Bandymai su švytuokle

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., liepos 01, 2012, 01:38:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Citata iš: Vytautas  birželio 10, 2017, 14:54:32Absoliučiai neigiama. :) Tai pirmosios civilizacijos labai tobuli robotai ir nieko daugiau. Bet dabar nei jų nei pirmosios civilizacijos aukštesnių vibracijų pasaulyje nėra. Na ir realybėje niekas nieko tą linkme nemato. :) Nepriklausomai nuo visokių gandų realių įrodymų nėra. :)
O ką tie robotai daro ? dėl ko jie skraido su lėkštėmis ? :D

Vytautas

Citata iš: Linas Esu  birželio 10, 2017, 15:08:47O ką tie robotai daro ? :D
Tiksliau būtų darė. :) O ką daro  mūsų sukurti robotai? Plius žymiai tobulesni ir "savarankiškesni". Mes juos net laikom "aukštesnėmis civilizacijomis". Iš čia ir darymas. Tiesiog fantazijos reikalas. :) http://www.nso.lt/lucid/pdf/reptilija.pdf
Švytuoklė sako kad tai labai realus aprašymas atitinkantis tikrovę. Kaip ir "Enocho knyga" arčiausiai realybės. :)

Linas Esu

Citata iš: Vytautas  birželio 10, 2017, 15:17:17Tiksliau būtų darė. :) O ką daro  mūsų sukurti robotai? Plius žymiai tobulesni ir "savarankiškesni". Mes juos net laikom "aukštesnėmis civilizacijomis". Iš čia ir darymas. Tiesiog fantazijos reikalas. :) http://www.nso.lt/lucid/pdf/reptilija.pdf
Švytuoklė sako kad tai labai realus aprašymas atitinkantis tikrovę. Kaip ir "Enocho knyga" arčiausiai realybės. :)

Tai kam tos skraidačios lėkštės , kokis velnio skraido jie ? grobia karves , žmones ? kam robotams tai daryti ? :D

Vytautas

Šiaip buvom energijos batareikos tai resursus kažkaip reikia valdyti. Pvz ir klonavimą atliko būtent jie. Nors jie patys jau valdomi "iš centro" ar "matricos". Čia jau žodžių žaismas. :) Robotą susikuri tam kad pačiam nesitepti rankų. Šiuo atveju lygiai tas pats plius ir galimybės veikti tik per juos.

Linas Esu

#184
birželio 10, 2017, 15:29:28 Redagavimas: birželio 10, 2017, 17:15:16 by Linas Esu
Citata iš: Vytautas  birželio 10, 2017, 15:23:59Šiaip buvom energijos batareikos tai resursus kažkaip reikia valdyti. Pvz ir klonavimą atliko būtent jie. Nors jie patys jau valdomi "iš centro" ar "matricos". Čia jau žodžių žaismas. :) Robotą susikuri tam kad pačiam nesitepti rankų. Šiuo atveju lygiai tas pats plius ir galimybės veikti tik per juos.
Bet dabar jie nebeegizstuoja ? nebegrobia žmonių , karvių ? :D

elteide

Vytautai, jei švytuoklė dar dirba, kokie mano plaukai , spalva , ilgis ? :)
1, blondė, šatenė, brunetė margi, naturalūs, dažyti ...trumpi, ilgi, iki pečių?
:)

Vytautas

#186
birželio 10, 2017, 17:03:03 Redagavimas: birželio 10, 2017, 17:21:10 by Vytautas
Citata iš: elteide  birželio 10, 2017, 16:38:14Vytautai, jei švytuoklė dar dirba, kokie mano plaukai , spalva , ilgis ?
Gaila bet į tokius žaidiminius klausimus neatsakinėja. :) Čia su sofos spalva žaidėm 2012m. Akivaizdu kad klaidų kartoti nereikia. :) Ir bendrai ne tik su švytuokle beprasmiškai niekas nekartojama n kartų. Savo laiku buvo gyvai pademonstruota tai ko būti negali. Supratau kame kampas. Tuo demonstracija ir baigiasi. Daugiau ji niekada nerodoma. :) Esmė ne švytuoklėje o pačioje logikoje kad ir su mesijais. :)

Tiesa dėl savęs pačios išvaizdos momentus galėčiau sužinoti ir norėdamas kažkaip pasitikrinti pvz kažkaip sudalyvaudamas kokiam bendram anomalijos susitikime.:) Bet man tokia informacija absoliučiai nereikalinga. Kam beprasmiškai gaišti laiką. Geriau malkas pjauti tai bent žiema bus šilta. :) Iš kitos pusės pačios gražios ir protingos mintys nereikalauja jokio išvaizdos patvirtinimo. :)

Citata iš: Linas Esu  birželio 10, 2017, 15:29:28Bet dabar jie nebeegizstuoja ? nebegrobia žmonių , karvių ?
Taip. Neegzistuoja ir karvių negrobia. :)



Mekabciel

Citata iš: Vytautas  birželio 10, 2017, 13:25:16Mintis labai paprasta. Joks mesijas čia neateis. :) Priežastis labai banali. Kam kūrėjams, kurie viską gali patys bei sukūrė šį pasaulį ir jo gyventojus reikalingas tarpininkas? Tam kad materiją sukurti ar pakeisti reikia būti "už jos", "ne joje". Jei kūrėjai matys poreikį viską kažkada pertvarkys patys kaip ir pirmą kartą patys viską sukūrė. Ir tame kontekste Jezus joks mesijas.

Žydai gi mesiją įsivaizduoja kaip padėsiantį jiems užvaldyti šį pasaulį nes jie ale išrinktoji tauta. :) Suprantama kitiems toks mesijas visiškai nepageidautinas. :)

Aišku. ;)

O jei jau jie keli, tai gal ir tarpininkas reikalingas, nes kitu atveju, kodėl jie keli?



Vytautas

Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 18:53:34O jei jau jie keli, tai gal ir tarpininkas reikalingas, nes kitu atveju, kodėl jie keli?
Tas keli tik Jis ir Ji. :) Trečias tikrai nereikalingas. :) Lyg tyčia tas tarpininko poreikis ir sprendėsi tą birželio 4d. Iki tam ir pačiam kažkaip nedašuto kad kažkoks tarpininkas visiškai beprasmiškas. Bet gaunasi kad kūrėjai neišvengiamai privalo suteikti kažkokias galias tam tarpininkui kad jis čia kažką "pajudintų". Bet juk jie patys pradžioje viską "išjudino" ir be to tarpininko. Tai kam jo jiems gali reikėti dabar? Jų sugebėjimai niekur nedingo. Ir kaip jie nori taip bet kada gali viską keisti.

Kiti sakys kat tarpininkas-mesijas reikalingas čia kažką žmonės pamokyti kaip gyventi teisingai. Bet ir čia jis nereikalingas. Tam turim juslių sistemą ir skausmą. Jei įkišam pirštus į ugnį skauda. Jei kažkas įspiria į užpakalį taip pat skauda. Kai kitam įspirsim jau iš anksto žinom kad jam skaudės. Taip kad turim natūraliai "integruotą" mokymo priemonę kad žinotume ką darom ne taip. Tai kam tas mokytojas-mesijas? Sakyčiau net problema su tais mesijais. Jėzus sako kai spiria kentėkit. Kenčiantiems dangus po mirties. Muhametas sako spardykit kitatikius ir kuo daugiau suspardysit tuo Alachas jums bus dosnesnis. Rezultate konfliktai ir kančios. Kam tokių ale mesijų reikia?

Mekabciel

#189
birželio 10, 2017, 20:32:49 Redagavimas: birželio 10, 2017, 21:02:20 by Mekabciel
Citata iš: Vytautas  birželio 10, 2017, 19:13:36Tas keli tik Jis ir Ji. :) Trečias tikrai nereikalingas. :) Lyg tyčia ta tarpininko poreikio ir sprendėsi tą birželio 4d. Iki tam ir pačiam kažkaip ne...

...ko kai spiria kentėkit. Kenčiantiems dangus po mirties. Muhametas sako spardykit kitatikius ir kuo daugiau suspardysit tuo Alachas jums bus dosnesnis. Rezultate konfliktai ir kančios. Kam tokių ale mesijų reikia?
O kodėl trečias nereikalingas? yra dabar pavyzdžiui trejybė, ten tryse. Tetragramatonas iš keturių sudarytas... Yra dar multivisata...  Kodėl pavyzdžiui ne 24,21 ?Arba komplektas iš - Du žmonės, dvi dvasinės substancijos, dvi superantibraninės būtybės, 6 granuloidinės protybės ir t.t.?

Na tai gal ir išjudino taip, kad būtų tarpininkas... Ar ir taip jau negali būt? :)

Jei būtum pasyviai pabuvojęs ir nerašęs, pagal natūralią programą susiprotėčiau - "ištiesų, mes gi viską tiesiog natūraliai sužinome" ir tu būtum pavyzdys, tavo tyla ištiesų būtų gera byla... Dabar parašydamas sugriauni pats savo taisyklę...

Citata iš: Vytautas  birželio 10, 2017, 19:13:36Kiti sakys kad tarpininkas-mesijas reikalingas čia kažką žmonės pamokyti kaip gyventi teisingai.
na ir čia seka paaiškinimas, kad mums kažko nereikia... O gal reikia?

Iškur tu sužinojai apie Švytuoklę? natūraliai išdangaus nukrito einant gatve ar kažkur internete perskaitei, ar kažkas papasakojo? Nes šiaip mentalinę, dvasinę informaciją žmonės, būdami socialūs, vienas iš kito perima...

Gal Mesijas tai nebūtinai žmogus, gal tai laikotarpis, ar mąstymo būdas ir t.t...
Čia tas pats su ta Jėzaus kančia, dangum po mirties, kitatikiais... Gal ir čia šnekama ne apie fizines būsenas, o apie žmogaus savybes, išgyvenimus ir t.t.... Gal čia būtų galima ir alegoriškai interpretuoti ir net nebūtinai jei čia nealegoriškai parašyta...





Vytautas

Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 20:32:49Na tai gal ir išjudino taip, kad būtų tarpininkas... Ar ir taip jau negali būt?
Matai pokalbis vyksta tiesiogiai su Juo ir Ją. Jie sako kad jiems tarpininkas nereikalingas. Jie tik pasidomėjo ar mane tenkina ta nauja šio pasaulio vizija kurią bandžiau suvokti per "taip" ir "ne" metus laiko. Kadangi viskas tinka tai ties tą vieta keitimasis informacija šiuo klausimu baigiasi.

Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 20:32:49Dabar parašydamas sugriauni pats savo taisyklę...
Parašydamas nieko nekeičiu. Auditorija labai minimalistinė. :) Iš kitos pusės ir pats sunkiai susiprotėjau per beveik 60m kol nosimi nebedė į ten kur reikia. :) Galų gale jokio skirtumo kažkas susiprotėjo ar ne. Ne mes esam vykdytojai.

Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 20:32:49Iškur tu sužinojai apie Švytuoklę?
Informacijos mėtėsi kalnai visuomet bet aš švytuokle nesinaudojau ir neskaičiau kaip ją naudotis. Viskas įvyko netikėtai ir iš nuojautos. Pamačiau moters nuotrauką su švytuokle ir pats ėmiau naudotis "savaip". O va apie saulės simbolius iš viso nėra jokios informacijos. Ir kad tai egzistuoja ir tuo galima pasinaudoti sužinota išskirtinai švytuoklės pagalba. :)

Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 20:32:49Gal Mesijas tai nebūtinai žmogus
Na žmonės tai supranta kaip "specifinį žmogų". Kažkokių kitokių variantų kažkaip negirdėjau. :)




Mekabciel

Apie kokius saulės simbolius šneki? :)

Vytautas

#192
birželio 10, 2017, 21:18:51 Redagavimas: birželio 10, 2017, 21:32:30 by Vytautas
Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 21:05:26Apie kokius saulės simbolius šneki?
Pabandyk susirasti internete. :) Čia ne saulės atvaizdavimo simbolis o iš jos pačios žmogui originalui matomi simboliai. Žiūri saulėtą dieną tiesiai į saulę. Po to nusisuki ir užsimerki, dar geriau mirkčioji. Matosi ryškesnės spalvos įvairios figūros. Šiaip jos neturi jokios suprantamos prasmės. Bet kai esi pasiruošęs "laikyti egzaminą" gauni simbolių seką kurią turi suprasti ir atlikti fiziškai.  Kai išlaikai reiškia įsikūnijimai šioje žemėje baigėsi. Viską išmokai. Be to gali tiesiogiai švytuoklės pagalba bendrauti su Juo ir Ją. Antroji pusė tam momentui jau būna perėjusi į kūrėjų lygį todėl gali "laikyti egzaminą". Viskas labai paprasta. :)

Ir čia dar vienas vinis į mesijo karstą. Nereikia jokio mesijo. Viską per intuiciją supranti pats. :)

Mekabciel

tai jei nėra jokios informacijos, kaip aš ją rasiu internete? Ar tu kažkur jau pasidalinai? :)

Vytautas

Citata iš: Mekabciel  birželio 10, 2017, 21:36:11tai jei nėra jokios informacijos, kaip aš ją rasiu internete?
Tame ir esmė kad jos internete nerasi. :) Nors atrodytų viskas internete yra. :) Aišku gal aš neatidžiai ieškojau. Bet tikrai neužkliuvo. :)

Aukštyn