Keistos dienos

Pradėjo Iron Tara, lapkričio 27, 2012, 15:33:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Iron Tara

Sugalvojau tokią temą dėl įdomumo. Žinau, daug kam, gal net visiem būna keistų dienų, vieniem labiau, kitiem ne tiek labai. Ar tai keista nuotaika, ar atmosferoje kažkas keisto, neįprasto tvyro, gal įvyko kas nors tokio nekasdieniško. Asmeniškai man, viena tų keistųjų dienų yra kai tik šiandien. Oras ramus, šaltas, ūkanotas, visur tamsu ir kažkoks keistumo jausmas, ne toks kai visada. Nepažįstamas toks. Ta tokia tykuma kažką lyg bando pasakyti arba kaip tik nori užčiaupti, atrodo, nedaug trūksta iki spengiančios tylos. Labai tinka prie tokios nuotaikos koks doom metal.
Ir iš draugų girdėjau, kad jiems šiandien pakankamai keista diena - vieni labiau pavargę nei įprastai, kitus aplankė didelė sėkme, kiti šiandien daro dalykus, kuriuos seniai ruošėsi padaryti, bet atrodė, niekada taip ir nepadarysiantys.. Atrodo nieko keisto, bet žinant juos tai neįprasta.
Žinau, kad ir jums yra buvę tokių dienų, neįprastų ar dvasine, ar psichologine prasme. Labai įdomu būtų sužinoti kas tai per dienos, kuo jos neįprastos būna jum. x)

OKULTISTE

Man tai kiekviena diena ypatinga... Turiu aiškią darbotvarkę, kurioje yra "spontaniško laiko", t. y. laikas, kuris skirtas visokioms avantiūroms, "kas šaus į galvą" ir pan.
Gyvenimas labai gražus, kiekviena diena - tai proga...

Aukštyn