Ufologija Naujojo Sąmoningumo laikams

Pradėjo paragraf 78, birželio 07, 2016, 10:19:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Paskaita: UFOLOGIJA NAUJO SĄMONINGUMO LAIKAMS
Laikas: 19 val
Vieta: "Yucatan Extensión", Pylimo g. 2 / Islandijos g. 6, Vilnius
Facebook eventas: https://www.facebook.com/events/136918133386758/?notif_t=event_aggregate&notif_id=1465281316531496
Kaina: 4 eu
Aprašymas: Kviečiame į slaptą sueigą ufologinėmis ir giminingomis temomis, keliausime į bene labiausiai marginalią zoną, pasidalinsime idėjomis ir įžvalgomis. Taip pat prisiminsime ufologijos raidą.


Lektorius ir ilgametis ufologijos aktyvistas Lukas Devita pastebi, kad žmogaus požiūris į šią „nežemišką" informacinę erdvę priklauso ne tiek nuo žinių kiekio, bet nusiteikimo, atvirumo ir gebėjimo susieti faktus bei išvadas šviežiai, atsilaisvinus nuo prietarų, įsitikinimų ar išankstinių reakcijų.


Bene svariausi duomenys, liudijantys ateiviais vadinamų kosminių būtybių egzistavimą išplaukia iš įvairių valstybių karinių institucijų. Per kelis paskutinius dešimtmečius daugybė vyriausybių paviešino savo žinybų sukauptus duomenis apie NSO ir su jais susietus reiškinius.


Šimtai buvusių aukšto rango karinių pareigūnų, vyriausybės bei ypatingų tyrimų departamentų darbuotojų, mokslininkų, dirbusių slaptose projektuose pagal sutartis, astronautų bei kosmonautų viešai patvirtino ir papildė gausią su NSO susietą oficialią dokumentaciją, kuri iš esmės byloja, kad NSO apsireiškia kaip realūs, sąmoningai valdomi objektai ir kai kurių jų kilmė gali būt įvardinta (ir paaiškinta) ne kaip kitaip bet nežemiška ar priklausanti ne šio, mums žinomo, pasaulio civilizacijai.


Tokiu būdu, savotiškas su NSO susietos informacijos išviešinimas jau vyksta, kaip teigia progresyviausi ufologijos aktyvistai ir egzopolitikos entuziastai, kurie ir siekia pasaulio vyriausybių bei karinių institucijų oficialaus patvirtinimo.


Visuotinis nežemiškų civilizacijų egzistavimo pripažinimas neabejotinai sukrėstų esamą tvarką po saule - visas institucijas, religijas ar santvarkas. Taptų akivaizdu, kad kultūros istorijos pabaiga yra atėjusi, ir mes pasitinkame neatpažįstamai naują žmonijos vystymosi etapą ir tikrovės sampratas, transdimensinį mąstymo būdą, kurį iš ties galime puoselėti jau dabar.

Naujausios ufologinių tyrimų įžvalgos byloja, kad informacijos apie NSO slaptumas siejasi ir su globaliu pažangių technologijų įslaptinimu idant išlaikyti esamą degaus kuru paremtos ekonomikos viešpatavimą.


Slaptos kosminės programos, užgniaužtos technologijos, informacinės manipuliacijos, kaip ir militaristinių frakcijų neteisėta veikla, paverčia iki tol „nutrūkusią nuo tikrovės" ufologinių tyrimų sritį aktualia kiekvienam, net ir tiems, kurie nė nemanė domėtis „nerimtomis keistenybėmis".


Tiek pat ufologijos kontekste išlieka svarbūs ir amžinieji egzistenciniai klausimai, žmonijos kilmė, raida, civilizacijų istorijos paslaptys bei kosminio masto ateitis.

Užsiėmimą veda Lukas Devita,

registruotis ir visais klausimais galima kreiptis čia arba: starseedbox@gmail.com

Aukštyn