Ar esate matę NSO?

Pradėjo Linas, sausio 07, 2012, 22:44:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

xsistemax

Nereikia jų versti dievais.Žinai,kodėl jie mumis domisi?Todėl,kad keliame jiems didžiulę grėsmę.Žmogaus nekontroliuojamos emocijos,spartus technologijų tobulėjimas ir kol kas dar nenaudojami fantastiški pajėgumai jiems kelia nerimą.Čia gal labiau tiktų prie mano sukurtos temos.
Atsiprašau administracijos už keletą postų ne į temą.  :)

eternal.bliss

#31
kovo 15, 2013, 19:55:30 Redagavimas: kovo 15, 2013, 19:58:02 by eternal.bliss
Na iš esmės tai ne. Kaikurie tik dėl genetikos lankosi, visi kiti pažangesni lankosi ir domisi dėl to, kad visuomenė yra labai ribota, ir suvaržyta, jiems įdomu kaip žmonės gali išgyventi tokioje aplinkoje ir kaip jie geba pereiti į kitą sąmonės lygį kai aplinka tokią stiprią įtaką daro. Kaip ribotumą galima paversti į beribiškumą. Reikia suprasti, kad gebėjimas transformuoti yra jėga- o ne buvimas visuomenės normose. Pažangioje visuomenėje gimęs kiekvienas lengvai išlaikytų tą pažangumą- bet perženkti- pakeisti save yra didesnė jėga. Perženkti visuomeninį lygmenį reikalauja didžiulių energetiniu resursų ir valios, kas juos ir domina nes tai iš esmės ir yra tikroji jėga.

Karolis

Kalbi taip tarsi viską žinotum. Nei mes žinom kokia jų visuomenė, nei mes žinom visus jų tikslus. Ir per drąsu teigti to, ko mes nežinom...

eternal.bliss

Nekalbu apie visus nes kaip ir sakiau yra begalybe.  ;D Bet, kad jie bijo - vargu, taspats, kaip žmonės nebijo makakų. ;D

xsistemax

Tai ne baime,tai paprastas noras pažinti .grėsmę.Labai skirtingi dalykai.Kaip žiniomis grįstos technologijos ir intelektas

eternal.bliss

Nėra jokios gresmės, jie tehnologiškai pažangesni.

xsistemax

Grėsmė yra nesubalansuoti žmonės,visa laimė,kad jie dar nesupranta,ką iš tiesų gali.Tos civilizacijos žmonijos eliminuoti negali,nepakenkdamos sau,ieško optimaliausio sprendimo.Viskas susieta daug stipriau,nei manai.Viena be kito egzistuoti negali.Pažeidžiamas pusiausvyros dėsnis.

eternal.bliss

ir iš kur tu tai žinai?

donis

Maciau ir as nso sia ziema, buvo panasus i ta
Kur foto ikelta, tik as sakyciau, kad sviesos ne raudonos, o orandzines.

xsistemax

eternal.bliss,galiu paaiškinti išsamiai ir suprantamai,bet pirma atsakyk,ar žinai,kas yra Diraco delta funkcija,disipatyvios struktūros,kvantinis kolapsas ir rezonansiniai ryšiai fazinėje erdvėje.Jei šitie dalykai-tamsus miškas,teks pasitenkinti atsakymu,kad žinau ir tiek...

TinSoldier


Teroras

O tai jeigu zmogus nezino tai ka, ne lygis su juo kalbeti? Ar kaip suprasti? Ar cia pavartojus kelis protingai skambancius zodzius nori pasirodyti? :)

eternal.bliss

Daugiažodžiavimas ir puikybė.
Aš kalbu bent jau suprantamai ir tai tau nedašunta apie ką- sudėtinga suprasti ne tai kas komplikuota, bet tai kas paprasta.

xsistemax

#43
kovo 18, 2013, 19:19:26 Redagavimas: kovo 18, 2013, 19:22:11 by xsistemax
Ne,kitaip tiesiog neina,tik matematine kalba.Liaudiškai jau viską paaiškinau.Bet interpretacijos jomis ir lieka.Nestabilių sistemų fizika viską patvirtina ir įrodo.Fundamentaliais dėsniais.
Iš esmės tai inkognito jau paaiškino,kaip viskas susieta ir kas nutiktų pvz.sunaikinant planetą.Ar juo kas patikėjo?  :)

eternal.bliss

Na tai ne apie tai kalbėjom. Žodžiu tavo nuomone, kad jie bijo nes galim susinaikinti.


Aukštyn