Kaip nusiimti užkeikimą?

Pradėjo Igor, rugsėjo 28, 2014, 14:40:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Igor

Sveiki. Turiu ilgą istoriją tad pradėsiu nuo pradžių. Aš turėjau merginą prieš 2-3 metus ir išdraugavom 9 mėnesius ir po to apsipykom ir išsiskyrėm. Tada man metus nesisekė susirast jokios merginos bet po metų pradėjau draugaut su kitą mergina , išdraugavom savaitę , dėl nieko išsiskyrėm. Tada gal 3-4 mėnesius vėl neturėjau jokios merginos ir atsirado trečia mergina kuri bandė mane taikyt su antrąja mano buvusia , bet taip gavosi , kad pradėjom draugaut su ta kuri bandė taikyt , bet... išdraugavom tik mėnesį ir again išsiskyrėm dėl nieko. po tos trečios draugystės jau 9 mėnesis kaip neišeina susirast merginos nors bandžiau su 5 merginomis , bet vis nepasisekdavo ir vis kokia priežastis atsirasdavo , kad neišeina kad tam žmogui kuriam jaučiu simpatiją ar meilę , kad jis jaustų tą patį man. Ir tiek aš , tiek su sese kalbėjau man pritarė , kad galiu būt užkeiktas pirmosios merginos , kad man nesisektų su meile , nes po tos pirmosios aš su tom dviem merginom su viena išbuvau savaitę su kita mėnesį , ilgiau nesisekė.. Gal galit duot patarimų kaip patikrint ar tai užkeikimas ir kaip jį nusiimt?

paragraf 78

Didžioji jaunų žmonių dalis gali papasakoti panašias istorijas. Itin retais atvejais tai gali būti užkeikimas (neatmetu tos galimybės), bet vis tik dažniausiai visa problema slypi pačiuose žmonėse ir jų psichologijoje. Psichologai pastebi, jog gana didelė žmonių dalis šiais laikais, nesugeba išlaikyti ilgalaikių santykių ir čia jokios mistikos nėra, tiesiog tokia mūsų visuomenė, norinti greito kokybiško rezultato, bet taip nebūna, santykiai statomi visą gyvenim. Kaip sakė vienas toks daktaras 90 proc. porų visuomet išsiskiria, iš tų 10 proc. dar 50 proc. išsiskiria gyvenimo bėgyje, ir lieka ta mažuma kuri nenustoja kovoti dėl santykių visą savo gyvenimą

Igor

Ne bet prikolas tame , kad ir ką bebandyčiau , vistiek kokia priežastis atsiranda ir niekaip neišeina nieko su merginom.. Užkniso negyvai. Gal kokių bent patarimų turit , gal kokį patys užkeikimą ar kokį ritualą pasakytumėt , kad bent jau padėtų kas nors su merginomis , nes kaip nesiseka taip nesiseka.. žinau būna kažkokie pagalbiniai užkeikimai , užkalbėjimai ar ritualai , kad padeda žmonėms tokiose situacijose , tai gal iš patirties kokį duos ar bent žino kur tokių rast?

.L.U.T.H.O.R.

O kam tau tos merginos iš vis reikia? Atrodytų, kad visą laiką tik ieškojai merginos. Gal tikrai nori kažkokio greito rezultato, gal turi kažkokį idealą ar negali pamiršti pirmosios merginos. Dar jeigu po draugystės su pirmąją mergina, jau praėjo kokie 2-3 metai, o tu ją prisimeni ir net manai, kad ji galėjo prakeikt.

Igor

Suprask , nusibodo taip neįdomiai gyvent. Norisi turėt merginą , turėt tą mylimą žmogų mylėt jį ir žinot kad jis myli tave . Norisi šiltų apkabinimų , bučinių ir tiesiog dabar taip neįdomu tiesiog , sėdi prie kompo ar dirbi ta pati rutina , o mylima panelė bent praskaidrina nuotaiką :) Bet grįžtu vistiek prie to klausimo gal kas žino kaip man padėt?

Sleeping_angel

Išmok gyvenimo džiaugsmą susirasti būdamas pats su savimi, o ne tikėtis, kad atsiradusi mergina tau jį suteiks. O tada kas žino :)

paragraf 78

Galima klausimą? Kiek tau metų?

Igor

19 . Gerai o antras klausimas kaip sužinot tai užkeikimas ar man šiaip nesiseka ?

.L.U.T.H.O.R.

#8
rugsėjo 28, 2014, 18:29:55 Redagavimas: rugsėjo 28, 2014, 18:31:46 by Druwis
Kiek tavo amžiaus žmonių yra nusivylusių meile ar ieškančių ir negalinčių rasti antros pusės. Daugybė. Statistiškai, tau nesiseka :)

paragraf 78

Didžioji dalis vyrų nesugeba palaikyti ilgalaikių santykių iki kokių 25 metų, vėliau jie surimtėja. Taip kad tavo amžiuje tai yra normalu, kad neišbūni ilgai su viena moterimi. Kitas dalykas, na bent jau iš to ką rašai, atrodo kad visos problemos ir skyrybos tūno pas tave galvoje, o ne kokiam nors mistiškame prakeiksme.
Žodžiu, nusiramink, ieškok problemos savyje, o nekaltink viskuo kažkokį mistinį prakeiksmą, kurio veikimo tikimybė yra išties niekinė. Subręsi ir atsiras pas tave pastovūs santykiai. Gyveni normalų 19 metų vyruko gyvenimą

Benamis

Citata iš: Igor  rugsėjo 28, 2014, 18:12:42
Gerai o antras klausimas kaip sužinot tai užkeikimas ar man šiaip nesiseka ?


Nemegstu siame forume moralizuoti ar teikti psichologine pagalba, kai zmogus praso ko nors konkretaus, tad suzinojimui bandyk toki varianta: http://anomalija.lt/2014/04/trys-budai-kaip-diagnozuoti-prakeikima-ar-nuziurejima/ (mano patarimas: bandyk varianta su kiausiniu).

paragraf 78

Kai turėsiu šviežių kiaušinių reikės paekspermentuoti, kažkaip man įtarimas kyla kad čia visi po to prakeikti daugiau ar mažiau būna :)

Man tik keista, kad žmonės savo psichologines problemas bando nurašyti kitų kaltei, visiškai neprisiimdami atsakomybės. Kiek aš tokių buvau sutikęs per tuos kelis metus kai egzorcistams padėdavau.

Benamis

As tai bandziau, bet jokiu pakitimu ryte stiklineje nebuvo :)

Igor

Ot dushy sakau čia ne prikolas , nenurašau ir savo kaltės , bet nenurašau ir varianto , kad kažkokio užkalbėjimo būta.. Reikės paeksperimentuot su kiaušiniu tuo. O dabar trečias klausimas ir prašau tik atsakymo į jį gal yra kokie užkalbėjimai ar ritualai kad man labiau sektųsi arba kad man patinkanti mergina jaustų tą patį ? nu gal esat patys kažkokį bandę ir pavyko ?

paragraf 78

Na tai niekas nesako, kad čia bajerius kreti, tiesiog bandome pasakyti, kad tai kas vyksta tavo santykiuose su moterimis yra normali 19mečio būsena. Didžioji dalis vyresnių vyrukų tau pasakys, kad tokiame amžiuje santykiai būdavo trumpalaikiai ir kad kiekvienam tai buvo didžiulė tragedija ir tos "nesėkmės" santykiuose labai kirto per savivertę.

Aukštyn