Apleistoje šventykloje rastas tušinuko dydžio skeletas yra žmogaus

Pradėjo Benamis, balandžio 24, 2013, 11:49:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Praėjus dešimčiai metų, kai buvo rasta 15 cm mumija, kaip manyta - ateivis, ir mokslininkams atlikus tyrimus buvo nustatyta, kad tai - žmogus, praneša dailymail.co.uk. Buvo daug kalbų apie šios mažytės mumijos - humanoido prigimtį nuo pat dar žinomo kaip Atacama humanoido atradimo prieš dešimt metų Čilės Atakamos dykumoje.



Įvairios teorijos teigė, kad šie kaulai priklauso aborto metu atsikratytam žmogaus vaisiui, beždžionei, netgi - ateiviui, kadaise nesėkmingai nusileidusiam Žemėje.

Naujasis dokumentinis filmas „Sirius" atskleidė, kad mumifikuotos 15 cm dydžio liekanos iš tikrųjų yra žmogiškos prigimties.Paskutinėmis savaitėmis prieš šią savaitę įvykusio filmo „Sirius" premjerą tikintieji NSO entuziastingai laukė išvadų, kurios turėjo tapti didžiuliu postūmiu tiriant nežemiškas gyvybes kosmose, praneša „The Huffington Post".



Mažytis skeletas iš esmės atitinka tai, kaip mes galėtume įsivaizduoti ateivį - neproporcingai didelė galva ir mažas kūnas.

Pasak Čilės dienraščio, Oscaras Munozas rado šiuos likučius 2003-iaisiais ieškodamas ko nors vertingo La Noria „vaiduoklių" mieste, Atakamos dykumoje.Šalia apleistos šventyklos O. Munozas rado baltą drobę, kurioje, pasak laikraščio, gulėjo keistas skeletas, ne didesnis nei 15 cm. Tai buvo padaras su kietais dantimis, ovalo formos galva ir keistu bumbulu kaukolės viršuje. Skeletas buvo tamsios spalvos ir turėjo devynis šonkaulius.



Dokumentiniame filme pasakojama, kad mokslininkai paėmė tirti padaro kaulų čiulpų DNR pavyzdžius.Jie nustatė, kad tai buvo „įdomi, vyriškos lyties žmogaus, išgyvenusio po gimimo šešerius ar aštuonerius metus, mutacija".



Balsas.lt

Aukštyn