Reikalingas meilės užkeikimas

Pradėjo Pagrindinis, sausio 27, 2012, 11:00:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Master

O man tai atrodo, kad jeigu žmogus mano jog eiti prieš kito valią yra geriausias sprendimas, tai praktika bus geriausias kelias ir geriausia pamoka.
Pirmiausia, tai 95 procentų tikimybė, kad burtai nesuveiks. Jei nėra tikėjimo, kad antrają pusę galima susirasti ir kitais būdais ir jei nėra tikėjimo, kad žmogų galima patraukti nenaudojan energinio smurto... reiškiasi nėra tikėjimo savimi... O burtuose svarbiausias ir yra tikėjimas. Galbūt būrėjęs iškentęs tą visą laukimą, nerimą, nežinią ir nevilį, kad jis vistiek nepatenkino savo užgaidos gaus puikią pamoką, kad magija nėra lengviausias sprendimas, koks nors cheat kodas... Ir taip pat, kad nieko nėra nemokamo.
Tooliau, net ir patraukus aukos dėmesį burėjes bus sau pakišęs pagalį po kojomis. Jam matomai trūksta atsakomybės ir jo dvasia pati nėra pasirengusi santykiams (todėl žmogus susikuria sieną, kad save apsaugotų), pralaužus tą sieną, jis nesugebė susitvarkyti su antraja puse. Ir tai vėl bus gera pamoka...
Žodžiu aš manau, kad veiksmas turi jam lygų atoveiksmį :)

exdead

#46
rugpjūčio 26, 2013, 12:59:08 Redagavimas: rugpjūčio 26, 2013, 13:18:18 by exdead
sita tema manE prajuokino. Zmogus klausia atsakymo nors po to sako ,kad nebereikia.  yra toks dalykas kaip "google" tikrai rasi kazka. Nors as pats netikiu ,kad visoki kerejimai egzistuoja. Ir nemanau ,kad zmogui patiktu kai tu ji bandytum "apkereti".
Net jeigu pavyktu apkereti ta mergina ar tau patiktu kai ji butu kai koks zombis be savo valios.

Marius

O ''MANA'' visad prajuokina tavo pasisakymai..:-)

exdead

pats pabandyk greitai rasyt su telefono klaviatura. Nokia n97, paziurek klaviatura ir praais noras tyciotis

_Anonimas_

O kur tu amžinai taip skubi? Kiek pažiūriu, tai beveik visą dieną anomalijoj prabūni :) Be to, pas tave dažniausiai ne skubėjimo, o elementarios gramatikos klaidos būna.

exdead

opera narsykle atidaryta ir palikta.

_Anonimas_

Opera, ko gero, ir visą dieną pranešimus rašinėja :)

gakeris

Gerai vyrai nebe offtopinam . Čia žmogus apie meilė paklause o ne apie visokia gramatika ar naršykles  :D

exdead

visa diena pranesimus rasineju? Parasau tada kai netingiu, nors seip tai telefonas visada su manim. Pvz. Dbr geriu kava ir ziuriu "vedes ir turi vaiku" taigi sitas forumas nera svarbiausia mano veikla.

paragraf 78

exdead, 10 įspėjimo taškų už pastovų offtopinimą.

exdead

Citata iš: _Anonimas_  rugpjūčio 26, 2013, 13:24:59
O kur tu amžinai taip skubi? Kiek pažiūriu, tai beveik visą dieną anomalijoj prabūni :) Be to, pas tave dažniausiai ne skubėjimo, o elementarios gramatikos klaidos būna.


o cia tau jau ne "offtopic"

paragraf 78

Tai tavo išprovokuotas offtopikas ir jei nesiliausi dar gausi taškų. Arba diskutuojam į temą arba nediskutuojam išvis. Ačiū už supratingumą.

Kasius

Yra rusiškų XIX a. surinktų ir folkloristų išspausdintų meilės užkalbėjimų, lietuvių lyg ir nemačiau, o tiksliau nesidomėjau.
Sprendžiant iš rusiškų, tai pusiau simpatinės magijos tektai;pradeda nuo dar pagoniško slavų pasaulio centro (Bujano salos) arba kokio mitologinio pasakojimo liekanų ir pereina prie konkretaus žmogaus atskirų kūno dalių (tylėt husarai - ne tų, ne tų ;D) užkeikimo -kepenų, širdies, inkstų ir t.t. su grasinimais, kad jie žus (nudžius) jei nepamils.
Nieko gražaus ir gero tame nėra, kaip kokio psichopato meilė ,atseit, jei manęs nemylėsiu, tai tave užmušiu. Matyt tradicinėje, pusiau krikščioniškoje, visuomenėje tai atliko kažkokį psichoanalitinio seanso vaidmenį - "kanalizuodavo agresiją", o, be to, ir kaimo žiniuoniams buvo pastovių pajamų šaltiniu, ypač jei dar viską pasakydavo užkeikimo objektui :)

Kami Lee

Neturit ka daugiau veikt as netikiu burtais

paragraf 78

Citata iš: Kami Lee  rugsėjo 14, 2015, 15:19:42Neturit ka daugiau veikt as netikiu burtais
Va kaip šaunu :)

Aukštyn