Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime

Pradėjo a.t.sielis, vasario 05, 2014, 22:19:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

kiskis

Atsitikimas visiskai paprastas. As kazkur pries 10 metu ejau gatve. Praeinant pro suoliuka mano zvilgsnis  uzkliuvo uz mazdaug 3-4 metu vaiko jis sedejo nuleides akis, akimirkai zvilgterejo kazkur auksciau (ne i mane)ir iskart vel nuleido akis. To zvilgsnio dar dabar nepamirsau, pajutau jo absoliuciai antgamtiska jega, vienu zodziu turbut maciau ne sio pasaulio padara. :)


Sleeping_angel

Kaip keista. Visą savaitę galvojau, kad reikia tokią temą sukurti, bet vis neprisiruošiau :) Šaunuoliai, tie, kas pradėjo. Labai įdomios visų patirtys :)
Mano keisčiausia istorija tokia. Buvo laikas, kai padėdavau seseriai (ji dirbo kurjere) nešioti laiškus. Kartą atsitiko keistas dalykas. Turėjau nunešti laišką į vieną namą. Stoviu, dairausi aplink, ieškau pašto dėžutės ir niekur jos nerandu. Nepamenu, ar prašiau kokių aukštesnių jėgų pagalbos, bet netikėtai pamačiau (o gal būtų tiksliau pasakyti - pasivaideno) rankos riešą, kuris rodė kryptį žemyn. Ir, kai pažiūrėjau ten, kur buvo rodoma, iš tiesų pamačiau pašto dėžutę :)

.L.U.T.H.O.R.

a.t.sieli, sakyčiau empatija visai normalus ir įtikimas dalykas. Buvai nuotaikoje, atviras. Dažniau palavink empatiją, jei nesi dar ^^ Visai geras dalykas :)


Pas mane ir panašių dalykų pilna, bet dabar tiesiog nusišypsau ir tiek :D

Sleeping_angel

Citata iš: Druwis  vasario 07, 2014, 00:20:51
Pas mane ir panašių dalykų pilna, bet dabar tiesiog nusišypsau ir tiek :D

Tai papasakok ką nors :)

idenmeyou

Mano keisčiausias nutikimas su visiem žinomu Dejavu. Pirmas toks atvejis buvo gana senai, kuomet man sėdint tarp žmonių užėjo tam tikru momentu Dejavu jausmas, kad taip jau yra buvę, išgyventa, bet tas jausmas buvo stipresnis nei ankščiau patirti, tuo metu buvau pilnai įsitikinęs, kad tai kas katik atrodė jau matyta, esu kažkada ankščiau sapnavęs, tą kartą atsimenu mane šis atvejis gerokai suglumino, bet realiai moksilškai nėra čia nieko neįtikėtino, papraščiausiai kažkokie smegenų darbo rezultatai.
Kaip bebūtų tas atvejis turbūt buvo keisščiausias, po to yra vienas ar du labai panašūs tokie įvykę, bet dėmesio į tuos dalykus per daugiausiai nekreipiu.

a.t.sielis

Kažkada prieš važiuodamas į Nidą, sapnavau sapną: trys medžiai, tarp jų ištemptas vielinis tinklas, ant to tinklo guli kažkas didelio, nepamenu kas. O paskui Nidoje, ten tokia kalva yra, ir ten netoli jos iš tikro pamačiau tris medžius, vielinį tinklą tarp jų.

Deja vu laikas nuo laiko aplanko - tarsi situacijos jau būtų nujaustos kažkada seniai, sapnuotos, bet tik tie sapnai pamiršti.

velsiete

ir as galiu parasyti viena is savu,kuri vyksta siuo metu ::) :tai vat tokia istorija,dirbu 700 metu senumo pastate/pilyje,ji siaip yra ne is maloniuju,bet tverti galima,aplinka sukurta darbui dabartinem salygom,kai ateini tik dirbt tai ir negalvoji,kas ten gyveno,kaip ir kada...bet esme ta,kad priespaskutiniam aukste(i ji patenki kylant spyruokliniais laiptais) lubose yra dangtis ar kaip pavadinti,ir nuo jo ant grindu buna prikrite kazkokiu tai siuksliu,taip ir matosi ant grindu tokiu keturkampiu...nu is pradziu aisku patys bandem aiskintis kas ir kaip,buvo atidarytas tas dangtis,zinoma rasta be galo idomiu daiktu,apziureta nu bet kaip ir nieko tokio nerasta...kiek imanoma buvo uzsandarinta...bet kas idomiausia kad uzsandarinta buvo ne is vidaus o is isores,ir po keliu dienu kai vel reikejo apsilankyt tam aukste,vel pamatem  tas siuksles ant grindu,sunerimom,sukelem visus ant koju...nusprende beveik visi kad ko gero gali buti antgamtines jegos,senas pastatas,viskas braskedavo,traskedavo ir taip,jau sito net nepasakoju...ypac vakare kaip sutemsta ir nurimsta aplink,ypac viskas girdisi...tai vat,laukiam dbr  tokios specialios komandos kuri atvyks tirti kas ir kodel taip vyksta...neramu.... ???

kiskis

Siandien  as prie kompo sedejau, o zmona miegojo,   ir  2:07  suskambo mano mobilus, paziurejau :skambina zmona, atmeciau skambuti, pagalvojau, kad kazka nori pasakyt ir nenori rekaut, nes kitam kambaryj miega dukra. Nuejau pas ja, o ji pasirodo tebemiegojo, o jos mobilus buvo kolidoriuj rankinuke (kaip paaiskejo )prie kurio niekas nesiliete. :/

Albinas

Sveiki pasidalinsiu ir as savo istorija .Tai ivyko tiksliai negaliu pasakyti ar tai 1983 ar kiek veliau bet apie tuos metus .Praejo daug metu tada buvau jauna .Vaikai mano buvo gal 2 kitas 4 metuku .Buvo karsta vasaros diena .Vyras su vaikais buvo isejes i netoliese esanti ezera issimaudyti .As ruosiausi gaminti saltibarscius .Staiga paziurejau per langa lauke stipriai apsiniauke dangus .Pagalvojau reikia nubegti i soda ,kuris greta namo ,pasiskinti svogunu ,krapu ,nes gali prasideti lietus .Dangus per langa is tiesu atrode siaubingai .Pagalvojau, ka tas mano vyras darys jeigu uzeis lietus, juk vaikai mazi o sugrizti i namus nespetu .Tada mobiliu telef dar nebuvo .Isbegu as i kiema ,ir pakelus akis i dangu staiga suakmenejau .Protas veike bet pajudeti is vietos negalejau .Labai issigandau .Stovejau ir ziurejau i dangu .Dangus aplinkui buvo giedras tik vienam taske juodavo baisus debesis .As vis dar negalejau pajudeti is vietos .Stebejau ta debesi .Staiga tame juodame debesyje pradejo rysketi baltu debesu pavidalu karzygio siluetas .Ant galvos pas ji buvo karzygio kepure ,ilgi plaukai ir ilga barzda .Desines rankos puseje matese ieties konturai Vietoje akiu nosies ir lupu buvo dangaus zydrumo spalvos daubos .Siluetas buvo iki puses ,nei koju nei ranku nesimate .As viska suvokiau bet negalejau pajudeti ,protas veike norejosi  kazkam parodyti visa ta vaizda bet aplinkui nebuvo nei vieno kaimyno tiesiog tusti kiemai .Stebejau visa tai su baime .Su savimi negalejau nieko padaryti .Staiga palaipsniui juodas debesis pradejo slinkti ir uzdenge ta silueta .Man atsipalaidavo kojos as pradejau jausti savo kuna .Man jau nereikejo nei svogunu laisku nei krapu .Greitai ibegau i namus ir susirietus i kamuoleli atsigulus isdrebejau is baimes kol grizo vyras .Jis paklause kas atsitiko, kai papasakojau aisku, jis is manes pasisaipe .Iki siol negaliu suvokti ir uzmirsti sio reiskinio .Balsu jokiu negirdejau, tiesiog tuo metu norejosi kad dar kas nors tai pamatytu bet nieko aplinkui nebuvo .Tai tokia mano istorija .Vaikai uzaugo, as pasenau ,bet tas vaizdas iki siol stovi mano atmintyje ,galiu netgi ji nupiesti ,su visom smulkmenom .Neisitryne is mano galvos tas vaizdas .Tai tokia mano istorija .

kiskis

Idomu butu paziuret piesini.

Mayhemas

#26
lapkričio 20, 2016, 05:38:05 Redagavimas: lapkričio 20, 2016, 05:43:19 by Mayhemas
Citata iš: kiskis  vasario 20, 2016, 10:07:31Siandien  as prie kompo sedejau, o zmona miegojo,   ir  2:07  suskambo mano mobilus, paziurejau :skambina zmona, atmeciau skambuti, pagalvojau, kad kazka nori pasakyt ir nenori rekaut, nes kitam kambaryj miega dukra. Nuejau pas ja, o ji pasirodo tebemiegojo, o jos mobilus buvo kolidoriuj rankinuke (kaip paaiskejo )prie kurio niekas nesiliete. :/
nice one:)

Sia vasara, rugpjucio ryta, pries skambinant draugui, telefono skambuciu registre, netycia, pamaciau praleista skambuti is neiprasto numerio - https://postimg.org/image/6luek8dch/

po minutes supratau, kad tai ne velnio ne praleistas skambutis, o priimtas! Ta nakti miegojau nuo 2:00 iki 8:00; telefonas buvo mano kambary, taciau ne lovoj.

tai ivyko per neitiketina menesi, kai mano busena staiga is depresijos sove i manija(vakarietiskai), atsivere chakras ar w/e kaip norit vadinkit.. tai pasireiske neitiketinai dideliu energijos kiekiu, super empatisku bendravimu, suaktyvejusia intuicija ir tt:) Cia yra zmoniu, kurie supranta apie ka as:)

visas skepticizmas isgaravo..

toj busenoj dejosi keisti dalykai aplinkui.. postinu viena kuriam turiu sioki toki irodyma

Aukštyn