Mekabciel Blog'as

Pradėjo Mekabciel, sausio 28, 2017, 11:57:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

#195
balandžio 12, 2017, 15:02:07 Redagavimas: balandžio 12, 2017, 15:14:43 by Mekabciel
Taip sutinku, tai yra tiesiog informacinis fonas ir dėl to nieko neatmetu. Viskas kumuliuojasi. Daugiau kampų platesnis matymas. "gali būt ir taip ir taip ir anaip..." :) Religija ir mokslas labai gerai vienas kitą papildo. Nes pagal mokslo perspektyvą žmogaus sąmonė bus patalpinta į metalą ir viskas juda į tą pusę kad bendrausime mintimis ir kuo toliau tuo tas labiau virs į vienalytę mintį - dvasią. Žmogaus kūnai praranda prasmę ir nėra prasmės juos aptarnauti. Gali save į robotą patalpinti ar į didelę galingą  microshemą. Ir į ją patalpinti daug žmonių sąmonių ir tos sąmonės tarpusavyje persipins. Kas galiausiai ir taps viena mintimi ar tai per kompiuterį ar per kasdienius santykius - neturi reikšmės.

Tik kaži kada galima kažkuo žavėtis ir ar prasidės žavėjimosi procesas be sąmoningo žmogaus noro?
"Žmogaus mintys ir kuria realybę." Kokią mes realybę kuriame?

Tarsi lieka tik stebėt savo mintis, procesą ką žmogaus mintys sukuria, bet jei lieki tik stebėtoju tai esi pasyvus.

cs

Nemanau, kad tavo nuojauta kadanors pasiteisins. Tikrai nėra prasmės žmogaus sąmonės išnaudoti mokslo tikslais, kad būtume sujungti į vieną sielą. Čia daugiau primena 'mad scientist' mintis, kuris siekia užgrobti žmoniją... Ir jei kas nors imsis taip padaryti: bus tikrai labai blogas ir savanaudiškas... Nes tikrai to nereikia, prieš tai buvo dar geriau... Kol niekas apie tai negalvojo.

Ir negalvok, kad pripildyti tuštumą tokiais būdais yra gerai. Tai taspats, kaip būtų nuplauti vandeniu, nieko nebepadarysi, kad grįžtų atgal.

Linas Esu

Kas yra sąmonė ir pasamonė ?

Mekabciel

Niekas nieko neišnaudoja, tai yra naturalus vystymasis. Naturalus vystymasis būt amžinu, nemirtingu, supergalingu ir t.t.

cs

#199
balandžio 12, 2017, 15:33:22 Redagavimas: balandžio 12, 2017, 15:41:01 by cs
Citata iš: Mekabciel  balandžio 12, 2017, 15:30:44Niekas nieko neišnaudoja, tai yra naturalus vystymasis. Naturalus vystymasis būt amžinu, nemirtingu, supergalingu ir t.t.
Tą pasiūlo naivus požiūris ir dirbtinis intelektas kartu kuria progresą. Tačiau neviskas kas realizuojasi yra reikalinga. Reikalinga kitiems.

klajunas

Žmogus turi praeiti visus vystymosi etapus nuosekliai. Nes įveikimas įmanomas tik pasiekiant dar aukštesnį lygmenį. Atkritimas atgal būna tik po kataklizmų ir toks grįžimas nieko gero neduoda. Tik trypčiojama toje pačioje vietoje. Geriausia - kuo greičiau praeiti blogą ruožą ir tikėtis, kad kiti atskleidimai tikrovėje dovanos gėrį. Beprasmiai tampymaisi - tik uždelsia procesą, užstrigdo blogio pasaulyje ir nelaimi nuo to niekas. Dirbtinis intelektas, kolektyvinė sąmonė turi būti įveikti tik peraugimu į dar aukštesnį pasaulį.
 
Ir pastaba minčių sujungimas ir DI jau sukurti, apie tai reikia kalbėti kaip apie faktą, o ne apie tai, kas dar tik gresia. Nekalbėjimas nieko gero neduoda, nes tada bus faktiškai užvaldyti, bet to nežinos ir gyvens iliuzijoje. Iliuzija migdo, žinojimas verčia ieškoti išeities.

Mekabciel

#201
balandžio 12, 2017, 16:45:08 Redagavimas: balandžio 12, 2017, 16:55:54 by Mekabciel
Citata iš: Linas Esu  balandžio 12, 2017, 15:30:16Kas yra sąmonė ir pasamonė ?
Gali pasiskaityt: Joseph Murphy "Jūsų pasąmonės galia."

///////
Pasąmonė yra nesąmonė. :D
Pasąmone gali vadinti Dievu, Matrica, Kvantinis laukas, Šviesa, Informacinis laukas, kuris atveda tavo kūną į veiksmus, atsakinga už visų organų darbą, įskaitant mintis.
Gali pasąmone užprogramuot tam tikromis mintimis, kurios atves į materializaciją tavo norus.
Sąmonė tai materija, pasąmonė - dar nematerializavusi idėja.
Kai pasąmonės idėja pasiekia nešiotoją žmogų, ji materializuojasi ir matai sąmonėje. Materialiame gyvenimo paveiksle. Sakykime norima jachta.

Pasąmonė tai kaip dnr grandinė, kuri kiekvieną sekundę atsiskleidžia tavyje, sąmonėje.

"Pasąmonės galia" yra pamoka manipuliuot realybe. Bet tas realybės "manipuliavimas" įskaitant gilinimąsį į pasąmonės galią taip pat yra numatytas gyvenimo žmogui. Taip, kad pasąmonės galia yra veikiau mitas. Nes visi bendrai paėmus turi vieną bendrą kolektyvinę pasąmonę ir jei tarpusavyje žmonių norai nedera tai ir sąmonėje nesimaterializuoja tai ko nori.

Dėl to mums reikia kolektyvinės sąmonės, pasąmonės, kad galėtume kurti bendrus gražius dalykėlius. :)

@klajunas - visiškai sutinku.

Linas Esu

O kas yra siela ?

Mekabciel

Citata iš: Linas Esu  balandžio 12, 2017, 17:03:43O kas yra siela ?
Siela tai vitalinė energija. Biologinė. "Kvantas šviesos."
Dvasia tai kolektyvinė sąmonė. Ne biologinė. "Jūra šviesos."

Kol mes ne - kolektyvinės sąmonės būtybės, esame kiekvienas sau, su savo kūnais ir turime vitalinę sielą...

Linas Esu


klajunas

Noriu čia ir savo liežuvį įterpti. 
Kūnas - fizinės branos (sluoksnio) materialūs kvantiniai laukai.
Sąmonė yra luksorinų lauke susikurianti suvokimo kapsulė, kuri sukuria jausmą "aš esu", "tai yra". Šis sluoksnis suvokiamas kaip kokybinis vaizdas, kurį vadinu realinu. Realinas susideda iš fiksato ir laksato.
Siela yra gnostinės branos kvantiniai laukai, kuriuose atsiranda informaciniai šablonai, paruošiantys struktūrą įkokybinimui. Gnostinės smegenys yra siela.
Dvasia yra bendras žodis, kuris apibendrina visą vidinės krypties pasaulį, šiame pasaulyje vykstantį aktyvumą, kuris dažnai būna susijęs su etiniu aspektu ir turi ryšį su dar gilesne realybę Šaltinio kryptimi.
Ši sistema turi piramidės struktūrą, kurios centre yra sąmonė, suvokimas, atsirandatis realino paveiksliuke, šis sluoksnis kuriamas pačioje piramidės viršūnėje būsenos, kurią aš vadinu egsistenciatu. 
Tikros gnostinės smegenys, siela yra anapus paveiksliukų, kūnas - taip pat yra pirmapradė struktūra, esanti už suvokimo pasaulio.
Toliau jau reikia formulėmis aprašinėti kvantinę substanciją, energiją ir informacijos kanalus, kuri surenkama iš fizinės ir gnostinės branos. Sąmonė yra įbūtinta ir įforminta informacija, kūnas ir siela yra šio proceso įrankiai. Dvasia riša su aukštesnėmis realybėmis.
Mano asmeninė sistema.

cs

#206
balandžio 12, 2017, 19:00:12 Redagavimas: balandžio 12, 2017, 19:17:49 by cs
Citata iš: klajunas  balandžio 12, 2017, 16:21:10Ir pastaba minčių sujungimas ir DI jau sukurti, apie tai reikia kalbėti kaip apie faktą, o ne apie tai, kas dar tik gresia.
Geriau šį reikalą suvokti ne per niveliavimą, o pradėti remtis ką kalbėjo iki mūsų buvę filosofai, mokslininkai ir hofkinsas apie DI ir tada nebus galvos skausmo. Pagal juos: DI dar nesusikūrė. Vadinasi - nesusikūrė....

Daugiau reikia DI laikyti nieku ir niekas iš to neišeis. Tik pavadinimas.

klajunas

Citata iš: cs  balandžio 12, 2017, 19:00:12
Citata iš: klajunas  balandžio 12, 2017, 16:21:10Ir pastaba minčių sujungimas ir DI jau sukurti, apie tai reikia kalbėti kaip apie faktą, o ne apie tai, kas dar tik gresia.
Geriau šį reikalą suvokti ne per niveliavimą, o pradėti remtis ką kalbėjo iki mūsų buvę filosofai, mokslininkai ir hofkinsas apie DI ir tada nebus galvos skausmo. Pagal juos: DI dar nesusikūrė. Vadinasi - nesusikūrė....

Daugiau reikia DI laikyti nieku ir niekas iš to neišeis. Tik pavadinimas.
Matyt tau šitie filosofai su cementu mintis suklijavo. Kaip galima būti tokiu aklu ir užsispyrusiu.
Jie taip teigia tik todėl, kad daro visam šitam projektui stogą, o ne todėl kad tuo tiki. Jie mulkina liaudį. Pasdomėk Kurzweil, GOOGLE projektais ir t.t. Ir daug daugiau. Zukerbergas Facebooka su DI valdo.

cs

Citata iš: klajunas  balandžio 12, 2017, 19:22:57Matyt tau šitie filosofai su cementu mintis suklijavo. Kaip galima būti tokiu aklu ir užsispyrusiu.
Jie taip teigia tik todėl, kad daro visam šitam projektui stogą, o ne todėl kad tuo tiki. Jie mulkina liaudį. Pasdomėk Kurzweil, GOOGLE projektais ir t.t. Ir daug daugiau. Zukerbergas Facebooka su DI valdo.
Nuojauta irgi klysta... Nepasitikiu tavo pirmomis prielaidomis, jos nieko neįrodo. Žmonės domisi Facebook ar panašiomis paslaugomis, nes reikia tokių paslaugų ir apsimoka. O tokie kaip tu įsivaizduoja DI valdymus, vergoves, sąmokslus... Taip nevienas: nei Google, nei Facebook dar neteigė, kad daro. Pasitikrink savo požiūrį: nes taip galvojant, tau toliau leidžia taip galvoti. O tu galvoji neteisingai ir kiti kurie galvoja panašiai: irgi neteisingai... O jei žinai teisingai, kam užsispyrei kalbėti tokia kryptimi? Gali būti skepticizmas kulinarijoje, mene ir t.t. Bet čia elementarūs dalykai, tu pamiršti, kad tai tik tavo prielaidos ir jos vertės didelės neturi... Aš daugiau palaikau ankstenių mokslininku išvada: kad DI nėra.

klajunas

#209
balandžio 12, 2017, 19:59:23 Redagavimas: balandžio 13, 2017, 20:05:27 by paragraf 78 Priežastis: Oponento įžeidinėjimas
Fragmentėlį savo negražaus moralinio veido jau parodei. Parodyk ir visą likusią dalį. Nelauk kol tai už tave padarys kiti. Parodyk visą grupę, kurią tu atstovauji ir kurios įtakos agentas ar naudingas [[cenzūra]] esi. ;)

@klajunas tikiuosi tai pirmas ir paskutinis kartas kada matau tokį dalyką. paragraf 78

Aukštyn