Rusai užfiksavo NSO: ateiviai kalbėjo kačių kalba

Pradėjo paragraf 78, rugsėjo 13, 2016, 22:07:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Ok, pavadinimas žiniasklaidoje kaip visada lievas, bet mane domina ką mąstote apie video įrašą kuris randasi po straipsniu - video reikėtų žiūrėti nuėjus per nuorodą apačioje po tekstu (pats tekstas kvailokas, bet video man pasirodė įdomus, tiksliau net ne video, bet garso įrašas)

Rusai užfiksavo NSO: ateiviai kalbėjo kačių kalba

Skrydžių kontrolieriai iš Sibiro tvirtina, kad juos pribloškė dideliu greičiu skrendantis NSO, iš kurio kažkas kalbėjo nesuprantama, panašia į kniaukimą kalba.

Paslaptingas objektas netikėtai pasirodė Jakutsko oro uosto skrydžių valdymo centro ekranuose. Kaip manoma, jo greitis buvo apie 9656 km/h, jis greitai keisdavo skrydžio kryptį.

„YouTube" paskelbtame vaizdo įraše dispečeris davė aiškiai suprasti, kad jis siekė užmegzti kontaktą su NSO. Girdisi darbuotojų balsai skrydžių valdymo centre, bandant užmegzti kontaktą su laivu.

Skrydžių radare matosi, kaip NSO greitai juda danguje, kai aplink esantys lėktuvai skrenda daug lėčiau.

„Aš vis girdėjau kažkokį moterišką balsą, tarytum moteris miauktų", - pasakojo jis praskrendančio „Aeroflot" lėktuvo pilotui.

Sakoma, kad dispečerio pokalbį su rusų lėktuvu pertraukė garsai iš NSO.

Skrydžių radaras automatiškai suteikė NSO numerį „00000", nes jis neturėjo reiso numerio

Vaizdo įrašas buvo paviešintas praeitą mėnesį, bet neaišku, kada jis nufilmuotas. Už langų nesimato sniego, kuris Jakutske būna apie aštuonis mėnesius. Vienu momentu NSO nutolo nuo Jakutsko, po to dideliu greičiu sugrįžo į miestą.

Oro uosto atstovai kol kas nekomentavo įrašo.

Kai kurie ekspertai tvirtina, kad plačiai žinoma, jog NSO užmezgė kontaktą ir nusileido ant žemės, bet įvykio detalės niekada nebuvo paskelbtos.

Paimta iš: http://www.alfa.lt/straipsnis/10677663/rusai-uzfiksavo-nso-ateiviai-kalbejo-kaciu-kalba#ixzz4KAEbGBWU

exopolitics.lt

Net neskaitysiu kas parašyta tik verta atkreipti dėmesį kad portale nurodyta jog pranešimą parengė Alfa.lt, be šaltinio, tai įdomu iš kokių požemių rausta šita etatiniams bdloms skirta rašalionė, tai pirma. o antra pagal Lietuvos žurnalistų sąjungos etikos kodeksa su nso fenomenu susijusi informacija neskelbiama nebent ji pramoginio pobūdžio.

TinSoldier

Citata iš: exopolitics.lt  rugsėjo 13, 2016, 23:57:47o antra pagal Lietuvos žurnalistų sąjungos etikos kodeksa su nso fenomenu susijusi informacija neskelbiama nebent ji pramoginio pobūdžio.
Straipsnis ir įdėtas Pramogų skiltyje (tarp Pramogos->Įvairenybės). Deja, bet to užtenka, kad toks šlamštas nepažeistų nei etikos kodekso, nei visuomenės informavimo įstatymo.

Beje, ir šiaip skelbti su NSO fenomenu susijusią informaciją galima ne tik kaip pramoginio pobūdžio. Svarbu išlaikyti sveiką protą ir nepateikinėti nepagrįstos, klaidinančios informacijos, sudarančios įspūdį, jog egzistuoja paranormalūs reiškiniai. Bet ir vėl klausimas, ar NSO gali būti priskirta prie "paranormalių reiškinių". Pastaroji sąvoka gali gana slidi būti.


Citata11. Viešosios informacijos rengėjai ir (ar) skleidėjai:
<...>
9) neturi propaguoti žmonių ar jų grupių antgamtinių, nerealių savybių, paranormalių reiškinių, išskyrus atvejus, kai tokia informacija pateikiama pramogai arba kaip tyrimo objektas. Neturi sudaryti įspūdžio, kad astrologai, chiromantai, ekstrasensai, bioenergetikai gali teikti patarimus dėl ateities, sveikatos, pinigų ir panašiai.

Vitus

Citata iš: TinSoldier  rugsėjo 14, 2016, 00:16:53Beje, ir šiaip skelbti su NSO fenomenu susijusią informaciją galima ne tik kaip pramoginio pobūdžio. Svarbu išlaikyti sveiką protą ir nepateikinėti nepagrįstos, klaidinančios informacijos, sudarančios įspūdį, jog egzistuoja paranormalūs reiškiniai. Bet ir vėl klausimas, ar NSO gali būti priskirta prie "paranormalių reiškinių". Pastaroji sąvoka gali gana slidi būti.
@TinSoldier, o tame įstatyme nėra pasakyta, kas yra "sveikas protas"? :)

Jokios kačių kalbos aš neišgirdau. "Бурчание" ir "какая то женщина мяукает", garsai, kuriuos atsieit išgirdo pilotai, pavirto "kačių kalba". Tačiau dispečerio dažnyje nieko nesigirdi. Tikriausiai NSO siųstuvo baterijos nusilpo :)
Jeigu pokalbių įrašas būtų darytas dispečerio patalpoje prie radaro ekrano, tai tarpuose tarp pokalbių būtų girdėti dispečerinės fonas. O čia tarpuose visiška tyla. Ir dispečerio balsas būtų įrašytas tiesiai, o ne iš eterio.

Bet džiugina tai, kad NSO naudoja tą patį ryšio standartą kaip ir mūsų aviacija- tuos pačius VHF dažnius, AM moduliaciją. Neįtikėtini sutapimai :)


vytra

Citata iš: Vitus  rugsėjo 14, 2016, 20:28:28Bet džiugina tai, kad NSO naudoja tą patį ryšio standartą, tuos pačius VHF dažnius, tą pačią AM moduliaciją.
- kažkur skaičiau straipsnį (jau senokai, tad nepamenu adreso), kad iš USA buvo surinkta savanorių delegacija skrydžiui pas UFO'nautus dešimčiai metų. Dabar jie jau yra sugrįžę (dalis žuvo). Taigi to tikslas buvo ištirti žmonijos technologijas ir biologijas, o jie savo ruožtu padarė "android" garsinį vertėją (ne itin tikusį, panašų į goooogle).

:)

Linas Esu

Citata iš: vytra  gegužės 21, 2017, 14:22:08- kažkur skaičiau straipsnį (jau senokai, tad nepamenu adreso), kad iš USA buvo surinkta savanorių delegacija skrydžiui pas UFO'nautus dešimčiai metų. Dabar jie jau yra sugrįžę (dalis žuvo). Taigi to tikslas buvo ištirti žmonijos technologijas ir biologijas, o jie savo ruožtu padarė "android" garsinį vertėją (ne itin tikusį, panašų į goooogle).

:)

Serpo projektas , įdomiai skaitosi . Vis dar yra oficialus psl http://www.serpo.org/release1.php

Aukštyn