Pasaulio transformacija 2016.11.30

Pradėjo Vytautas, lapkričio 23, 2016, 18:15:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

lapkričio 23, 2016, 18:15:47 Redagavimas: lapkričio 23, 2016, 18:19:34 by Vytautas
Po ilgos pertraukos tenka šį bei tą parašyti. Nieko nerašyta 8 mėnesiai. Nerašymo priežastis gan savotiška. Tai vienur
tai kitur esu parašęs kad 2019m turėtų išsiveržti JAV super vulkanas ir dėl to nuskęsti visa šiaurės Amerika su visais
ten perkeltais blogais žmonėmis. Mintis ir variantas neteisingas. Čia ne religiniai dievai kurie sau arba savo
„padėjėjams" leidžia žudyti. Prireikė daugiau nei pusės metų kad suprasti esmę. O kai supratau esmę tai ir laikas kada kažkas turi vykti pasikeitė. Garantuoti kad tai ką parašysiu įvyks tikrai neturiu jokių galimybių. Informacija tokia bet ar ji išsipildys tikrai nežinau. Gerumas tame kad tai turi įvykti po savaitės. Tai yra 2016.11.30 13val  35min..  Suderinta kad šią informaciją turiu talpinti ne anksčiau kaip prieš savaitę. O nuorodas į šią informaciją paplatinti skaitomuose portaluose iš viso prieš dieną, daugiausiai dvi. Ir tai tam kad informacija nepranyktų informacinėje jūroje iki reikiamo momento.

Truputis priešistorės. Kai kam esu asmeniškai plačiau parašęs kas ir kaip. Bet akivaizdžiai dalis su JAV netinka. Esu parašęs kad turėčiau žaisti loterijose ir laimėti. Bandžiau ir apturėjau 50€ nuostolį.  Aišku savanoriškai tuo niekada neužsiiminėjau.  Bet sugundė. O pasirodo tai tik kaip katalizatorius kad pasukčiau galvą, nes labai žemiškai galvojau priežastis - pasekmė, nužudei ir pats žūsti. Bet pasirodo viską galima išspręsti be žudymo ir kur kas fantastiškiau.

Tai kokia gi esmė. Visi sutiksit kad žemėje gyvena žmonės kurie stipriai pažeidinėja kitų žmonių laisvą valią ir normalūs taikūs žmonės. Kartais taikūs žmonės būna priversti gintis, arba šiaip koks nelaimingas atsitikimas ir niekuo dėti žmonės tampa žudikas. Jie suprantama šiame žaidime ne prie ko. O bendrai tai ribos nustatymas tarp labai pažeidinėjančių kitų žmonių laisvą valią ir normalių žmonių mūsų kūrėjų reikalas. Bet kadangi apie kiekvieną nematerialiuose laukuose yra absoliučiai visa info, tiesiog žmogaus gyvenimo filmas, tai jokios problemos nustatyti kas ko vertas.

2016.11.30 normalūs žmonės lieka šioje planetoje, kurioje vyksta taip pat tam tikri pertvarkymai. „Blogi" žmonės akimirksniu perkeliami  į absoliučiai tikslią žemės kopiją su viskuo kas joje bus iki 2016.11.30. Pvz  kalinys H. Daktaras ar Breivikas  ir toliau sėdi kalėjime. Tik kad savaime atsirakina kameros ir kalėjimo durys. Gal pastebėsit o gal ne. Bet kai užsinorės valgyti tikrai patikrins ar negali išeiti. Jei kameroje sėdi nekaltas arba neperžengiantis blogio ribos žmogus jis tiesiog dings.  Kitas pvz „blogas žmogus" važiuojat automobiliu ir toliau važiuojat automobiliu. Tarsi nieko neįvyko. Aišku po kiek laiko pastebit kad kažkaip dingo žmonės. Televizija neberodo jokių naujienų. Kiek ji ten automatiniu rėžimu veiks tiek veis. Bet parduotuvės visko pilnos. Pardavėjų nėra. Eik ir imk ką nori. Jokių gyvūnų ar gyvių taip pat nėra. Jei turėjot kokį augintinį jis taip pat dingo. Į telefono skambučius jokie pažįstami neatsiliepia. Žodžiu vaizdas tarsi daugumą žmonių kažkas pagrobė. Bet niekas nieko nepagrobė o „blogiukus" perkėlė į panašių į juos žmonių pasaulį kad nekeltumėt problemų normaliems žmonėms. Visas pasaulio turtas tokiu būdu atitenka pakankamai mažam žmonių skaičiui. Lieka tik viską palaikyti. Pvz pasirūpinti naftos gavyba,  tiekimu, jos perdirbimu, atsivežimu į kolonėlę, energetinės ir ryšių sistemos palaikymu ir t.t.. Aišku gal verta pagalvoti kaip „optimizuotis". Gal kol neišgaravo koks benzinas verta važiuoti į pietus ir paprasčiausiai gulėti po palme. Aišku ginklai, narkotikai, alkoholis, tabakas taip pat yra. Nėra masinio naikinimo ginklų. Ir moterų greičiausiai labai mažai. Bet palikuonių turėti ar taip ar taip neįmanoma. Visi nevaisingi. Žodžiu resursų gyvenimui yra pakankamai. Gyvenk ir norėk. Nors iš čia likusių ateityje gali atsirasti peržengiančių blogio ribą ir bus perkeliami į tą žemės kopiją. Bet jokio žudymo ar naikinimo blogų žmonių iš kūrėjų pusės. Priešingai nei teikia religijos apie kančias pragare už nuodėmes. Atvirkščiai puikios gyvenimo sąlygos čia ir dabar tik reik truputi pridėti ir savo rankas. Kad būtų lengviau jokių problemų susiburti.

Šis informacijos gabaliukas ir yra esminis. Kurį laiką ten atsidūrę turės galimybę prieiti prie šios informacijos ir greitai susiorientuoti ką daryti. Internetas veiks. Bet informacijos niekas nepapildys. Nebent ten atsidūrę kiek patys pabendraus. Lieka palinkėt sėkmės tiems žmonėms gyventi savo lygio pasaulyje. Kaip norit taip gyvenkit. Jūsų visiškai laisva valia visomis prasmėmis.

Apie čia vyksiančius pokyčius nėra prasmės kalbėti. Jei kas įvyks tai ir pakalbėsim. Aišku nei vienam anomalijos nariui tikrai negresia  keliauti į žemės kopiją. Puslapyje nso.lt esu maždaug užsiminęs kas čia turėtų vykti. Nėra prasmės kartotis.  

Bet aš nežinau ar tai įvyks. Tiesiog toks pažaidimas su švytuokle ir tokie rezultatai. Jei kas kaltinkit švytuoklę. Iš tikro pasitreniravau nesinaudoti virtualiu pasauliu tai jei neįvyks galutinai užsiimsiu išskirtinai kasdienine ūkine veikla ir nesuksiu žmonėms galvos savo fantazijomis. Nors jei niekas neįtakos iš šalies tai žmonių likimas kaip ir aiškus. Anksčiau ar vėliau susinaikinsim.  :)

Mekabciel

Sveikas sugrizes :)

Kas del svytuokles tai pievu pievas transliuoja.

Vytautai tu transliuoji informacija, kuri zmoguje vysto kritini mastyma. Cia gal but yra sedinciu, kurie dar  patikes sita proza iki nurodytos datos.
 
Labai dziugu, kad arteja metas, kada tu, tikekimes, pats pasidarysi imlus savo pacio transliavimui. :)

Vytautas

Citata iš: Mekabciel  lapkričio 23, 2016, 19:32:45Kas del svytuokles tai pievu pievas transliuoja.
Na su pievom tai problema kad nevisai. Jei būtų visiškos pievos tai tokios fantazijos net nerašyčiau. Bet praktiškai švytuoklės patarimų dėka išsisukau nuo Paželos likimo. Tas pats pankratitas o medikai nerado ir nieko nepatarė kaip gydytis. O gydymosi būdas vienintelis - sausas badavimas. Kol medikai nenustatė iš trečio karto kas yra iš švytuoklės patarimas nieko nevalgyti. Ir po antro pabuvimo klinikose iš švytuoklės pusės griežtas spaudimas kreiptis į pažįstamą gydytoją. kreipiausi bet ne viską dariau kas buvo sakyta. Tai ir ištiko trečias priepuolis. Tuomet šiaip taip problemą rado ir savaitė lako visiškas badavimas bei lašelinės nuo kurių pradėjau tinti ir dusti. Dar pirmą kartą kai buvo blogai paklausus ar medikai suras priežastį atsakymas "ne". Taip ir buvo. Visumoje kritiškais atvejais neturiu pretenzijų švytuoklės tikslumui. Beja Trampo išrinkimą taip pat žinojau tik pasibaigus JAV balsavimui. Lygiai taip pat Lietuvos rinkimuose mane dominusių partijų ir žmonių rezultatai tik pasibaigus balsavimui buvo tikslūs procentai. Nors man tai dzin bet toks sau paguodžiantis faktas.  :D
Nors tai ką parašiau nežinau pats kaip vertinti. Tiesiog užkniso šio pasaulio beprotybė tai ir pafantazavau.  :D O gal išsipildys. Sakyčiau tai gyvybiškai svarbu visiems.  Kitas momentas kada fantazijose prieitas momentas kai nebėra kitų versijų.  :)

klajunas

Turiu tokių klausimų. kodėl reikia naudoti būtent švytuoklę? Ar nebūtų galima savo sielos paklausti mintyse ir tiesiog į mintis gauti atsakymą? Aš pavyzdžiui, klausiu mintyse ir į mintis tiesiai gaunu atsakymą. Tik nieko nepranašauju ir tokiu metodu retai naudojuosi, t.y., praktiniais pritaikymais beveik neužsiimu.

Kai naudoji švytuoklę, svarelis ir siūlas visada būna vertikaliai ir jį judini su savo ranka, ar svarelis ir siūlas įsitempia kampu tarsi trauktų kokia jėga, o rankos nejudini?

Klausiu todėl, kad įdomu ar tu pats esi "imtuvas" ar tiesiogiai veikiamas svarelis.

Dėl minčių kaip bendravimo priemonės - taip galima gauti daugiau kokybiškesnės ir įvairesnės informacijos. nuo ko priklauso bendravimo forma?

Vytautas

Citata iš: klajunas  lapkričio 23, 2016, 20:32:48Turiu tokių klausimų. kodėl reikia naudoti būtent švytuoklę? Ar nebūtų galima savo sielos paklausti mintyse ir tiesiog į mintis gauti atsakymą?

Kai naudoji švytuoklę, svarelis ir siūlas visada būna vertikaliai ir jį judini su savo ranka, ar svarelis ir siūlas įsitempia kampu tarsi trauktų kokia jėga, o rankos nejudini?

Klausiu todėl, kad įdomu ar tu pats esi "imtuvas" ar tiesiogiai veikiamas svarelis.

Dėl minčių kaip bendravimo priemonės - taip galima gauti daugiau kokybiškesnės ir įvairesnės informacijos. nuo ko priklauso bendravimo forma?
Švytuoklė ir tik taip kaip esu aprašęs vienintelė kūrėjų skirta priemonė bendrauti su savo siela. Iki 2012 ji veikė visaip ir visiems. Buvo visiškai neaišku kas ten iš anos pusės prisijunginėja. Netgi naudojantis taip kaip esu aprašęs vis tiek buvo "įsilaužiama" ir iškraipomas atsakymas. Dabar jokių panašių trukdžių nėra.  Bet šiuo metu švytuoklė gali normaliai veikti tik 7 žmonėms žemėje. Kiti pagal šios dienos kito žmogaus patirtį kitame tinklalapyje galima tik nusistatyti esi originalas ar kopija. Paklausius "ar aš bendrauju su savo siela" gausi atsakymą "taip". O esant kopijai jau kito žmogaus patirtis kad kažkaip visiškai neveikia.

Kas liečia  bendravimą mintimis tai komos būsenoje teko tai patirti mano mintys ir ne mano mintys. Bet tai buvo išskirtinis atvejas visomis prasmėmis. Toks bendravimo būdas normaliai nenaudojamas.

Kaip tai veikia? "Siųstuvas"  stovi anapus ir gali būti įjungiamas ir išjungimas. Bent pora metų man veikia idealiai bet yra buvę kad "nėra ryšio". Gaunasi toks kalbėjimasis pats su savimi. Į tą patį atsakymą gauni skirtingus atsakymus. Normaliai taip nebūna. Per ilgą laiką gali būti kad pasikeičia atsakymas. Pvz kalbėjau apie 2019 metus ir lyg buvo gerai. Po kiek laiko gavosi kad viskas vyks jau netrukus. Bet čia pastebėjau toks momentas kad savotiškai ana pusė "pripratina" prie nekokios naujienos. Bent mano atveju tai jaučiasi sistema kad patirti mažiau streso.  :)
Pats veikimo principas tiesiog ryšio kanalas. Paklausdamas "ar aš bendrauju su savo siela" tiesiog leidi perimti svarelio valdymą savo sielai. Reikalingas būtinai žmogaus kūnas. Kažkaip tai perduodama per jį. Yra buvę keletas situacijų kai tarsi mano svarelio valdymo laukas užgožia sielos valdymo lauka. Jaučiasi kaip pats pradedi bendrauti su savimi tik tokiu keistu būdu.

Bendrai bendravimas su savo siela vyksta per intuiciją. Pvz kažką darai ir matai kad kažkaip atėjai ten kur reikia ir tada kada reikia. Ar kažkokie analogiški dalykai.

Perspektyvoje kadangi visa praeities informacija saugoma ne materialiuose informaciniuose laukuose tai visi žmonės originalai tiesiog galės prie jos prisijungti. Dabar gaunasi aplinkinis kelias. Kreipiesi į savo sielą o ji pasinaudoja informaciniais laukais ir perduoda informaciją atgal.

Dar dėl svarelio veikimo tai buvo laikas kai kažkas jį grynai išlupinėjo iš rankų ir skraidino per visą kambarį. Gan ne koks vaizdas.  :) Arba matydavosi kaip vibruoja  labai aukštu dažniu bet tarsi įkalta, negali padaryti normalių svyravimų.
 

.L.U.T.H.O.R.

Nieks nepasikeis ir sakysim kad visi blogi buvom :D

Vytautas

Citata iš: Legionas  lapkričio 23, 2016, 21:52:09Nieks nepasikeis ir sakysim kad visi blogi buvom :D
Idėja pasiteisinimui gera. Bet jei suklydau tai visiškai ramiai ir pripažinsiu bei atsiprašysiu kad suklaidinau.  :D Kaip žada "blogų" Lietuvoje gali būti tik apie 30000. Šiaip akimirksniu žmonės tampa be galo turtingi.  :) Manau jiems tai patiktų. Ne koks nors religinis pragaras. Ir tuo labiau tuomet aišku kad mirtimi viskas ir baigiasi.  :)

paragraf 78

Man kilo klausimas: dabar tos pasaulinės transformacijos kiekvienais metais vyks? :)

Vytautas

Ne tik kad stogai nenuvažiuotų per dvi fazes.  :) Dabar atskiriami blogiukai ir perimamas žmonių aprūpinimas viskuo ko reikia jiems gyventi, po gero pusmečio iš esmės keičiama žemė ir žmonių kūnai. Viskas sutvarkoma tobulai ir paliekama savarankišaki egzistuoti nesikišant į žmonių gyvenimą. Laisva valia yra laisva valia. Paliekama galimybė net grįžti į buvusį pasaulį jei kam nepatinka.  :)

Vytautas

Pakankamai įdomus reiškinys Jaruzalės danguje keistas debesis ratas


Moteriškė nufilmavusi galvoja kad tai gal chemtrailas. Plius ten dar specifinis garsas. Žodžiu neaišku kas tai. Šiaip yra du video iš skirtingų vietų bet to pačio reiškinio.

Taip kad ruošiamės :)

Mekabciel

Elementari kompiuterine grafika.

Vitus

Citata iš: Vytautas  lapkričio 25, 2016, 10:10:40Moteriškė nufilmavusi galvoja kad tai gal chemtrailas. Plius ten dar specifinis garsas. Žodžiu neaišku kas tai. Šiaip yra du video iš skirtingų vietų bet to pačio reiškinio.

Taip kad ruošiamės :)
O tai kaip reikia ruoštis? Prisipirkti druskos, kruopų ir degtukų? :)

Vytautas

#12
lapkričio 25, 2016, 23:16:38 Redagavimas: lapkričio 25, 2016, 23:23:10 by Vytautas
Citata iš: Vitus  lapkričio 25, 2016, 22:56:00O tai kaip reikia ruoštis? Prisipirkti druskos, kruopų ir degtukų? :)
Per likusias 4 dienas atsigert alkoholio, atsivalgyti mėsos, surūkyti paskutinę cigaretę ir susileisti paskutinę narkotikų dozę, atsikratyti pinigų nes vis tiek nebus. :) Bet gal geriau nieko nedaryti. Gyventi kaip gyvenus. Nes kaip žinot iš patirties su pranašystėmis būna kaip visuomet. :)

Be to čia su siela žaidžiam tokį žaidimą su perlo 38 milijonais €. Sutarėm kad kažkas išlos ir sekantis prizas bus 10 milijonų. Jei ne taip imsiu nerimauti ir kurt atsiprašymo tekstą. :)

ryouku

Citata iš: Vytautas  lapkričio 25, 2016, 23:16:38
Citata iš: Vitus  lapkričio 25, 2016, 22:56:00O tai kaip reikia ruoštis? Prisipirkti druskos, kruopų ir degtukų? :)
Per likusias 4 dienas atsigert alkoholio, atsivalgyti mėsos, surūkyti paskutinę cigaretę ir susileisti paskutinę narkotikų dozę, atsikratyti pinigų nes vis tiek nebus. :) Bet gal geriau nieko nedaryti. Gyventi kaip gyvenus. Nes kaip žinot iš patirties su pranašystėmis būna kaip visuomet. :)

Be to čia su siela žaidžiam tokį žaidimą su perlo 38 milijonais €. Sutarėm kad kažkas išlos ir sekantis prizas bus 10 milijonų. Jei ne taip imsiu nerimauti ir kurt atsiprašymo tekstą. :)
Tai kaip suprantu, nepavyko sutarti :)

Vytautas

Citata iš: ryouku  lapkričio 27, 2016, 19:39:07Tai kaip suprantu, nepavyko sutarti :)
Visiškai teisingai ir švytuoklė nustojo veikti. :) Na bet luktelėkim iki trečiadienio. :)

Aukštyn