Mekabciel Blog'as

Pradėjo Mekabciel, sausio 28, 2017, 11:57:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

kiskis

Citata iš: Linas Esu  gegužės 31, 2017, 15:19:26.Šiame forume kiekvienas įsitikinęs savo hipotezės realumu , tiek daug jų , net nebežinau ką reiktų atsirinkti .
:D cia tipo virtuali psichuske, o tu virtualus daktarelis :D

Linas Esu

Citata iš: kiskis  gegužės 31, 2017, 15:39:07:D cia tipo virtuali psichuske, o tu virtualus daktarelis :D

kokiu personažu jūs norite būti virtualiame pasaulyje ? :D

kiskis

Geriausiai man pritinka buti kiskiu (ne sesute gi :D ) .

mcgyver

Vytautai tai jeigu zinai, kad putinas orginalas tai gali ir mane isaiskinti nesupyksiu jei esu kopija.
Linai as neteigiu, kad mes kompiuterio simuliacija, bet yra dabar mokslininku kurie tai tiria, as tik pajokavau, bet ir tikiu, kad kazkas mus sukure, o kas to dar nezinau. :)

Linas Esu

Citata iš: mcgyver  gegužės 31, 2017, 15:53:55Vytautai tai jeigu zinai, kad putinas orginalas tai gali ir mane isaiskinti nesupyksiu jei esu kopija.
Linai as neteigiu, kad mes kompiuterio simuliacija, bet yra dabar mokslininku kurie tai tiria, as tik pajokavau, bet ir tikiu, kad kazkas mus sukure, o kas to dar nezinau. :)
Aš irgi pajuokavau gi :D viskas ok , skaičiau kelis straipsnius apie tai . O dėl orignalų , Vytautas pamiršo paminėti dar kelias buvusias SSRS valstybes , Estiją ir Ukrainą , Lenkiją , kuo jos prastesnės ? :D

P.S kiškis , pagavau mintį . LD

elteide

panasu , kad reikia cia jau skirti Vytauto tema - bloga atskirai nuo Mecabciel  ;)

elteide

Citata iš: kiskis  gegužės 31, 2017, 15:48:39Geriausiai man pritinka buti kiskiu (ne sesute gi :D ) .
sesuku. tiksliau broliuku  gali buti :D

Vytautas

Citata iš: Linas Esu  gegužės 31, 2017, 16:08:12O dėl orignalų , Vytautas pamiršo paminėti dar kelias buvusias SSRS valstybes , Estiją ir Ukrainą , Lenkiją , kuo jos prastesnės ?
Tiesiog tokia informacija nuo manęs niekaip nepriklausanti. :) Estijoje nėra nei vieno originalo šiam momentui, rytinėj Ukrainoj apie 200, Lenkijoje - nei vieno. Pačioj Rusijoj už Uralo tik keli tūkstančiai. Visoj vakarų Europoj šiam momentui apie 19 tokių žmonių. Kituose pasaulio kraštuose tiesiog nėra. Kadangi tai eina iš giminės į giminę tai taip ir gaunasi. Ir kaip minėjau tokie žmonės savaime nekeičia gyvenamos vietos nepriklausomai nuo sąlygų.

Mekabciel

#533
gegužės 31, 2017, 17:07:14 Redagavimas: gegužės 31, 2017, 18:30:56 by Mekabciel
Seniai temas palatų numeriais suvadinti reikėjo... :D Užsiregini testą praeini ir kaip per Harrio Potterio filmą nukreipia į kurią tau palatą...

elteide

Citata iš: Mekabciel  gegužės 31, 2017, 17:07:14Seniai temas palatų numeriais suvadinti reikėjo... :D Užsiregini testą praeini ir kaip per Harrio Potterio filmą nukreipia į kurią tau palatą...

ne ačiū... tik ne manąją :)

Mekabciel

@elteide tu esi atspausdinta su SLX 3000 bionanotechnologiniu 3d printeriu... Pasižiūrėk pas save prie kairės kojos mažojo piršto iš pėdos pusės, per sulenkimą, ten turi būt toks mažas mažas taškelis, kai baigia printinti lieka šriubelis, kaip bambagyslė... :)

/////
Nusipirkau ergonomišką kėdę, tai kai pradeda skaudėt nuo jos užpakalį atsisėdu ant neergonomiškos...

Čia  tas pats kaip su ekologiškais produktais. Ateini į parduotuvę, kurioje pardavinėjama 99% neekologiškų produktų ir yra skyrelis, kuriame pardavinėjama ekologiškas maistas tik aišku porą kart brangiau, nes tai yra NORMALUS maistas, o už nenormalų maistą ir moki atitinkamai - nedaug, beto, kurį net ne visi gali įpirkti...


elteide

 :D tai jau tikrai
o kam tada bamba?

Mekabciel

Citata iš: elteide  birželio 06, 2017, 19:45:32:D tai jau tikrai
o kam tada bamba?
Bamba, tam, kad galvotum jog tu esi tikra. :D


elteide

Citata iš: Mekabciel  birželio 06, 2017, 19:50:35Bamba, tam, kad galvotum jog tu esi tikra. :D
pasirodo, o aš pradėjau svarstyt ,gal printerio laidas ten buvo pajungtas...

Aukštyn