Keistas sapnas

Pradėjo m.luna, balandžio 16, 2018, 18:51:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

m.luna

Sveiki. Praeitą naktį turėjau labai keistą sapną, nieko panašaus nesu patyrusi.
Sapnavau jog atsidūriau savo krikštotėvų bute kartu su savo mama. Tiesą sakant tas butas niekada nebuvo ''pati jaukiausia vieta pasaulyje''. Dieną gal kaip ir nieko, bet artėjant vakarui ten tikrai nebūna jauku, pusseserė esa pasakojusi jog kelis kartus girdėjo keistų garsų bute. Taigi, sapne mes su mama įėjome pro saliono duris ir susikibę rankomis sustojom netoli įėjimo prie kampo, užsimerkėm ir jaučiau jog abi pajutom, jog tame kambaryje yra kažkas 'svetimo'. (būtent salione pusseserė girdėjusi keistus garsus).
Kelias sekundes mums pastovėjus, aš staiga lyg atsiskyriau nuo savo kūno ir atsidūriau prie lango. Mačiau mus stovinčias kampe ir stebėjau viską iš šalies. Tuomet prie mano kūno atsidūrė kažkokia sena, baisi moteris, susikuprojusi ir labai negatyvi. Ir nemoku paaiškinti, lyg iš savo kūno aš jaučiau, jog ji prie manęs ir užsimerkusi kalbėjau jai, jog jos nebijau ir nieko ji man padaryti negali, jog susidorosiu su ja. O mano dalis stovinti prie lango matė tą senutę, tiesiančią rankas į mane. Tuomet senutė pamatė mane kampe, stovinčią ir žiūrinčią į ją, ji tiesiog įsistebeilijo ir mes viena kitą stebėjom kelias sekundes, nuo mano kūno ji nesitraukė, tiesiog žiūrėjo pakreipusi galvą į mane prie lango.
Pabudau. Ir žinot kai į ką nors ilgai žiūri, pamirksėjus ar tiesiog sukant akis to daikto siluetą gali matyti kurį laiką, aš nubudusi mačiau didelę rudą akį ir taip kelias akimirkas. Pati turiu dideles rudas akis, todėl nežinau ar ta buvo maniškė, ar galbūt tos senutės.
Gal kas nors galėtų paaiškinti ką toks sapnas galėtų reikšti ? Niekada nesu patyrusi astralinių kelionių, sąmoningo sapnavimo ar miego paralyžiaus, bet gal tai galėjo būti astralinė projekcija ? Jei taip apskritai gali nutikti sapne. Lauksiu Jūsų nuomonių.

.L.U.T.H.O.R.

@m.luna Nėra lengva pasakyti, kas ten iš tikrųjų buvo. Sapnai dažnai simboliniai būna, o ne tikrovę apibūdina. Kaip pati sakei, nesijautei tuose namuose ypač gerai realybėje. tas galėjo užsifiksuoti kažkur pasamonėje, kaip simbolis blogos aplinkos. Ta senė gali simbolizuoti kažkokią problemą su kuria susiduri šiuo metu ir kuri tau kelia problemų, o su tom problemom tau padeda tvarkytis motina. Stebėjimas iš šalies galbūt reiškia, kad tu žinai kokia tai problema, bet nenori su ja tvarkytis? Jeigu ji puola tavo fizinį kūną, gal tai kažkokia liga ar sutrikimas? Gal akių liga? Čia visko galima prigalvoti, bet simboliai dažniausiai reikšmingi tik sapnuojančiam žmogui, tai pagalvok ką reikšti gali sapnas.

Aukštyn