Creative nutikimai

Pradėjo Creative, gruodžio 01, 2016, 23:41:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Aš apskritai nežinau kam tie sinchroniškumai reikalingi. Tuo labiau mano atveju, kai aš ir taip žinau kas yra man reikšminga. O čia šast ir visiems straipsnius parašo tiksliau ju pavadinimus ir nuotraukas, straipsniai šiaip sau buna gal net ne į temą. Tai vat kam ? kad visi matytu kas man svarbu ar nelabai (ir tai irgi kartais parašydavo)? Nonsense. Tuo labiau man, kad iškylo tai į paviršių t.y. buvo visiems padeta ant lekštutės. Idomu ar kas nors suprato kas ten vyko tais metais, iš komentarų supratau kad kažką pastebėjo nes rašė kad vėl straipsniu pavadinimai neatitinka tikrovės. Dar buvo prielaida kad norėjo mane pripratinti prie tokios žiniasklaidos viešumos, beje netik žiniasklaidoje mačiau, bet čia pagrindas.

Tai vat dar tai kad pradedi žiūrėti į naujienas kaip į netikras fake news, tarsi jie patys visas naujienas išsigalvojo ir neliko nieko tikro. Bet gerai pastebėjau kad tik nedaug straipsniu ir netokie jie svarbus buvo.

Nelinkiu niekam patirti tai ypač kai visi sutapimai viešumoje koreliuoja. Štai čia man paranoja buvo. Bet aš pastebėjau kad netik man čia nepasisekė, mačiau pora straipsniu kad ir namiškiams kliuvo ir vienos organizacijos vadovui (mano pažįstamam) tik abejoju ar jis perskaitė teisingai aš jam nieko nesakiau, bet čia vienetai, Namiškiams neužkliuvo kai perskaitė, nes tikrai tai vienetai buvo kada parašė todėl ir neturi to vaizdo.

Buvo dar vienas atvejis, kai aš pas mama atėjau į kambarį ir tik norėjau kažką pasakyti televizoriuje rodė žinias ir vienas garsiai ir įtikinamai sako "neliks šeimos", ir aš irgi sakau mamai ar liks šeima o ji sako kad ne neliks, beto turėjau omeny savo šeimą o jį nežinau atrodo suprato kad apie mūsų šeimą paklausiau o ji "ne neliks"  kas po to ir atsitiko.. šeimos neliko.. kas numirė, kas išvažiavo.

Dar būna tokie dalykai karts nuo karto galima pastebėti jei įdėmiai sekti ir stebėti aplinką. Kai tu esi su žmogumi kuris daug šneka arba tuo metu daug šneka ir aplinkui yra kitų žmonių nepažistamu kurie irgi tarpusavyje šneka buna pamatai kad tas mūsų šnekorius kartais pavartoja žodžius ar sakinius iš aplinkos ir to net nejaučia iš kur tai gavo... Bet čia šiaip ne į temą truputi.

Kai pirma karta perskaičiau apie sinchroniškumą galvojau kad man to nešviečia ir čia toli pažengusiems taip galėtu atsitikt, ir nelabai kreipiau demesį į tai bet visdėlto atkreipiau ir po keliu metu man tai atsitiko, išpradžių netikėjau galvojau pramanai, bet kuo toliau tuo vis linksmiau buvo... Nesuprantu tik kam skirta, toks likimo smūgis idomu ką reiškia ar tai kad man pamatyt save iš šono, ar tai kad neslėpt savo minčių norų ir darbų? Ar ruošė grandiozinį planą tuo kad nori iš manęs padaryti kokį staba (nepabijosiu šito žodžio), kad priprasti prie viešumos, kad ateityje manęs tai neerzintų, idomu kokioje ateityje, bet stabu aš niekada nesiruošiau būti, va lyderiu tai mokiausi savarankiškai bet man dar toli iki jo ir tikrai nemaniau kad iki tokio lygio kaip likimas sudavė, galvojau busiu vadovas lyderis ir auginsiu irgi lyderius (tai manau labiau tinka amerikonams bet aš dar pirmam kurse susidomėjau tuo ir norėjau tapti pačiu pačiu bet ne tokiu kaip išejo), Dar gali būti kad mano žinių bagažas buvo pilnas ir reikėjo jį realizuoti todėl likimas pats jį realizavo paversdamas tokiais sutapimais.

Ir pabaigai, einu aš namo iš miesto ir mintis atėjo: "motyvacija" ir prisiminiau viską ką apie ją žinojau o grįžtu namo įsijungiu žiniasklaida ir ten rašo "kokia tavo motyvacija?".

Tai Tiek.

elteide

yra toks reiškinys, kad viskas jau yra , egzistuoja, bet ne viską matai... ir kai kažko jau konkrečiai reikia ir kreipi į tai dėmesį- tai ima ir atsiranda, pamatai , gauni..nžn kaip tai vadinasi, aš tai pastebėjau pati iš savo patirties..

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Creative  rugsėjo 01, 2017, 23:46:01Dar būna tokie dalykai karts nuo karto galima pastebėti jei įdėmiai sekti ir stebėti aplinką. Kai tu esi su žmogumi kuris daug šneka arba tuo metu daug šneka ir aplinkui yra kitų žmonių nepažistamu kurie irgi tarpusavyje šneka buna pamatai kad tas mūsų šnekorius kartais pavartoja žodžius ar sakinius iš aplinkos ir to net nejaučia iš kur tai gavo... Bet čia šiaip ne į temą truputi.
Iš bendro lauko paima. Daug šnekančiam žmogui, galim net mintimis įkišti žodžius burnon :)


Kas dėl sinchroniškumo, na nežinau, kadangi likimu, kaip tokiu, netikiu, tai manau, kad mes patys savo mintimis, sąmoningomis ar ne, iššaukiame tuos sutapimus ar pakreipiame įvykius tams tikra linkme.

Creative

Citata iš: Legionas  rugsėjo 02, 2017, 00:25:53Kas dėl sinchroniškumo, na nežinau, kadangi likimu, kaip tokiu, netikiu, tai manau, kad mes patys savo mintimis, sąmoningomis ar ne, iššaukiame tuos sutapimus ar pakreipiame įvykius tams tikra linkme.
Aš irgi tada netikėjau likimu (tik dabar lengva tik suverst viską likimui) ir va galvojau kur ppas mane prateka mintys ir ieškojau skyliu galvoje ir užsidirbau šizofreniją :)


Citata iš: Legionas  rugsėjo 02, 2017, 00:25:53Daug šnekančiam žmogui, galim net mintimis įkišti žodžius burnon :)
Tai ir aš žinau :)


Dar mačiau žiniasklaidoje kaip  jie tarsi tarpusavyje šnekasi. Arba vienas straipsnis man įįkrito į atmintį tiksliau antraštė "tai ne žmogus" ir galvoju ar man skirta ar ne. Jei man tai daug ką reiškia jei ne man tai nereikšminga, bet tuo metu atrodė reikšminga, bet aš apie tai pagalvojau tik po laiko.

Creative

#34
rugsėjo 02, 2017, 00:55:27 Redagavimas: rugsėjo 02, 2017, 02:19:00 by Creative
Citata iš: elteide  rugsėjo 02, 2017, 00:03:32yra toks reiškinys, kad viskas jau yra , egzistuoja, bet ne viską matai... ir kai kažko jau konkrečiai reikia ir kreipi į tai dėmesį- tai ima ir atsiranda, pamatai , gauni..nžn kaip tai vadinasi, aš tai pastebėjau pati iš savo patirties..
Sorry už dviguba postą bet aš apie tai pasvarstysiu, man girdėta kažkur, bet pasvarstysiu būtinai, dėkui kad pasidalinai.

Pagal viską tai turėtų būti Dievo apsireiškimas. Pradedant tuo kad patys parašė kad Dievas iš argentinos ant Leonelio mesio o paskui dar pridurė kad tai gali būti ne žmogus išvados peršasi pačios tai kas? Dievas? Angelai? Velniai? Ateiviai? Ar aš viską išsigalvojau? :D

elteide

#35
rugsėjo 02, 2017, 13:01:33 Redagavimas: rugsėjo 02, 2017, 13:30:33 by elteide
atsiranda ta prasme, kad kaip apsišviečia šviesa ir tada pamatai, nors tai jau egzistavo kaip ir viskas.. panašiai, kaip pc žaidimuose, viskas yra nupiešta , bet matai kur pasuki akis, kur eini ar bėgi - kai tai tau reikalinga-ten apsišviečia ir viskas matosi.. tikiuosi aišku , ką noriu pasakyt  :)

Creative

O iš tikrųjų buvo taip,kad aš bežiūrint žiniasklaida labai seniai kai dar nieko nebuvo atsitikę, man plyšo širdis perkeltine prasme ir jaučiau kaip dvasia manyje pradejo gesti miršti, negalėjau nieko sugalvoti kad taip nebūtų, tai vat ta dvasia atsakinga už mažus stebuklus kuriuos mes turime gyvenime, pvz padaryti kitą laimingą vien jam nusišypsojus, tai magiška bent jau man, pakelti nuotaika kitam kas gali būti svarbiau? padaryti kita laiminga bent jau akimirkai.
Tai vat veliau aš pradejau vaikščioti kaip gyvas numirelis dvasia užgeso, o kartu su ja ir viltis kad yra kažkas geresnio...

Ir bandžiau atrasti kažką naujienose gal kas ką gero parašys, bet ne, niekas nieko gero neraše, bet aš vistiek sedejau ir laukiau, laukiau. Ir sulaukiau kai žiniasklaidoje pasirodė tik vienas kitas nutikimas iš pradžiu nekreipiau dėmesio, o vėliau susimasčiau. Mano mintis buvo kad tik nepakenktu kitiems tos naujienos, pradejau pykti po menesio kad atvirai viešina mano mintis ir veiksmus. Bet tai gi stebuklinga. Tai tas stebuklas kurio aš laukiau bet kai atsitiko aš nervavausi, pykau net, nors ten nieko blogo niekas nerašė, arba aš nieko blogo negalvojau, kad parašytu.

Tai vat sedžiu ir galvoju jugi tai stebuklas, ypač kai niekas nesusigaudė kas ir kur(nors galvoju buvo susigaudžiusiu, kaip be ju). Nes tokiu greičiu spausdino straipsnius kad net patys žurnalistai vargu ar spetu iš manes kokios info gauti realybeje nebendravus ir mano rašyniu neskaitę. Ten minutes tikslumu ar net sekundžiu būta ir taip.

Linas Esu

@Creative  , manote išpranašaujate ateitį ? :D

Creative

#38
rugsėjo 14, 2017, 21:35:16 Redagavimas: rugsėjo 14, 2017, 21:38:55 by Creative
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 14, 2017, 21:31:57@Creative  , manote išpranašaujate ateitį ? :D
Kad nebuvo tokiu gebėjimu pas mane :D

Man psichiatrai sake kad tai gali būti telepatija ir kad dviem kriptym iškart tai yra kai aš gaunu kažkokia info ir jie iš manęs gauna kokia info.

Linas Esu

Citata iš: Creative  rugsėjo 14, 2017, 21:35:16Kad nebuvo tokiu gebėjimu pas mane :D

Man psichiatrai sake kad tai gali būti telepatija ir kad dviem kriptym iškart tai yra kai aš gaunu kažkokia info ir jie iš manęs gauna kokia info.
Kur tokie psichiatrai randasi , kurie diagnozuoja telepatiją ? :D

Creative

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 14, 2017, 21:44:36Kur tokie psichiatrai randasi , kurie diagnozuoja telepatiją ? :D
Jie tik pasakė taip, o diagnozavo tai šizofrenija.

Linas Esu

Citata iš: Creative  rugsėjo 14, 2017, 21:47:34Jie tik pasakė taip, o diagnozavo tai šizofrenija.
Sunku patikėti , neteko niekada nei skaityti nei susidurti tu tokiu įvykiu , kada žmogui paaiškina kad tai gali būti telepatija , bet diagnozuoja šizofreniją :D . Tikri psichiatrai nėra pseudomokslininkai , sunku patikėti , kad apskritai toks dar licenziją gavo arba dirba valstybinėje įstaigoje ( jeigu tai tiesa ką rašote ) .

Koks vardas ir pavardė ? kur dirba ? ( jeigu nenorit viešai , galit į pm parašyti , norėčiau daugiau pasidomėti kas tas asmuo)

Creative

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 14, 2017, 21:54:12Koks vardas ir pavardė ? kur dirba ? ( jeigu nenorit viešai , galit į pm parašyti , norėčiau daugiau pasidomėti kas tas asmuo)
Deja tai konfidenciali info :D

Linas Esu

Citata iš: Creative  rugsėjo 14, 2017, 22:06:00Deja tai konfidenciali info :D
Tada tikrai siūlau apsilankyti pas tikrą psichiatrą :D o ne pas pseudomokslininką , parapsichologą . Akivaizdžiai kažkas ne taip šioje istorijoje .

Creative

#44
rugsėjo 14, 2017, 22:20:04 Redagavimas: rugsėjo 14, 2017, 22:21:53 by Creative
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 14, 2017, 22:13:06Tada tikrai siūlau apsilankyti pas tikrą psichiatrą :D o ne pas pseudomokslininką , parapsichologą . Akivaizdžiai kažkas ne taip šioje istorijoje .

Aš manau kad jie prisižiūrėję esa tiek daug nukripymu ir prisiklause tiek daug pasakojimu kad va viena galimai man tinka. Kodėl gi ne. Bet aš padariau kliauzė iš pradžiu kai jie taip pasakė apie telepatija aš nutylėjau, o kita diena kai atejo klause kaip del vakar musu pokalbio aš visdelto nutylejau dar karta nes realiai man galvoti buvo sunku o ypač apie telepatija ir man irgi kliuvo tai kad taip pasake, nors aš maniau kad jokios telepatijos čia nekvepia, nors dabar iš dalies tai galima pavadinti, bet tik iš dalies.

Ir taip bijojau kad mūsų kas neišgirstu :D nes tikrai buvo keista kad psichiatrai apie telepatija šneka, gal buvo realiai susidurę nežinau.

Aukštyn