Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Afrodite

ka reiskia sapnuoti tvenkinyje pilna plaukiojanciu dideliu zuvu ? laukiu ats i pm dekui .

Creative

#601
balandžio 04, 2018, 19:04:26 Redagavimas: balandžio 04, 2018, 19:35:01 by Creative
Pirmas sapnas šiandien sapnuotas:
Sapnuoju, kad einam mes į buvusį bardelį kurį jau kelis metus nusipirko kažkoks atrodo man pažįstamas verslininkas. Žiūriu į pastatą ir jo neatpažįstų, prieina tas verslininkas ir jo aš paklausiu ar rekonstravo? tas sako nugriovė iki pamatų ir atstatė kitą. Paskui mes nuėjom į vidų, lipom laiptais, kaip visada laiptai supainioti, tai baiginėjęs tai reikia peršokti ant kitų laiptų ir taip aš nuo vienu nukritau kelis aukštus į apačią.
Atsiradau aš savo mokykloje. Klasiokas ar klasiokė pasakė kad vienas tironas užgrobė mokyklą ir uždraudė naudoti magiją visiškai. Mes nuėjom į lauką į stadioną ir aš galvoju "na ir kas" ir galvoju kad padarysim siurprizą tironui ir prikėliau efektingai iš žemės terinozaurą rex kad ir truputį sumažinta versiją, tai buvo kaip iliuzija, fantomas kad ir visikšai materialus, na apčiuopiamas ir aš grebiau savo vargša persigandusį kolegą už rankos ir užšokom ant dinozauro nugaros ir prasidėjo.. Pamačiau, kad mokiniai pamatė, kad mes užsiemėm magija nepaisant draudimų ir jiems pakilo dvasia ir pradėjo maištaut irgi naudoti magiją, kas svaidėsi ugniniais kamuoliais kas augino milžiniškus gyvus augalus ir vazoniniu paprastų geliu, na buvo daug kas.. ir man kolega paaiškino, sako likę 43 mokiniai pradėjo maištą.
Paskui tas tironas mane sugavo, uždarė kambary, atėjo ir žiūriu kad jis visai neprotingas tik kad valdyti norėjo baisiai, čia nusprendžiau iš jo elgesio, na tarsi išpakintas būtų buvęs ir mokyklą gavo dovanų iš tėvo(iš kur žinau nežinau sapne stebuklų būna). Aš nesutikau nei būti jo palidovė nei tai ką jis siulė, užsiparinau iš šokau kiaurai langą iš trečio aukšto jam matant.. tuo ir baigėsi sapnas atrodo..


Antras sapnas:

Perkuosi netoli namų kebabą, noriu jau eiti namo, bet nusprendžiu pavažiuoti vvieną stotelę su autobusu. Jis žinoma iškart atvažiavo, įsėdau ir žiūriu kad pravažiavom mano stotelę. Aš nepanikuoju kita irgi tinka ir nuvežė mane autobusas laukais miškais ir gyvenvietėm ir pagaliau sustojo. Išlipau, žiūriu kad iki namų gal porą val peškute, gerai kad gatvė kuria važiavom buvo viena tai prisiminiau kelią, na ir nuejau.. Prieinu gyvenvietę iš kelių namų palei gatvę. Kažkaip taip išėjo, kad nuėjau į vieną namą, nes draugiškai pakvietė, o ten pasirodo kažkoks mokytojas sensejus priiminėja mokinius, aš atsisedu ant minkšto fotelio prie pat lauko durų priimamajame ir žiūriu kad pracertos iki pusės durys į salę, kur ir užsiiminėjo sensejus su mokiniu, mačiau tą vaiką, jam apie 10 metų, ir kuris sedėjo užsimerkęs ir nuo jo dvelkė gilia pasamone ir jis skraidino peilį aplink sale.. ir še peilis prasibrovė pro duris ir įlekė į priimamąjį ir čia jau suko ratus, aš tik prisiglaudžiau labiau prie fotelio kad nepaliestu peilis ir mintyse pagalvojau "ar aš viena tik suregavau į peilį ar ir kiti jį mato,? ogal ja pripratę, kad net ir nepastebi, arba tieisog laiko savaime suprantamu dalyku?". Nedavė man pasiklisti mintyse kažkoks šurmulys lauke ir įėjo "mažoras" t.y. vietinis verslininkas, man draugiškai nusišypsojo, kažka persimetem nereikšmingo ir tada išėjo iš salės sensejaus mokinys su vienuolio apranga. Galvoju "tikras mini Šaolinas" ir berniukas atsisėdo šalia manęs ir dar neišėjęs iš transo man pradėjo pasakoti apie regėjimą, matymą, aš tik tai ir supratau nes kažkodėl nesigirdėjo jo visų žodžių, o jo akys kaip transe žmogaus stiklinės, tad aš jo paklausiau ar jis gal aklas, tas tik tyliai kažką pasakė, taip ir nesupratau ką, ir pasakiau jam kažkodėl kad "Kiekvienas mato savaip, bet viduje yra tą dalis kuri yra bendra visiems, jį mato taip pat kaip ir kiti" na arba kažką panašaus, dar mintyse pagalvojau ir kas mane už liežuvio tampė, aš gi ne jo mokytojas ir neaišku kiek mano pasakymas jam teisingas.. ir sapnas baigėsi..

Vanityfair

Nezinau, kas su manimi negerai, bet nuolat sapnuoju. Dazniausiai savaite prie pilnatinar po jos. Ir taip septynias dienas is eiles. O sapnuoju dazniusiai visiskai absurdiskus dalykus (kaip mane kas nors nori nuzudyti, bet kai pavojus buna labai arti - pabundu). O kas siurpiausia, kad sapnai labai tikroviski, kartais pabundu ir prireikia keliu minuciu subokti, kad tik sapnavau 🙈

Creative

#603
balandžio 08, 2018, 22:00:13 Redagavimas: balandžio 08, 2018, 22:23:12 by Creative
Sapnuoju šiandien, kad esu mokykloje, savo ir ji magiška ir ten įvyko žmogžudystė. Aš su keliais klasiokais ppamatėm vienam aukšte stovint pliką baltą skeletą. Aš žiūriu, žiūriu ir matau kad jis be stuburo visai ir galvoju garsiai kur stuburas?
Ir nuėjom ieškoti stuburo. Dar mokytojai pasakė kad nelįstumem kad tai ne mūsų reikalas, galvoju kaip nemūsų gi tarp mūsų žmogžudys, matomai naudojantis magiją, tai yra savas žmogus, o šį saviškį mes turim surasti. Kitam aukšte radom  stovinti prie sienos stuburą, tik vat nežinia kieno ččia tos dalys. Paskui pasakė kad dingo viena mergina, mūsų klasiokė, ir kad greičiausiai čia jos likučiai. Reiškia reikia ieškoti saviškį ar saviškę. Paskui išlindo istorija kad kažkas kai buvo kažkurs buvo pažymėti prakeiksmų visi 5 klasiokai mano, ant kūno toks juodas piešinys prakeiksmo liko. Supratau kad rekia juos visus apklaust., ir apklausos išvados kad ten mano klasiokė vardu Daina prakeikė, tik dabar neatsimenu dėl ko, bet supratau, kad jai tai buvo svarbu, na kad šiaip dėl nieko nebūtų taip padarius. Taigi mes nuėjom ieškoti Dainos. Koridoriaus gale pamatėm ją ir ji ėmė bėgti nuo mūsų, mes paskui ją, paskui ji dingo vienam kabinete. Mes į tą kabinetą, o jos nematyti, man pašnibždėjo kad ji pasislepė po gringimis, klausiu kur? ir parodė tiesiai prieš mane, aš tik nustebau dėl tokio gero regejimo kad mato kiaurai grindis ir aš net užsimaniau, galvoju reikės prisiminti ateičiai o dabar.. Aš peržengiau tą vietą kur jį buvo ir atsisukau vėl prie tos vietos, pastovėjau, sakau: "Daina išlisk, viskas jau baigta." ir tylu. Paskui aš žingsnį priėjau ir iš žemės išlindo beveik žalia ranka kaip zombio pagalvojau ir griebė man už kojos ir iš grindų:"Man nereikia tavo gailesčio! Išeik!". Mes šiek tiek palukėm ir ji išlindo, atsiklaupė ant kelių ir pradėjo verkti, matyt suprato ką padarė, ir pradėjo nuo kitų klasiokų prakeiktų nueidinėt tas juodas piešinis. Ji atsistojo ir sako:"Aš pasiduodu". Ir ją išvedė. tik vat neatsimenu prisiminimai dubliavosi kad ją bevedant ji pradėjo tirpti tarsi rūgšties apipiltą, dar pagalvojau kad save nubaudė pati. Na ir baigėsi sapnas.

Kitas sapnas šiandien sapnuoju vėl mokyklą ir vėl ji magiška. Nuėjom mes į viršutinio aukšto patį aukščiausiai įrengta tikybos kabinetą. Sėdim, staiga pradėjo laukia žaibai svaidytis ir vis artyn. Aš liepiau visiems uždaryt langus, dar trūko ugnies kamuolį prisivyliot. Ir kai trenkė žaibas virš pastato, tiksliau į mūsų kabineto stogą, kad išdegino elektros laidus ir lubos pradegė šiek tiek. Galvoju ar dar vieno atlaikys ar geriau lėkti iš čia, jau susiruošus išlėkti kaip visad paskutinė iš klasės prisiminiau kad žaibai du kartus į tą pačią vietą nekertą, bet galvojų čia gi magija yra tai gali ir trenkti ir ant tų žodžių dar sykį trenkė ir jau koridoriuje dingo šviesą perdėgė laidai, kad ant lūbų piešinis liko kaip ir kabinete. Bet atėjo mano dedė(įtemptokį mano santykiai su juo, nevisada išeina normaliai pašnekėt, na jis tokio būdo) ir suvijo vėl visus atgal, mes sėdim ir laukiam ir jis pasakė:"Kai kurie iš jūsų mano kad  Dievo nėra, nei dvasių nei kitko (kažką dar minėjo neatsimenu). Manote turite teise taip manyti? Laikote save visagaliais ir galite daryti ką tik nori? Deja tai nėra". Asmeniškai pritariau teiginiui kad mes negalim tvirtai sakyt kad jų nėra, mes tik speliojam, todėl egzistuoja galimybė kad Dievas yra, kitaip sakant reikia tikėti ir netikėti vienu metu, gal yra o gal nėra. Galvojau gal man sakė tai asmeniškai, bet jo kalba tarsi būtų skirta visiems ir man,nors aš ir taip viską tai žinojau tik priminė, bet labiausiai tai kitiems sakė ypač po pastarųjų įvykių na su Daina.. ir sapnas baigėsi.

Prabundu ir po 10 secundžių išgirstų skambutį į duris. Galvoju dėdė tas iš sapno atvažiavo, atidarau duris ir akurat dėde su teta. Ir visai buvau jau pamiršus kad griaustinis su žaibais reiškia kad laikas keltis, kad kažkas pažadins mane kad vistiek reikės keltis, jau senokai nebuvo, panašiai galima traktuoti ir kitas stichines nelaimes, kurios kartais reikšia kad tau per karšta miegot ar per šaltą, arba kažkas irgi sutrukdys. Tai tiek.

Creative

Šiandien sapnavau 3 sapnus:

1. Turėjau augintinį mažiuką koalą ir taip ji ir vadinau "малыш Коала", kuri meiliai laikiau ant rankų ir glosčiau ir jam patiko, paskui kažkokia močiutė paklausė kiek laiko jį jau taip glostau, sakau mėnesį, tą sako gerai. Paskui didelis liūtas užpuolė ir nukando koja mano "kolegei". Sapno išvados kad plėšrūnas vistiek lieka plėšrūnu. Dar buvo kai kas susije su spąstais, ne negyvūnų o žmonių, bet tai jau asmeniška  :)

2. Sapnuoju kad esu antram aukšte kur grindyse skylė ir pereiti galima tik per padėtus pagalius, tai viena mergina apkuni neišlaikė ligsvaros ir krito žemyn. Aš pribėgau prie skylės ir mane aplenkė mano pažįstamas, kuris irgi neišlaikė ligsvaros ir krito žemyn, Aš persigandau, šaukiau kitiems likusiems, kad kviestų greitąją ir šokau į apačią, Nusileidau ant koju kaip visada ir pamačiau gulinti pažįstama (kita kažkur dingo), prišokau galvojau kad tik sugebėčiau pagydyt, kad tik nepavestų manęs mano sugebėjimai ir šį kartą ir atkišau rankas ir išleidau tokį žalsvą gydomąjį ruko debesėlį, kurį apgaubiau pažįstamą ir jau jaučiau kad ilgai neišlaikysiu ir nusukau galvą, galvodama "pogalais, viskas baigta" ir staiga baigėsi mano jėgos, atsisuku, o pažįstamas lyg niekur nieko stovi šalia, toje vietoje kur ir gulėjo, ir žiūri taip lyg jam nieko nebūtų buve atsitikę, galvoju gal ir neatsimena net. Paskui jis mane palidėjo iki namų, kurie netoli buvo ir tuo baigėsi.

3. Vyrukas liepė man didelėje metalinėje dežėje sunaikinti "atliekas" magijos pagalba. Na ir aš pakėliau ranką ir susikaupiau ir pradėjo viskas po truputi juoduot, mažėt, tarsi pūti, bet be kvapo, kol nepasidarė dežėje juoda košė, kuria irgi turėjau sunaikinti, kad nieko neliktu, bet aš pagalvojau, jei galiu taip sunaikinti tai galiu ir kanors iš tos vientiso "pirmapradės" košės ir sukurti, beveik priliečiau ranka košę ir panorėjau sukurti kažką vertingo ir iš tos košės pradėjo formuotis knyga, paskui ją išėmiau pavadinimas kažka buvo susijes su čigonais ir jų magija. Tas  vyrukas kaip nekeista tuo metu atsisuko bet nenubaudė už savivaliavimą o man paskaičius pirmas knygos eilutes kad ten šalių pavadinimai šiek tiek kitokie, tarsi knyga iš kito pasaulio gal net paralelinio, tas sako imk šita knygair keičiames, o aš neprieštaravau ir paėmiau tikra magijos vadovėlį iš jo o jis mano, pasirodė teisingi mainai. na tuo ir baigėsi.

eshter

Laba.

Sapnavau kad einu miestu. Sustoja masina ir islipa trys tamsiais plosciais apsirenge  vyrai. Priejo prie manes  ir uzdejo ranka ant peties. Kai tik palietie mane man jausmas kad as lyg sprogstu ir matau save lyg iseinu is savo kuno sys sprogimo banga ir viska aplinkui matau ir jauciu. Atrodo matau ir jauciu didele teritoru ir ja matau 360 laipsniu...ir po sprogimo su tokiu paciu greiciu gryzau i savo kuna . Pasijutau taip neapsakomai puikiai...kaip supratau jie norejo mane kazkur pasiimti su savim.  As to nenorejau ir pradejau priesintis... pradejom kovot kaip filme matrica... nu ziauru.... thy box plius trikingas... as puikiai ... tornado kick... beje save maciau kazkoki juodos ar tamsios spalvos. Mes kovojom ... nudejau atrodo kaip zaibas pavirsdamas pats zaibu...sugebejau 2 nuzudyt.  Jie lyg nezmones... kyg klonai ar robotai... kaip viena nuzudziau atsimenu ... jauciau net skysti atrodo kai ties kaklu jam suvariau ranka kuri buvo lyg kazkoks kardas nuo kurio sklido ramsi sviesa....tik tam pacuam sapne viskas pasidaro balra ir as stoviu ten pat kur pirma maciau ta juoda masina tik buvo vienas zmogus... as paziurejau jis paziurejo ir atrodo zinojo kas istikro buvo ir nuvaziavo...   arsiminiau kazkaip eidamas gatve...kosmosas...

gidas

'Anomalija' tapo tikra anomalija - su tuo visus ir sveikinu, psichus, sapninikus ir pan. Savaime aišku - ir kalbos, psichotropijos bei višvinizmo specus.  :)

Villkiuke

Na, kas domitės sapnais, gal bent numanote, ką reiškia toks "sapnas".

Šį mėnesį du kartus atsikartojo tas pats. Miegu, nieko nesapnuoju, jokių vaizdų nematau, tik atsikeliu nuo beldimo, atrodo, kad kažkas šalia pradeda belsti, kaip į duris ir pabundu. (ne tai tikrai ne realios namų durys).
Praskaičiau sapninkus, kad neva bus kažkokios žinios, bet kažkaip abejoju. O ir šiaip gerai išsigandus pabundu, net bijau vėl užmigti...
Ar buvę kam nors kažkas panašaus?

elteide

Citata iš: Villkiuke  spalio 31, 2018, 20:00:05Na, kas domitės sapnais, gal bent numanote, ką reiškia toks "sapnas".

Šį mėnesį du kartus atsikartojo tas pats. Miegu, nieko nesapnuoju, jokių vaizdų nematau, tik atsikeliu nuo beldimo, atrodo, kad kažkas šalia pradeda belsti, kaip į duris ir pabundu. (ne tai tikrai ne realios namų durys).
Praskaičiau sapninkus, kad neva bus kažkokios žinios, bet kažkaip abejoju. O ir šiaip gerai išsigandus pabundu, net bijau vėl užmigti...
Ar buvę kam nors kažkas panašaus?
tai jeigu nesapnuoji tai nebuvo sapnas ...tiesiog priesmieginiai galiunikai kaipo..nes buna juk pries uzmiegant snaudziant gali kazkas neiprasto susirodyt , tiksliau, gaunas isgirsti ..

Villkiuke

Citata iš: elteide  spalio 31, 2018, 22:17:40tai jeigu nesapnuoji tai nebuvo sapnas ...tiesiog priesmieginiai galiunikai kaipo..nes buna juk pries uzmiegant snaudziant gali kazkas neiprasto susirodyt , tiksliau, gaunas isgirsti ..
Kokie dar priesmieginiai? :) aiskiai zinau, kad miegojau ir sapnavau, tik sapnas ne vaizdinis, o garsinis, pradeda belsti ir beldimas garseja ir prabundi visa persigandus.

elteide

aaa...tai visgi sapnavai ...aš esu panašų sapnavus senai mokyklos laikais, kad vaikštau po pastatą , koridoriais , esu patalpoj , kiek pamenu, keramikinėm plytelėm klijuotom sienom lyg visuomeniniam wc ir girdžiu ima skambėt varpelis, poto varpeliai ir garsyn ir staiga matau kaip atsiveria sienoje durys ir poto vėl dingsta virsta keramikine siena ....
o priešmeginė būklė , tai man būna pasitaiko prieš užmiegant , kad imu girdėt lyg šnabždesius , balsus šalia.

Villkiuke

Atleisk, eldeide, net nezinojau, kas tie priesmieginiai :/ galvojau kazkas pries uzmiegant.. Nieko nesidomejau apie tokius dalykus, magijas ir pan., tik ciame forume koki men. paskaitinejau ir atrodo, kad prie manes uzsimane kazkas prikibti. Du kartus tas pabarsekinimas nakti ir dar karta atrodo, kad miegant kazkas uzdejo rankas ant nugaros ir kokia minute laike prispaude prie lovos. Is karto pradedu melstis ir greitai tas jausmas praeina. Nieko nematau, tik toks pojutis.
Ir kuo daugiau cia paskaitau, tuo labiau suprantu, kad kuo maziau zinai ir su tuo susiduri tuo laimingesnis esi sioje zemeje. Visai nenoriu as tu "draugu".

elteide

Citata iš: Villkiuke  lapkričio 16, 2018, 19:57:51Atleisk, eldeide, net nezinojau, kas tie priesmieginiai :/ galvojau kazkas pries uzmiegant.. Nieko nesidomejau apie tokius dalykus, magijas ir pan., tik ciame forume koki men. paskaitinejau ir atrodo, kad prie manes uzsimane kazkas prikibti. Du kartus tas pabarsekinimas nakti ir dar karta atrodo, kad miegant kazkas uzdejo rankas ant nugaros ir kokia minute laike prispaude prie lovos. Is karto pradedu melstis ir greitai tas jausmas praeina. Nieko nematau, tik toks pojutis.
Ir kuo daugiau cia paskaitau, tuo labiau suprantu, kad kuo maziau zinai ir su tuo susiduri tuo laimingesnis esi sioje zemeje. Visai nenoriu as tu "draugu".
na taip... pries miega buna miego paralyziai arba garsas..
nesuprantu pabarskenimas i langus, siena ir taip anksciau nebuvo?

Creative

#613
lapkričio 17, 2018, 00:06:16 Redagavimas: lapkričio 17, 2018, 00:09:32 by Creative
Jei nenori su tuo gyventi, gali padaryti vieną dalyką: įsisąmoninti, kad tai tik vaizduotės padarinys.

Villkiuke

Bet aš apie tai negalvoju, nieko neįsivaizduoju, man taip niekada nebūdavo...
Tik spalio antroj pusėj ir šį mėnesį taip atsitiko. Žinau 100proc., kad namie nieko nėra, viskas kuo ramiausiai ir gražiausiai namie.
Jau nebebijau, nes žinau kaip tai pašalinti. Nors pradžioj buvo tikrai baisu :/  Ir kai taip būna aš esu sąmoninga, sakau sau, kad nieko čia nėra, pradedu melstis ir viskas greitai dingsta. Na, bet nuo to pirmo karto prie lovos jau stovi šventinta žvakė dėl viso pikto :)
Tikiuosi nepasikartos.

Aukštyn