pranašingi? sapnai

Pradėjo aš714, spalio 24, 2016, 17:49:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

aš714

Sveiki,
Norėjau Jūsų paklausti apie sapnus, kuriuose mums artimi/pažįstami žmonės pasako, kad išeina, ir mes netrukus sužinom, kad jie iš tikro mirė. mane domina, gal yra koks paaiškinimas, kodėl būna atvejų, kai žmonės susapnuoja būtent būsimą velionį sakant, kad jis IŠEINA, ir po to sužino, kad jis mirė. Net nežinau, ar tiksliai čia aprašiau, bet gal esmę supratot. Gal kas žino ar domėjosi šiuo dalyku. Būtų įdomu išgirsti Jūs nuomonę.

ignas542

Man tai irgi buvo visada idomu bet bent as galvoju gal tai zmogaus nuojauta?

Creative

Man buvo taip kad sapnuoju paprastą sapną ir staiga pradeda griaustinis  griaudyt ir aš suprantu kad laikas namo, arba kitaip - laikas keltis, ir pabudau, po keliu sekundžiu girdžiu mašinos variklį, ir tai pasirodo brolis atvažiavo ir pasirodo be raktų ir man teko keltis iš lovos kad atidaryt duris.

Buvo karta sapnuoju aš šašlykus, praeina pora valandų atsikėlus ir brolis skambina sako šašlykų bus atvažiuokit. arba panaši situacija buvo tokia kad sapnuoju guliašą ir še skambina močiutė ir kviečia guliašui.


SPACE

@Aš714, meluoji, tokių sapnų nebūna, nes kitaip pasižeistų žmogaus laisva valia (nors žmogus laisvos valios neturi, bet iliuziją galima turėti). Gali pamatyti, pajausti, susapnuoti mirties momentu, ar ateinančios paros metu, bet ne prieš mirties faktą. Nebent sėdit matricos kambaryje, Architekto kėdėje, ar turit special abilities/Fähigkeiten, tada gal..
Galima susapnuoti į priekį tik kas yra šiam pasaulį, kas egzistuoja šioj Visatoj, kaip @Creative pvz. sapnuoja ordinary/gewöhnlich life, šašlykai. Mirties faktas dar neužregistruotas Visatos registre, todėl jūs jo negalite žinoti.


SPACE

Talmudas tai patvirtina: Seven things are hid from the knowledge of man: - The day of death, the day of resurrection, the depth of judgement, what is in the heart of his fellow-man, what his reward will be {už ką ištikrūjų bus apdovanotas po mirties}, when the kingdom of David will be restored, and when the kingdom of Rome will fall. (Pesachim 54b)

Aš pvz. pažiūrėjęs į žmogystą, galiu pasakyti, kada jis mirs, bet 2 metų bėgyje. Užtat ir savižudybė yra uždrausta, nes tai pažeidžia quantum entanglement, viskas turi būti kosher, pagal protokolą.
Taip pat galiu pasakyti, ar žmogas yra ilgaamžis ar ne.

Aukštyn