Ateiviai jau Žemėje

Pradėjo inkognito, lapkričio 07, 2012, 20:57:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 08:54:06
o tarnybos kurios iš to valgo duoną tik pasišaipytų ir pačios sutrukdytų dirbti toliau ta kryptimi kuria tiek metų nuoseklai dirbu,tad ir pagalbos kreiptis praktiškai nėra kur.


Sakai sutrugdytu, tai kuria prasme? Tarnybos zino apie ateiviu egzistavima Zemeje?

Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 08:54:06
(Buvome trise aš,Jietis ir Tautvida)


Kodel nso.lt puslapyje anksciau daznai su Jieciu pykdavotes? Cia gal pries kokius metus pamenu, kad vienas ant kito visuomet purvais drabstydavotes...

inkognito

Gal gali ponas Benami pacituoti nors vieną vietelę iš NSO.LT kur mes su Jiečiu vienas kitą purvai drabstydavomės?

Benamis

#17
lapkričio 08, 2012, 11:33:26 Redagavimas: lapkričio 08, 2012, 11:37:14 by Benamis
Reiskias suklydau del pseudonimo, ne su Jieciu. Tingiu dabar ten po archyvus landzioti, nes akys paskausta nuo to puslapio :)

Beje, o kodel Jietis su Tautvida nenori i "platesnius vandenis" isplaukti pvz. i anomalija? Kaip suprantu jie irgi nemazai zino apie ateivius ir ju darbus, tai kodel sedi tik nso.lt puslapyje, jeigu cia ju zinutes galetu perskaityti tikrai daugiau zmoniu? Ar jie tiesiog nenori per daug afisuotis?

inkognito

Jietis labai tiki pasaulio pabaiga,jis nebūtų Jietis jei negyventų atsiskyręs nuo viso pasaulio. Bet jis kaip niekas kitas yra man padėjęs narplioti painius nežemiečių voratinklius ir daug kur man apšvietė protą.
Tautvida man atrodo vadovauja Saulės brolijos sektai ar judėjimui,kadangi aš esu priešingas tokių sektų veiklai tai mes bendros kalbos ir nesurandame su ja.
Kiek žinau Jietis šiuo metu Kanadoje,bet retsykiais užsuka į NSO.LT puslapius ypač į religijų forumą ir iš ten.

Benamis

Aisku, dekui uz paaiskinima :)

Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 10:29:41
Taip ir neduoda ramybės mintis,ką visgi žinojo ir garsiai nepasakė Vytautas? Tai nutiko ne taip jau senai.


Tai tu manai, kad Vytautas zinojo, kad Bronius Karla ateivis? Man tik idomu is kur jis ta galejo zinoti? Nemanau, kad Karla butu toks kvailas ir pats apie tai prasitartu :D

inkognito

Senai, kažkur apie 1981 metus, per vienas Motorlaivių varžybas  Birštone jis man išsitarė, kad K.  Jono brolis palaiko ryšius  su tais" žaliais žmogeliukais",bet taip ir nepabaigė kalbėti,o tada dar mano atmintis buvo blokuota ir aš per daug nekreipiau į tai dėmesio,nedaėjo kad reikia geriau išsiklausinėti. O vėliau jau kai man prireikė tos info jis kažkodėl išsigynė,ir pareiškė kad nieko nežino,kad tik kažką tokio girdėjęs prabėgom...Na o po savaitės jis mirė.po mano skambučio jam.Atrodo kad tame darbe tai buvo vieša paslaptis,gal kas turite ten  dirbusių pažįstamų paklausinėkite ką nors.

Ancient

Laba diena.

Atsiprašau, kad galbūt ne į temą, tačiau noriu paklausti kur būtų galima perskaityti visa inkognito istoriją? Kažkada man draugas buvo atsiuntes nuorodą į jūsų puslapį, bet tada neturėjau laiko, o dabar prisiminiau, tačiau jos rasti negaliu.

Benamis

Nesurasi, nes inkognito pageidavo, kad istrintu jo pasakojima is anomalijos. Nenoriu cia daryti reklamos, tai patarsiu tiesiog Google ivesti "Inkognito istorija" :)

Ancient

Gaila... :-\ Aš buvau radęs, bet visur labai "padrikai" parašyta, sunkiai skaitosi... Čia pamenu buvo dalimis parašyta, tai aš buvau perskaites pirmas dvi dalis :)

Benamis

Cia tiesiog buvo ikelta istorija be nereikalingu komentaru ir padalinta i dalis, gal del to lengviau tau skaitesi :) Bet kaip ir sakiau, dabar belieka Google, cia jos nerasi.

inkognito

Nueik į NSO.LT puslapį,ten gerai sukomplektuota pagrobimo anatomija dar yra ,netgi su apipavidalinimais...

Ancient

Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 13:07:22
Nueik į NSO.LT puslapį,ten gerai sukomplektuota pagrobimo anatomija dar yra ,netgi su apipavidalinimais...


Mačiau ir ten, bet kai skaitai per XV a. monitoriu, tai patikėkite manimi, ne taip lengva tą daryti ;D Na jeigu niekur geriau nesurasiu, galbūt ten skaitysiu.

crystal

Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 08:29:27
Galimas dalykas kad lankosi mūsų puslapiuose ir bando psichologiškai mane sužlugdyti neigdami   mano info savo statytinių forumuose pagalba,tur būt pastebėjote kad vos tik aš kur nors pasirodau atsiranda dešimtis ala skeptikų besistengiančių sumenkinti ir suniekinti visa tai ką aš pasakoju.

Nejaugi tikrai manai, kad tavo istorija skamba taip įtikinamai, jog neatsiras skeptikų?  :-[ Ir tas pasakymas, kad tave gaudo, seka ateiviai net ir per forumus, nuskambėjo taip...šizofreniškai. Aš tikrai nenoriu įžeisti, nenoriu vadinti ligoniu ar panašiai, na bet jau tokia fantastika, kad prieš stengiantis visu tuo įtikint, aš tamstos vietoj profilaktiškai pasitikrinčiau psichikos būklę (kartoju, nenoriu įžeisti, tiesiog tavo vietoj problemų pradėčiau ieškoti nuo savęs, o ne nuo viso aplinkinio pasaulio ir galų gale visatos) Ir šiaip jei jau tave neva buvo pagrobę ateiviai, tai kodėl tu rašai visa tai forumuose? Ar nemanai, kad naivesniem žmonėm tai žalinga?

TinSoldier

Aš jau pasiėmiau popkornų. O jūs?

Benamis

Cia instrukcija ka reiketu perskaityti tiems, kas nelabai susigaudo:

Google: Inkognito istorija
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=675.0
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=728.0
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=789.0
http://anomalija.lt/tag/inkognito/

Skaityti daug, bet tada nors zinosite apie ka kalbama :)

Aukštyn