Nelabai išeina WILD lucid dreaming

Pradėjo lietuvis002, gegužės 07, 2013, 19:25:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

lietuvis002

 Sveiki,
Vis mėginu wild lucid dreaming ir pastebiu, kad jį perprantu vis geriau. Taigi vakar pavargęs atsiguliau į lovą, atsipalaidavau taip, kad kūnas tapo lengvas, pradėjau atlalaiduoti rankas, kojas ir t.t po atpalaidavimo paskaičiavau mintyse avis, beskaičiuojant akyse pradėjo matytis žybsniai, susimėčiau ir jos pranyko, (nebuvo paralyžiaus, bet kūnas buvo LABAI relaxed) palaukiau min. ir atsikėliau :) Noriu paklausti ar aš gerai darau tą lucid dreaming?

Ačiū už atsakymus :)

Strategas

Ne, tai ne liucid dreaming'as. Tiesiog smegenys dirbo Alfa ir Delta bangomis, kurios keitė viena kitą.

lietuvis002

Gal padėtum padaryti lucid dreaming?

PusiauŽmogus

Lucid Dreaming yra sąmoningas sapnavimas, kai tu žinai, kad sapnuoji ir gali sapne daryt ką nori.

lietuvis002

#4
gegužės 07, 2013, 19:56:36 Redagavimas: gegužės 07, 2013, 19:59:48 by EvaldasCPABeyond
Aš žinau kas tai yra. Perskaites nemažai teorijos, tik atrodo viską kaip ir teisingai darau :?

Beje aš mėginu padaryti wild lucid dream, stengtis nejudėti 10-20 min. , negalvoti, atsipalaiduoti ir tt. Poto akyse atsiranda švieselė, vėliau įvairrios figūros ir vaizdai. Sukausto miego paralyžius ir patenki į sapną.

la.benas

Tai gerai viską darai. Tik stenkis nekreipt dėmesio į tas švieseles. Po kiek laiko iš jų gausis sapnas. Na bent jau man kažkaip panašiai būna.

lietuvis002

Dėkui už atsakymus.
Stengsiuosi nekreipti dėmesio į tai, tik sunki :D

beje čia galit pasiskaitynėt apie wild ir kitas sąmoningo sapnavimo technikas:
www.dreamviews.com

Liksiubevardo

Isvis pradedantiesiems nepatariu praktikuoti WILD, net man pakankamai daznai sapnuojanciam SS, WILD yra per sudetinga technika. Viena is lengviausiu yra - DEILD

lukas11xxf

Jo, WILD yra patirusiams, pradetensiams tiktu DEILD (is mano patitsies turejau pati pirma ss :) ) ,o dar geresnis butu FILD, nes pro ji netami suparalyzuotas kaip deild :D ,jei turi siandienos gerai isimintina sapna, gali pries uzmiegant pabandyt MILD - isivaizduoji savo buvusi sapna,pamatai "zenkla" (pro kuri suvoki kad sapnuoji),ir isivaizduoji kad esi samoningai sapnuoji ir darai ta ka nori ,kaip lygtai sapnuotum is tikro ,isivaizduok tol kol uzmigsi ,gali pabandyt savitaiga, nusiteik sau kad siandien turesi ss, ir kaip visiems naujokams rekomendojama... rasyti sapnu dienorasti ir pratyntis prie rc, dar yra lietuviska svetaine apie viska ss.  lucid.lt ;)

lietuvis002

Nieko nesuprantu, ką tu rašai, jau klaidų, kaip pas kokį pirmoką. O šiaip nemanau ar galima bump'inti senas temas  8)

Rihtina

#10
balandžio 22, 2014, 17:34:49 Redagavimas: balandžio 22, 2014, 17:36:51 by Rihtina
Ką tik bandžiau wild, įsijungiau muziką, atsiguliau ant nugaros, rankos prie šonų, nejudinau visiškai kūno koncentravausi į muziką, kad neužmigčiau po kokių 10 min kūnas pradėjo siūst signalus, noras pasikasyt, apsiverst, dar po 10 minučių kūnas pasidarė atrodo nesveikai sunkus, nutirpo veidas pradėjo prakaituot įsitempt visas kūnas ypač rankos atrodė labai sunkios, atrodo galėčiau bet kada atsimerkt, bet nenorėjau nieko sugadint. Pragulėjau taip 30min visa sunki, sunkiai kvėpuojanti, niekas nesidarė apart šito. Atsimerkiau, galva tarsi svaigo, prasčiau mačiau, sunku pajudint kūną. Nežinau, ką dariau ne taip, bet nepavyko, gal turit patarimų?

Rihtina

Ar yra tokių, kurie turit kažkokių patarimų, o gal numanot, kodėl nepavyko? :o

Benamis

Tai gal tiesiog verta pabandyti daugiau negu viena karta? Ne visiems gi pavyksta pasiekti uzsibreztu tikslu is pirmo karto :)

Rihtina

Suprantu, bet pamaniau gal tiesiog kažką ne taip darau, o Benami ar Tau yra pavykę kada nors?

Benamis

Viena karta supratau sapne, kad sapnuoju, bet tada tai pavyko spontaniskai be jokiu techniku. Aisku is to dziaugmo is karto prabudau, todel pasidziaugti ilgiau sapnu neteko :)

Asmeniskai esu realybes tikrinimo technikos salininkas, bet uzsimirstu tai daryti, todel ir efektu
nesulaukiu :-\

Aukštyn