Pagalbos PS energija

Pradėjo Laurynas, spalio 25, 2018, 19:21:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Laurynas

Sveiki turiu labai rimta beda negaliu susitvarkyti su savo energija trankau viska is eiles kaip galima but sustabdyti o mazu yra budu isviso nebejausti jos

elteide

kaip trankai? iskrovom?

Laurynas

Zodziu buna taip arba kamuolias nuo manes eina arba arba is ranku kartais buna ar koju vistiek nesmagu eini ir kita zmogu netycia nutrenki dar plius spaudimas galvpja buna daznas tai manau nuo to pacio

Laurynas

Gal net skaitosi ci energija.

boba

#4
spalio 27, 2018, 08:37:40 Redagavimas: spalio 27, 2018, 09:10:51 by boba
  Tai yra ne energija, o sūkurys įtraukęs tave. Skaityti toliau nuo pradžių. O prasidėjo viskas taip:@Laurynas na vienu žodžiu viskas turi savo sistemą ir savo ribas, savo erdves, savo namus, savo tvirtoves, savo ribas, vienu žodžiu visur yra asmeninė erdvė. Tu, matyt, niekam nejauti pagarbos, dėl to visur ir trankaisi visur blaškaisi. Pagarba tai reiškiasi atsiriboti ir neįsitraukti asmeniškai( į tą objektą ar subjektą). Dar galima pasakyti( jei labai spaus prie sienos), kad gerbi jo erdvę  ir pasakyti ačiū,  ir kad tu  žinai savo vietą. Žmogaus gerbti nereikia( nes nėra už ką jo gerbti), bet reikia sakyti, kad gerbi jo erdvę, jo šeimą, jo namus. Na vienu žodžiu visur mėtosi raktai ir bedugnės. Raktas gali klykti - paimk, mane, paimk, mane paimk mane. Šiukštu negalima rakto imti, nes jis tada savo sūkuriais po truputį tave įsuks į savo bedugnę ir tu ten jam tapsi asmeniniu vergu ir tave jis savo bedugnėje po truputį po lašą kankins. Kai jau viską iš tavęs išsiurbs visus tavo syvus, tavo kaulelius išmes į gatvę. Ir paskui vėl visur raktai ir bedugnės... Jai visur trankaisi, vadinasi tu jau esi įtrauktas kažkokio tai sūkurio, kažkokios tai bedugnės kurią atsirakinai raktu besimėtančiu gatvėje. Na tada belieka tik laukti kada tave visiškai išsiurbs ir tave, tavo kaulelius išmes į gatvę. O kai jau būsi gatvėje, na tada žinokis, jau tas taisykles, kurias aš tau pasakiau. Na jei nebus kur gyventi, gali pirštis į vienuolius, ten gausi prieglobstį nuo baisaus pasaulio. Arba gali būti bomžu gatvėje. Bet, patikėk, žmonės geriau bėga į pragarą, nei būti bomžu gatvėje. Tad žinokis. Pats spręsk kas tau geriau.
Aš išdėsčiau pakankamai aiškiai ir glaustai kiek įmanoma visus punktus. Gali pradėti skaityti filosofinius kūrinius ar Bibliją, nes Biblija irgi yra viena iš filosofijos kūrinių, nors ji mažai yra kam suprantama, dėl to žmogus kai pradėti skaityti Bibliją tai skaito ją visą gyvenimą... Nors Biblijoje yra parašyta viskas neįtikėtinai paprastai ir glaustai, bet , matyt, žmones tas paprastumas ir gązdina ir dėl to jos nebesupranta. Todėl griebiasi ją studijuoti visą gyvenimą arba iš vis ją meta į šoną. Nepamirš ir kitų filosofijos kūrinių.  Čia girdėjau vienam žmogui labai patiko Hegelis( dar kitam Lakan). Na bet aš jo neskaičiau. Aš iš vis kuriu savo pačios gyvenimo filosofiją. Na yra be galo daug pasiūlymų. Jei tik žmogus pasako jam asmeniškai patikusį kokį filosofinį kūrinį užsirašyk jo vardą pavardę, na ir pamėgink kiekvieno filosofo nors kelias eilutes paskaityti. Gal tau tai padės. Linkiu sėkmės. Ir nepasimesk teritorijose. Jei kas apeliuos į meilę į sąžinę ir t.t. tik atsikirsk, kad juos ( jų teritoriją) gerbi ir neįsitrauk( na pasakyti, kad jo erdvę gerbi tai lygiai tas pats kas bažnyčioje pasakyti Amen ar persižegnoti...tik žmogaus teritorija ne bažnyčia todėl jam ne amen reikia sakyti, o sakyti kad gerbiu tavo erdvę, bet ačiū aš žinau savo vietą...). Nes, patikėk, tavęs nieks nemyli visi tik išnaudoja, o paskui išpjauna. Va dėl to visur tu ir mušiesi... Atsikirs - gerbiu, gerbiu, gerbiu gerbiu ir atsikirsk ačiū aš žinau savo vietą. Netikėk jų apsimestine meile, kai nori tik iš tavęs išsityčioti ir tau tokiu būdu parodyti - va ką aš galiu, aš turiu valdžią prieš tave ir t.t. IR NIEKADOS NIEKAM NIEKO NEĮRODINĖK, kai tie prašys įrodymų iš tavęs. Nes per tuos savo įrodymus jie vėlgi nori tave padaryti savo vergu. O Dievas yra tik vienas. Na tikiu kad Dievui galima įrodinėti, kad jo klausai, kad jį myli ir t.t. Nors dabar ir dėl to nesu visai tikra. Vienu žodžiu tą klausimą ar Dievui reikia kažką tai įrodinėti man dar reikia tai prieš save išsiaiškinti. Linkiu ir tau tai padaryti. Sėkmės.

Laurynas

Nezinau kada isikrausiu nes esu linkes i vampyrizma esu kaip skaiciau Vampyras bet galiu isgyventi ir be energijos, nesijauciu silpnas labiau manau kad cia Robotukai uzfiksuoti ir tiek nezinau kiek kas mane kencia ar nekecia nesiruosiu nusiteikti buti bomzu manau pajiegus dirbti darba kaip vidutinis Lietuvis. Nu zodziu idomiai cia yra ir siaip nesu silpnas nelabai yra tokiu stipriu zmoniu as manau kad cia labiau bus energija ir geri robotukai aisku nes zinau nuo ko pradejau ir sukurius pats galiu sukti siaip :) kaip is kung fu filmu gal netaip supratai mano situacija manau geriause butu eiti gal i sporto sale ir kad ten mane ismokytu suvaldyti tai ka sugebu o ne laukti kada baiksis aisku biblija ir gerai gal ir reiks isbandyti skaityti. Tai kaip supratau jau pagal jus nebusiu kaskuo daugiau negu Baznycios tarnautoju arba laukiniu.

boba

#6
spalio 27, 2018, 12:34:45 Redagavimas: spalio 27, 2018, 13:29:29 by boba
@Laurynas, man čia įdomią mįslę uždavei. Bet į tavo reikalus nesikišiu, sėkmės tau. Tik dar vienas klausimas ir atsakymas. Na jei esi tikrai pats tikriausias Vampyras, tai tu tikrai gali būti daugiau nei vidutinis, vidutinį darbą dirbantis pilietis. :)
Na bet dar pasakymas. Bet vidutinybės ir tuščia  vieta nugali. Tad linkiu nesutikti tokio ir nesąmoningai visai veltui perduoti savo Vampyrišką energiją paprasčiausiai vidutinybei.  Nes, žinok, jei taip nutiks, tau bus tik vienas vienintelis kelias jį nužudyti( nes tas vidutinybė Robotukas kuris bus atidus sutvėrimas tavo atžvilgiu, pats puls tave kaip pats tikriausias zombis su peiliu ar su tuo kas papuola po ranka geriausiai, nes jis perkąs tave ir norės iš tavęs pasisavinti sau visą Vampyriškąją tavo energiją sau. Jis viską norės pasisavinti sau, dėl to jis pavirs į nuozmų ZOMBĮ tavo akyse. Ką tada darysi?), kad atlaisvintum sau kelią ir savo laisvę nuo paprasčiausios vidutinybės - Robotuko( na galima priversti tą Robotuką sėsti į kalėjimą, kad žinotų savo vietą ir kad neprisiliestų prie tavęs, bet visa tai yra neįtikėtinai painu ir tai yra neįtikėtinai sunkus darbas ir energijos švaistymas veltui ir į nežinią). Todėl neįsipainiok į labai painius reikalus ir jų venk. Nes žinok tu dar esi neišsisėmęs, tu dar tiktais eini savo keliu, bet tame kelyje visados laukia kliūtys ir netikėtumai. Kuriuos vienaip ar kitaip, vis dėlto, teks spręsti.

Ir dar. Jeigu nori būti labai geru magu ir burtininku skaityk Bibliją. Na nebent nori nusižeminti savo pareigose ar dar savimi nepasitiki ir nori pradėti nuo mažiausio. Pirma nuo žemiausių mažiausių laiptelių išmėginti savo jėgas. Gal tu ir nesi toks didis, tada tikrai skaityk tik paprastus būrimo išvedžiojimus. Tai bus kaip atrakcija, pasisupimas, linksmybių kalneliai.

elteide

sporto salėj niekas neišmokins valdyt energijos nebent temperamentą, valią...bet pabandyk gal tikrai reikia fizinės apkrovos

Aukštyn