Mekabciel Blog'as

Pradėjo Mekabciel, sausio 28, 2017, 11:57:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vitus

Citata iš: Mekabciel  balandžio 16, 2017, 23:51:17Aišku. Tyliai pamąstysiu jei nėra skirtumo. :)
Geras pasiūlymas, aš irgi juo pasinaudosiu.
"Tyla - gera byla"...


Vytautas

#346
balandžio 17, 2017, 19:29:53 Redagavimas: balandžio 17, 2017, 20:05:56 by Vytautas
Matau reikia vaizdinės medžiagos paaiškinti situacijai. Kadangi seniai dariau tą piešinį tai reiktų patikslinti ten kur "Mes". Išskirti originalus ir kopijas. Ir kopijų sukūrimo šviesiai mėlyna rodyklė turėtų eiti iš "Kitos civilizacijos..." Žodžiu pirmos civilizacijos sukurti robotai atliko mūsų klonavimo darbą. Tiesa nuo 2012m kažkur rugpjūčio tie du raudoni kvadratai kairėje neegzistuoja. Čia ir visas esminis 2012m pokytis.:)

Mekabciel

#347
balandžio 17, 2017, 20:11:21 Redagavimas: balandžio 17, 2017, 20:35:53 by Mekabciel
Tikiuosi nesupyksi, savo kapeiką pridėsiu. :)


arba


Citata iš: Vitus  balandžio 17, 2017, 19:23:24Geras pasiūlymas, aš irgi juo pasinaudosiu.
"Tyla - gera byla"...
Geriau jau netylėtum... :)

Vytautas

O kodėl tau atrodo kad už juodo ar geltono rėmelio kažkas dar turi būti? O gal yra absoliuto absoliutas? Niekas nedraudžia apibrėžti tavo apibrėžtą ir pasakyti kad už to dar kažkas yra. :) Tai ką laikai absoliutu tai ir buvo pirmoji civilizacija. Jie žmonėms ir perdavė tokį variantą kad jie yra absoliutas. Kokia yra pasaulėdara variantus teikė tik jie. Niekas kitas. Na dar žmonės fantazavo savaip. :) Šiaip tai klausimas atviras. Niekas nuo to nesikeičia. Yra kaip yra. :)

Mekabciel

#349
balandžio 17, 2017, 21:24:51 Redagavimas: balandžio 17, 2017, 21:46:10 by Mekabciel
Absoliuto pradžioje nebuvo išvis jokių skirtumų ir pasidalinimų. Tai yra vientisa būsena.
Informaciją apie absoliutą gali nešioti tik kiekybė. Dėl to kai absoliutas pasidalino į du, tie du savyje pagal nutylėjimą gavo informaciją apie absoliutą. Ir neva jie davė mums suprasti apie tą absoliutą.

Kūrėjai tai tai kas išėjo iš absoliuto. Tai žemesnė pakopa(absoliuto pasidalinimas į norą ir pripildymą(ing/jang, moteris/vyras)). Kad žemesnė pakopa duoda suprasti apie tai, kad yra absoliutas - logiška, bet ji duoda suprasti apie absoliutą, kuris yra virš jų. Kodėl? nes:

Kokybė dalinas į kiekybę. 1 pasidalina į 2. Kokybė(idėja) materializuojasi laipteliu žemiau(į informaciją, supratimą) - dviejuose ir tik tada įmanoma pasakyt kad yra tas vienetas. Kai nėra dviejų, neįmanoma nieko pasakyt, kad yra kažkoks absoliutas(nes tai yra tas pats absoliutas). Bet pajust absoliutą įmanoma tik dvejiems "apsvienijant" ir grįžtant atgal į pirminę būseną iš kurios išėjo. Tai absoliutas yra virš tavo Kūrėjų, o ne Kūrėjai. Kūrėjai tai absoliuto pasidalinimas.

Informaciją nešioja kiekybė, o kokybę nešioja vienetas. Jei pasigilinsi pamatysi, kad visus pagrindinius išradimus išrado praktiškai vienu metu keliuose pasaulio vietose. Nes visada kokybė pasidalina į kiekybę. Kokybė tai dvasingumas, kiekybė - materija.
Kai kokybė nusileidžia iš dvasinio pasaulio į materialų, žmonėms gimsta idėja pvz sukurti lemputę.

Šiaip dievo dievo koncepcija yra nesąmonė. Dėl to, kad Dievas yra viskas įskaitant begalybę kitų dievų su visais dvasiniais ir nedvasiniais pasauliais.

Tu dabar iš savo pozicijos šneki apie tai kad kažkas gali būt už absoliuto, kai pas tave logika yra grįsta laipteliais. Laipteliai yra iki tos priešpaskutinės pakopos kai yra - du. Du tai dar kiekybė.

Vytautas

#350
balandžio 17, 2017, 21:59:24 Redagavimas: balandžio 17, 2017, 22:02:31 by Vytautas
Citata iš: Mekabciel  balandžio 17, 2017, 21:24:51Tu dabar iš savo pozicijos šneki apie tai kad kažkas gali būt už absoliuto, kai pas tave logika yra grįsta laipteliais. Laipteliai yra iki tos priešpaskutinės pakopos kai yra - du. Du tai dar kiekybė.
Matai man daugiau nei pakankama mano žmogiškoms galimybėms atsikasti iki tokios struktūros ką suvokiau. Tuo labiau viskas maksimaliai įmanomai paremta praktika. O praktika tikrai ne rožėmis klota. Kada tave veikia fiziškai kažkas nesuvokiamo visai nelinksma. :)  Kaip yra ne materialiam pasaulyje šiuo metu gali žinoti labai abstrakčiai. Iš viso net neaišku ką žinoti materijos atžvilgiu apie "nieką". Pačio požiūris tiesiog yra klasikinis. Aš jokia žemiška informacija iš viso nesirėmiau. Tiesiog nuojauta sakė eiti savo keliu ir nesinaudoti jokia žemiška informacija. Ji tiesiog "virusuota". Bet, kaip minėjau, kiekvienas naudojamės tuo kas mums priimtina. Visiška laisvė. Ir kaip mes skirtingai suvokiam pasaulėdarą jei nuo to nei šilta nei šalta. Ji yra kokia yra. Tiesiog šiam momentui laukiu tam tikrų pokyčių savo atžvilgiu. Pažiūrėsiu kas čia gausis. Nors po 2012 esminių nutikimų kažko labai įspūdingo ir įdomaus nevyko.  Galima sakyti visiškai nuobodžiavau. :) Na bet kiek galima tinginiauti.  :) Būtų neblogai kokia nors veikla. :) Pvz paimt ir pagydyt nepagydomus ligonius. Visai prasminga veikla. :) Gal išgirs kūrėjai ir suteiks jas. Sako praeityje jas turėjau. :) Tik "aktyvavimo" klausimas. :)

Mekabciel


cs

Citata iš: klajunas  balandžio 17, 2017, 16:20:50Čia pavyzdys, kad suprastum, kokia netobula yra naudojama kalba ir kokios galimybės atsiveria DI arba telepatijoje. Būtų įmanoma foneminė-sąvokinė telepatinė kalba.
Aš jau nebesuprantu ką tu nori pasakyti... Pamėgdžiosiu, ką @Mekabciel darydavo...

Kad tu patsai naudoji kalbos atgiminimo. Čia taip parodai pačio išmonės sąvimąstinčia (matančią ir mąstančia), netobulą praeinamą. Sudėtingesnėms kalboms,kaip tavo išmonės kalbos ryšį. Ką iš to patobulinęs išnaudoji? Atveria telepatinius sąskambius foneminėje ženkle. Spirališakai.

Gal nepasiseka visų galimybių aprašomojo. Kad tavo būtų įmanoma žmogaus kalba. ;)

Tam, gal ne nuo pirmųju savo civilizacijos. Analoginiais ir išmomonės. Loginiais, neloginiais. :)


klajunas

Citata iš: cs  balandžio 18, 2017, 01:50:03Aš jau nebesuprantu ką tu nori pasakyti... Pamėgdžiosiu, ką @Mekabciel darydavo...

Kad tu patsai naudoji kalbos atgiminimo. Čia taip parodai pačio išmonės sąvimąstinčia (matančią ir mąstančia), netobulą praeinamą. Sudėtingesnėms kalboms,kaip tavo išmonės kalbos ryšį. Ką iš to patobulinęs išnaudoji? Atveria telepatinius sąskambius foneminėje ženkle. Spirališakai.

Gal nepasiseka visų galimybių aprašomojo. Kad tavo būtų įmanoma žmogaus kalba. ;)

Tam, gal ne nuo pirmųju savo civilizacijos. Analoginiais ir išmomonės. Loginiais, neloginiais. :)
Geriau būtum parašęs tingisi arba pavargau, todėl atsakysiu kitą kartą, taip kaip padariau aš. ;)

Mekabciel

#354
balandžio 18, 2017, 15:25:03 Redagavimas: balandžio 18, 2017, 17:44:32 by Mekabciel

"Geniali Mintis"

   Gyvenimas duoda mintis ir būsenas kai nebesupranti kas bendrai tas gyvenimas yra.
Eini mieste gatve, žmonės, mano kūnas, mintys, būsenos, emocijos, darbas, namai, pusryčiai, pietūs, vakarienė, filosofija, mokslas, pseudomokslas, psichologija, religija, kontempliacija, meditacija, magija, dvasia, ateiviai, dievai, holograma, matrica, kvazi, meta, originalai...
Ir tada supranti, na juk čia gyvenimas pats sau duoda dabar tas mintis... Gyvenimas pats save taip supranta/nesusipranta. Nesuprasi ištikro ką jis daro...

   Gyvenimas atveda tave į tai, kad tu apibendrindamas bendrai visą visų filosofiją ir gyvenimiškas patirtis gaunį klausimą, o kas bendrai visa tai yra ir kam tai?

   Ir aceit lieka arba negalvot, nes jei galvosi apie tai tau tik dar labiau nuo to skaudės arba pasinerti ir žaisti gyvenimą(kuriame nemąstai apie tai kas tas gyvenimas apskritai yra ir gyveni). Bet juk galvojimas ir yra pats gyvenimas tai viena ir tas pats ir tik laiko klausimas kada tu pažaidęs  vėl pradėsi apie tai galvot, nes tai yra eksponentintė žmogaus klausimų/atsakymų raida. Kas išvis ta egzistencija, šitas forumas, šeima, gamta, kaip aš išvis egzistuoju ir rašau šitas mintis čia... Galiu, negaliu rašyti? Galiu nemąstyti? Mąstyti tai veikti/dirbti ar mąstyti nėr prasmės? Idomu ką mąsto  mąstytojai? Ar jie daug mąsto apie tai kad mąsto ir ar reikia mąstyti ar nereikia mąstyti? Jie mąsto apie tai ką mąsto kiti? Ir kai mąsto apie tai kad - ką daugiau mąstyti, ką daro toliau? Nebemąsto? Na nes juk apie ką galima daugiau mąstyti? :)

Geniali mintis


Ir čia iškarto tokia aliuzija.
   "Pradžioje buvau beždžionė veikiau ir nemąsčiau - buvau bespalvis, pradėjau mąstyti ir atsirado spalvos, tik į akmenį pavirtau."

   Lietuvių kalboje gematrijoje - Žmogus ir Beždžionė  turi vienodas skaitines reikšmes - Žmogus - 134 -8, beždžionė - 143 - 8.
Gal žmogui iš beždžionės reikia pasiimti tą laisvą ribų nesuvaržytą veiksmą, kad nelikti akmeniu ir  mąstyt veiksmu. Mintis turi būt tiesiogine to žodžio prasme - materializuojančiu veiksmu. Juk mano kūnas ta pati mintis, reik mąstyt taip, kad mano kūnas būtų minties dalis, o ne mintis kūno. Nes jei mintis kūno dalis tai dar ne viskas mintis. O tam, kad pakilt virš kūno ir apglėbt jį savo mintimi, reikia daugiau minčių, prasiplėsti... 
Kokių minčių jūs turite?

Mekabciel

#355
balandžio 19, 2017, 15:14:08 Redagavimas: balandžio 19, 2017, 16:17:48 by Mekabciel

Simbolių pasaulis.
   Simboliai, sigilai mums signalizuoja. Pasaulis vienas didelis simbolizszszszszs. Žaibas ar Žaltys. Siela ar Slibinas. Dievas ar Drakonas.

   Aš - Asmeninis tobulėjimas - ašmeninis tobulėjimas(Aš - Meninis tobulėjimas). Ant siauro lyno, ant ribos, ant ašmenų (prisi)menu.

   Kai pamatau gatvėje betkokį simbolį, raidžių ar skaitmenų kombinaciją,  sau mintyse kartais pasakau - "O! Kaip simboliška..." :DNors gal ir net nesuprantu to prasmės, bet neturi reikšmės.  Ir visiškai vienodai, kad gatvėjė ne taip kaip šventykloje/bažnyčioje - kiekvienas kampas primena gilią dvasinę prasmę... užtenka i ženklą pasižiūrėt, kad atsiminti jog gyvenimas tau signalizuoja. Visos geometrinės figūros, formos tik ir kalba su tavimi. Dainuoja - sign sing a song. :D Symbol metabolic symbiotic. Simbolis - kitimas į sugyvenimą. Per simbolius ateiname į ryšį.
   Simboliai(juodu ant balto) tai šviesos trafaretai - teleportai - telepatija - televizija.  Mes per atstumą galime pajust vienas kitą.  Kalba ir simboliai tik tam ir reikalinga, kad atkurti tai kas prarasta - jutimą kito.








Mekabciel

#356
balandžio 20, 2017, 11:26:13 Redagavimas: balandžio 20, 2017, 11:47:05 by Mekabciel


Leonardo Di Caprio mintis:
"Vakar buvau protingas, bandžiau pakeisti pasaulį.
Šiandien aš išmintingas ir dėl to keičiu save."

Rytoj supratau, kad pasikeisti neįmanoma. :D
Galima tik paprašyt Dievo, kad jis mane pakeistų. Nes juk ne aš sukūriau save tokį, ne aš pradėjau ir ne aš užbaigiu, iš manęs tik užsakymas, juk tam valios laisvė ir duota...
Tik yra vienas niuansas.

"Jei ne aš sau tai kas man?" ir "Nėra nieko kito tik Jis" "O jei aš sau tai kas Jis toks!?"

Vat reik atsakyti į šitą paskutinį klausimą. :)



SPACE

Citata iš: Linas Esu  balandžio 17, 2017, 13:27:49Jeigu žiūriu į krepšinio kamuolį , matau  krepšinio kamuolį .
Kokio atsakymo , tikėjotės ?
Kokią geometrinę figūrą matote, apskritimą ar sferą.

Mekabciel

Citata iš: SPACE  balandžio 20, 2017, 20:34:22Kokią geometrinę figūrą matote, apskritimą ar sferą.
Aš sferą matau. :)
O Jūs ?:)

SPACE

Citata iš: Mekabciel  balandžio 20, 2017, 21:47:52Aš sferą matau. :)
O Jūs ?:)
Neteisingai @Mekabciel jūs matote apskritimą.


Aukštyn