9/11 - bundame is letargo miego?

Pradėjo Benamis, rugsėjo 11, 2013, 16:55:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Paskutiniu laiku domiuosi labai žemiškais dalykai. Kažkaip užkibai už Rolando Paulausko tinklalapio ir jame pateiktos informacijos. Kaip tik po paskutinės naktigonės jis pateikė viešą informaciją apie Pentagono ataką su tipo boingu. http://www.serendipity.li/wot/pentagon911/pentagon911.html . Iš tikro ten nesimato jokio boingo nuolaužų. Maža to pradžioje gesina stovinčią sieną, o po to ji įgriūna. Jokios logikos ir ryšio. Iškyla klausimas tai kokią demagogija ir melas čia skleidžiami. Jei čia akivaizdžiai nieko nėra tai ir visa 9/11 įtartina. Bet žmonės be galo patiklūs. Suvirškina viską kas jiems pateikiama ir galvoja reikiama kryptimi. Šiaip manau verta pasidomėti Rolando informacija. http://www.rolandaspaulauskas.lt/ . Apkaltint jo komunistinėmis pažiūromis nėra kaip nes nebuvo net spaliuku. Ne taip kaip dabartiniai visi politikai praeityje buvę aktyvūs anos sistemos rėmėjai nepriklausomai priklauso kairei ar dešinei.  Pats pirmasis prabilo garsiai apie Lietuvos nepriklausomybės siekį. Prisimenu koks visiems tada buvo šokas. O dabar žmogus sugaišo daug laiko ir perkando šią sistemą.

Benamis

Nematyti 9/11 ivykiuose "absurdiskumu" neimanoma arba imanoma, kai tikrai to labai nori. Cia tas pats kas teigti, kad JFK nusove Oswaldas kurio apklausa net irasinejama nebuvo po viso ivykio ;D

Kasius

Puiku su Rolandu Paulausku, tiesiog puiku, KGB agentu TSKP'istas galėjo būti tik išskirtiniu atveju su spec. leidimu.
O jei nori 1992 m. aktyvios KGB agentūros sąrašu pasidomėk tokio Lietuvos Ateities Forumo narių sąrašu - 80 % seni KGB kadrai.
Ir dabar senas grybas FSB pasakas skleidžia

Teroras

Vakar perziurejau labai idomu dokumentini filma apie 9/11. Kyla klausimas: kuo jis idomus, ju gi simtai? Ogi patiko tai, kad filmas pasakoja ne tik apie toki absurda kaip, kad isirezusio lektuvo isgaravimas is Pentagono pastato, taciau ir apie finansines idomybes. Pvz. kad pries pat 9/11 buvo padidinta draudimo suma WTC pastatams, kad tarkim Boeing akciju pardavimai kelios dienos pries katastrofa padaugejo 5 kartus lyginant su kitomis dienomis ir panasus labai idomus dalykai kurie galetu atsiliepti turciams.

Dabar galvoju, kad gal tai ir nebuvo JAV vidaus darbas. Greiciausiai JAV vyriausybe zinodama apie planuojamas atakas samoningai neuzkirto tam kelio. Tiesiog tam tikra grietinele esanti auksciausiai piramideje buvo informuota ka ir kaip daryti, kad patirtu ne tai, kad kuo mazesni minusa, bet dar iseitu ir i pliusa.


Aukštyn