Išsipildantys sapnai

Pradėjo Reja, rugsėjo 11, 2011, 19:01:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Abejone

Buvo man toks ivykis, nezinau net kaip tai vadinti ar vizija ar pranasingas sapnas ar dar kaip. Pries kelis metus geguzes 10 diena buvo. Gyvenom kartu su uosviu, jis vienam gale, mes kitam. Tiesiog po pietu prisnaudziau ir per miega girdziu kad ateina uosvis ir sako va pavasaris visi dirba o tu cia miegi diena, ir iseidamas trenke durimis. Nuo to trenksmo nubudau, sokau is lovos, per duris nu nera to uosvio, nueinu pas ji i jo puse ir radau mirusi. Visai katik.

coliuke

OMG .... :o baisiai cia....nu as pvz nakti pries klasiokes mirti pranasinga sapna su jau sapnavau, ryte atejus i mokykla suzinojau kad mire....

Ezekiel

Įdomu, kad sapnai kažkaip iš anksto perspėja apie pavojus (ar įvykius turinčius stiprų emocinį poveikį) ir ligas. Ar tai aukštesnis mąstymas ar gebėjimas ar protas peržengia laiko apribojimus. Šati gera dokumentika:


Iron Tara

Teko skaityti, kad pasąmonės saitais, kada protas tylus ir skaidrus, ateina informacija iš informacijos lauko, kuriame ir glūdi visa praeitis, dabartis ir ateitis. Jis lyg viena didelė mikroschema su daug logoritmų ir įvairių variantų. Todėl, ten glūdi viskas. Sako, kad ir ekstrasensai juo naudojasi norėdami išgauti informaciją. Tai manau, kad visai galimas daiktas, jog sapnų išsipildymas su tuo yra susijęs...

Ezekiel

Gal sąmonė ir koreguoja ateities įvykius.

saule666

Vieną karta ir man taip buvo, Bet buvau tada gal 14metų tai prisimenu tik tiek kad susapnavau jog ateinu į pavėsine o ten siena plytinė ir toje sienoje trūksta trijų plytų.. Po poros dienų toje pavėsinėje tikrai trūko 3 plytų išdaužė mažvaikiai kažkokie.. Bet žodžiu buvo labai keistas sutapimas išsigandau neblogai :D Vieną karta buvo toks sapnas bučiau pagalvojus, kad dejavu jeigu nebūčiau tuo metu mėgėja užsirašyti sapnus :D

Alaska

Esu sapnavusi nelaimę, kuri atsitinka mano artimiesiems. Po poros dienų identiškas atsitikimas jiems iš tikrųjų atsitiko. Smagu nebuvo.
Tik svarstau kokią įtaką ateities įvykiams turi mūsų tikėjimas kažkuo, pavyzdžiui tais pačiais sapnais.
Po šio sapno stipriai tikėjau, jog taip ir atsitiks. Suprantama ne iš noro, o tiesiog faktas, jog pranašiškų sapnų esu sapnavusi ir praeityje, vertė tikėti.

sleephaker

Esu sapnavusi mamos butą, jis buvo ką tik išnuomuotas, o prieš tai aš ten apsistodavau. Susapnavau kad ateinu daiktų susirinkt, ieškau auskaro po spintele o po to atsigulu ant lovos ir užmiegu, bet pasijuntu nepatogiai, nes nuomininkas turi pareit. Sapnavau tą sapną dieną užmigus. Tuo metu tą butą apvogė realybėj.

Aukštyn