Kas brovesi i mano smegenis?

Pradėjo Rolka, rugpjūčio 18, 2016, 17:50:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Egidijus

Sveiki, man buvo panasiai ivyke, prabudau 3h nakties, tas prabudimas tarytum buvo virpesiai ar paralyziusnegalejau pajudeti kelias sekundes ir maciau vaizda, nors buvau uzsimerkes, o vaizdinys buvo nezinau, kaip paaiskinti zmogaus siluetas. Atsimenu jo zodzius uzmigsi, mirsi.. Panikos nebuvo visai, nes tikiu labai i Dieva, tiesiog apmasciau ar tai galetu istiesu buti, nes gyvenime tai pirmas kartas toks nutikimas. Tai tiesiog kita diena nuejau i baznycia pasimeldziau, issipasakojau Dievui .Parejau i kampus papyliau druskos ir tiesiog negarsiai, bet pasikalbejau jeigu ta butybe buvo cia, pasakiau jei bandysi ibauginti ar dar kaip, tiesiog tau nepavyks, ne ant tokio tikincio zmogaus papuolei, tai tiek viskas susitvarke :)

kazaminas

Citata iš: Egidijus  rugsėjo 19, 2016, 21:21:19Sveiki, man buvo panasiai ivyke, prabudau 3h nakties, tas prabudimas tarytum buvo virpesiai ar paralyziusnegalejau pajudeti kelias sekundes ir maciau vaizda, nors buvau uzsimerkes, o vaizdinys buvo nezinau, kaip paaiskinti zmogaus siluetas. Atsimenu jo zodzius uzmigsi, mirsi.. Panikos nebuvo visai, nes tikiu labai i Dieva, tiesiog apmasciau ar tai galetu istiesu buti, nes gyvenime tai pirmas kartas toks nutikimas. Tai tiesiog kita diena nuejau i baznycia pasimeldziau, issipasakojau Dievui .Parejau i kampus papyliau druskos ir tiesiog negarsiai, bet pasikalbejau jeigu ta butybe buvo cia, pasakiau jei bandysi ibauginti ar dar kaip, tiesiog tau nepavyks, ne ant tokio tikincio zmogaus papuolei, tai tiek viskas susitvarke :)
viska ka patiri yra realu. Vel gi, tuose lygiuose gyvena ivairiausios floruos ir faunos butyniu, gyviu , ir t.t, galbut kazkas ir pas tave uzklydo, gal but seip, gal su priezastimi. Perdaug tai sureiksmint nereikia, bet atsitiko ivikis kuris isimine atmintyje, reiskias svarbu tau. Realiai ,kad ir kas ten bebuvo, nieko bloga tau padaryt negalejo, o tie zodziai, tai tik ,kad ivaryt tau baime , - jei tai buvo biesas ar parazitas koks, is tu baimiu jie gyvena.. skleidziama energija tarsi maitina juos. Svarbiausia labai stipriai ir valingai isvaryt ja, taip kaip padarei.. ivairiausiu variaciju gali prisigalvot - tik tavo vaizduotes reikalas kaip ta padarys, svarbu stipriai su tikejimu isreikst valia.. tarkim isivaizduot kaip ant sienu dedi degancius kryzius, dar kokiu zodeliu pasakai (pastiprintu vibraciju).. amen, ohm.. taip toliau, ir garantija ,kad tai nebepasikartos. O jei lenda ikiriai - siunti visus juos toli toli grieztai , valingai, be jokios baimes. ir viskas. ju pagrindinis "masalas" yra uzbaugint, ibaugint, i baime tave ivest

Egidijus

Na taip, kazkaip negalejau to patiketi ,kad tai realybe, kad man galetu toks nutikimas buti, tai tiesiog po baznycios parejau ir buvo ilgas, gal kam keistai skambetu is salies,visai kuku jam :D tiesiog ilgas monologas. Nes nezinau, kunas jaute kazka tame kambary butent, tame bute, tad pasikalbejau ir pasakiau nieko as nebijau, jei dar karta taip atsitiks, imsiuosi drastisku priemoniu ir tiek viskas atrodo susitvarke ;)

idenmeyou

Minėjai, kad prastai miegi, pavadinai tai mieguistu budravimu. Manau tai yra dėl tavo patiriamo streso, kuoemet tavo smegenys nuoalt įsitempusios, siūlyčiau tau išmokti pailsėti ar tvarkytis su stresu, tuomet ir miegas taps saldesnis.

Abugabuga

O aš manau, kad čia buvo miego paralyžius. Pati minėjote, kad būdraujat, be to, neilgai truko, kaip suprantu.

Aukštyn