XX amžiuje JAV valdžia planavo teroro atakas prieš savo piliečius

Pradėjo Benamis, rugpjūčio 04, 2013, 13:30:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

XX amžiaus 7 dešimtmetyje JAV valdžia svarstė pasiūlymus, kad Centrinė žvalgybos Tarnyba (CŽV) keliuose JAV miestuose atliktų teroro aktus. Laimė, tokiai idėjai nebuvo pritarta. Po tokių atakų, JAV valdžios manymu, visuomenėje būtų jaučiamas didesnis karo su Kubos režimu palaikymas. Tokie valdžios pasiūlymai buvo paviešinti tik 1997 metais, rašo knowledgenuts.com.

Kai JAV prezidentas buvo J. F. Kennedy, jam net kelis kartus buvo pateiktas projektas, siūlantis atakas prieš savo valstybės piliečius. Siūlyme taip buvo siekiama pateisinti karą su Kuba. Tokį siūlymą pateikė Gynybos departamentas 1962 metais.

Plane buvo numatytos JAV agentų, apsimetusių Kubos kareiviais, atakos JAV karinėje bazėje Gvantaname. Paskui pasipiltų virtinė atakų didžiuosiuose valstybės miestuose. Net buvo sugalvotas planas užgrobti keleivinį lėktuvą, ji nuskraidinti už radarui pasiekiamų ribų, o tada jį pakeisti orlaiviu be keleivių, kuris turėtų patirti avariją ir taip tariamai užmušti visus keleivius.

Taip pat projekte buvo siūlymas atlikti ataką Floridoje, Majamio apylinkėse, kur gyveno daug pabėgėlių iš Kubos. Plane buvo daug įvairių atakų prieš savus piliečius siūlymų. Ir visa tai buvo skirta karui su Kubos režimu pateisinti.

Tokio dokumento paviešinimas tik dar labiau paskatino kalbas apie įvairias sąmokslo teorijas. Juk ir apie 2001 metų rugsėjo 11- osios įvykius sklando panašūs gandai. Todėl tokie XX amžiaus 7 dešimtmečio planai įnešė daugiau erzelio dėl JAV valdžios veiksmų.

balsas.lt

Kuo toliau tuo idomiau :)

Nieksas

Tai naujieną pasakei  :D

Benamis

#2
rugpjūčio 05, 2013, 17:20:56 Redagavimas: rugpjūčio 05, 2013, 17:22:57 by Benamis
Stebint foruma tai pastebiu, jog kai kurie niekaip negali to suprasti ir tuom patiketi :) Manau po kokio simtmecio ar daugiau, kita zmoniu karta suzinos, kad 9/11 visgi buvo vidaus darbas :)

2Pacas

#3
rugpjūčio 05, 2013, 17:59:36 Redagavimas: rugpjūčio 05, 2013, 18:02:01 by 2Pacas
Manau kad koki 70% forumiskiu netiki oficiala 9/11 versija

Benamis


Nieksas

Tuos kurie isitikine savo tiesa neitknisi kitaip čia man panašiai kaip smegenų praplovimas ypač dabartinėse vakarų šalyse pasitelkiant žiniasklaidą...

Ezekiel

Dabar valdžios priešai jau yra ne kitos šalis ir kitos valdžios, tačiau šviesėjanti vis sunkiau manipuliuojama visuomenė. Todėl valdžioms dabar apsimoka vienytis, kad išsaugoti tą vergiją, naudoti vis labiau efektivesnius ir subtilesnius kontrolės būdus. Jos organizuojamas teroras vienas iš tų būdų įkrėsti baimės ir destabilizuoti visuomenę, sukurti netikrus priešus.

_Anonimas_

Toks faktas tik dar labiau padidina tikimybę, kad Kenedžio nužudymas buvo vidaus darbas, nes motyvas taip pat yra labai aiškus. Vis dėl to melo kojos trumpos - anksčiau ar vėliau būna padaroma klaida, kuri sukelia virtinę kalbų ir bet kokiu atveju vyriausybė po truputį praranda visuomenės pasitikėjimą.

Benamis

Mane nepaliauna stebinti musu "ziniasklaida" - apie tokia galima sakyti sensacinga naujiena uzsimine tik siaip, tarsi tarp kitko :) Bet vat apie tai, kad rusai Snowdena atsisako gerieciams jankiams atiduoti, skelbiama kelis kartus per diena, talpinant naujiena pacioje matomiausioje vietoje :)

_Anonimas_

Va, va, labiausiai ir nervina, kad žiniasklaida beveik visada kiša savo nuomonę, nors tai neatitinka jų darbo moralinių nuostatų. Liūdna :-[

Benamis

Citata iš: _Anonimas_  rugpjūčio 05, 2013, 23:58:45
Va, va, labiausiai ir nervina, kad žiniasklaida beveik visada kiša savo nuomonę


Oj tikrai nemanau, kad jie savo nuomone kisa :)

_Anonimas_

Na, bet kokiu atveju, norėjau pasakyti tai, ką tu, ko gero, ir turėjai galvoje :)
Bet šiaip žiauriai baisu, kas dabar pasaulyje darosi. Ir apskritai kalbu ne apie fizinius veiksmus, o apie visuomenės mąstymą. Smegenys visiems yra tiek praplautos, jog dabar daugelis JAV įsivaizduoja kaip svajonių šalį, kuri neturi ką veikti, kaip tik gelbėti trečiojo pasaulio šalis, kurios kaip tyčia būna virš naftos telkinių. O Snowdenas tai apskritai niekšas ir bailys pagal mūsų žiniasklaidą. Jau net nekalbant apie juodukus , kurie taip ir tegalvoja kaip kokį pastatą sugriauti.
Gerai bent jau, kad dar yra vienas kitas platesnio akiračio žmogelis, tikrinantis naujienas bent iš kelių informacijos šaltinių ir bandantis suprasti, kas iš tikrųjų vyksta pasaulyje.

Benamis

Dar labai megstama tokius "platesnio akiracio zmogelius" nurasyti i samokslo salininku gvardija (a.k.a. debilu gvardija, kaip juos megstama nupiesti/apibrezti) :) Zodziu zmonemis manipuliuojama naudojant visus imanomus budus. Graudu.

_Anonimas_

Na, o jeigu prie tos teorijos šalininkų pripaišo kokį tikrą beprotį, kuris parėkauja prieš kameras, tai teorijos vertė iškart nukrinta visuomenės akyse. Efektas garantuotas!

Ezekiel

Citata iš: Benamis  rugpjūčio 06, 2013, 00:00:17
Citata iš: _Anonimas_  rugpjūčio 05, 2013, 23:58:45
Va, va, labiausiai ir nervina, kad žiniasklaida beveik visada kiša savo nuomonę


Oj tikrai nemanau, kad jie savo nuomone kisa :)


Žiniasklaida, o tiksliau kas ją kontroliuoja mėgsta keisti faktus. Kaip pavyzdį galiu pateikti tai, kad per Rusijos-Gruzijos karą lietuviška ar angliška žiniasklaida sakė vieną, o Rusijos kita apie tą karą.

Aukštyn