Bandymai su švytuokle

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., liepos 01, 2012, 01:38:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Cerber

cia skamba kaip rusu technologijos, niet analogov v mire

Mekabciel

O kodėl su Juo ir Ja reikia bendrauti per švytuokle, o ne tiesiogiai ar per intuiciją?

Vytautas

Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 21:44:07O kodėl su Juo ir Ja reikia bendrauti per švytuokle, o ne tiesiogiai ar per intuiciją?
Techniškai labiau suvokiama ir paprasčiau. :) Nors ir taip gan nepatogu. Bet Jie tokią ryšio formą numatė tai tenka tenkintis. Tiesiog jokių kitokių variantų nėra. Gal ir gerai o ir taip sočiai grybavimo. :) Tiesiog būtina ir pakankama priemonė. :) Tuo labiau kad  dar 2012m buvo masė pirmosios civilizacijos prigalvotų priemonių. Gausa kokybės neduoda. :)

Mekabciel

Strėlė ant virvutės yra patikimiau nei tiesioginė informacija į galvą/komunikacija? Kodėl kūrėjai numatė tokią priemonę?
:)

Linas Esu

Citata iš: Vytautas  birželio 10, 2017, 21:51:25VYTAUTAI

Nežinau , galbūt ne pirmas klausiu , ar Inkognito buvo pagrobtas ? buvo mėnulyje , pabėgo iš ateivių bazės ir t.t ? :D
Klausėte kada nors švytuoklės apie tai , gal konkrečios info turite ? :D

P.S dėkoju už atsakymus prieš tai .

Vytautas

#200
birželio 10, 2017, 22:37:16 Redagavimas: birželio 10, 2017, 22:38:56 by Vytautas
Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 22:18:28Strėlė ant virvutės yra patikimiau nei tiesioginė informacija į galvą/komunikacija? Kodėl kūrėjai numatė tokią priemonę?
Matai informacija tiesiai į galvą naudojosi pirmoji civilizacija. Tai labai įspūdinga ir įtikinama. Iš čia ir visi mesijai. :) Bet informacija pumpuojama tai  suklastota. Naudodamasis švytuokle dar turi galimybę bandyti filtruoti informaciją. Ką savo laiku ir dariau. Tiesiog lieka loginio mąstymo galimybė.  O tiesiai į galvą jokių šansų. Ir jei du šaltiniai ims tau pumpuoti absoliučiai priešingą informaciją kur atsidursi manau abejonių nekyla.

Citata iš: Linas Esu  birželio 10, 2017, 22:22:18Nežinau , galbūt ne pirmas klausiu , ar Inkognito buvo pagrobtas ? buvo mėnulyje , pabėgo iš ateivių bazės ir t.t ? :D
Klausėte kada nors švytuoklės apie tai , gal konkrečios info turite ? :D
Iš tikro ne pirmas klausi. :) Ikognito pažįstu asmeniškai, nes praktiškai mano kaimynas už 7km. Kažkam asmeniškai net esu parašęs, bet prisipažinsiu ne esu patenkintas tokiu savo poelgiu. :) Jauno švytuoklininko klaidos. :) Taip klausinėjau kas ir kaip ten su juo. :) Bet žmogaus privatumas aukščiau visko. Neturiu teisės kažką komentuoti. Bet kuris kuris naudojasi mano metodu švytuokle gali paklausti ir gauti tokią pačią informaciją kaip ir aš. Bet jos viešinti kaip ir aš negali. Tokios taisyklės. :)


Mekabciel

Citata iš: Vytautas  birželio 10, 2017, 22:37:16Matai informacija tiesiai į galvą naudojosi pirmoji civilizacija. Tai labai įspūdinga ir įtikinama. Iš čia ir visi mesijai. :) Bet informacija pumpuojama tai  suklastota. Naudodamasis švytuokle dar turi galimybę bandyti filtruoti informaciją. Ką savo laiku ir dariau. Tiesiog lieka loginio mąstymo galimybė.  O tiesiai į galvą jokių šansų. Ir jei du šaltiniai ims tau pumpuoti absoliučiai priešingą informaciją kur atsidursi manau abejonių nekyla.

Kaip viskas suktai... Na o, ką jau neįmanomas variantas kai tie du priešingi šaltiniai viduriuką surastų?

O tavo kurėjai kokių nors fejerverkų nenumatę savo programoje? Nesiruošia ką nors pademonstruoti? Konkretaus kažko...

Linas Esu

Citata iš: Vytautas  birželio 10, 2017, 22:37:16Matai informacija tiesiai į galvą naudojosi pirmoji civilizacija. Tai labai įspūdinga ir įtikinama. Iš čia ir visi mesijai. :) Bet informacija pumpuojama tai  suklastota. Naudodamasis švytuokle dar turi galimybę bandyti filtruoti informaciją. Ką savo laiku ir dariau. Tiesiog lieka loginio mąstymo galimybė.  O tiesiai į galvą jokių šansų. Ir jei du šaltiniai ims tau pumpuoti absoliučiai priešingą informaciją kur atsidursi manau abejonių nekyla.

Iš tikro ne pirmas klausi. :) Ikognito pažįstu asmeniškai, nes praktiškai mano kaimynas už 7km. Kažkam asmeniškai net esu parašęs, bet prisipažinsiu ne esu patenkintas tokiu savo poelgiu. :) Jauno švytuoklininko klaidos. :) Taip klausinėjau kas ir kaip ten su juo. :) Bet žmogaus privatumas aukščiau visko. Neturiu teisės kažką komentuoti. Bet kuris kuris naudojasi mano metodu švytuokle gali paklausti ir gauti tokią pačią informaciją kaip ir aš. Bet jos viešinti kaip ir aš negali. Tokios taisyklės. :)


Vytautai pamiršot , bet prieš keletą metų mes susirašinėjome kažkuriama forume , gal net žinutees tebeturiu , minėjote daugiau bet nesakysiu viešai :D tas žmogus buvau aš .

O dėl istorijos tikrai nesuprantu pozicijos , ne apie jos asmeninį gyvenimą klausimas , o apie vieša pagrobimo istoriją , kuria beje jis pats pasidalino beveik visose LT forumuose ;)
Tik nesakykite jog ir jūs bijote , kad atskleidus švytuoklės info apie jo istoriją , jis jus į teismą paduos .

Vytautas

#203
birželio 10, 2017, 23:03:22 Redagavimas: birželio 10, 2017, 23:05:03 by Vytautas
Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 22:44:00Na o, ką jau neįmanomas variantas kai tie du priešingi šaltiniai viduriuką surastų?
Kad ne suderinimas neįmanomas niekaip. Jo ir Jos tarsi nebuvo. Visiška laisva valia. Darykit ką norit. Gyvenkit kaip norit. Biologinė civilizacija nuo pirmosios ne biologinės apsaugota grįžimu į ne materialų pasaulį.


Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 22:44:00O tavo kurėjai kokių nors fejerverkų nenumatę savo programoje? Nesiruošia ką nors pademonstruoti? Konkretaus kažko...
Dėja "derinimo" procesas baigėsi kaip elgsis toliau tai jau Jų kompetencija. Net nelabai suprantu kodėl supažindintas ir jums kai ką esu aprašęs. Nebent iš tikro atsižvelgimas į mūsų nuomonę. Tą Jie ir sako.  :)

Citata iš: Linas Esu  birželio 10, 2017, 22:49:37Tik nesakykite jog ir jūs bijote , kad atskleidus švytuoklės info apie jo istoriją , jis jus į teismą paduos .
Bijot nebijau tik čia pačio Inkognito sąžinės reikalas. :) O su savo sąžine kiekvienas žmogus tegul tariasi pats. :) Kuo akmuo ilgiau guli tuo sunkiau darosi. :)


Linas Esu

Citata iš: Vytautas  birželio 10, 2017, 23:03:22Bijot nebijau tik čia pačio Inkognito sąžinės reikalas. :) O su savo sąžine kiekvienas žmogus tegul tariasi pats. :) Kuo akmuo ilgiau guli tuo sunkiau darosi. :)
Pagavau mintį :D

Mekabciel

Citata iš: Vytautas  birželio 10, 2017, 23:03:22Dėja "derinimo" procesas baigėsi kaip elgsis toliau tai jau Jų kompetencija. Net nelabai suprantu kodėl supažindintas ir jums kai ką esu aprašęs. Nebent iš tikro atsižvelgimas į mūsų nuomonę. Tą Jie ir sako.  :)

ką reiškia gyvenkit kaip norit ir derinimas baigėsi/kaip elgsis toliau tai jau Jų kompetencija?
:)

Vytautas

Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 23:31:05ką reiškia gyvenkit kaip norit
Tai reiškia kad Jie niekaip neįtakojo nei pirmos civilizacijos nei mūsų. Kiek patys sau ar vieni kitiems prisikūrėm apribojimų tiek prisikūrėm.

Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 23:31:05derinimas baigėsi
Tiesiog supažindintas ir savo kai kuriais parašymais supažindinau jus kaip turėtų atrodyti naujos šio pasaulio egzistavimo sąlygos. Pvz labi skaudus momentas kada artimi ir bendrai geri žmonės kopijos miršta ir iš jų nieko nelieka. Bet Jie sako jokia problema. Geriems žmonėms mirtį, senėjimą galima išjungti ir tegul jie čia gyvena amžinai jei patys to nori. :) Ir atitinkamai daugiau visokių niuansų. Bet šiam momentui visi tie klausimai apsvarstyti ir "derinimo" procesas baigėsi.

Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 23:31:05kaip elgsis toliau tai jau Jų kompetencija
Kaip Jie viską realizuos ir kada žino tik Jie. Tais klausimais iš Jų pusės informacija daugiau neteikiama. Lieka laukti kažkokių pokyčių. Bet kadangi net laikas neaiškus tai tiesiog gyvenam kaip gyvenę. Reikia džiaugtis tuo kas yra čia ir dabar. :) Tuo labiau kad palyginus su "verdančiu" pasauliu Lietuvoje labai ramu ir komfortiška visomis prasmėmis. :) Į politikų viduriavimus nereikia kreipt  dėmesio. :)



elteide

Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 11:09:35na yra minčių, jog niekur jis ir neišėjo...


@Vytautai @kiskis @elteide kokios mintys pas jus apie Mesiją? Galvojote kada nors apie tai? Kaip manot jis ateis? Ir ką, kaip, kodėl jis turėtų pasakyt ar padaryt?

Aišku jei yra pas kitus minčių būtų idomu taip pat išgirsti.


nagi nieko geriau daugiau nepapasakosiu, kaip aiškina raštai apie mesiją...:) aišku, tikiu , kodėl netikėt į tą kuris įneš taiką, ramybę , teisingumą, gailestingumą... o kaip kada ar tikrai ateis žalio supratimo neturiu ..  nes turėjo jau ateit pagal NT yra vietos, kur pats sako , kad ateis dar apaštalų kartai nemirus,  bet nea..reikia klausti Paragrapho :)
 

Mekabciel

Citata iš: Vytautas  birželio 11, 2017, 09:25:08Tai reiškia kad Jie niekaip neįtakojo nei pirmos civilizacijos nei mūsų. Kiek patys sau ar vieni kitiems prisikūrėm apribojimų tiek prisikūrėm.
Kaip gali neįtakoti? Tai kas tą realybę palaiko?

Citata iš: Vytautas  birželio 11, 2017, 09:25:08Kaip Jie viską realizuos ir kada žino tik Jie.
Tai įtakojo ar neįtakojo, įtakoja ar neįtakoja? Nesuprantu...


Citata iš: Vytautas  birželio 11, 2017, 09:25:08"derinimo" procesas baigėsi.
Tai gal nebeliko psichologinės problemas, neva pats tu kažką čia sau gyvenime susiorganizuoji...


Vytautas

Citata iš: Mekabciel  birželio 11, 2017, 16:41:48Kaip gali neįtakoti? Tai kas tą realybę palaiko?
Pagamini pvz kėdę. Kažkur pastatai ir pamiršti. Niekada daugiau prie jos negrįžti. Tai ją įtakoji ar ne? O sistema yra save palaikanti. Kitas momentas kai iškyla sistemos pertvarkymo poreikis. Bet vėl pertvarkai ir palieki savarankiškam egzistavimui.

Citata iš: Mekabciel  birželio 11, 2017, 16:41:48Tai gal nebeliko psichologinės problemas, neva pats tu kažką čia sau gyvenime susiorganizuoji...
Tiesiog elementariai išspręstas klausimas ir prie jo nėra ko grįžinėti. Šiaip gyvenime turiu visko kas būtina ir pakankama. :) Visko palaikymui reikia nemažai judėti fiziškai. Bet tai sveikatai gerai. :)


Aukštyn