

Tas liečia tave, tai pats/i domies ir ieškai metodų. Sėkmingai taip ir nerandi, tai blaškais. :)

Kiek iš patirties žinau. Kam pasiseka visa tai teisingai atlikti, perdaug nesiskelbia. :) Ir be važiavimu į Indijas kitiem pavyksta. :)




Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: idenmeyou lapkričio 11, 2016, 17:36:55
Savaime aišku viskas nėra taip paprasta. Didžioji dalis informacijos yra visiškai "bullshit". Todėl tampa dar sunkiau atsirinkti informacija kas arčiau tiesos, kas visiškai neteisinga. Aš visgi nemanau, kad kažkokio stebuklingo nušvitimo ar trečiosios akies atvėrimo reikia ieškoti Indijoje ar kur kitur. Juk vien nuvykus į kažkokią vietą niekuo pats nepasikeisi.

Pasaulio išorė iš dalies tau atrodo kitokia, keičiasi, kai pasikeičia tavo vidus. Tad gali ieškoti įvairiausių, būdų, metodikų ir praktikuoti čia ir dabar.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis lapkričio 13, 2016, 09:46:52
Trečioji akis - tai nėra stebuklas ar antgamtinis dalykas. Mus supantis pasaulis gyvena pagal vieną dėsnį, kurio nesugeba atskleisti kol kas mūsų civilizacija. Tiesa ji dar ne tiek daug pragyveno. Pagrindiniai klausimai, kurie visose civilizacijose nedavė ramybės - tai koks yra pasaulio modelis ir pagal kokį dėsnį gyvena pasaulis. Jeigu masonai, rozenkreiceriai, tamplieriai, kabalistai ir dar kai kurie okultiniai judėjimai vis tik pripažinta du iš senųjų civilizacijų išlikusius pasaulio modelius, tai pasiskaičius toje rašliavoje, kuri pateikiama knygynuose gali rasti net kelis šimtus modelių, pagal kuriuos gyvena pasaulis. Taigi filosofuojančių okultinėmis temomis ir "žinančių" ezoterines paslaptis yra daug. Vieni iš to daro stebuklus, kiti tai supaprastina iki elementaraus eilinio veiksmo. Deja viskas nėra taip paprasta. Ar gali žmogus nueiti jei jis nežino kur eina? Net gi nudažyti sieną reikia žinių, jau nekalbant apie paveikslo nutapimą, kur reikia dar ir pašaukimo. Pagal kai kuriuos čia pakanka pasiskaityti dailininko pradžiamokslį ir tapsi Pikaso ar Vangogu. Na ką gi bandykite, nuoširdžiai linkiu jums sėkmės. Tik jūs vis tik dar nepriėjote prie tokių nesudėtingų dalykų kaip kas yra mokytojas ir kas yra meistras, kiek duoda žmogui verbalinis ryšys ir kiek neverbalinis ir t.t. Nežinau ar esate atidžiai skaitę Karlos Kastanedo knygas ir ar žinote kas yra surinkimo taškas, bet tik galiu jus užtikrinti, kad savo didelio darbo pastangomis sunkiai pasieksite juo anahatą. O toliau be pagalbos ir vien tik su knygutėmis ar staipsneliais tikrai nenueisite. Radža Jantros vienuoliai mokosi metų metus specialių meditacijų pagalba, jums kaip matau jos visai nereikia, kaip ir sufijos jums vieni niekai. Pažiūrėkite 17 to Ekstrosensų mūšio 10 laidą, ten Daši labai aiškiai pasakė - padirbėkite 30 metų, išmokite atverti sklendę virš sahasraros ir gausite visus atsakymus į savo klausimus. Taigi jeigu pas jus nėra įdirbio prieš tau buvusiose inkarnacijose, nepraėjote reikiamo evoliucionavimosi kelio, jūsų pasąmonės tankis dar mažas, nėra ten pakankamai sukaupta struktūrizuotos energijos, nemanau, kad kokie tai fiziniai pratimai padės jums peršokti per kelis inkarnacijos tarpsnius. Na, o fiziniai pratimai skirti bioenergetikai, kūnui.
Gerbiamas Anonimai, aš neieškau metodu, aš jas jau radau, aš jas žinau, aš nesiblaškau, aš dirbu ta kryptimi ir labai gerai žinau kas yra kas, Aš tiesiog žinau kur aš einu ir kiek reikia, kad tai pasiekti. Na, o pačiam linkiu sėkmės, esu daugiau negu užtikrintas, kad perskaitęs ir net atmintinai išmokės Čiurlionio autobiografiją nepradėsi tapyti muzikos. Na bet bandyk, gal tau tai pasiseks. Tik prisimink, kad norint gerai padaryti reikia gerai žinoti ką darai, kaip tai daroma, ko reikia tam, kad padarytum ir t.t. Nuoširdžiai linkiu visiems sėkmės.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis lapkričio 13, 2016, 23:30:34
idenmeyou, jeigu pasidomėsite, tai sužinosite, kad pagal žmogaus sąmonės tankį žmonės skirstomi į keturias kastas. Tik 4.1 lygį pasiekę tampa ekstrasensais. Nesunkiai ekstrasensais ar raganomis tampa mediumai, t.y. žmonės, kurių In ir Jan energijų balansas yra artimmas kaip sakoma fifty-fiifty. Jei esate mediumas, vadinasi jūsų surinkim taškas nestabilizuotas ir jūs turite daugiau galimybių ir lengviau tai pasiekti, lengviau atkabinsite savo subtiliuosius kūnus ir t.t. Be mokytojo ar meistro pagalbos tai padaryti praktiškai ko gero nelabai įmanoma, jei žinoma nesikreipsite pas kokį tai šaltkalvį, kad jums padarytų kaukolės treponacija, t.y. pragręžtu skyle kaukolėje trečios akies zonoje ir panaikintų kaukolės ekraną, kad kankorėžinės liaukos energija galėtų sklisti nevaržoma. Tokie metodai buvo taikomi kai kuriems Tibeto lamoms. Taigi, kaip jau minėjau, vien perskaitęs Čiurlionio autobiografiją ar meno kritikų pastabas muzikos garsus nemanau kad sugebėsite nupiešti. Aš dar neesu sutikęs nei vieno, kuris pasiskaitinėjęs knygutes įvairių autorių, įvairias ir dažnai absurdiškas metodikas kažkieno sugalvotas metodikas, atvėrė savo trečiąją akį. Paprasčiausia metodika - gauti lenta per galvą taip, kad atjungtų kai kuriuos reikiamus centrus ir tada gal būt tapsite aiškiaregiu. Ukrainoje yra toks Bronikovas, kuris kažkiek sėkmingai dirba šioje srityje, bet jis turi daug instruktorių, kurie organizuoja mokymus bei praktikas, tai imlus darbas ir ne kiekvienam ta akis atsiveria. Daugeliui čia rašinėjančių jūra iki kelių, kada jie žinoma neturi eilinio supratimo, o kas gi yra ta jūra. Išmokite realiai žiūrėti į gyvenimą ir netapkite pigios reklamos aukomis.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: idenmeyou lapkričio 14, 2016, 20:43:20
Citata iš: pašalietis  lapkričio 13, 2016, 23:30:34Daugeliui čia rašinėjančių jūra iki kelių, kada jie žinoma neturi eilinio supratimo, o kas gi yra ta jūra. Išmokite realiai žiūrėti į gyvenimą ir netapkite pigios reklamos aukomis.
Kažkokie žinomesni žmonės tavo suvokimu yra atvėrę trečiąją akį ar ekstrasensai ir tu tuo tiki. O cia rašantys tokie nėra ir negali būti, bet kodėl? Čia rašantis žmogus gali būti toks pat pažengęs kaip ir tavo minėti, juk tu nežinai ką gali tie žmonės, kokios jų sąmonės galimybės.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis lapkričio 14, 2016, 22:46:46
nežinau ar pajėgsiu paaiškinti, kad tai suprastum. Kaip minėjau yra keturios sąmonės išsivystymo pakopos. Yra kiekvienos pakopos žmonių gyvenimo elgsenos algoritmai. Čia pagrinde sėdi antra - trečia kastos. Kada pats pasieksi kokį tai aukštesni lygį čia nesėdėsi. Aš čia užsukau atsitiktinai, ieškodamas kai kurios informacijos, bet deja jos čia nėra. Dabar nardau informacijoje apie pirmines švariąsias energijas bei nusiderinimus į atitinkamus stovius, siekiant įeiti į tų energijų srautus. Dirbu su medžiaga gauta iš iš Izraelio iš kabalistų, nagrinėjuosi šventąją Toto knygą, Gyvybės medį ir t.t. Taigi man 24 val. per mažai, para per trumpa. Taigi ateinu ir dabar į čia, kad atsijungti, duoti pailsėti smegenims. Visi diletantiški svaičiojimai, kurių čia pilna manęs nedomina. Ar tave domintu dabar nueiti pas trečios klasės mokinukus padiskutuoti? Juk diskusijoms ieškai savo žinių lygio žmonių, kad būtų apie ką pasikalbėti. Kol kas aš nejaučiu norintis būti kažkam mokytoju. Žinios - tai struktūrizuota energija, kiek turiu jų sukaupęs, tai mano potencinė energija. Atiduodamas jas žemesniam lygiui aš turiu nusileisti žemyn, prarasdamas potencinę energiją ir paversdamas ją i kinetinę. Man jos praradinėti negalima, aš dar jos nesukaupiau tiek kiek reikia ir kad galėčiau ją stabilizuoti.  Peržvelgęs aš nemačiau su kuo galėčiau pasikalbėti na kad ir apie 17 -tą energetinį srautą, apie sefiras Hod ir Nicah, apie energiją Vril,  apie Sušumna kanalą. Nemanau,kad čia yra žmonių, kurie užsiiminėja Ritualine magija ar Praktine magija, kad čia jie gaišta savo laiką. Dirbant su viena tema tik ką vėl teko grįžti prie vazomotorių poveikių skersdryžiams raumenims, prie smegenų, prie Hipofizės (hypophysis), mesencephalon ir t.t. Tiesiog prisiminiau apsilankymą čia ir užsukau. Bet manau ko gero tai paskutinis kartas, nebent kokio tai išsireiškimo ,kokiam tai reiškiniui ieškosiu, kaip teisingiau tai turėtų būti vadinama. Apie sutiktą žmogų visada sprendi iš jo elgesio, kalbos, jo aprangos ir pan. Perskaitęs rašančių mintis matai kokiame lygyje žmogus plaukioja. Juk ir tu atskirsi kūrinėlį dešimtoko ir penktoko. Aš žinau daug žmonių kurie kažką gali, bendrauju su jais, jų tikrai čia niekada nebus. Tai tiesiog per daug mėgėjiškas lygis ir diletantiški požiūriai ir tiek. Gal būt iš čia esančių kai kurie kažką sugebės pasiekti, bet jie turi dar šiek tiek patankinti savo sąmonę ir pakelti savo surinkimo tašką aukščiau, kad į gyvenimą žiūrėtų šiek tiek iš kito taško, vadovautųsi kitais vertinimo kriterijais ir kad tai pasiektų, jie turi labai daug perskaityti, labai daug sužinoti, suvokti, pajausti, labai geria suprasti tai, ką jie nori pasiekti. Patikėk, tam reikia labai labai daug laiko, užsispyrimo, pastangų ir pan. Na bet tai jau jų problemos. Siek ir pasieksi, bet tik susirask tikrą kelią kad nueitum, o ne klaidžiotum kažkur.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: idenmeyou lapkričio 15, 2016, 22:11:02
Iš viso to ką parašei nematau, kad nebūtum kažkuo sąmoningesnis nei kiti čia besilankantys, vienintelis akivaizdus dalykas tavo arogancija. Tai, kad galvoji jog pats esi pasiekęs aukštą sąmonės lygį, o čia sėdintys žemą.

Esu skaites ir girdėjęs įvairių dalykų, kai žmones sako negalintys būti tam tikrose aplinkose, dirbti su žemomis vibracijomis, ar kaip tu sakai ateiti čia lyg pas trečiokus. Bet jei pasieki aukštą sąmoningumą tau nėra būtinybės ieškoti tik pačių aukščiausių dalykų, tu net iš paprastų ar žemesnių dalykų sugebi įžvelgti daug, jo labiau, kad žemas ir aukštas sąmoningumas ar, bet kas kitas yra neatskiriamai susiję.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis lapkričio 16, 2016, 00:06:29
Žinojau, kad parašei, bet negalėjau tuoj pasijungti, jaučiau, kad turiu tau atsakyti. Matau nepajėgiau paaiškinti, kad kažką suprastum. Kažką pervertinau tavyje. Bet tai natūralu, taip turėjo būti. Mūsų surinkimo taškai per daug skirtingose vietose ( jeigu nelabai žinai kas yra surinkimo taškas, tai nesmerktina, gali rasti Karloso Kastanedos knygose). Mes matome kitokius pasaulius, mūsų aplinkos suvokimai per daug skirtingi dėl to pavartotas žodis arogancija čia visai netinka. Jį paprastai naudoja maždaug vienodo lygmens aplinkoje. Mes esame ne labdaros baliuje ar Oskarų įteikimo ceremonijoje, kur reikalingi reveransai. Visą tai skirta vėl gi antrai - trečiai kastoms. Pagalvojau, kad čia kažkiek suprantama kokiuose moksluose viskas sukasi. Kada kalbama apie mokslą, diskusijos užsimezga jau pagal kitus kriterijus ir jau yra kitos taisyklės. Aš nežeminu čia esančių žmonių, visi buvome ir pirmoje ir antroje ir trečioje klasėse, tikrasis mokslas visada buvo gerbiamas, bet toks tavo matimas ir tokia tavo reakcija į tai man kai ką pašnibždėjo. Jei pats įsivaizduoji, kad žinai ką aš galvoju, tai turiu tave labai nuvilti, teks iki to dar pasitempti. Deja aš esu tokiame atvejyje, kada mano lygį ir vertę nustato kažkas, o ne aš pats vertinu save. Na, bet gal tau tai nebus suprantama. Tiesa, paskutinis tavo sakinys yra labai nevykęs. Pabandyk, gal pasiseks suprasti kodėl.
Dėkoju pačiam už sugaištą laiką, kurį skyrei man. Atsakymo nerašyk, tikrai jau nebegrįšiu į čia, neskaitysiu jo, taigi jis bus veltui.
Linkiu pačiam sėkmės.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: idenmeyou lapkričio 16, 2016, 20:49:02
Citata iš: pašalietis  lapkričio 16, 2016, 00:06:29Žinojau, kad parašei, bet negalėjau tuoj pasijungti, jaučiau, kad turiu tau atsakyti. Matau nepajėgiau paaiškinti, kad kažką suprastum. Kažką pervertinau tavyje. Bet tai natūralu, taip turėjo būti. Mūsų surinkimo taškai per daug skirtingose vietose ( jeigu nelabai žinai kas yra surinkimo taškas, tai nesmerktina, gali rasti Karloso Kastanedos knygose). Mes matome kitokius pasaulius, mūsų aplinkos suvokimai per daug skirtingi dėl to pavartotas žodis arogancija čia visai netinka. Jį paprastai naudoja maždaug vienodo lygmens aplinkoje. Mes esame ne labdaros baliuje ar Oskarų įteikimo ceremonijoje, kur reikalingi reveransai. Visą tai skirta vėl gi antrai - trečiai kastoms. Pagalvojau, kad čia kažkiek suprantama kokiuose moksluose viskas sukasi. Kada kalbama apie mokslą, diskusijos užsimezga jau pagal kitus kriterijus ir jau yra kitos taisyklės. Aš nežeminu čia esančių žmonių, visi buvome ir pirmoje ir antroje ir trečioje klasėse, tikrasis mokslas visada buvo gerbiamas, bet toks tavo matimas ir tokia tavo reakcija į tai man kai ką pašnibždėjo. Jei pats įsivaizduoji, kad žinai ką aš galvoju, tai turiu tave labai nuvilti, teks iki to dar pasitempti. Deja aš esu tokiame atvejyje, kada mano lygį ir vertę nustato kažkas, o ne aš pats vertinu save. Na, bet gal tau tai nebus suprantama. Tiesa, paskutinis tavo sakinys yra labai nevykęs. Pabandyk, gal pasiseks suprasti kodėl.
Dėkoju pačiam už sugaištą laiką, kurį skyrei man. Atsakymo nerašyk, tikrai jau nebegrįšiu į čia, neskaitysiu jo, taigi jis bus veltui.
Linkiu pačiam sėkmės.
Tipinis rašytojas, kuris savo argumentų svarumą bando remti įvairiais autoriais, knygomis :)
Ne kartą mačiau kaip du žmonės diskutuoja kokia nors tema ir vienas jų parašo jog kitas paskaitytų kokią nors knygą, ar autorių, kuriuo remiasi. Bet tas autorius gali klysti, jo rašliava gali būti kliedesiai.

Kitas dalykas, sakai, kad mano paskutinis sakinys nevykęs. Aš kalbėjau apie visus dėsnius, visatą ir egzistencija, viskas yra visiškai susiję, tiesiog žmonės mėgsta skirstyti į gerą, blogą, juodą, baltą, bet viskas susiję. Gali tu būti kitame lygmenyje ar net rašyti nesinaudomas kompiuteriu, bet tu tampi vistiek susijęs su manimi kada pradėjai diskusiją su manimi, o tiksliau tu visada buvai susijęs, nes tiek tu tiek aš egzistuojame tame pačiame pasaulyje, visatoje.

Viskas ką tu suvokei, suvoki, suvoksi visvien yra visatos rėmuose, tad iš to automatiškai gaunasi, kad viskas su viskuo turi glaudų ryšį.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis vasario 11, 2017, 17:20:35
Per paskutinį apsilankymą šis tinklalapis manęs nesudomino, bet štai buvau paprašytas pareikšti savo nuomonę dėl kelių čia spausdintų straipsnių, o taip pat kai kurių atsiliepimų. Taigi pasiskaitinėjęs tai ką buvau įsipareigojęs vis tik užsukau čia žvilgtelėti kuo kvėpuoja besidomintys trečiąja akim. Pasakyčiau, kad per daug nenustebau matydamas, kad ištisais mėnesiais čia niekas nepasireiškia. Natūralu. Peržvelgęs pokalbius įvairiuose skyreliuos supratau, kad dalis tinklalapyje besilankančių yra šiaip laimės ieškotojai, dalis save pristato kaip ezoterikos bei okultinių mokslų žinovai ir ko gero vos keli procentai yra tų, kurie nuoširdžiai trokšta kažką sužinoti, bet nežino nuo ko pradėti ar pan. Mane stebina toks nedraugiškumas, žinantys neskuba atskleisti žinomų paslapčių. Kodėl? Gal todėl, kad kai kurie iš jų patys nelabai ką žino, o kiti ko gero siekia visada išlikti pranašesniais. Ar tai kova dėl tų žvaigždučių? Beje jos čia analogiškos viešbučių klasifikacijai ar yra gar kažkas daugiau? Kodėl taip elgiatės, nebendraujate, neaptarinėjate, nepatarinėjate, nesidalinate? Kiek man tenka lankytis tinklalapiuose tai ten kitokia dvasia. Ten žmonės aktyviai bendrauja, pastoviai vyksta įdomios diskusijos. Tiesa, daugelis iš jų yra uždari ir skirti tam tikram ratui.
Na tai pradėkite bendrauti, juk yra apie ką kalbėti, dalintis žiniomis. Bandysiu jus išjudinti. Susidariau įspūdį, kad yra kaip minėjau keletas procentų nuoširdžiai norinčių kažkur kažką sužinoti. Ar gali ką nors padaryti jeigu nežinai ką darai. Juk būtina žinoti ką darai ir kaip daryti. Kaip supratau iš daugelio komentarų jiems yra įdomiausia trečioji akis. Kas tai? Tiems žmonėms bandysiu labai trumpai apibendrintai kažką pasakyti ir tikiuosi, kad žvaigždutėmis pasipuošę ir pakankamai gerai visą tai žinantys jūsų kolegos tai išdetalizuos ir praplės, visą tai aprašydami čia ir leisdami norintiems tuo domėtis susikurti elementarių žinių pagrindus, nuo kurių galėsite startuoti toliau.
Visi gerai žinote žodį Ekstrasensas, kuris susideda iš ekstra - tai ypatingas, specialus, didesnis ir antra dalis sensa - tai sensorius, jutiklis. Taigi tai žmogus turintis ypatingus, specialius pojūčius, kotokį suvokimą. Paprasti žmonės gyvena trimatėje erdvėje, tuo tarpu ekstrasensams pavaldi keturmatė erdvė. Mes suvokiame pasaulį penkiais pojūčių davikliais - regėjimo, uoslės, klausos, skonio ir lytėjimo, ekstrasensai turi pranašumą ir jie turi platesnį pasaulio suvokimą. Taigi daugelis iš šių žmonių turi taip vadinamą trečiąją akį.
Pradėkim, kad trečioji akis - tai čakra, fiziniame plane tai Hipofizė arba posmegeninė liauka. Ji yra   vidurinėje (mesencephalon) zonoje, tai viena iš svarbesnių hormoninės reguliacijos grandžių. Ji gali dirbti regėjimo režime, ji gali dirbti kaip receptorius. Hipofizė - tai sandūra harmoninės sistemos ir nervų sistemos. (Yra harmoninė sistema ir nervų reguliavimo sistema). Hipofizė turi pakankamą inervacijos laipsnį ir būdama harmoninė liauka, neesant smegenų ekranavimui, atitinkamai dirbant su trečios akies atvėrimu kaulas kažkiek pradeda retėti, vyksta apvalkalų „pradeginimo" procesas.( skystieji smegenų apvalkalai tiesiog „pradeginami", pradega toks takelis ir praretėja kaulas. Yra specialios treniruotės trečios akies atvėrimui, tai siejama su ultragarso bei ultravioleto apšvietimu). Tuomet Hipofizė pradeda dirbti kaip akis, ji pradeda dirbti receptoriaus režime. Hipofizė susieta su Adžna čakra, dirbant Hipofizei įsijungia dešinys pusrutulis. Žmogus pradeda dirbti sisteminiame režime (tai ne individualus režimas, kuris yra dirbant kairiuoju pusrutuliu.) jis tampa sistemos dalimi. Kaip matote šis procesas nėra labai jau paprastas. Tiesa kartais po įvairų traumų, kaukolės treponacijos ar kitokių dalykų žmonės tampa aiškiaregiais, bet čia jau kiti atvejai, kada gaunama basliu per galvą iš už kampo ar pan.
Apie žmogaus darbą sisteminiame režime tikiuosi papasakos jūsų tinklalapio kolegos, tai plati tema. Manau suteikdami jums pagrindines žynes jie papasakos apie stichijas, jų ypatumus, nuo kokios stichijos reikia pradėti savo pratimus, kokioje čakroje ir į kokį būvį reikia įeiti ir būti vietos ir laiko atžvilgiu, kokiu paros metu geriausiai atlikinėti pratimus, kaip reikia poliarizuotis, paaiškins kas yra kontaktuotojai, o taip pat mediumų ypatumus bei pranašumus, papasakos kuo skiriasi baltoji magija nuo jodosios, bei apie žaliąją magiją, raudonąją magiją ir kitas, kas yra kaimo magija bei apie grimuarus, kaip ir kada sudarinėti paprasčiausias mandalas ir kaip jomis naudotis, kas yra laikas ir kuo jis skiriasi nuo žmogaus nuosavo laiko, kuo skiriasi baimė nuo streso ir t.t. Norėdami žengti į ekstrasensorika jūs visą tai ir dar daugiau privalote žinoti. Jūs turite pasiekti tam tikrą smegenų tankį, o tai reiškia turite į jas pakrauti tam tikrą informacijos kiekį, o informacija juk yra struktūrizuota energija. Ji jums yra labai reikalinga trečios akies atidarymui. Energija, kurią gauname maitindamiesi naudojame kūnui, o smegenims jos tenka tik apie penkis procentus, t.y. kiek reikalinga kūnui valdyti. Jums gi jos smegenyse reikės kur kas daugiau. Be to jūs turite susipažinti ne tik su minėtomis tradicinėmis keturiomis stichijomis, bet ir su gyvenimo stichija bet ir su mirties stichija, nekromantija nes jūs neapseisite be susitikimų su subtiliais kūnais, vaiduokliais bei kitais pomirtinio pasaulio atstovais. Pradėkite domėtis reinkarnacijomis, skaitykite Karlo Kastanedos, Aleksandros David Neel knygas ir kt.. Knygų dabar yra prirašyti kalnai, daugelis iš jų yra tiesiog makulatūra. Stenkitės naudotis tradicinių okultinių mokyklų žiniomis ir parašytomis knygomis. Nesižavėkite vardinėmis mokyklomis bei jų skleidžiamomis tiesomis. Visada bandykite suprasti ne tik reiškinio esmę bet ir jo fiziką. Kaip supratau iš jūsų komentarų kai kurie tikisi greito ir lengvo rezultato. To tikrai nebus, nebent esate mediumas ar turite įdirbį iš pereito gyvenimo. Tam, kad kažko pasiekti reikės ne vienerių metų. Mano patarimas jums - susiraskite rimtą ir gerą mokytoją, kitaip bus sunku.
Na, o dabar daug žinantieji ir save pateikiantys pažengusiais negailėkite žinių pradedantiesiems, padarykite tinklalapį dirbantį, bendraukite, padėkite pradedantiesiems ir besidominantiems susikurti tvirtus pagrindus bei sėkmingai kopti į viršų. Atsakykite jiems į tuos pačius paprasčiausius ir elementariausius klausimus kuriuos paminėjau aukščiau.
Linkiu visiems kuo geriausios sėkmės ir tikiuosi kad bendravimas tinklalapyje bus daug aktyvesnis.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: cs vasario 11, 2017, 21:00:48
@pašalietis kritikuoti, kas yra efektyvu ir patikrinta galima, bet ar ilgai?
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis vasario 11, 2017, 22:11:57
atleisk nesupratau
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: cs vasario 12, 2017, 10:26:19
Tokių nesusipratėlių anomalija.lt/forumas pasitaiko. Sunkiai supranti metodologiją ir efektyvius pavienius metodus. Ir dar sunkiau moki pasirinkti, kas tikra, o kas melas. Neturėtų kritiškai mąstantys aplinkiniai tapti tau autoritetingi, nebent tu tikrai nori ir nepersigalvojai. Kadangi yra daug galimybių, galima išties daug ką nuveikti ir pridaryti negero, pakenkti.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis vasario 12, 2017, 14:24:32
to CS. Atleisk, nesupratau. Pirmiausiai visą tai buvo parašyta na tau. Ką galima būtų parašyti tau aš net ir nebandysiu suprasti nes tavo mąstymas man šiuo metu visai neįdomus. Na, o kas link tavo " @pašalietis kritikuoti, kas yra efektyvu ir patikrinta galima, bet ar ilgai?" pabandysiu perskaityti: čia jaučiamas pasimetimas, ko gero aš pačiam užlipau ant nuospaudos, kažko jautraus, pats nebuvai niekur paminėtas, nepaminėti nei tavo žodžiai nei tavo veiksmai, tuomet žodis "kritikuoti" nusako, kad kita nuomonė  priimama kaip kritika, o tai reiškia šiuo žodžiu tu pasakai nesugebėjimą aprėpti plačiau negu tavo įsitikinimai, tikėjimas ir visi tie, kurie ne su tavim vadinasi jie priešai, juos reikia gniuždyti. Toliau "kas yra efektyvu ir patikima"- čia jau bandymas pasiteisinti, pateisinti save jog žengi tikrai teisingu keliu kurį esi išbandęs, žinai kad, jis yra efektingas ir patikimas, baimė, kad kitas kelias yra teisingesnis ir čia bijai, kad gal kiti aplenkė tave ir gali likti kažkokiame užribyje,  na, o šitaip save padrąsinęs žinoma pereini į puolią "bet ar ilgai". Toks žmonių elgesys nėra naujiena ir jis atitinka tam tikro lygio mąstymo žmonių elgesio sekos algoritmus.Taigi kartais keliais žodžiais galima atskleisti ką tuo momentu pajutai savyje, kas surezonavo tavo anahatoje. Nusiramink, ateityje nesistenk skaityti ir komentuoti kas skirta ne tau. Susilaikyk. Ne tavo - neliesk. Patikėk, kam tai skirta tas susiras ir gal pasinaudos. Juk marketinge aiškiai pasakyta - jūsų teisė rinktis. Todėl ir rinkis savo, tai kas tau artima, kas tau suvokiama. Neapkrauk savęs tuo, kas tau neįkandama, nesuvokiama ar netelpa į tavo religinį tikėjimą kas tau svetima ar pan. Prisimink tautos išmintį- tylėjimas, pati protingiausia kalba.
Žinau, kad šiame tnklalapyje yra mąstančių žmonių, kuriems aš ir parašiau. Patikėk, jie tai pasiims. Nesistenk gyvenime kalbėti už kitus, tautos vardu, taip darė sovietmečiu komunistai. Visus, kuriems tai nesuvokiama ar per sudėtinga ar jūsų mąstymo lygiui nepriimtina, ar esate kito tikėjimo, kitos pakraipos ar kitų įsitikinimų ar požiūrių, praktikuojate kitokias tradicijas, labai prašau tai neskaityti, nesiaudrinti, tiesiog praeiti ramiai pro šalį ir tiek. Būkime supratingi, imkime tik tai kas mums reikalinga, o kas mūsų nedomina, nelieskime, tegul tai pasiims tas, kuriam tai ne svetima, kuriam to reikės. Pabandykime būti tolerantiški aplinkai ir nepervertinkime savęs, kad esame labai protingi, teisūs ir tobuli, pervertinimas savęs ir nesugebėjimas reikiamai įvertinti aplinką turi negeras pasekmes, aplinka tiesiog tokius išspjauna. Prisiminkime-tobulėjimui ribų nėra. Tobulėkime kiekvienas savo pasirinktoje tradicijoje ir elkimės garbingai, nežeminkime kitokias pažiūras, kitas tradicijas. Tokiuose tinklalapiuose neturi būti kitų nuomonių, minčių ar tradicijų neigimas, žeminimas, čia turi būti geranoriškas dalijimasis patirtimi, aiškinimasis vienų ar kitų tiesų, padėjimas vieną ar kitą reiškinį suprasti ir pan. Tuščios rašliavos čia tikrai niekam nereikalingos. Eikime kiekvienas savo keliu kurį pasirinkome, kuriuo sugebame eiti. Atsiprašau visų tų kurie dėl manęs sugaišote laiką skaitydami ką parašiau ir tai  yra jums neįdomu. Tai priimkite kaip atvejį, kada užsukote į ten kur jums visai neįdomu. Linkiu visiems sėkmės siekiant užsibrėžtų tikslų.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis vasario 12, 2017, 16:52:28
Kažkokie žinomesni žmonės tavo suvokimu yra atvėrę trečiąją akį ar ekstrasensai ir tu tuo tiki. O cia rašantys tokie nėra ir negali būti, bet kodėl? Čia rašantis žmogus gali būti toks pat pažengęs kaip ir tavo minėti, juk tu nežinai ką gali tie žmonės, kokios jų sąmonės galimybės.

Žmogus gali daug ir jo sąmonės galimybės yra labai didelės.Lengviausiai trečią akį gali atsidaryti mediumai. Visi žymieji ekstrasensai tokie kaip Mesingas ar pan buvo mediumais. Visos raganos, kurios dalyvauja rusų ekstrasensų mūšiuose yra mediumai. Manau, kad žinai kas tai yra. Jei nesi mediumas tuomet trečios akies atidarymas priklauso nuo nuo kitų žmogaus kokybių. Trečią akį galima atverti tiek užsiiminėjant joga, tiek sufizmu tiek ir magija ar šamanizmu. Žmogui neturinčiam reikiamų kokybių tenka jas atidirbti savyje. Trečios akies atidaryme yra labai svarbu turėti reikiamą energijos kiekį, tam kad galėtum sąmone valdyti tai kas yra reikalinga. Vadinasi turi būti labai didelis sąmonės tankis. Kaip tai padaryti visą tai moko atitinkamų tradicijų mokyklose. Mokyklos yra tradicinės ir vardinės. Tradicinėse mokyklose ( tradicinės kurios yra tam tikrū tradicijų rėmuose kaip pvz. joga, radža jantra, šamanizmas, sufizmas ir t.t.) mokoma maždaug pagal vienodas programas, tik kiekviena tradicija skiria dėmesio daugiu vienai ar kitai krypčiai ir koncentruoja savo mokymus tų tradicijų programų ribose. Pvz. sufijų mokyklos turinčios tobuliausias programas moko klasėse, kurios įrengtos po žeme, kad būtų kaip galima mažesnis poveikis iš aplinkos. Jie mokimams naudoja brangakmenius ( deimantus, sefirus ir pan.), nuo jų pradedama mokytis suvokti sklindančias energija ir t.t. Vardines mokyklas steigia savamoksliai, kurie vienaip ar kitaip tapo kažką matančiais. Buvo kiemsargis, gerai pagerdavo ir girtas baloj miegodavo. Taigi pasigavo sąnarių artritą. Uždegimas darė savo ir jis ėmė jausti orą, tiksliau lietų, audrą ir pan. Po kiek laiko jis apsiskelbė kad yra ekstrasensas ir dirba oro stichijoje. Jis net sugalvojo atidaryti savo vardo ekstrasensų mokyklą. Tik jis nįra joks ekstrasensas, jis yra tiesiog ligonis ir ką jis gali išmokyti, bet jis ėmėsi kurti savo psiaudo teorijas ir mokyti. Kitas pavyzdys, elektrikas (Ukrainoje) prikišo nagus prie dešimt kilovoltų ir jį taip trenkė šalin, kad vos ne savaitę medikai jį gaivino,kol jis atsimerkė. Po šio įvykio ir taumos pas jis priverstinai atsivėrė trečia akis. Jis net ekstrsensų mūšyje neblogai sudalyvavo. Tik viena problema - jie nežino kas yra kas, kodėl kas vyksta ir kaip vyksta, bet nežiūrint į tai jis atidarė savo mokyklą, tik nežinau ko jis ten moko, nebent kai palisti po dešimt kilovoltų įtampa. Jis kuria savo teorijas, rašo savo knygas.Tokių vardinių mokyklų daug, dažnai tie žmonės rašo knygas ir kitos būna populiarios, nes visi žino, kad jis aiškiasregis. Tik deja jo praktika praktiškai kitiems visai netinka. ir šiaip visi aiškiaregiai suvokia pasauli skirtingai, o jie moko taip kaip jie mato, nors kitiems tai visai netinka. Taigi galima čia žaisti įvairiai, bet jei neturi tam tikro įdirbio iš pereitų gyvenimų ir nori kažko pasiekti yra protinga susirasti tradicinę mokyklą ir ten kažko siekti. Greitai TV rodis septynioliktą rusų ekstrasensų mūšį. Ten dalyvauja stiprus aiškiaregys Daši. Jis mokėsi trisdešimt metų, mokėsi Indijoje, mokėsi sufijų mokyklose ir t.t. Jis sakė, kad paskutini dešimt berods metų mokslo jam kainavo virš trisdešimt tūkstančių dolerių.  Taigi mokantis visada reikia žinoti ko mokaisi. Vardinės mokyklos nelenda į fiziką, jie tai pateikia kaip religinius teiginius ir reikalauja kad tai kartotum, o kodėl nežinia. Bet kaip taisyklė savo marketinge jie naudoja patraukų dalyką, kad greitai tapsi aiškiaregiu. Joga pvz. šito nesako kad bus greitai, to nesako nei viena rimta mokykla. Visi nori tapti nesunkiai ir greitai, net neįsivaizduodami kokie procesai turi pas juos įvykti.

Čia yra per daug plati tema. Jeigu čia esantys yra mediumai, jiezinoma išmokę poliarizuotis gali šia ribą peržengti, bet manau kad jiems taip pat reikia mokytojų, Mediumai (o aš jų žinau ne vieną) savistoviai kaip taii neįstengė kažko pasiekti.Reikia tas mediumizmas būtų jau labai labai. Įiaip mediumus kartais tenka atstatinėti, nes priešingai jie gali tapti psichiatrinės pacientais.

Pažengęs žmogus - tai jo sąmonės tankis didelis. Ir vėl gi jam reikia žinoti gerai kaip viskas vyksta ir tada bandyti atlikti tam tikrus pratimus. Bet čia vėl gi savistoviai labai sudėtinga. Dažniausiai pagrindas būna atsineštas iš pereito gyvenimo. Šiame gyvenime mes darome įdirbį sekančiam. Aš dabar žinau kelias moteris jaunas, kurios stebina savo gebėjimais, bet vėl gi jos yra mediumai ir turi įdirbį iš praeities. Jos žmogų skaito kaip knygą.

Dėl čia rašančių. Pagal savo sąmonės stovį, sąmonės tankį žmonės ieško ir būdų. Pradedantieji blaškosi, jiems reikia pagrindų, o kada sužinai daugiau, surandi daugiau pradedi kažką suprasti, tada jau nesėdi tokiose interneto svetainėse nes tam tiesiog trūksta laiko. Be to tau jau reikia aukštesnio lygio žmonių galinčių tau atsakyti į daugelį iškilusių klausimų. Tada jau eini į uždaras svetaines ir ten toliau semiesi žinių.

Dėl sąmonės galimybių. Aš peržvelgiau svetainės pokalbius. Aš nesu galintis jausti kas už ko slepiasi, bet pagal algoritmus bandau sumodeliuoti man užkliuvusio žmogaus kastą, t.y. sąmonės lygi, o tada maždaug žinau kas ir kaip yra. Jei žmogus pirmos kastos, tai jam visą tai nepasiekiama, antros kastos jis taip pat ko gero neįveiks sąmonės energetinio barjero, trečios kastos ir vėl gi kur jis sėdi, pradžioje ar gale. Taigi čia lyg ir yra galinčių pradėti, bet gal aš ir apsirinku. Kol žmogus neturi net pagrindų tai tada jau reikia matyti jo monadą, pereitus gyvenimus ir t.t. Na žodžiu sudėtinga. Galiu pasakyti, kad moterims tai įveikti lengviau.

Atleisk tai labai plačios temos, o aš jau turiu būti kitur. Penkiais žodžiais čia kažką pasakyti sunku.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: Mekabciel vasario 12, 2017, 19:22:02
Jei moki rusiskai kaip tik apie Dasi pasakoja. Turetu patikti. https://m.youtube.com/watch?v=R2TEZ3S1I48
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: cs vasario 12, 2017, 19:26:11
Ne kiek nesistengiu įtaigoti, ar pasakyti, kad turiu kažką geresnio, nei yra iki manęs sukurta. Mano sritis prado ieškojimas, metodų pergaminimas, atradimas. Jis begalo reikalingas norint suprasti tam tikrų ezoterinių, mokslo ar kitų sričių kelius. Gal tai ir neįdomu, jeigu taip, tada tikrai nėra prasmės išviso ko nors imtis. Kas nereikalinga ir neįdomu, sutinku, kad nebūtinai turi būti išreikšta. Kažkokios beprasmės rašliavos iš mano pusės.

P.S. Parašyk, kada atsibos stebėti forumą, nes tu jame praleidi labai daug laiko. Kreti išdaigas, nepasakydamas. Pasakyk ir pripažink, kad nesi geriausias ir tavo rašliavos ne geresnės nei dar būsimų tavo anonimiškų antrininkų.

P.S> Šiek tiek perfrazavau tam tikrus sakinius, kad jau visai būtų aišku.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis vasario 13, 2017, 01:09:08
Jei moki rusiskai kaip tik apie Dasi pasakoja. Turetu patikti. https://m.youtube.com/watch?v=R2TEZ3S1I48

Mačiau tai, ten pigi laida ieškanti populiarumo. Ji taip pat teigė, kad Karlos Kastanedo - tai pigus fantastas ir jo knygos tai pigūs besceleriai. Net gi interviu kokio tai amerikiečio įkišo, kuris teigė, kad žino kaip Karlos Kastaneda žolelių prisirūkęs knygas rašė. Jei kažkiek nusimanai pažiūrėk jų vaizdo įrašus ir pamatysi kokiomis prielaidomis jie grindžia savo teiginius. Kažkada jie rinko medžiagą ir paleido video, kad amerikiečiai nebuvo mėnulyje, kad visą tai vyko teatro ar cirko scenoje ir t.t. Man pakako pažiūrėti įdėmiai keletą jų įrašų ir supratau kas tai per berniukai ieškantys savo nišos eteryje. Be abejo montuojant ar ruošiant kokias tai laidas visada režisieriai įmeta kokias tai intrigas, kažką iškerpa, kažką užaštrina, prideda savo, pasako būto nebūto. Tai natūralu. Bet reikia visada pasistengti pamatyti esmę, juk tie berniukai kaip ir TV ieško savo intrigų. Pirmiausiai žiūrint kaip vienas ar kitas ekstrasensas dirba reikia pačiam suprasti kokia technika jis naudojasi, kokioje stichijoje dirba ar kokia magijos rūšis  yra panaudota ir pan. Žinant tai gali spręsti kiek tai tikra, o kiek ne,kuris ekstrasensas jaučia, o kuris grybą pjauna.Čia jau kiekvienas pagal savo supratimą renkasi kuo patikėti. Juk kiekviena laida ruošiama tam tikro proto žmonėms. Aš žinau žmogų kuris turėjo ryšius su Daši ir jis turėjo galimybes pamatyti ką Daši gali. Reikia pažiūrėti visas 17 mūšio laidas ir pabandyti atrinkti kas yra kas, ką galima suklastoti, o ką negalima. Na o tada  daryti išvadas.

http://seasonvar.ru/serial-14187-Bitva_ekstrasensov-17-season.html

Žiūrėkit, vertinkit, spręskit, kaip sakoma jūsų teisė rinktis
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: cs vasario 13, 2017, 10:36:44
@pašalietis, kas trugdo pamatyti ką rašau? Dar pats sakei, kaip akylai stebi forumą. Kažkodėl labai nenuoseklus pasidarei, ar ilgai tempsi?
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: cs vasario 13, 2017, 10:38:36
P.S>

Juk tu neilgaamžis, reikės ir tavo realaus įdirbio palinkti būsimiems, ateinantiems (ką tu ketini palikti po savęs?) Ar tavo kritika naudinga ateinantiems? Kuo kritika gelbsti sprendžiant globalias problemas? Ar tu tik vietinės aprėpties 'meistras' - pats sau naudą įsitaisai?
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: Mekabciel vasario 13, 2017, 11:27:14
As tai manyciau jog -
Jokiu realiu ekstrasensu neisvysi viesoje erdveje ir juolab laidose. Ekstrasensas ir viesumas yra du skirtingi poliai, kurie kartu nesiderina ne pro joki gala.

Jei esktrasensas daro kazka savanaudiskai(pinigai, garbe, pripazinimas) ka galima isvysti tokio tipo laidose, jo jegos senka ir jis praranda savo galias. Jei sutiksi kada nors realu ekstrasensa ir turesi realia beda tai pamatysi, jog jis is taves net negales paimti pinigu, nebent tu juos jam ikisi. Jis negali ivertinti kiek kainuoja jo pagalba tau, del to, kad tai nematuojama ir neismatuojama. Matas yra skaidymas, o skaidymas apribojimas. Kas ir riboja jegas.
Ka veikia "ekstrasensai" laidose, man isvis yra nesuvokiama. Butu galima apibudint taip: esu "ypatingas", bet kazkodel trainiojuos su degradais. Tai tas trainiojimasis su degradais ir isduoda jog pats esi degradas.
Ekstrasensai saves nereklamuoja, ekstrasensa zmones patys suranda ir jis lieka ten kur ji surado.

Ekstrasensas nepriklauso jokiai stichijai, magijos rusiai, kastai ar dar kam nors...
Tik "ekstrasensai", magai gali save priskirti, juodam baltam, žaliam, žilam  ar dar kokiam nors kitam atspalviui.
Man rods situos atspalvius sau suteikia visiski neismaneliai uzsiimantys dar labiau neismaneliska veikla.

Del Kastanedos tai as i tokius guru, literatura isvis ziuriu labai ir labai ribotai. O siaip - isvis neziuriu ir jei butu galima patarciau ir kitiems neziuret. :)
Kiek teko susidurti su zmonemis studijavusiais sia literatura, tai jokio gero ispudzio nesusidariau, o ir dazniausiai jie patys ta patvirtindavo, kad tai yra šlamštas.

Del Mesingo, galima butu pasiskaityt apie ji bent jau vikipedijoje, irgi labai, labai abejotina persona:

Мессинг, Вольф Григорьевич
Происхождение легенд
Николай Китаев в своей брошюре «Криминалистический экстрасенс. Вольф Мессинг: правда и вымысел» утверждает, что «мемуары» Мессинга были сфабрикованы известным журналистом-популяризатором, заведующим отделом науки «Комсомольской правды» Михаилом Васильевичем Хвастуновым[16][17][18]. То, что книга Мессинга «Я -- телепат» на самом деле написана Михаилом Хвастуновым, а также то, что написанное в ней -- вымысел, подтвердил популяризатор науки писатель и журналист Владимир Губарев (бывший научный редактор «Комсомольской правды»)[19].

Кроме того, специалист по чтению идеомоторных актов В. С. Матвеев отмечал, что при встрече с ним Мессинг отказался продемонстрировать умение гипноза или какой-либо другой трюк, описанный в мемуарах[20][21].

По утверждению психиатра Михаила Буянова, Вольф Мессинг в последние годы жизни обращался к нему за врачебной помощью, страдая многими фобиями[22].

Участие в раскрытии преступлений
В публицистике многократно упоминается об участии Мессинга в раскрытии различных преступлений (поимка шпиона, указание во время суда на истинного убийцу и т. п.). Как показало исследование Н. Н. Китаева, почти все подобные истории недостоверны: в архивах участие Мессинга в расследовании дел не указано, и кадровые работники суда и прокуратуры, работавшие в местах предполагаемых событий, единогласно утверждают, что ничего похожего на самом деле не было[11].

Исключением являются события июня 1974 года в Иркутске. При расследовании дела директора магазина плодовощеторга, обвиняемого в крупном хищении, Мессинг присутствовал на его допросе и в тот же день уполномоченный ОБХСС ознакомил следователя со «справкой», составленной якобы после беседы с Мессингом. В справке были указаны ранее неизвестные факты, разоблачавшие обвиняемого. Справка была подшита в секретное дело оперативного учёта, сведения были проверены и подтверждены. Однако, как позже выяснилось, таким нестандартным образом следователь легализовал агентурную информацию, не желая раскрывать её истинный источник[11].
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis vasario 13, 2017, 12:51:15
Noriu papasakoti pačiam vieną seną istoriją. Tai buvo berods kažkur 1960 metai. Aš jaunas vaikygalis įsitryniau į žemės ūkio akademijos turistų grupę, kuri keliavo į Zervynų kaimą. Nepamenu ar tai buvo ankstyvas pavasaris ar vėlyvas ruduo. Jau beveik temstant priėjome Varėnos miškuose pasimetusi nedidelį kaimelį. Tuo metu palapinės buvo primityvios, neturėjo "grindų", tekdavo prisilaužius eglišakių dengti brezentu ir ant jų praleisti naktį. Apie miegmaišius tada niekas nesvajojome. Dėl to stengdavomės dairytis kokio nuošalaus klojimo ar kaimiečio kuris leis jo klojime pernakvoti. Ir štai matom prieblandoje prie aplūžusių vartelių stovintį žmogelį ir rūkant pypke. Apsidžiaugėm, bus pas ką į klojimą nakčiai įsiprašyti. Su plačiom šypsenėlėm prieiname, pasisveikiname. Žmogelis klausia mūsų iš kur gi mes čia tarp miškų tokiu laiku. Paaiškinome jog link Zervynų traukiame. Paklausė iš kur einam. Pasisakėm, kad iš Kauno. Tada jis pasigyrė, kad ir jo anūkai mokosi kokiuose tai universitetuose Vilniuje, kad pereitą savaitgalį viešėjo pas jį. Po to lyg ir nusiskųsdamas ėmė pasakoti: jie mane laiko kvailu, galvoja senas, gyvenam čia tarp miškų tai ir durni esam. Mes pradėjome jį guosti, kad anūkai tikrai taip negalėjo su juo pasielgti, kad jie tirai jį gerbia, gal jis tiesiog jo nesupranta. Na įsiprašėm į kluoną nakvynės, pasižadėję jog nerūkome ir kluono nepadegsime. Vakare kieme ir vėl pasirodė namų šeimininkas. Ir vėl kalba pakrypo apie jo anūkus. tada jis ėmė pasakoti, kad jie atvažiavę jam įrodinėjo, kad žemė apvali, kad ji sukasi: visai už durną manę laiko. Mes pasimetėm, galvojom kaip čia su juo dabar kalbėti, negali gi jam pritarti. bandėm ir mes jam tai paaiškinti. Žmogelis tik numojo ranka ir pasakė: ir jūs galvojat kad aš durnas. Va kaime savo kaimynams ir draugams tai pasakiau, tai jie sako nekreipk dėmesio, jie jauni, pas juos dar viskas gyvenime sukasi. Kai sulauks mūsų metų tai ir nebesisuks ir nebeapvali bus. Mes ir vėl bandėm kažką sakyti, bet jis nusivylusiai nutraukė mus: negalvokit kad aš toks kvailas, tai ką, tie kurie gyvena to rato apačioje žemyn galvom krenta? Tai jei ji suktus tai nei jūs nei aš ant kojų nepastovėtume ir viso trobos sugriūtų ir nusivylęs mumis nuėjo miegoti. Ryte jis į mus kreivai žiūrėdamas išlydėjo.
Iki dabar tai prisimenu ir labai gerai tai suprantu - žmogus gyvena savo suvokimo lygio pasaulyje. Visi mes suvokiame iki tam tikro lygi, o kas už tos ribos mums nepriimtina, nepažįstama, nežinoma.
Berods Pitagoras paprašė savo mokinių nupiešti popieriuje apskritimą. Vieni nupiešė didesni kiti mažesni. tada jis jiems pasakė: tas apskritimas kurį jūs nupiešėte- tai jūsų žinios, jos visos apskritimo viduje, linija, kuri apriboja jūsų apskritimą - tai dėl tų turimų žinių jums kylantys klausimai. Kuo didesnis bus apskritimas, tuo bus ilgesnė jį apibrėžianti linija, tuo daugiau klausimų jums iškils. Na o tai kas yra už to apskritimo ribos- tai viskas ko jūs nežinote, ką jūs neigėte, kas jums svetima. Bet kada tas jūsų apskritimas didės, vis daugiau jums bus aišku kas gi buvo toje aplinkoje, ko jūs nežinojote, neigėte ar nepripažinote.
jeigu žmogus sako : aš materialistas ir kol nepačiupinėsiu tol nepatikėsiu - tai toks žmogus yra ribotas, jis neturi vaizduotės, jo protavimas apsiriboja tuo ką jis dantimis sukanda, rankomis paliečia. Bet juk ne viską galima paliesti. O kaip tada su radio bangomis, magnetiniu lauku? jų paliesti negalima, tai ką, vadinasi jų nėra? Pas tokius žmones sunku su vaizduote, su mastymu, sunkiai dirba pilkosios lastelės, kaip sako venas kriminalinių romanų herojus. Jeigu aš vakar prisigėriau iki sąmonės atsijungimo, viską išdaužiau, o ant rytojaus nieko nebe atsimenu, neatsimenu vakar dienos, tai nereiškia kad vakar dienos nebuvo.
Žmonės dažnai daug ką neigia dėl nežinojimo.
Yra ir kitas momentas. Kiniečių išmintis sako: vienas pamelavo, devyni tą melą pakartojo ir kada tą melą kartoja dešimtas, tas melas tampa tiesa. Mes dažnai remiamės kuo? O aš tai girdėjau jau net iš penkių žmonių, jie gi nemeluoja? Žinoma ne, pamelavo pirmas, jie kartoja melą, o mes jais patikime.
Ir visą tai kuo ir kiek mes tikime priklauso nuo musu sąmonės tankio. Juk ne syki teko girdėti - ką ten jo klausytis, jo gi smegenėlės minkštos, nusišneka. Arba teko girdėti - o jis kietas kietai pasakė.
Taip pat viskas priklauso ir nuo klausančio smegenėlių taip pat. jei jos minkštos - tai tas ir tampa pigia reklamos auka.
kas link ekstasensų, kurie dalyvauja TV šou. tai vieni daro dėl reklamos, kiti dėl garbės. Tikras magijos mokyklą baigęs magas į tokius žaidimus nelenda. Žinau tik vieną tokį, kuris mokėsi magijos, po 10 metų mokslo šiek tiek pramokęs metė mokslus ir nuėjo į verslą. Jam reikėjo reklamos. Jis ir sudalyvavo tame šou. Laimėjo, po to įkūrė savo mokyklą ir dabar kažko moko kitus.
Šiaip tai ten dalyvauja vardinių mokyklų atstovai, tie kurie atsinešė tauo gebėjimus iš pereito gyvenimo ir daug ko kas vyksta patys nesupranta.
Šiaip tai ekstrasensas - tai magijos žemiausia grandis, tai žmogus galintis sąmoningai veikti keturmatėje erdvėje.
Yra šou dalyvė Merlin, mediumė, visą tai atsinešė iš praeiti gyvenimo, puikiai dirba su Raudonąja magija, su Vudu magija.
Kas link mokslo ir mokslininkų tai jau kita kalba, tai labai palti tema. Yra tik vieną - deja pjie pripažįsta tik tai ką pačiupinėja. Vienas mokslų daktaras, chirurgas sakė man: žinai kiek aš per savo gyvenimą pjausčiau žmonių, bet nei viename jokios sielos, jokios bioenergetikos juose neradau, visą tai paistalai. Taigi, jis turi savo požiūrį pagl savo pasaulio suvokimą.
Visi mes suvokiame pasaulį pagal savo sugebėjimus jį suvokti ir jeigu vakar dienos neprisimename tai nereiškia kad jos nebuvo, jei nebuvome prie Eifelio bokšto, tai nereiškia kad jo nėra.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: Mekabciel vasario 13, 2017, 13:59:31
Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 12:51:15Žmonės dažnai daug ką neigia dėl nežinojimo....
...Taip pat viskas priklauso ir nuo klausančio smegenėlių taip pat. jei jos minkštos - tai tas ir tampa pigia reklamos auka.
Aišku idomu būtų bent jau Kastanedos atveju sužinot, ką pačiam gero davė? Gal kažkokių dvasinių potyrių? Papildomų sugebėjimų? :)

Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 12:51:15kas link ekstasensų, kurie dalyvauja TV šou. tai vieni daro dėl reklamos, kiti dėl garbės. Tikras magijos mokyklą baigęs magas į tokius žaidimus nelenda.
Visi mes suvokiame pasaulį pagal savo sugebėjimus jį suvokti ir jeigu vakar dienos neprisimename tai nereiškia kad jos nebuvo, jei nebuvome prie Eifelio bokšto, tai nereiškia kad jo nėra.
O kam magija reikalinga ir ką su ja daryt?
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis vasario 13, 2017, 14:58:19
Aišku idomu būtų bent jau Kastanedos atveju sužinot, ką pačiam gero davė? Gal kažkokių dvasinių potyrių? Papildomų sugebėjimų? :)

Karlos Kastaneda  baigęs mokslus (biologija) nutarė plėsti savo žinias ir rinkti medžiagą apie augalus Meksikoje. Jis ten nuvykęs susipažino su vietiniais šamanais ir pamatė jų galias. Jam pasisekė su šamanais suartėti ir toliau jis jau mokėsi pas šamanus šamanizmo ir tai aprašė savo knygose. dabar jo knygomis vadovaujasi daugelis tradicinių magijos mokyklų ( jogos, sufijai ir kt.) Svarbiausias dalykas kurį jis aprašė - tai surinkimo taškas. Iki Kastanedos niekas nebuvo taip detaliai aprašęs tai. Jo knygos savotiškos, sudėtingos , neturint pagrindų jos gali būti sunkiai suprantamos.


Žodis magija atkeliavo iš Babilonijos laikų. taip buvo vadinami žmonės dirbantys protinį darbą. Vėliau magais imti vadinti žiniai, kurie savo darbe naudojo sąmonės galis.
Magija - tai psihokinezė, t.y. sąmonės pagalba atliekamas koks tai darbas. Su magija daryti nieko nereikia, magija - sugebėjimas kažką daryti už trimatės erdvės ribų. Mes gyvename trimatėje erdvėje, magai peržiangia tą ribą. Pasaulis mūsų sudarytas iš dvidešimtdvimatės erdvės, žmogaus sąmonė gali suvokti ne daugiau dvylikamatę ardvę.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: Mekabciel vasario 13, 2017, 16:02:10
Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 14:58:19Aišku idomu būtų bent jau Kastanedos atveju sužinot, ką pačiam gero davė? Gal kažkokių dvasinių potyrių? Papildomų sugebėjimų? :)

Karlos Kastaneda  baigęs mokslus (biologija) nutarė plėsti savo žinias ir rinkti medžiagą apie augalus Meksikoje. Jis ten nuvykęs susipažino su vietiniais šamanais ir pamatė jų galias. Jam pasisekė su šamanais suartėti ir toliau jis jau mokėsi pas šamanus šamanizmo ir tai aprašė savo knygose. dabar jo knygomis vadovaujasi daugelis tradicinių magijos mokyklų ( jogos, sufijai ir kt.) Svarbiausias dalykas kurį jis aprašė - tai surinkimo taškas. Iki Kastanedos niekas nebuvo taip detaliai aprašęs tai. Jo knygos savotiškos, sudėtingos , neturint pagrindų jos gali būti sunkiai suprantamos.
Del jogos nezinau, bet sufizmas per daug rimta dvasine srove, kad sufijams tektu remtis Kastanedos ziniomis.
Siaip klausiau apie tave pati: ką pačiam gero davė? Gal kažkokių dvasinių potyrių? Papildomų sugebėjimų?

Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 14:58:19Žodis magija atkeliavo iš Babilonijos laikų. taip buvo vadinami žmonės dirbantys protinį darbą. Vėliau magais imti vadinti žiniai, kurie savo darbe naudojo sąmonės galis.
Magija - tai psihokinezė, t.y. sąmonės pagalba atliekamas koks tai darbas. Su magija daryti nieko nereikia, magija - sugebėjimas kažką daryti už trimatės erdvės ribų. Mes gyvename trimatėje erdvėje, magai peržiangia tą ribą. Pasaulis mūsų sudarytas iš dvidešimtdvimatės erdvės, žmogaus sąmonė gali suvokti ne daugiau dvylikamatę ardvę.
Babilonijos laikais, tai kai žmonės pradėjo materialėt vat ir atsirado visokio plauko magijų.
Abraomo tėtė buvo didis magas. :) Magas tai reiškia - stabmeldys. Gamino statuleles, is zvaigzdziu burė, materialu pasauli itakojo. Egipto žyniai taip pat buvo stabmeldžiai.

Abraomas zenge priekin ir mete lauk visas statuleles.

Visi didziausi mistikai, kaip pvz Dovydas ismane magija, bet ja nesinaudojo. Magija isvis nera reikalo naudotis.

Magija tai atotrukis nuo Dievo ir kompensavimas prarasto rysio su Dievu per subtilesnes materialias plotmes. Kitaip tariant, tai yra ne zmogaus dvasine raida, o atidejimas jos labai ilgam. I sekancia pakopa turi eit nezinodamas kas taves laukia, tam kad butu vietos tavo pastangai, o jei tu pasiziuresi i laiko juosta, pasiziuresi per siena, materializuosi daikta, levituosi, teleportuosies ir t.t. ir t.t. tai tu atvirksciai regresuosi. Gali zinot savo ateity, bet ja pakeisti gali tik netikedamas ja ir net neatsizvelgdamas i ja, uzmerkdamas akis jai.

"Nežyniaukite ir neburkite."
Galima net butu pasidomet, kodel taip parasyta.




Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis vasario 13, 2017, 17:23:54
Kokie tavo santykiai su dievu su bažnyčia su religijomis?
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: Mekabciel vasario 13, 2017, 17:29:56
O kam tau tai?
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis vasario 13, 2017, 17:38:38
Visi tie, kurie užsiiminėja magija, dirba su čakrų energijomis, naudojasi surinkimo taško sąnprata, tik gal vienaip ar kitaip tai trktuodami, pritaikant savo tradicijai. Sufizmas - tai mistinis islamas. Tau labai pažangus mokslas, tai praktiškai ne religija. Jis naudojasi 18-tu energetiniu srautu.

Kastanedos knygos man leido suprasti kai kuriuos reiškinius, kurių anksčiau perprasti negalėjau


Magija ir religija - tai visai nesusieti dalykai. kas link Egipto, tai kaip žinai buvo trys Egipto periodai ankstyvasis Egiptas, vidurinysis ir vėlyvasis. Egipti žyniai niekada nebuvo tikintys dievu. Buvo dievų bet tai jau visai kiti reikalai. Dievai reikalingi tik pirmoms trims kastoms.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: Mekabciel vasario 13, 2017, 17:45:49
Egipto zyniai niekada nebuvo tikintys Dievu, nes jie buvo beDieviai.

Nezinau apie kokias cia kastas rasai, bet kaip supratau tau reikia magijos, o ne Dievo?
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: klajunas vasario 13, 2017, 18:22:30
Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 14:58:19Magija - tai psihokinezė, t.y. sąmonės pagalba atliekamas koks tai darbas. Su magija daryti nieko nereikia, magija - sugebėjimas kažką daryti už trimatės erdvės ribų. Mes gyvename trimatėje erdvėje, magai peržiangia tą ribą. Pasaulis mūsų sudarytas iš dvidešimtdvimatės erdvės, žmogaus sąmonė gali suvokti ne daugiau dvylikamatę ardvę.
Iš kur tiek matavimų, net 22 gavai ir kodėl tau atrodo, kad mes gyvename "trimatėje erdvėje"? Mes gyvename visuose matavimuose, kurie tik egzistuoja, tik gal prie kai kurių iš jų sąmonė labiau prisirišusi jusliškai.

Trys matavimai yra tik trys statmenos viena kitai tiesės, kurios rodo į tokią pat vieną niekuo nuo kitų dalių nesiskiriančią erdvę. Ką gauname prie šių trijų statmenų tiesių pridėję dar 19 tiesių. Turbūt įsivaizduoji, kad jie žymi atskirus pasaulius.

Ką turi galvoje kai sakai, kad sąmonė aprėpia tik 12 matavimų erdvę. Ar tai, kad 3 išorinės juslinės sąmonės ir 9 - vidinės sąmonės arba kitaip vaizduotės. O gal yra 3 juslinės sąmonės, 3 vaizduotės ir 6 kokios nors viršsąmonės. Pavyzdžiui, mano vidinė sąmonė yra išorinės sąmonės atsipindys ir ji taip pat turi 3 matavimus, t.y., mano vidinė grafika juda trijų statmenų tiesių rėmuose, plius turi rakurso funkciją.

Tai daugiau matavimų tai kokia nors kitokia, papildoma sąmonė, ar tik daugiau tiesių.

Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 14:58:19Svarbiausias dalykas kurį jis aprašė - tai surinkimo taškas.
Gal galėtum apie tai plačiau, keliais žodžiais? Tokios literatūros apie kuria tu kalbi neskaitau, nes mano mąstymas pagrįstas tik asmenine patirtimi. Kitų patirtimi nesinaudoju. Todėl tokia sąvoka man nežinoma.

Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 17:38:38Tau labai pažangus mokslas, tai praktiškai ne religija. Jis naudojasi 18-tu energetiniu srautu.
Kam tie energijų srautų skaičiai ir kas juos suskaičiavo? Kokiose dimensijos jie yra. Man sąvoka "energijos srautas" nieko nesako, nors vaizduotėje kokį nors srautą įsivaizduoti nėra sunku.

Esu linkęs manyti, kad visi tie dalykai apie kuriuos kalbi - matavimai, srautai - yra projekcija į išorinių ir vidinių objektų Z struktūrą?
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: pašalietis vasario 13, 2017, 20:57:01
del religijos - visada dera žinoti kokią religiją žmogus išpažįsta, kokiai partijai priklauso, kuo užsiima ir kuo domisi, tada žinosi į kokią bažnyčia jis vaikšto ir kada gali jį rasti laisvą neatitraukdamas nuo maldų, kalbėdamas apie politiką neįžeisi jo savimeilės ir politinių įsitikinimų, niekada blogai neprasitarsi apie vienos ar kitos specialybės žmones bei visada galėsi pakalbinti jį dominančiais klausimais

Dėl erdvės daugiamatiškumo - tai medžiaga, kurią tu galėsi gauti įstojęs i Tamplierių ordiną, patekęs į Masonų lože, iškilęs Maltos ordine, priimtas į Rzenkreicerių ordiną ar įstojęs į kokia tai rimtesnę tradicinę mokyklą ar siekdamas aukštojo mokslo kokioje tai magijos aukštojoje. Tai plati tema. Ten taip pat sužinosi apie pasaulio modelius, buvusias civilizacijas, planetos gyventojų monadas ir t.t. Ten išmoksi naudotis pirminiais švariaisias 22 energetinias srautais.

Surinkimo taškas - tai vieta kuri yra įtempčiausia žmogaus kokone. Ji yra ten kur susikoncentruoja žmogaus čakrų maksimali suminė energija. Per surinkimo tašką žmogus mato pasaulį ir pasaulis mato žmogų. Tai palti tema

Energijų srautai - Kabalistai išsaugojo vieną iš pasaulio modeliu o taip pat planetos sąmonės brėžinį jei taip galima būtų pavadinti. Jis dar vadinasi Gyvybės medis arba Sfirot medis. Jis sudarytas iš 10 sferų kurias jungia 22 energetiniai srautai. Kažkada iš Televivo man atsiuntė apie  300 paskaitų apie tai. Tai labai plati tema.

Ar žiūrėjai filmą Meistras ir Margarita? Kaip suprantu rusiškai supranti. Internete yra tas filmas ir yra tos knygos audio variantas. Laisvalaikiu pažiūrėk jei nematei.

Buvau paėmęs trumpas atostogas, bet jau laikas ir man kibti į darbus, kalnai nesuvirškintos informacijos, reika dirbti, o gal tiksliau reikia tęsti toliau kas pradėta. Aš esu dar labai labai mažai nusimanantis tame kas supa mus, dar labai labai mažai žinau apie praeitas civilizacija apie Jotunus, jų planetą Faetoną, apie dirbtinas žemės rases...o kur dar kabalos mokslai kurie nebuvo įrašyti į toras. Aš dar labai labai mažai žinau tą ką turėčiau žinoti. Dabar turiiu sėsti prie Neel Tbeto mirusiųjų knygos, dar turiu padirbėti su Šventąja Toto knyga, dar laukia Tibeto magų paslaptys ir daug kitų, taigi laiko tinklalapiams tokiems kaip šis jau nebeliks. O dar turiu grįžti prie Radža Jantros. Taigi matai kuo aš užsiimu ir kur dingsta mano laikas. Kada pavargsiu nuo viso gal to vėl trumpam grįšiu čia prasiblaškyti. 

Aš pradėjau ir visiems patariu pradėti nuo Okultinės aksiomos - begalybė pagimdė erdvę, amžinybė - laiką, energija - materiją. Tai dalis aksiomos. Taigi bandykite ją pilnai suprasti ir pradėti eiti energijos keliu kol prieisite iki materijos, na o toliau keliai kuriais eiti patys jums siūylis save.

Sėkmės tau pasirinktame kelyje, nuramink savo kolegas, jiems daugiau netrukdysiu gyventi šiame tinklalapyje nes dabar laiką leisiu jau kituose uždaruose forumuose.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: Mekabciel vasario 13, 2017, 22:02:48
Kokiai religijai kas priklauso idomu tau, tam kad galetum SAVO savimeile patenkinti, mol tu cia tokias nivji**nas knygas skaitai, kad apsishik aukshtelninkas...
Jei nemoki sneket su zmogum nezinodamas jo politiniu ir religiniu interesu ir nepaliesdamas ju tai problema tik tavyje.

Atejo, apie cakras nieko nepapasakojo ir bega i uzdarus forumus...
O tu aceit tupas asilas zinokis, jog tamplieriai, masonybe, rozenkreiceriai ir kitas okultinis biesas yra high end'as... O sito pasvestojo laukia nereali ateitis ir mes busime labai laimingi jei jis dar kada nors gris papasakot ka nerealaus suzinojo. :)
Nesupyk, bet man sitas high end'as i Gaidi panasus. :)
 
Dievas jus ir patalpino i uzdarus forumus, kad viesumos neterstumete. Aciu Dievui!

Beto visa sita  isvardinta skaitalyna galima i viena padorios knygos pastraipa sutalpinti. Sekmes klajonese ir klejonese.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: cs vasario 13, 2017, 22:55:43
Uždaruose forumuose iki tavęs niekas nedasikąs, tuo mažiau kas tave žinos. Yra giriežti reikalavimai, kurių tu nesilaikydamas, daug pripasakoji briedo, nesusijusio ar net nereikalingo žinoti. Iki tol, tu turi išnaudoti pyktį kitur, bet ne prieš nesusijusius su tavo bėdomis žmonėmis. Niekas nekaltas, kad tu kenti ir nori keršto. Pasiskaityk apie drugelio efektą.

Turi daug įspūdžių, domiesi istorija, religija ir ezoterine praktika (ir tai labai gerai). Labai paprasta, tereikia mokėti pagarbiai diskutuoti, mokėti išklausyti su tavim diskutuojantį, kaip norėtum, kad tave išklausytų. (Ar tai išpildyti labai sunku?)
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: Linas Esu vasario 14, 2017, 00:19:07
Sveiki , niekada neteko nieko panašaus skaityti , apšvieskite kas ta trečioji akis ?  tiek daug informacijos , nesusigaudau .

Pašalieti ", dėl ko esi anonimas ? Prisiregistruok . Vistiek visiems atrašinėji , nepanašu jog vengtum šio forumo . Litanijas vien tik pili .
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: Mekabciel vasario 14, 2017, 11:28:37
Citata iš: klajunas  vasario 13, 2017, 18:22:30Iš kur tiek matavimų, net 22 gavai ir kodėl tau atrodo, kad mes gyvename "trimatėje erdvėje"? Mes gyvename visuose matavimuose, kurie tik egzistuoja, tik gal prie kai kurių iš jų sąmonė labiau prisirišusi jusliškai.

Realybeje egzistuoja tik forma(ketinimas) ir materija. Forma(ketinimas) buna dvieju tipu - del saves ir del kito. Del saves iliuzine. Pradine.
Kai zmogus jaucia realybe per egoistine forma(ketinima) jis jaucia realybe isskaidyta i objektus, laika, judejima ir erdve.
22 ismatavimai tai 22 raidziu issitaisymo sistema, kuriomis Dievas sukure pasauli. 22 trafaretai(formos) + 5 galines raides. Raides tai atidavimo savybes(forma). Tai kaip 27 ispaudai i zmogaus nora gaut, kurie istaiso zmogu(zmogaus samone((liuzini trimates realybes pojuti ir susiskaidyma), tam kad jausti dvasini pasauli, kuriame visos sielos ir sielu Tevas(Dievas) jauciama kaip viena). Raidziu forma(atidavimo savybe) tam tikru principu, transformuoja zmogaus nora gauti(materija). Raides(savybes) keicia nora(materija) ir suteikia analogiska forma(atidavimo ketinima).
 Kaip pvz.: Tora buvo parasyta kaip vienas zodis, nes tai aprasytos visos zmogaus samones keitimosi busenos iki galutinio issitaisymo. Visos raides parasytos Toroje yra zmogaus kelias nuo pradzios iki pabaigos. Tai yra visi laipteliai, kaip zmogaus noras(materija) transformuojasi(igauna) atidavimo savybe(forma, ketinima).



Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: klajunas vasario 14, 2017, 12:37:19
Citata iš: Mekabciel  vasario 14, 2017, 11:28:37Realybeje egzistuoja tik forma(ketinimas) ir materija.
Kabala domėjausi labai mažai. Viena priežasčių ta, kad nenoriu jai gaišti laiko, nes joje dėstomas pasenęs mąstymo būdas. Iš to, ką čia parašei, savo sąmonėje nerandu nė vieno žodžio. Aišku, reikia „mokytis" ir įrašius į atmintį žinias, ta forma atsiranda, tačiau šiais laikais tokios formos neproduktyvios.

Mano įsitikinimu, žmogaus ir visos žmonijos tikslas yra išaiškinti objektyvaus laksato paslaptį, t. y., visą, holoplastinę struktūrą arba schemą. Kabala to padaryti neleidžia. Daug geriau yra fizikos sąvokinis aparatas.

Viskas susideda iš judėjimo ir įtempio energijos. Kai sujungtos į vieną sistemą, šios energijos yra lygios ir pagal lagranžo diferencialinę lygtį leidžia apskaičiuoti materijos saviveikos jėgą. Jėgos kiekio matas yra materijos pagreitėjimas, vertinamas kiekybiškai. Kuo daugiau jėgos saviveikoje, tuo materija pagreitėja daugiau.

Kitas būdas nustatyti saviveikos pagreitėjimą, yra veiksmo integralas, kuris judėjimo-įtempio energiją įstato į nueitą kelio atkarpą. Ta atkarpa yra priklausoma nuo pagreitėjimo, vadinasi taip pat gali būti materijos saviveikos jėgos matas.

Įstačius šiuos dėsnius į objektyvų laksatą, galima skaičiuoti įvairias materijos savybes. Pagrindu paėmę stygos modelį, galime skaičiuoti visas vidines kvantų savybes, įvesdami į jį sužadinimo lygių spektrą.

Visų fenomenologijų savybės priklauso nuo judėjimo, kuris kyla iš energijos.

Akivaizdžiai matosi, kad fizikos „kabala" daug produktyvesnė, jau vien dėl galimybės vertinti savybes kiekybiškai. Žmogaus tikslas vystyti ne save, bet žinias. Skaidymas ne yda, bet metodas.
Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: Mekabciel vasario 14, 2017, 13:12:50
Citata iš: klajunas  vasario 14, 2017, 12:37:19Kabala domėjausi labai mažai. Viena priežasčių ta, kad nenoriu jai gaišti laiko, nes joje dėstomas pasenęs mąstymo būdas. Iš to, ką čia parašei, savo sąmonėje nerandu nė vieno žodžio. Aišku, reikia „mokytis" ir įrašius į atmintį žinias, ta forma atsiranda, tačiau šiais laikais tokios formos neproduktyvios.
Sakai Dievo atskleidimo budai keiciasi? Jei seniau vienaip ateidavo i suvokima, tai dabar kazkas pasikeite?
Formos neproduktyvios nes tokie laikai kai stengiesi suprasti. Suprasti verta tik tam, kad uzsinoret pasikeisti.

Citata iš: klajunas  vasario 14, 2017, 12:37:19Mano įsitikinimu, žmogaus ir visos žmonijos tikslas yra išaiškinti objektyvaus laksato paslaptį, t. y., visą, holoplastinę struktūrą arba schemą. Kabala to padaryti neleidžia. Daug geriau yra fizikos sąvokinis aparatas.

Akivaizdžiai matosi, kad fizikos „kabala" daug produktyvesnė, jau vien dėl galimybės vertinti savybes kiekybiškai. Žmogaus tikslas vystyti ne save, bet žinias. Skaidymas ne yda, bet metodas.

Nieko neissiaiskinsi. Dievo neimanoma issiaiskinti ar suprasti... Ir nera jokios objektyvaus laksato paslapties. Isvis nera jokiu paslapciu... Paslaptis yra labai paprasta - gilinsiesi savo protu i sita visa moksla, tol kol suprasi, kad gilinimasis yra visiskai beprasmis reikalas... Ir tada isijungs noras pasikeisti, kad pajausti.

Metodas yra tik vienas - apvienyt visus daiktus i viena, o ne atvirksciai, isskaidytus objektus ivardinti.
Skaidymas tik ivardinimas suskaidytos realybes daliu. Kuo tai metodas? Kas is to, kad tu lekste ivardinsi lekste, kedę kėde ir iki bozono, stygos ir t.t.?

Aiskinimasis yra reikalingas tik tam, kad suprasti kodel, kur, kaip, kokiu budu pasikeisti. Ir tada supranti, kad ir pats tu pasikeisti negali, o viskas ka galesi tai paprasyt. Ne tu sita darba pradejai ne tu ir uzbaigsi.


Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: klajunas vasario 14, 2017, 14:06:59
Citata iš: Mekabciel  vasario 14, 2017, 13:12:50<...> uzsinoret pasikeisti.
Citata iš: Mekabciel  vasario 14, 2017, 13:12:50<...> isijungs noras pasikeisti, kad pajausti.
Čia pakalbėjai kaip įgudęs smegenų pudrintojas, bet man šitie žodžiai kiauri, nieko gilaus juose nėra. Pasikeisti galima tik iš kažko į kažką, nesuprantu kam ta elipsė, kai nori pasakyti, kad vienintelis vertas dėmesio pasikeitimas iš netikinčio į tikintį. Šitie žodžiai nuvalkioti ir juos paprasčiausiai nori paslėpti, kad žmogus neva pats prie jų ateitų, nes kai po "klaidžiojimų" ateis, tai jau bus pasiruošęs priimti sprendimą.

Žmogus be dievo laimingesnis nei su jo iškamša, kurią kažkur viduje pasistato ir sukuria pajaučiantį santykį. Visos iškamšos iš žmogaus turi būti pašalintos, kad suprastų, kad viskas ką sąmonė atveria - yra jis pats, jo giliosios sielos struktūros. Pats žmogus yra dievas. Nes nieko tobulesnio už jį šiame pasaulyje neduota. Kai garbina dievą, tik sudvejina save, savo viduje iš savęs pagamina iškamšą, pakelia į dangų ir padaro savo valdovu.

Iš tikro danguje turi būti ne iškamša, bet pats žmogus. @a.t.sielis 'ui buvo įrodyta, kad kai pašalini visus supratimus, nelieka jokio dievo, nes jis pagamintas iš primityvaus proto logizmo. Pajausti siela gali tik save. Kai pajaučia save, turi pajausti kitą, o tam reikia pasigaminti supratimo įrankį, kuriuo yra protas.



Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: Mekabciel vasario 14, 2017, 14:31:57
:)

Na as apie tikejima nesneku, nes tai igijo labai prasta reiksme.

Tai gausis taip: ar zmogus geba susidvejinti, iskelti save i virsu ir pakilti i ta virsu. I visai kita kokybe. Tai iskamsa reikalinga tam, kad tu galetum pakilti i aukstesne busena. Sukuri fantoma ir fantomas tave pati iskelia. :)


Tikejimas yra irankis, ieiti i savo sielos giliausiasias strukturas. Pabandyk su protu sukurti fantoma ir i ji ieiti. Neieisi, nes tu net nezinai i kur ieini.

Antraštė: Del treciosios akies
Parašė: cs vasario 14, 2017, 20:58:45
Matome iš praktikos, kad viskas įmanoma, ar bereikia papildomų įsitikinimų? Kam @klajunas dar stengiasi įrodinėti apie kokius dievus? Kodėl tiesiog paprasčiausiai neinat į priekį ir nepasakot tiesos. Tiesa, kad visi žmonės lygūs ir vienodi, tam tikroje stadijoje iki kurios trūksta pasakyti ar parodyti tikrą žmogiškumo įrodymą. O jeigu tai praėjusi tiesa tada turi būti kita atrasta tiesa, reikia pasakyti, kad žmogus nėra tikrasis mūsų rūšies užvadinimas. Žmogus kažkas kita, labai svetimo.