Demonai - apsėdimai . Patirtis .

Pradėjo Linas Esu, gegužės 20, 2017, 22:47:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Cerber

Citata iš: Linas Esu  gegužės 24, 2017, 12:07:44Nė vienas iš išvardintų nesiregi šiame forume ( NEXT :D ) . Kuris kitas atsakyti norite ?
labai aikstingas, nori kad ir zinios ir patirtis su visais irodymais pacios pas tave atkulniuotu ir save susikramciusios tau i vos vos praziota burna isirangytu. na sekmes neieskojime ;)

elteide

Citata iš: Legionas  gegužės 24, 2017, 00:31:064. Gali ne tik sužaloti, bet ir sugriauti visą tavo gyvenimą, draugiškai :)


a.t. sielis  sako, kad niekas nieko negali daugiau padaryt kas nėra skiriama dievo, jo valdomos karmos dėsnio.
pritartumet?

Cerber

Citata iš: elteide  gegužės 24, 2017, 13:02:02a.t. sielis  sako, kad niekas nieko negali daugiau padaryt kas nėra skiriama dievo, jo valdomos karmos dėsnio.
pritartumet?
klausimas konkreciai isskirtinai a.t. sieliui?
jei ne, tai ne, nepritarciau

SPACE

C'est une beau reverie

oui by definition  auf Bedeutung


Linas Nesu, tu darai loginę klaidą, prieštaravimą, niekada nesi matęs paranormalių reiškinių, ir sakai, kad jų nėra. Pvz. 13 amžiui aš tau aiškinčiau, kad yra toks Amerikos kontinentas, tu manim netikėtum. Ko mokslas neįrodė, to nėra.


vytra

#19
gegužės 24, 2017, 14:32:18 Redagavimas: gegužės 26, 2017, 14:46:29 by Benamis
Citata iš: elteide  gegužės 24, 2017, 13:02:02a.t. sielis  sako, kad niekas nieko negali daugiau padaryt kas nėra skiriama Dievo?


:(

Mekabciel

#20
gegužės 24, 2017, 14:59:15 Redagavimas: gegužės 26, 2017, 14:46:44 by Benamis
Citata iš: vytra  gegužės 24, 2017, 14:32:18
:(
Atkreipk dėmėsį į kairinį - merdėjnačio atžvilgiu dešininis.

Jis turi sparnus. Tai ne Dievas, o angelas.

elteide

#21
gegužės 24, 2017, 16:32:04 Redagavimas: gegužės 24, 2017, 16:48:43 by elteide
Citata iš: Cerber  gegužės 24, 2017, 13:23:34klausimas konkreciai isskirtinai a.t. sieliui?
jei ne, tai ne, nepritarciau
na ne..visų nuomonė idomi , ypač nusimanačių :)
Citata iš: elteide  gegužės 21, 2017, 12:21:30aš turiu klausimą magams ..ar tie raudoni raištukai siūlai ant rankos kokia įtaką , apsaugą visgi turi ar tik pasakos ir mada?
kas pakomentuotų?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Linas Esu  gegužės 24, 2017, 11:10:49Okei okei.... skaitau jog visi čia supranta kas tai yra , kažkas yra " pajutęs " . O kaip su faktais ? ar čia vėl eilinis UFO birzgalas ? suprantu jog tikite daugelis nes kažkas kažkur kažkada buvo apsiestas , arba buvo " išsikvietęs " demoną . Kaip tai galime patikrinti ? ar yra galimybė išsikviesti , norėčiau pamėginti . Galėčiau net video įrašyti , konkrečiai kreipiuosi į Legioną , nes jis čia vienintelis " pajautęs " .
P.S dėl manęs galite nesujaudinti :D
Na pats patyrimas ir yra faktas. Nesvarbu nurašytum, tai dvasioms ar protui. O jeigu tai veikia, tai didelio skirtumo iš tikro nėra. O kad tai patirtum turi arba būti ritualo metu arba pats išsikviesti. Lengviausia tikriausiai būtų pačiam kviesti, o kaip tą padaryti, jau patarimą gavai. Pasinaudoti Lesser Key of Solomon :)
Citata iš: elteide  gegužės 24, 2017, 13:02:02a.t. sielis  sako, kad niekas nieko negali daugiau padaryt kas nėra skiriama dievo, jo valdomos karmos dėsnio.
pritartumet?
Na jei dėl visko, kas tau nutinka "kaltinsi" dievą, tai aišku, tada pritariu :) Toks dievo planas :)

O raišteliai dabar jau mada. Kaip ir daugelis panašių dalykų šiais laikais :)

Owldies666

Citata iš: Cerber  gegužės 24, 2017, 00:57:41Netrukdyti jiems sukti savo biznio, kad ir kur jis bebutu, ten ar cia, neperbegti skersai kelio, netrypti ju darzelio ir tiketis kad neuzkliusi jiems, ar kad jie nesugalvos isplesti savo darzo tavo saskaita.. tuomet viskas bus nuostabu, gal, bent kol kas, bent mums, o musu vaikams jau kaip dievas duos..
.. ....
Okay, aš čia visiškai nenorėjau pasakyt, kad paprasto žmogaus gyvybė yra nieko verta ir kad žmogus neturėtų jos vertinti labiau, nei kažkokių kitų dimensijų būtybių. Viskas, ką sakau, yra tai, jog "jie"  yra aukštesnio sąmoningumo, dvasinio lygio už mus, apie ką byloja vien tai, kad jie sugeba keliauti tarp dimensijų ir moka tiesiogiai paveikti kitas, silpnesnes už save būtybes. O kad žmonės yra labai trapūs ir pažeidžiami padarai, manau, nereikėtų ginčytis  ;)

O taip pat, jei jau nori kovoti su jais, stabdyti  jų veiklą, tai geriau nereikėtų to daryti, nes gyvenimas ne visai toks, kaip seriale "Supernatural"  :D

Owldies666

#24
gegužės 24, 2017, 22:38:29 Redagavimas: gegužės 24, 2017, 22:43:12 by Owldies666
Citata iš: Legionas  gegužės 24, 2017, 17:40:42Na pats patyrimas ir yra faktas. Nesvarbu nurašytum, tai dvasioms ar protui. O jeigu tai veikia, tai didelio skirtumo iš tikro nėra. 
Tai sakot, bet kokio pobūdžio patyrimas jau yra faktas? galbūt tai ir veikia žmogiškame pasaulyje, ypač jei persikeltume į teismų sistemos pasaulį, kai liudininkų pasakyti žodžiai yra laikomi faktiškais parodymais, turinčiais galią lemti teisiamojo likimą. Tačiau čia mes kalbame apie žmogišką pasaulį ir šiek tiek aukštesnįjį.  Pvz, žmonės dažnai patiria įvairius regėjimus, teigia, matę jiems apsireiškusius šventuosius ir t.t., tačiau ar galime tai laikyti faktais? Galbūt tam žmogui ir atrodo tai faktas, tačiau jei tai tebuvo haliucinacija, ar ji gali vadintis faktu? Galbūt kartais faktai skirtingai suvokiami iš skirtingų pozicijų ir negali būti vertinami racionaliai...

Cerber

#25
gegužės 25, 2017, 01:17:57 Redagavimas: gegužės 25, 2017, 01:19:28 by Cerber
Citata iš: Owldies666  gegužės 24, 2017, 22:25:00Okay, aš čia visiškai nenorėjau pasakyt, kad paprasto žmogaus gyvybė yra nieko verta ir kad žmogus neturėtų jos vertinti labiau, nei kažkokių kitų dimensijų būtybių. Viskas, ką sakau, yra tai, jog "jie"  yra aukštesnio sąmoningumo, dvasinio lygio už mus, apie ką byloja vien tai, kad jie sugeba keliauti tarp dimensijų ir moka tiesiogiai paveikti kitas, silpnesnes už save būtybes. O kad žmonės yra labai trapūs ir pažeidžiami padarai, manau, nereikėtų ginčytis  ;)
is principo tai ne, zmones nera is principo nei trapus nei pazeidziami, bent jau ne lengvai. keliavimas "tarp dimenciju" ir ribota itaka kitoms butybems irgi nebyloja jokio "aukstumo" nors ziurint ka kas vadina "samoningumu" ar "dvasingumu". Labiai grubiai supaprastinus, jie "leti ir mazo intelekto", bet ne tik "mato kiaurai sienas" gali ir "vaikscioti kiaurai sienas". Ju padetis maziau apribota ne tik erdveje bet ir laike. Bet pati didziausia klaida manyti kad jie stipresni, materija visuomet bus stipresne. Jie negali tiesiogiai paveikti taves nebent pats leistumeisi, o tu juos gali nepriklausomai nuo ju valios, na tai tik teoriskai, fundamentaliai, realiam gyvenime tai jau nuo kiekvieno valios ir sugebejimu priklauso.

CitataO taip pat, jei jau nori kovoti su jais, stabdyti  jų veiklą, tai geriau nereikėtų to daryti, nes gyvenimas ne visai toks, kaip seriale "Supernatural"  :D
Nei vienos serijos nemates, as labiau prie sci-fi nes visokios istorijos apie homoseksualius vampyrus ar vaikus lakstancius su magiskom lazdelemis mane erzina.
o tai koks tas gyvenimas? apie savo ar mano gyvenima kalbi?

SPACE

@elteide žmogus turi keliais sielas, todėl žiūrint ką pasirinksi, ar stiprinti savo stipriąją sielą, ar stiprinti savo silpnąją. Amuletas turi ateiti intuityviai, tarsi savaime. Kažkiek padeda amuletai.
Kaip Talmude sakoma: 9 people out of ten die from evil eye, and only one of natural causes.

Vytautas

Šiaip gal kiek ne į temą bet ar kas žiūrėjot "Meistrą ir Margaritą" Rusų kalba gali būti daug kam kliūtis. Na ir 7 valandos taip pat :)
https://www.youtube.com/watch?v=sqIe84uQZIM

Kitas momentas pažiūrėjus patartina pasiklausyti šio šventiko komentaro. Beja jis įdomiai kalba ir kitais klausimais. Paragrafui būtų sudėtinga su juo diskutuoti. :)
https://www.youtube.com/watch?v=Jt4aa4BCafg

elteide

Citata iš: Legionas  gegužės 24, 2017, 17:40:42jei dėl visko, kas tau nutinka "kaltinsi" dievą, tai aišku, tada pritariu :) Toks dievo planas :)
aš taip nemanau, kad viskas kas nutinka yra dievo planas , žmonės patys prsidaro sau problemų,bet tikiu , kad su dievo žinia , Jo leidimu ..nesu fatalistė

Citata iš: Legionas  gegužės 24, 2017, 17:40:42O raišteliai dabar jau mada. Kaip ir daugelis panašių dalykų šiais laikais :)

mada taip, bet ar min poveikį turi ...
Citata@elteide žmogus turi keliais sielas, todėl žiūrint ką pasirinksi, ar stiprinti savo stipriąją sielą, ar stiprinti savo silpnąją.
tą prasme maitinti savy gerąjį ar blogąjį vilką ?

CitataKažkiek padeda amuletai.
Kaip Talmude sakoma: 9 people out of ten die from evil eye, and only one of natural causes.
ar tikrai taip parašyta?

Linas Esu

Citata iš: SPACE  gegužės 24, 2017, 14:05:29C'est une beau reverie

oui by definition  auf Bedeutung


Linas Nesu, tu darai loginę klaidą, prieštaravimą, niekada nesi matęs paranormalių reiškinių, ir sakai, kad jų nėra. Pvz. 13 amžiui aš tau aiškinčiau, kad yra toks Amerikos kontinentas, tu manim netikėtum. Ko mokslas neįrodė, to nėra.


Aš nesakau jog jų nėra , kur aš taip rašiau ? jūs pats darote loginė klaidą , žemyną prilyginote mitologinei būtybei .

Aukštyn