Keisti balsai galvoje..

Pradėjo Evilazh, spalio 15, 2013, 14:59:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

_Anonimas_

Labai įdomios tavo patirtys, tikrai ne kiekvienas su tokiomis susiduriame. Bet kaip ir kiti, manau, kad tai gali būti psichinis sutrikimas (kas tikrai nėra tragedija, todėl neįsižeisk :) ).
O, kad vienas gydytojas pasakė, jog viskas gerai dar nieko nereiškia. Kaip sako Teroras - aplankyk kelis gydytojus, manau, išgirsi daug įvairių nuomonių. Man yra buvę, kai atrado alergiją aspirinui, tai šeimos gydytoja ilgai kartojo, kad tokia alergija neegzistuoja ir dar aprėkė, tai teko keisti gydytoją :) Tai žodžiu, nepasikliauk viena nuomone ir ieškok racionalaus paaiškinimo, nes toks tikrai yra.

Citata iš: lukas11xxf  spalio 15, 2013, 21:46:20
Iki 1 puslapio paskaičiau pusiau atsakymu,iš Evilazh  ;D, bet tai žinau iš balsų ,gali būt kad turėjai (o gal iki šiol turi) "Clairaudience" ESP gebėjimas (paskaityk toj nuorodai) (kurios dažniausai vaikai turi jos) ,o del dvasių tai irgi gebėjimas  ;)

Su tais vaikų sugebėjimais, tai manau beprasmis mistifikavimas ir nepagrįstumas :)

lukas11xxf

 
Su tais vaikų sugebėjimais, tai manau beprasmis mistifikavimas ir nepagrįstumas :)
[/quote]

Ka nori pasakyt? nesupratau tavo minties/nuomones  ;D

Evilazh

Pirmą pasikonsultuosiu pas įvairius gydytojus, bus įdomu ar labai skiriasi jų sprendimas, nes tikriausiai visi turės savo versiją..

Dabar atsakant į Luko atrašymą:

Kas čia žino, reikėtu pabandyti, kaip rašo.. medituoti, sutelkti dėmesį į ausis..

Šiaip įdomiai skamba, girdėti balsus iš kitų dimensijų, daug iš čia esančių atrodo kvailystė, arba tuo netiki, bet manau vistiek vertą išbandyti ir pasipraktikuoti, nemanau kad pakenks.. :)

_Anonimas_

Citata iš: lukas11xxf  spalio 15, 2013, 21:55:02



Ka nori pasakyt? nesupratau tavo minties/nuomones  ;D


Apskritai sakau, kad visos tos teorijos apie neįtikėtinus vaikų sugebėjimus matyti auras ir t.t. yra nepagrįstos nei jokiais bandymais, nei įtikinamais įrodymais. Todėl kartais nesuprantu, kaip galima tikėti tokiomis iš piršto laužtomis teorijomis.  Nenoriu pasirodyti kaip visiškas skeptikas, priešingai - patikėsiu bet kuo, kas turės įtikinamų to įrodymų.

O ir ta tavo numesta nuoroda svetainės atrodo juokinga. Kažkokių mistinių neįrodytų reiškinių rinkinys, kuris man asmeniškai labiau primena žaidimų kortas su surašytomis galiomis prie kiekvienos iš jų. Kažkas tokio http://yugioh.wikia.com/wiki/Yuma_Tsukumo :)

Evilazh

Dabar truputį juokaudamas, eisiu išbandyti šį dalyką.. galite ir patys išbandyti.. :D http://www.psychicscience.org/esp3.aspx

lukas11xxf

#35
spalio 15, 2013, 22:09:55 Redagavimas: spalio 15, 2013, 22:13:24 by lukas11xxf
Taigi jei neįrodo ,tai iš kur žodis kilies "Parapsichologija" arba "Psionics" ,nors kačia šnekų  :D

lukas11xxf

Citata iš: Evilazh  spalio 15, 2013, 22:09:04
Dabar truputį juokaudamas, eisiu išbandyti šį dalyką.. galite ir patys išbandyti.. :D http://www.psychicscience.org/esp3.aspx


bandžiau šita katik neseniai kitoi temoi būvo,biški panervino  ;D

Ezekiel

Gal šiaip pats sau sąmoningai tai sakai, juk dar minėjai, kad panašus į tavo balsą ir tai išaugo į įprotį, todėl kalba jau tavo pąsamonė.
Šiaip pats negirdžiu balsų, nebent turėjęs sapnuose kalbančių žmonių. Šiaip karta busdamas girdėjau muzika, kurios nemažai klausydavau (irgi ramybės būsenoje).

lexx

gal tau   Mind Control .
Čia bičiukas daug apie tai rašo. http://mindcontrol.blogas.lt/

Galiu pasakyti, kad man labai panašiai kaip ir tau yra, tik negirdžiu balsų. Kai prasideda, viskas vyksta sugreitintai  Pvz. jei tuo metu valgau atrodo, kad žiaumoju kaip išprotėjes, arba kai bandau ramiai pakeles ranka pajudinti, tai atrodo, kad judinčiau iš visų jėgų. Ir tuo pačiu metu, visi aplinkui buvę garsai padidėja trigubai. Atrodo, kad visi aplinkui pradeda rėkti kaip išprotėje, ar tai butu TV, ar šeimos nariai. "sensas" trunka 1-2 min. o po to kai nieko nebuvę. Jausmas tuo metu tai ne koks, nasakyčiau, kad baisu, bet tikrai nejaukiai jautiesi.
Vaikystėje tai pasitaikydavo 3-4 kartus į metus. su laiku mažėjo, tai dabar "geriausiu" atveju viena karta. Ir tai, tik pajautęs, kad prasideda, tuoj pat ta reikalą nuslopinu, patirtis :)

Asasinas

Aš kai mažiukas buvau, ausyse naktį girdėdavau tarsi kažkokį kojų trepsenimą, ėjimą per geležines grindis, paskui būdavo garsas tarsi kažkas eitų per sniegą, toks traškėjimas, lyg kažkas žygiuotu sniegu. Pasitaiko, kokius 1-2 kartus per 3-4 mėnesius kad kokiai pusei minutės taaaaaip pradeda spengti ausyse, kad atrodo apkursi, paskui praeina. Bet nesureikšminu to pernelyg daug ir nelaikau to kažkuo paranormaliu, greičiausiai tai dėl širdies problemų...

nereikalinga

"Asasinas"tas žingsnių girdėjimas manau pas daugumą,taip tiesa,aš taip pat maža būdama tai girdėjau kaip žingsnių ėjimą sniegu,ar kažkas panašaus.Tai yra pulsas :) Tam tikru atsigulimu pvz : ant šono labiau kuom prispaudus ausį ,kad ir antklodės kampučiu :D  o dar kokia ranka pakišta po ja išgirsi lygiai tą patį garsą,tik kai esi užaugęs :)  į tai tiesiog nebekreipi dėmesio,kaip įprotis,tas pats jau per keletą metų nebegirdėti tiksinčio laikrodžio,kuris pirmą kartą pastačius trikdė keletą vakarų :)

tomas.pz.7

man istikro buvo labai panasiai viskas tik dar visokiu papildomu, o viskas buvo taip: 9metu sirgau gripu su komplikacijom, kai pakildavo temperatura ir staigiai nukrisdavo (dazniausiai nakty), prabusdavau visas slapes, galvoje visokie gersai budavo, vaizdas iskraipytas (daiktai sumazeja, atrodo viskas atitole), uzsimerkes vistiek tapaty matydavau, baslsai galvoje liepdavo padaryti tokiu neimanomus dalykus kaip suskaiciuoti visas pasaulio dulkes, medziu,akmenis, isgerti visa pasaulio vandeni ir pns. ir visada tai pasikartodavo kai pakildavo temperatura, tiksliau kai stipriaus susirkdavau. po kurio laiko kreipemes pas daktarus, labai daug gulejau ligonineje, daug tyrimu dare, is pat pradziu daktarai buvo net pasimete, nesusidure su tokiu dalyku, veliau paaiskejo, kad pakausyje nenuteka nuo smegenu vanduo kazkoks, ir tai buna kai susinervinu, susiregu ir pns... galu gale paskyre vaistus kuriuos geriau 5metus kazkur, ir po viso to laiko kai buvo nutraukti vaistai, viskas tvarkoje, karts nuo karto uzsimerkus jauciasi,kad vaizdas netoks koks turetu buti, bet tai buna nuo pervargimo. nzn gal kiek panasu, gal tau ir pns buvo.

Benamis

Koks vaistu pavadinimas?

nereikalinga

#43
lapkričio 28, 2013, 07:57:31 Redagavimas: lapkričio 28, 2013, 08:49:33 by nereikalinga
Na normalu,kad vaikui nuo įpatingai aukštos temperatūros atsiranda vaizdų,kurių realiai nebūna.Man taip pat vaikystėje kai buvo pati aukščiausia temperatūra,visi mano žaislai buvo gyvi,jie judėjo,jie šnekėjo.

Darius77

Jai dar Jezus Kristus nepasibelde tau i sirdy. Tai padaryk tu pats jau siandiena, pasiduodamas jam visa savo sirdimi. Sie balsai tai is sito pasaulio musu supratimo balsai, jie gali buti demoniski. Man taip buvo kada balsai manes nepaliko dvi dienas. As galvojau kad tai pabaiga gyvenimo, pragaras kuris atejo manes pasimti. Mano sukauptos nuodemes mane ir kalbino ir vede is proto. Is pradziu buvo kliedesiai kol isaugo ryski artymu zmoniu kalba, jie kalbejo tarsi jie zinotu Lietuviu kalba geriausiai pasaulyje, intonacija, ryskumas, be klaidu, be jokios baimes ar nepasitykejimo. Viskas priklause nuo manes. Jie skanavo mano mintys iki mikro lygio. Kitaip sakant pavisutini mastyma kada tu matai ir pagalvoji, poto brestanti mintis  ir mintis kuri dar tik formuojasi paciam gimimo lygije, dar tos minties kaip ir nera bet tuoj tuoj gims, ir jie visatai irasinejo. Jaigu gera mintis jie kalbejo pozityviai, bet jaigu jau gyliai gyliai pasamoneje pradejo gimti nauja bloga mintis jie tuoj pat, man sustatydavo teismo akta, kas manes laukia uz tai, kokia kankinimo procedura. Kada atejo momentas kad mane reikejo likvyduoti pasimti kazkokiu tai budu isciulpti mane gyva isito pasaulio i ju, tuo metu buvau parke ir keletas zmoniu mate mane, as kritau ant keliu melstis, ir pamaciau Kristaus profili danguje, ir visai salia velniuksti. Kristaus profilis atsisuko i mane ispute dumus is burnos ir isnyko. As tuo metu meldziausi prasiau atleidimo pasigailejimo. Ir neuzilgo policijos masina mane pasieme is parko nuveze i ligonine, mane gerai pripickino vaistais dar balsai buvo bet jau nebebaisus. As pobiski puoliau i miega kol uzmigau ir ant rytojaus ju nebebuvo.

Tokia istorija gal neaiskiai isdestyta ir pradzia kuri buvo yra labai ilga, as cia pie tai ka balsai galetu reiksti, ir kad mums kiekvienam reikia atsiversti pries Dieva

Aukštyn