Samoning sapnai (Lucid dreams)

Pradėjo Benamis, rugsėjo 17, 2011, 17:27:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Chanellsi

As kas nakti sapnuoju, ir kalbuosi su herojeis kurie sapne yra😄 ir suprantu ka sapnuoju, kazkaip keista, bet jauciu kvapus sapne... arba net viena karta sapnavau kad koja perpjauna, nu ir atsikeliau o koja  buvo karsta;D

Creative

Sapnuoju, kad atsiradau klasei ir pamačiau save veidrodyje. Galvoju jei aš sapne tai dabar turėtu traukti mane atgal į mieganti kuna prabusti. Užsimerkiu ir žiu traukia, staiga vel atsimerkiu apsiziuriu klase ir iseinu is jos, lipu i antra auksta pasiziureti ka mokytojai daro ir prabudau. Bet tas jausmas kada traukia atgal neapsakomas.

Creative

#182
gruodžio 18, 2016, 15:52:29 Redagavimas: gruodžio 18, 2016, 16:30:20 by Creative
Vakar perskaičiau,kad galima sapne užmigti. Tai sapnuoju kad važiuoju mašinoj ir nusprendžiau užmigti ten kur pavaru dežė išsitiesti ir padariau taip kad būtu kažkaip patogu ir bandau užmigti , jau akyse pasidarė tamsu ir mane kažkas paglostė bet taip švelniai, tarsi mažą vaiką tevai glosto...

Sem342

Sveiki, toks ganetinai idomus paskutinis samoningas sapnavimas buvo. Anksciau labai greitai jie baigdavosi, o si kart isejo pakalbeti su tokiu vaikinu pirmas mano klausimas jam buvo ar ir jis supranta jog sapnuoja, sake taip, tik kad jis yra mires. Po to dar kazka norejo man papasakoti bet sakiau jam kad nebeilgai cia busiu nes jauciau, kad greit pabusiu, tada jis man dave kazkokia kapsule ar tai piliule. Gal panasiai kazkam yra buve? Siaip smalsu ka tai galetu reiksti ta kapsule?

Creative

Man buvo samoningam sapne prišokę prie manęs trys vyrukai ir vienas iš nugaros man užrišo rankas, bet kai išėjo kad atsisakiau su jais bendrauti jie mane paleido, tada pasižiūriu į ranką o ten ant riešo toks juoda plastmasinė juosta kuri užsiveržia, na tai kai nera antrankiu naudoja policija naudoja tokius vienkartinius plastmasinius.

O vat buvo kad aš stoviu prie kebabinės ir staiga pajuntu kad už rankos dešnes kažkas paėmė ir girdžiu žodžius: "Kas sukurė trečiaji reicha?" aš išsigandau truputuka bet pasakiau kad nežinau ir atsake:"Tu tikras demonas" (tai turėjo mane paglostyti, kas ir įvyko). Jis dingo (stovėjo už dešnio peties) ir pakėliau ranką kur jis lietė o ten tarsi juodais milteliais apibarstyta ant rankos, galvoju pažymėjo.

Buvp taip kad sapne tekdavo valgyt, ir net ragauti visai kitokius patiekalus, pvz niekada neragavau mango ledu ir sapne paragavau (prieš tai aš net negalvojau apie ledus ir kad kai kuriu taip ir neragavau). Ragavau ir kažkokias salotas kur labiau panašus į jovalą, visko prikišta bet skanu buvo.

islander

Mano sąmoningi sapnai labai skiriasi savo sąmoningumu :) Vienuose tarsi robotiška sapnasąmonė, kiti aiškūs, suprantami, juose galiu laisvai judėti.

@Sem342, nepavyko kitam sapne tos piliulės pamatyti/išbandyti?

eshter

#186
gegužės 10, 2018, 12:22:52 Redagavimas: gegužės 10, 2018, 12:24:30 by eshter
Sapnas.
Mes miške su sūnum. Jis jau paaugęs gerokai, kokių 15 metų atrodo. Einam mišku šnekamės. Staiga per kažkokį aparata praešė kad vėjas žuvo. Aš tada sūnui su kuriuo ėjom pasakau (ir atsimenu net jausmą koks tada buvo viskas tvarkkoje. Ramu. ) nieko atgaivinsim. Miškas buvo žalias, eglės, Žolė. Viskas kaip tikra.

Mes apsirengę kažkokią maskuojančią apranga kvadratėliu raštu. Rankoje nešiausi kažka panašaus i lazdą.

Tik esmė kad aš ten buvau ne aš . Viskas pasikeitę. Žmonės gyvena miškuose ir slapstosi. Žemę užpuolė į maldininkus panašūs ateiviai... nu fantazija. Bet ką aš žinau. Lucid dream. Man taip keista buvo suvokt kad tai kitas gyvenymas ir taip įdomu kad pasileidau įvykių eigai. Žmonina kovoja priešinasi...

Mega fantazija....

Aukštyn