Kaip Jūs visus rūrina anomalija.lt

Pradėjo Disable, lapkričio 27, 2017, 20:34:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Disable

Apakau perskaitęs anomalijos forumo taisykles. Kažkaip keista, kad niekas iki šiol neatkreipė į tai dėmesio.

CitataVisos šiame forume parašytos žinutės tampa anomalija.lt nuosavybe išskyrus žinutes, kuriose yra perspausdinta, pacituota ar kitais būdais nukopijuota informacija iš kitų šaltinių ir/ar yra ginama autorių teisių įstatymais. Anomalija.lt administracija pasilieka teisę platinti (cituoti, naudoti, publikuoti ir t.t.) dalyvių parašytas žinutes pagrindiniame anomalija.lt puslapyje nebūtinai nurodant žinučių autorius.
Forume parašyta belenkiek informacijos ir įdomių žinučių ir viską jie gali naudoti net neatsiklausus ir pateikti kaip savo. Fantastiška.

San IL

Ir teisingai. O tai paskui visus tuos pranešimus tokie, kaip @Linas Esu išnešioja po visą svietą kur netingi ir po savom potekstėm. Esant tokiomis taisyklėms tokius kaip jį bent jau eitų apkaltinti, nes paprasti draudimai kopijuoti medžiagą tokių teisuolių neveikia ir realiai yra per mažas pagrindas iškelti bylai.

Linas Esu

#2
lapkričio 27, 2017, 22:23:19 Redagavimas: lapkričio 27, 2017, 22:34:36 by Linas Esu
Citata iš: San IL  lapkričio 27, 2017, 21:56:21Ir teisingai. O tai paskui visus tuos pranešimus tokie, kaip @Linas Esu išnešioja po visą svietą kur netingi ir po savom potekstėm. Esant tokiomis taisyklėms tokius kaip jį bent jau eitų apkaltinti, nes paprasti draudimai kopijuoti medžiagą tokių teisuolių neveikia ir realiai yra per mažas pagrindas iškelti bylai.
Apkaltinkit ir paduokit į teismą :D :D :D

P.S visiškai išskridęs esi , nuo realybės atitrūkęs :D dažniausiai nesiveliu į tokias out of control žinutes , bet šį kartą nesusilaikiau šoje temoje :D

Citata iš: Disable  lapkričio 27, 2017, 20:34:33Apakau perskaitęs anomalijos forumo taisykles. Kažkaip keista, kad niekas iki šiol neatkreipė į tai dėmesio.

Forume parašyta belenkiek informacijos ir įdomių žinučių ir viską jie gali naudoti net neatsiklausus ir pateikti kaip savo. Fantastiška.
Tegul turi visas " teises " , koks skirtumas , čia rašytojai nesirenka . Knygos nesulipdysi .

O ir viešiems pranešimams po laiko autorinių teisių neužlipdysi , jie niekam nepriklauso kol nesusirasite notaro :D forumas , gali daug taisyklių sugalvoti , jos dėl vaizdo . Jų laikymasis , visai kas kita . Neabejoju forumas už plagiatą būtų baudžiamas kaip juridinis asmuo .

Benamis

Nematau nieko keisto pacituotame tekste is taisykliu.

Cia manau padaryta tam, kad nereiketu asmeniskai rasyti kiekvienam dalyviui ar galima jo teksta panaudoti pagrindiniame puslapyje (pvz. is kategorijos "Jūsų istorijos ir liudijimai").

elteide

pritariu, kad visiems mums dalyviams butu ismokamas procentukas kaip dividentai , nes cia kaip AB  :D

a.t.sielis

Ši taisyklė yra niekinė. Aš irgi galiu kur nors parašyti, kad "kieme prie mano daugiabučio kieno nors pastatytas automobilis tampa mano nuostavybe", bet tokia deklaracija neturi jokios reikšmės ar teisinės galios.

San IL

Iš tikro su tokia taisykle galima ir sudegti. Jeigu kas nors ims kurstyti nesąntaiką prieš kokius nors rusus ar žydus, kadangi pranešimai - anomalija.lt nuosavybė, tai anomalija.lt turės už juos ir atsakyti.

Linas Esu

#7
lapkričio 28, 2017, 15:53:27 Redagavimas: lapkričio 28, 2017, 16:15:03 by Linas Esu
Citata iš: San IL  lapkričio 28, 2017, 15:25:15Iš tikro su tokia taisykle galima ir sudegti. Jeigu kas nors ims kurstyti nesąntaiką prieš kokius nors rusus ar žydus, kadangi pranešimai - anomalija.lt nuosavybė, tai anomalija.lt turės už juos ir atsakyti.
tik NSO.lt teko skaityti rusofobiškus ir antisemitiškus pranešimus . Tarp kitko tavo draugas @inkognito vienas iš tų , kurie tokius ilgą laiką rašinėjo iki kažkas į epolicija.lt apskundė , tai dabar NSO.lt pagrindinis išvis išjungtas :D :D

Pats forumas kaltas , jeigu leidžia tokiems komentaras papulti į eterį . Anomalija dar neteko matyti kažko panašaus apart kai kurių narių reguliarių paranojos priepuolių buvusiai Tarybų Sąjungai . Čia nesilanko nekenčiantys kitų dėl rasės ar šiaip dėl kvailų įsitikinimų ( bent jau to viešai nedrįsta parašyti ) :D

Kaip ten būtų , labai lengva atsekti IP , kas kada iš kur rašė tokius komentarus , pats forumas tikrai neprisiims atsakomybės . Sunku įsivaizduoti scenarijų kada forumas nebendradarbiautų su teisėsauga bandant sugauti tokius internetinius trolius jeigu būtų iškelta byla :D

Benamis

Citata iš: Linas Esu  lapkričio 28, 2017, 15:53:27Čia nesilanko nekenčiantys kitų dėl rasės ar šiaip dėl kvailų įsitikinimų
Tokiu buvo, bet administracija aiskiai parase, kad del nesantaikos kurstymo jokiu procentu nera - is karto banas ir pranesimas policijai :-X

Linas Esu

#9
lapkričio 28, 2017, 16:21:28 Redagavimas: lapkričio 28, 2017, 16:23:56 by Linas Esu
Citata iš: Benamis  lapkričio 28, 2017, 16:12:36Tokiu buvo, bet administracija aiskiai parase, kad del nesantaikos kurstymo jokiu procentu nera - is karto banas ir pranesimas policijai :-X
MLDC už tai didžiulis + , jog 0 tolerancijos asmenims , kurie prisidengia netikrais vardais , slapyvardžiais žaidžia žaidimus " jūs manęs nesuseksite , internete galiu rašyti ką noriu " :D Mažiausiai ką norisi matyti tai būtent rusofobiškus ir antisemitiškus pranešimus .

Teko skaityti vieno forumo admino skundą , rašė , jog forumo keli nariai buvo apskųsti , tai policija atvyko į jo namus  pasiimti PC , nes jame pagrindinis serveris buvo . Tada kažkaip išsivartė , kad ten jo darbo pc ar pan , ir neatidavė . Visgi po kurio laiko , sutiko bendradarbiauti , po to savo PC nematė beveik metus , kol nesibaigė teismo procesas :D

Tomulis

Dėl nso.lt forumo tai juokingai gavosi. Parašiau pusiau juokais, kad reikia už rusofobiją apskųsti epolicijai, tai paėmė taip ir padarė kažkas :D (bet visai teisingai).

Tikrai įdomu, kam grėstų atsakomybė už neapykantą, forumo dalyviui ar pačiam forumui?

tadasas99

viskas čia normaliai,  forumo taisykles gina mane,  neleidžia betkuriam nariui Betkur betkokiame kontekste platinti mano postu,  o kad pats forumas pasilieka tokia teisę manęs negąsdina nes forumo administracijos citatas slegia didesnę atsakomybe,  nemanau kad cituoja nekur betka ir betkur.
 Tokias taisykles turėtų visi forumai tai nebutu tokių postu kuriuose Adminai medzioja narių postus kituose forumuose ir cituoja anomalijoje

Linas Esu

Citata iš: Tomulis  lapkričio 28, 2017, 19:38:00Tikrai įdomu, kam grėstų atsakomybė už neapykantą, forumo dalyviui ar pačiam forumui?
Komentaro autorius gautų baudą ar net būtų kviečiamas į teismą. Yra gana nemažai tokių atvejų. Naujienlaikraščiai už komentarus neatsako, kokią atsakomybę už rusofobiškus ar antisemitiškus komentarus/temas prisiima forumai, sunku pasakyti, bet spėju jie turėtų būti atsakingi už turinį ir manau esant reikalui, taip pat privalėtų atsakyti.

arkliukas

Citata iš: Disable  lapkričio 27, 2017, 20:34:33Visos šiame forume parašytos žinutės tampa anomalija.lt nuosavybe išskyrus žinutes, kuriose yra perspausdinta, pacituota ar kitais būdais nukopijuota informacija iš kitų šaltinių ir/ar yra ginama autorių teisių įstatymais. Anomalija.lt administracija pasilieka teisę platinti (cituoti, naudoti, publikuoti ir t.t.) dalyvių parašytas žinutes pagrindiniame anomalija.lt puslapyje nebūtinai nurodant žinučių autorius.
Bet iš kitos pusės, tai jie čia sau gali ir kilpą po kaklu užsimesti taip... :D :D :D Ta prasme, jeigu tu paskatinsi kokią tautinę neapykantą, o anomalija.lt dėl kokių nors priežasčių to neištrins (arba nespės to padaryti laiku), tai realiai gausis, kad tu už nieką neatsakai. O va šio puslapio savininkai jau būtų atsakingi - patys jie taip parašė. Che che. :D Ar tai blogai? :D Nemanau. :D :D :D

WhiteFox

tai kad dauguma tinklapiu turi tokia privatumo politika.

Aukštyn