Gyvūnai bėga iš Jeloustono

Pradėjo Asasinas, balandžio 07, 2014, 00:16:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

Ketvirtadienį pasaulio žiniasklaidą užplūdo gąsdinantys pranešimai, kad bizonai bandomis bėga iš Jeloustono nacionalinio parko. Būtent čia yra superugnikalnis, kurio išsiveržimas galėtų pražudyti milijonus žmonių, Šiaurės Ameriką uždengti pelenais ir pakeisti klimatą visame pasaulyje.

Vaizdo medžiagoje, įkeltoje į „Youtube" svetainę, matyti, kaip keliu iš parko masiškai bėga bizonai. Filmuota medžiaga pasirodė balandžio 2 dieną - po to, kai šioje teritorijoje kilo nedidelis žemės drebėjimas.

Po tokių žinių iškart prasidėjo spekuliacijos, kad tai - ženklas, jog paskutinį kartą prieš 640 tūkst. metų išsiveržęs ugnikalnis ruošiasi vėl išsiveržti. Nors šis ugnikalnis nuolat yra aktyvus, per visą istoriją buvo trys pražūtingi jo išsiveržimai: prieš 2 mln. metų, prieš 1,3 mln. ir prieš 640 tūkst. metų.

More.

1. Kaip manot, ar gali artimiausiu metu būti didelis boom?
2. Ar norėtumėt boom?
3. Kas būtų po boom jūsų nuomone?

ExeBack

Manau, kad čia ne ugnikalnio kaltė, o Rusų šnipo.

czech-kuolis

Citata iš: ExeBack  balandžio 07, 2014, 00:21:56
Manau, kad čia ne ugnikalnio kaltė, o Rusų šnipo.

manau, kad medicina čia bejėgė.

Kas dėl tų būtent šito konkretaus atvejo, šitų bizonų - video įkeltas prieš drebėjimą, kovo 20 d. Anyway, labai realu, kad tai CGI, tai data didelės reikšmės neturi.

Benamis

Citata iš: czech-kuolis  balandžio 07, 2014, 00:29:22
manau, kad medicina čia bejėgė.


;D

Pritarsiu czech-kuoliui, gerai isiziurejus i vaizdo irasa galima pamatyti, kad tie bizonai kazkaip nenaturaliai atrodo. Taip pat matomos ivairios anomalijos su seseliais, bei nesigirdi jokio garso kuri turetu skleisti toks burys gyvunu :-\

Supera

Įtartinai man jie ten bėga, veikiau pasirisnot išėję :D. Kažkaip į išsigandusius gyvūnus nelabai panašūs.

Aukštyn