Visada skamba baznycios varpai

Pradėjo Karo, vasario 21, 2016, 16:22:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Karo

Sveiki,

Pries 1.5 metu pradejau draugauti su vaikinu ir mums pastoviai einant pro/bunant salia varpu - Jie skamba. Baznycios varpai, laikrodzio varpai.... Is pradziu tik pasijuokdavome, bet veliau atkreipdavome demesi,kad tik vos priartejame prie ju ar keliauja pro juos visada skamba.
keisciausia,kad net atokiausioje kaimo vietoje juos kazkur toli isgirstame.

Veliau gavosi,taip kad pasukome skirtingais keliais, bet varpai vis tiek nesustojo skambeti ( bent jau man).
Gal zinote kodel taip yra?
Cia geras zenklas ar blogas?
Nes juk sakoma: ''Neklausk kam varpai skambina'', bet tuo paciu pats varpo skambesys kartais prilyginamas ''palaimai''.

Any ideas?

Aciu :)

Karo

Nejaugi tikrai niekas neesate nieko girdeje apie tai? :(

time

#2
kovo 12, 2016, 00:37:42 Redagavimas: kovo 12, 2016, 03:08:51 by time
Bažnyčia turbūt apsėsta demonų. Manau, Velnias nenori, kad jūs draugautųmėte. Varpo skambesys gali reikšti kažkokius neigiamus atgarsius, priešinimąsi velnio tvarkai. Jeigu meilė tarp jūsų dviejų didelė - kažkam (kažkokiam žmogui) tai nepatinka. Neretais atvėjais gali kas nors iš šalies persekioti ir krėsti pokštus. Gali būti, kad turi priešų, kurie nori tau pakenkti.

Net jei tai dieviškas žaidimas, reikia susimąstyti apie savo saugumą. Kažkas kėsinasi į jūsų dviejų santykius.

Šis reikalas vadinamas tamsiąja magija, tačiau tai fiziškai daro, pašaliniai žmonės. Tokie žmonės persekioja, susigaudo koordinates, informaciją. Toje vietoje gerai paruošia keršto planą, gali netik tai padaryti, bet būti. Todėl manau, gal būt tas žmogus žinojo, kad ten eisite. Todėl galėjo specialiai išjudinti varpus, kad skambėtų. Bet galėjo vėjas išjudinti, vaikas norėjęs iškrėsti pokštą...

Siūlau nesureikšminti, o sekti ar kartojasi tokie įvykiai ar ne..

Karo

Aciu, uz atsakyma!

Va butent, kad kartojasi. Ir netgi,kai buvom isiskyre ir as eidavau viena - man jie pastoviai skambedavo.
Kaip ir minejau, is pradziu net nesureiksminau, bet kai ir draugai padejo pastebeti ir as pati - pradejau gilintis, bet va daug labai informacijos apie tai neradau...

paragraf 78

Visų pirma, tie varpai nemanau kad skamba kas kart, tiesiog kai jie skamba jūs į tai atkreipiate dėmesį (čia normali žmogaus psichologija). Kai atkreipaite dėmesį tuos atvejus atsimenate, tačiau daug dažniau būna kad nieko nevyksta, tad tų atvejų neįsimenate ir abiem atrodo, kad va pastoviai skamba varpai.
Tarkime, jei einate tuo pačiu maršrutu panašiu metu, o tuo metu įprasta kad skambėtų varpai, tai vis ir užtaikysi ir tada neatkreipęs dėmesio į begalę faktorių galvosi kad tai kažkas keisto.
Tokie dalykai dažni mūsų gyvenime.

Karo

Tai va butent, jei tai tik nutiktu retsykiais visai to nesureiksminciau :)

Esme tame,kad gyvenu dideliame mieste, todel pastoviu marsrutu neturiu, taciau per pastaruosius metus pastebejau,kad nesvarbu kur buciau man vos izengus i tas vietas,kuriose yra varpines ar baznycios visada pradeda skambeti varpai.
Tas pats nutiko ir Ispanijoje, Londone, netgi tame paciame Vatikane, ir miesto uzmuosty, kas atrodytu: What a hell, kaip tai imanoma net tokioje nykineje?

Tai va, nezinau tai priimti, kaip gera ar kaip bloga zenkla :)

paragraf 78

Dalis didmiesčių bažnyčių skambina kas pusvalandį :) taip kad nieko nuostabaus pastoviai ant skambesio užtaikyti. Aš va Vilniuje irgi pastoviai girdžiu varpus, tačiau čia jokios mistikos nėra, tiesiog dažnai marširuoju po centrą

Aukštyn