Balsas Galvoje

Pradėjo derenciute, liepos 20, 2015, 15:16:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

derenciute

Sveiki,

Turbūt niekad nebūčiau rašius į šitą grupę, bet vyksta kažkoki įdomūs dalykai mano galvoje. Pradėsiu nuo to, kad esu visiškai sveiko proto, propoguoju vegetarizmą, meditaciją ir jogą. Taip pat domiuos astralinėm kelionėmis.

Tai prasidėjo po pirmos mano OBE kelionės. Esu mėgėja paskaityti knygas, skaitau daug. Ir kaip pradedu skaityti knygą, galvoje automatiškai atsiranda balsas, atrodo lyg vyriškas ir aukšto tono, kuris sulėtintai tartum kokiam laaabai sulėtintam įraše, atkartoja tai ką aš perskaitau. Domėjaus šisofremija, bet tai visai toki gražu ne tai. Ir tai nutinka tik man skaitant knygas, jausmas lyg suaugęs vyras būtų užėmęs mano kūną ir skaito garsiai bei lėtai.

kaip manot kodėl taip yra? kas tai gali būti?


Marius

'' Pradėsiu nuo to, kad esu visiškai sveiko proto, propoguoju vegetarizmą, meditaciją ir jogą. Taip pat domiuos astralinėm kelionėmis.''

Kažkaip čia pati sau prieštarauji..na,bet tebunie,sekmės tau ir tavo balsam Gal Vo Je.

Benamis

Citata iš: derenciute  liepos 20, 2015, 15:16:26
Pradėsiu nuo to, kad esu visiškai sveiko proto


Cia pati taip nusprendei ar jau buvai pas psichiatra? Nes esu isitikines, kad ir Napoleonas Parko 15 gatveje galvoja, jog jis visiskai sveiko proto.

Citata iš: derenciute  liepos 20, 2015, 15:16:26
Tai prasidėjo po pirmos mano OBE kelionės. Esu mėgėja paskaityti knygas <...>


Papasakok detaliau, nes neina suprast. T.y. patyrei OBE, o po jos prasidejo keistumai skaitant knygas ar kaip suprast? Jeigu taip, ka matei/patyrei OBE metu?

Creative

Mes išskirtiniai!!! 8)

derenciute

Ėjau pas psichologą, po to ėjau pas psichiatrą. Gavau siuntimą pas gydytojus dėl šizofrenijos, bet čia akivaizdžiai ne tai, nes nieko nebūna, kol nepaiimu knygos į rankas, ligoninėje išrašė vaisų (antipsichotikų), bet aš esu prieš farmaciją, todėl jų nevartoju.

Taip, po pirmosios mano OBE viskas prasidėjo, niekada gyvenime nebuvo nieko panašaus, turiu jau 29 metus gyvenimiškos patirties. Pirmoji mano OBE buvo labai neįprasta, išėjau iš kūno ir vaikščiojau po namus, kuriuose buvo tik mano mama, mačiau save, nuėjus į kitą kambarį pamačiau mamą, truputį išsigandau, bandžiau gryžti į kūną, tačiau nepavyko, stebėjau save iš šalies kaip padažnėjo mano kūno kvėpavimas, ir tada keistas garbaus amžiaus vyriškis atrodo lyg žadino mane ar kažkas tokio ir tada gryžau į kūną.

Smalsu buvo išbandyti tą OBE, pavyko po mažiau nei pusės metų. Tačiau, po šito įvykio, atsikėlus, papasakojau mamai, ir ji man užsiminė, kad vaikystėje jai dažnai pasakojau apie tai, kad neva sapnavau save gulinčią lovoj, o pati galėjau skraidyt. Manau kad vaikystėje, užsiėminėjau astralinėm kelionėm, tik pati to neatsimenu.

TinSoldier

Nuėjai pas gydytojus diagnozės, bet nusprendei, kad tu esi labiau kvalifikuota ją nusistatyti ir atmesti paskirtus medikamentus?

_Anonimas_

Citata iš: derenciute  liepos 20, 2015, 15:16:26Pradėsiu nuo to, kad esu visiškai sveiko proto
Citata iš: derenciute  lapkričio 08, 2015, 12:59:51ligoninėje išrašė vaisų (antipsichotikų), bet aš esu prieš farmaciją, todėl jų nevartoju.
Visi atsakymai į tavo užduotus klausimus slypi šiuose dviejuose fragmentuose. Kai Marius sarkastiškai pajuokavo, pamaniau, kad gal kažkiek per kandu. Perskaitęs antrąją tavo žinutę, manau, kad pats tas :)

Misija imanoma

Tiesiog idomu. Balsai galvoje, ka jie kalba? Kazkodel niekas to nepaklause, gal jums tai neidomu nes pastoviai bendraujate su zmonemis girdinciais balsus galvoje? Man tas nauja ir nepazinta, noreciau sulaukti atsakymo.

.L.U.T.H.O.R.

Misija imanoma, paskaityk jos pirmą žinutę.

Creative

#9
lapkričio 09, 2015, 18:44:03 Redagavimas: lapkričio 09, 2015, 20:03:12 by Creative
Citata iš: Misija imanoma  lapkričio 08, 2015, 23:43:27Tiesiog idomu. Balsai galvoje, ka jie kalba? Kazkodel niekas to nepaklause, gal jums tai neidomu nes pastoviai bendraujate su zmonemis girdinciais balsus galvoje? Man tas nauja ir nepazinta, noreciau sulaukti atsakymo.
Įvairių balsų pasitaiko:

1. Tave peikia visaip
2. Nurodinėja ką daryti, ko nedaryti ir apskritai kad nieko nemoki normaliai daryti(nesvarbu ką, net batu raištelį užsirišti)
3. Komentuoja įvykius
4. Tiesiog garsai virsta žodžiais visiškai neryšliais ir suprasti šita chaosą manau neįmanoma.
5. Nežinau daugiau kokiu dar būna.
6. Ai gyria dar tave.
7. Paauklėja kaip iš tikrųjų teisingai reikia padaryti kažką taip gražiai pasako nei 2. punkte.
8. Dvibalsiais(tribalsiai) garsai tavo ir tavo balsas kažką šnekučiuojasi.
9. Nuspėja ateitį.
10. Atkartoja tavo balsą.
11. Pavieniai žodžiai sakiniai, kurie visai "ne į temą", nei geri nei blogi.

Nežinau gal dar ko nesurašiau.


Gal dar kas kokiu žino?


P.s.: Gydytojai gali sumažinti ar geriausiu atveju pašalinti produktą, o ne priežastį, tiksliau sakant tu pats turi dirti su savimi vaistai tik padeda sumažinti arba panaikinti kažkokį tai nemalonumą

derenciute

Citata iš: Misija imanoma  lapkričio 08, 2015, 23:43:27Tiesiog idomu. Balsai galvoje, ka jie kalba? Kazkodel niekas to nepaklause, gal jums tai neidomu nes pastoviai bendraujate su zmonemis girdinciais balsus galvoje? Man tas nauja ir nepazinta, noreciau sulaukti atsakymo.
Aš pati esu fotografė, LABAI daug bendrauju su žmonėmis. Balsai galvoje nekalba, niekad nesusiduriu su jais, nei bendraudama, nei budama tyloje, nei dar kur. O tik tuomet kaip skaitau knygą. Kaip jau sakiau, dar nebaigus skaityti sakinio tartum plokštelė atkartoja tą ka perskaičiau tik lėčiau ir vyrišku balsu. Tuomet turiu padeti knygą, nes tai erzina ir nesuprantu kas vyksta. Aš tiesiog norėjau pabendrauti su jumis gal kažkas susidūrė su tuo.

 Dėl vaistų, kaip jau sakiau nevartoju jų, jau keletą metų, nes puikiai galiu susitvarkyt su tuo pati. Ligos sklinda iš vidaus, ir norint jas pagydyt, reikia suprast save, savo emocijas ir visus vidinius dalykus. Taip pat pažint savo kūna. Dėl to manau kad tai irgi išsprendžiama be vaistų, tik galbūt turiu kažką suprast.

BlackHorizons

Pas mane panaši problema. Laikas nuo laiko galvoje atsiranda balsas, kuris įsakinėja, grasina, gasdina ir pan. Tačiau, balsas nėra girdimasis t.y. ne haliucinacija, tai veikiau mano vidinis balsas.

Vienuoliktasis

Šitiek metų naudojami psichotroniniai ginklai ir žmonės vis dar tiki „iš oro" atsirandančiais balsais galvoje? Jėėėzau... Juk ne delfi sėdim. Man panašiai buvo šiek tiek daugiau nei prieš metus ir psichiatrė išrašė antidepresantų. O jie tokie žiaurūs... Išgeri ir nieko nėra. Nei problemų, nei rankyčių, nei kojyčių... Išrašė dviems savaitėms, o gėriau gal tik dvi dienas - juk nesu kvailas, tegul daržovėmis būna kiti žmonės. Nuo to laiko nevartoju jokių svaigalų ir išsiaiškinau, kad tai ne kokia šizofrenija, o tamsiosios technologijos ir programa, apie kurią dėl anomalijos taisyklių greičiausiai negaliu užsiminti. Tiesa, po to jokių garsų negirdėjau ir tai buvo vos vieną - du kartus.

Patarimas išgirdusiems balsus - tik neikit pas jokius psichologus ar psichiatrus. Išrašys vaistus geriausiu atveju, blogiausiu - uždarys.

TinSoldier

Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 01, 2016, 06:27:41<...>Patarimas išgirdusiems balsus - tik neikit pas jokius psichologus ar psichiatrus. Išrašys vaistus geriausiu atveju, blogiausiu - uždarys.
Ar nemanai, kad yra žmonių, kuriems net ir gyvybę išgelbėti galėtų būtent vaistų išrašymas ar uždarymas į ligoninę? Ar manai, kad šizofrenija, tokia kaip psichikos liga, iš vis neegzistuoja? Ir tie žmonės, kurie dėl savo potyrių stipriai kenčia ir gal net kelia pavojų sau ir kitiems, tikrai tikrai neturėtų kreiptis medicininės pagalbos?

Vienuoliktasis

Citata iš: TinSoldier  sausio 01, 2016, 12:16:04Ar nemanai, kad yra žmonių, kuriems net ir gyvybę išgelbėti galėtų būtent vaistų išrašymas ar uždarymas į ligoninę? Ar manai, kad šizofrenija, tokia kaip psichikos liga, iš vis neegzistuoja? Ir tie žmonės, kurie dėl savo potyrių stipriai kenčia ir gal net kelia pavojų sau ir kitiems, tikrai tikrai neturėtų kreiptis medicininės pagalbos?
Nemanau. Nes nemanau, kad dauguma pacientų verti vaistų arba uždarymo (ne į ligoninę, turėjau omenyje Vasaros 5). Pats patyriau, kas yra psichiatrai ir psichologai. Niekam nelinkėčiau. Ir nežinau ar šizofrenija egzistuoja, nes nesu iš arti matęs šizofreniko. Galbūt ir egzsituoja, tačiau kaip ir minėjau, kiek atvejų išties reikia gerti vaistus arba uždaryti, o kiek išrašoma ir uždaroma? Man ir vaistus išrašė ir dar uždaryt norėjo, nors buvau visiškai sveikas. Dėl to tokia ir nuomonė apie šios srities specialistus. Kruvinas biznis ir tiek. O dėl šizofrenikų, manyčiau, reikėtų daugiau pasidomėti, bet čia jau geriau žinotų kažkoks lietuvių rašytojas. Jaunas, ir dabar gyvena, tik primiršau pavardę. Jis specialiai pateko į psichinę ligoninę, kad patikrintų, kaip viskas viduj. Manau, esat apie jį girdėję. Jei gerai pamenu, straipsnis anarchijoje(lt).

Aukštyn