Kas norėtu nusikelti į praeitį nuo 1700 iki 1870 metų

Pradėjo NEXO, gegužės 04, 2014, 22:09:44

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

idenmeyou

Citata iš: do  gegužės 09, 2014, 16:38:04
ir vėl tau kompleksas į rusą
tuo metu visa europa taip gyveno,ir šauniai gyveno,nesakyk
o dabar da šauniau, dzin,plastiko prisiėda,išsipučia ir eina dietologo ieškot
,,,,,,,,,,,,,,tai tik kritika kai kurių dalykų


Tikrai tuo metu gyveno taip ne visa Europa, pagrinde taip gyveno šalys priklausančios Tarybų Sąjungai. Nieko gero prie ruso niekada nebuvo ir tikiu, kad ir ateityje rusai patys gerai negyvens. Žmonės gyvenę tarybų sąjungoje šaukia, kad galėdavo užsidirbti ant dešros ir taip pavalgę būdavo daugmaž visi dirbantys, bet žmonės daugiau nieko kito ypatingo ir nematė. Aš net nekalbėsiu apie kvailus apribojimus vykti į kitas, ne Tarybų Sąjungos šalis, apskritai visi buvo vienodi darbininkai ir niekas neprabagotėjo, dabar turi galimybę, esi gabus važiuok į užsienį ten kažką bandyk, galbūt pasiseks ir turėsi tų pinigų, laisvi keliai, ko tada nebuvo.


woozyy

visi viresni, vienodai kalba, prie ruso tas, prie ruso anas. galiu pasakyti bendra vaizda is dokumentiniu ir is rasliavu, jog nieko gero ten nebuvo. kalbet laisvai negaledavai, masinos neturejai, apie isvikima i uzseni visai tiliu...

do

prie ko čia mano atžalos?tu cekuoli kramtyk ką šneki-paspringsi kartą,o už mano atžalų nagrinėjimą tau minusas priklauso
čia tam kas kalba apie politinę padėtį-matai,vaikyti,aš apie žolę žalesnę,apie sveikatą stipresnę,o tu apie sienas ir verslą
todėl netesiu

woozyy

jei zmogus netvardo agresijos yra gyvulys  ;) tai bukim tolerantiski

do

kas per kalba?kuom gyvulys blogesnis už žmogų?kodėl gyvulys-tai blogis?

paragraf 78

Baikit turgų. Sekantys offtopiniai pranešimai bus trinami lauk be atskiro perspėjimo

idenmeyou

Citata iš: do  gegužės 09, 2014, 20:21:57
prie ko čia mano atžalos?tu cekuoli kramtyk ką šneki-paspringsi kartą,o už mano atžalų nagrinėjimą tau minusas priklauso
čia tam kas kalba apie politinę padėtį-matai,vaikyti,aš apie žolę žalesnę,apie sveikatą stipresnę,o tu apie sienas ir verslą
todėl netesiu


Vertinant praeities pasaulio švarą reiktų nepamiršti, kad senesniais laikais buvo ir tų gamyklų nemažai ir teršalų netrūko ir jeigu nebūtų žmonės susirūpinę dėl taršos, ekologijos, tai po 20 metų dauguma mūsų vaikų nagrinėdami mūsų dabartinius laikus teigtų, kad taršos didelės nebuvo. Daugumai kol nėra problema iškeliama plačiai ji tiesiog neegzistuoja, didelė dalis apie taršą sužinojo tada kai būtent buvo pradėta rūpintis visais taršos mažinimo mechanizmais.

Sveikatą būtumėm turėję stipresnę, jeigu  ne Černobylio avarija, po tos avarijos daug kam paprastėjo sveikata, padaugėjo vežio susirgimų, genų pakitimų, tuos sveikatos dalykus susidarėme ne dabar, o ankščiau.

.L.U.T.H.O.R.

Visų ateinančių kartų vėžinius susirgimus kaltinsime Černobilio avarija? Nuo Černobilio visam pasaulyje padidėjo onkologinių susirgimų, matyt :D

idenmeyou

O tai kaip tu galvoji? Po Černobylio avarijos po kelių dienų viskas praėjo ir išsisklaidė? Po avarijos radiacija perėjo pro visą pasaulį, tad nėra nei vieno žmogaus, kurio ląstelės nebūtų susitikusios su radiacija. Ten buvę žmonės mirė ne nuo vėžio ar ko, bet radiacija stipriai pažeidusi juos, tiesiog suardė jų ląsteles, yra normos, nuo kurių yra tam tikri žmogaus kūno pažeidimai ir galop mirtis.

Esmė ta, kad Černobylio avarijos padariniai būtent ir atsiliepia dabar, žmonių organizmai buvo paveikti spinduliuote, kuri ir lemia genų išsigimimus, vėžio ląstelių suaktyvėjimus. Avarija ne veltui vadinama siaubinga, nes po šio įvykio labai daug padaugėjo skydliaukės vėžio, naujagimių išsigimimų ir kitų blogybių, žodžiu tokie dalykai nepraeina per 20-30 metų, viskas atsiliepia ilgiau.

paragraf 78

Nemanau, kad Černobylis taip jau globaliai visus ir paveikė. Nereikia manyti kad vienas įvykis išsprendžia ligos dilemą. Čia kaip kad pastoviai atsiranda panacėja nuo visų ligų, tai čia atvirkščiai Pandoros skrynia, kuri yra visų bėdų kaltininkas.

czech-kuolis

iš tiesų, perspaudi. Černis paveikė daugiausia Baltarusiją ir aplinkines sritis, va ten tikrai gražių išsigimimų pasitaiko. Kas dėl didėjimo, greičiausiai keletas veiksnių - veiksmingesnė diagnostika ir atpažinimas, ilgėjanti gyvenimo trukmė (tapačiai ir didėjanti rizika), ir, taip, apie vėžį toli gražu nežinome visko, tikrai gali būti, kad ateityje išaiškės koks nors veiksnys ar veiksniai, šiandien laikomas saugiu, bet iš tiesų gerokai prisidedantis. Tabakas netrumpą laiką nebuvo laikomas kenksmingu.

Bet priminsiu, kad vėžio tema išsivystė iš puikios citatos kad do kažkuriais tai metais buvo 28nerių ir buvo jauniausia pacientė. Puikus faktas daryti plačiai apimančias išvadas, deja, užkibau ir pradėjau gilintis. 

.L.U.T.H.O.R.

@idenmeyou na jau tik nereikia :) Blogiausiu atveju buvo kokia pusė Europos ir gal dar kraštas Azijos. Bet ir tai kuo toliau nuo židinio tuo mažiau pavojinga :)


P.S. Sakydamas paveikta, turiu galvoje, kad galimai turėjo padarinių ateityje.


P.S.S. Be to jei dabar maži vaikai serga vėžiu, tai nemanau, kad Černobylio kaltė. Vėžys einantis per šeimą yra vienas retesnių atvejų.

paragraf 78

Gerbiamieji vėžininkai ir Černobylio aukos, jau kaip matau nuklydom nuo temos :) tai prašau grįžti į vėžias

Sharikovas

Na, kad veziniu susirgimu padaugejo ir daugeja, tai cia faktas. Siaip pritarciau Do, kad Maisto pramone ir farmacija yra pagrindiniai kaltininkai, yra nemazai itikinamos medziagos sia tema, todel iskart atmesti sita samokslo teorija butu kvaila, reiketu kazkokios argumentacijos.

do

nu cekuoli,esi pedantiškai dėmesingas mano įrašams,todėl teisybės dėlei pardon,ėjo aštuoniasdešimt devintieji(tu dar su pampersu bėgiojai),man buvo dvidešimt septyni,tuometinė ligoninė vadinosi KOD,kauno onko dispanceris,ten buvau jauniausia tuo metu,o pratūnojau keturiasdešimt dienų,tai tiek
druvis teisus,neverskite kaltės černobyliui vien,
esate jauni ir nepastebite kas vyksta
onko ligos sukilusios didele banga,širdies kraujagyslių,inkstų nepakankamumas ir baisus nutukimas
nejaugi černobylis kaltas dėl visko?
kaip jau minėjau,jūs galite rinktis
arba gyvenate ir vartojate jums primestą produktą,arba patys judinatės ir kuriate savo darbo vaisių
kodėl manote atsiradau kaime su savo miesčionišku išsilavinimu?
todėl kad galėjau rinktis kaip gyventi ir kaip auginti vaikus
viskas paprasta

Aukštyn