GT

Pradėjo Raganius, lapkričio 17, 2013, 17:13:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Raganius

Prisistatau,

Esu Galaktikos Tarybos direktorato oficialiai įgaliotas atstovas.

Mes nebegalime taikstytis su Torniečio skleidžiama dezinformacija ir GT suteikė man leidimą prisiregistruoti jūsų diskusijų lentoje, kad galėčiau šiektiek atskleisti kortas apie šį tariamą Tornietį.

Torniečiai implantų pagalba valdo šio jaunuolio sąmonę ir juo pasinaudoja vykdydami savo ilgametę pasyvaus smegenų plovimo kampaniją. Kaip jau spėjote pastėbėti, mūsų pašnekovas vis plėtoja mintį apie mūsų tariamus veiksmus jūsų nenaudai, tačiau prasmingai nutyli betkokias jūsų pastangas iš jo išgauti informacijos apie jų planus. Kadangi jau kelis šimtus metų torniečiai yra mūsų Tarybos priešai, mes sukaupę nemažai informacijos apie juos, taigi atskleisiu jų pagrindinę misiją Mėnulyje.

Pirmą sykį jie įsitvirtino mėnulyje 1946m išstumdami ten prieš juos įsikurusias rases. Kadangi tos rasės nebuvo vieningos, nebuvo sunku iškovoti visą palydovą. Jie įsirengė labai patogias bazes žemės užgrobimui, tiesa sakant patys nelabai suvokdami kam (jie iš prigimties labai aršūs, jeigu pasidomėtumėte jų istorija, pamatytumėte, kad jie nusiaubė dešimtis tūkstančių planetų be jokių rimtų priežasčių). Žinodami jų kėslus atsekėme jiems iš paskos ir jau 1948 įkūrėme pirmąją ginybinio pobūdžio bazę, netrukus suderinę savo veiklą su JAV vyriausybe (ko pasekoje turime Area 51 sektorių). Iškart po to mes išsiuntėme šifruotą pranešimą torniečiams, paskelbdami "mirties liniją" - pusė atstumo tarp Žemės ir Mėnulio. Jeigu nors vienas erdvėlaivis kirs šią liniją - bus atakuojamas be perspėjimo. Torniečiai suspendavo betkokius savo veiksmus iki pat 1970-tųjų. 1970m buvo išrastas įrenginys sugebantis paveikti žmonių biolaukus šitaip perimant jų psichinių procesų kontrolę. Tiesa įrenginys nebuvo labai vykęs, tačiau 1971-1973m jie jau turėjo jiems paklusnių žemiečių pulką. Per tą laikotarpį nuo 1948-ųjų iki 1970-ujų mes įrengėme beveik visas ginybines bazes visoje planetoje, kurias turime šiandien. Torniečių padalinys, sudarytas iš žmonių 1974m suorganizavo vieno žmogaus pagrobimą (jūsų forume jis pasivadinęs Inkognito), tikslas buvo ŽIV viruso paskleidimas žemėje. Tai buvo 24 metus ruoštas planas, kuris pavyko, tiesa pasakius iki dabar neišsiaiškinome kaip jiems pavyko kirsti "mirties liniją" mums to nepastebint. Deja ŽIV viruso planas nepatenkino jų lūkesčių. Torniečiai nesenai mėgino į Saulės Sistemą infiltruoti naujus virusologus, kurie galėtų sukurti aktyvesnį virusą, tačiau inkognito padedami mes sunaikinome jų erdvėlaivį. Kodėl torniečiai kūrė virusus? Jie siekia sumažinti gyventojų skaičių iki jiems patogaus, turiu paminėti, kad šis žaidimas tebesitesia dėl kažkieno užgautų ambicijų, o ne dėl realių tikslų. Mūsų darbas žemėje - apsaugoti jus nuo neteisingo užpuolimo. Mes čia būsime tol, kol torniečiai nepasitrauks, arba nebus sunaikinti. Dabar jau trisdešimt metų vyksta "šaltasis" karas, yra naikinama abiejų pusių brangi technika, švaistomos lėšos bei laikas, kitas dalykas, jų erdvėlaiviai sugeba prasmukti pro "mirties liniją", nors mes ir pastoviai modifikuojame savo sekimo įrangas.

Torniečių tikslas šiame forume - papildyti savo žmonių padalinio gretas.

Palieku jums teisę rinktis, kaip galvoti ir prie ko prisidėti, mano užduotis buvo suteikti jums šia informaciją.

Jeigu bus pateikti protingi klausimai, pasistengsiu į juos atsakyti, tačiau mano leidimas jungtis prie jūsų interneto yra ribotas.

Torniečiai tokio leidimo išvis neturi, tačiau jie apeina įstatymą veikdami per savo žmonių padalinį. Būkite atsargūs - kas jau kas, bet jie tikrai moka apeiti betkokius įstatymus.

Galaktikos Taryba

Linas

Ir vėl tas pats. Kiek galima?

Asasinas

Gagagagagagagagagagagaga. :D
Nafik jūs ginat žmones. Leiskit mums karuose išsitaškyt ir viskas.
O šiaip imkit mane - nusibodo vistiek gyventi.
Cha.

exopolitics.lt

Kas turite kita nuomone nei GT ir visgi noretumete prisideti prie tornieciu judejimo, Jusu laisku su prisistatymu maloniai laukiame el. pastu thornians.group@gmail.com ???

nereikalinga

geriau saugotu kas nors mus nuo taifūnų,žemės drebėjimų,karo,bado........  ???

Asasinas

O kur tas mielas diedukas Inkognito pradingo? Jau kuris laikas neberašo...

snofru

tai katras krovėt video praeitais metais?  ;)

TinSoldier

Citata iš: exopolitics.lt  lapkričio 17, 2013, 17:55:40
Kas turite kita nuomone nei GT ir visgi noretumete prisideti prie tornieciu judejimo, Jusu laisku su prisistatymu maloniai laukiame el. pastu thornians.group@gmail.com ???


Nesuprantu, jūs čia kokį real-life vaidmenų žaidimą žaidžiat? tipo RPG?

Mano vaikystėje vaikai išeidavo į kiemą kokiais ten indėnais ar policininkais pažaist.
Čia, mat, mandrai labai jūs..

P.S. Nors pacitavau exopolitics žinutę, ją taikiau nebūtinai tau. Jei ką :)

snofru

stumia kažką tas Raganius
http://www.basketnews.lt/diskusijos/temos/2236-illuminati.240.html
komentas: GTR (+0.20) 2012-07-18 16:48

Benamis

Nesupratau temos minties, ar cia tiesiog noreta pasidalinti rastu tekstu ar cia Raganius save pristato kaip Galaktikos Tarybos atstovu ;D

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Benamis  lapkričio 17, 2013, 18:25:24
Nesupratau temos minties, ar cia tiesiog noreta pasidalinti rastu tekstu ar cia Raganius save pristato kaip Galaktikos Tarybos atstovu ;D



Jo šito aš irgi nesupratau :D Bet man tai įdomu paskaityt tokius pranešimus :D Lauksiu kito.

la.benas

Tai ką mums dabar daryt?

exopolitics.lt

#12
lapkričio 17, 2013, 21:09:20 Redagavimas: lapkričio 17, 2013, 21:22:03 by exopolitics.lt
CitataTai ką mums dabar daryt?


CitataPalieku jums teisę rinktis, kaip galvoti ir prie ko prisidėti, mano užduotis buvo suteikti jums šia informaciją


Dabar reikia apsispresti kaip galvoti ir prie ko prisideti prie GT ar tornieciu. As savo sprendima jau seniai padariau...

Oficialus Lietuvos skyriaus tornieciu himnas ;)


Iron Tara

Ką aš čia kątik perskaičiau? Ir kodėl bandžiau gilintis?

la.benas

O jeigu aš ką nors apčiuopiamo noriu padaryti?

Aukštyn