Kodėl Žemę lanko ateiviai?

Pradėjo Anomalija, rugpjūčio 27, 2011, 18:49:40

« ankstesnis - sekantis »

Kodėl Žemę lanko ateiviai?

Prižiūri mus, kad patys sau nepakenktume.
15 (17.9%)
Ruošiasi mus pulti.
3 (3.6%)
Seka mus (pvz. mūsų vystymosi greitį).
50 (59.5%)
Kita (parašykite).
16 (19%)

Viso balsavusių narių: 84

Žemyn

paragraf 78

Na šiuo atveju mane labiau domintų tavo teorija :)

snofru

insomnia, vienu postu atgal paziurek, matyt as keliom sekundem anksciau paspaudziau "skelbti" :)

Tomas

Kažkur buvau skaites apie tai kad mes prieš kelis tukstančius metų galejome skraidyti nepamenu nuorudos mano manymui tai tik dydžiausios sapaliones na paemus mokam vaikscioti mokam plaukti mokslininkai sugalvojo kad mes turetume ir skraidyti kaip paukščiei MANAU KAI KURIE MOKSLININKAI trupu pablude del diplomu arba del honorarų.

2012

Citata iš: Tomas  lapkričio 17, 2011, 21:03:02
Kažkur buvau skaites apie tai kad mes prieš kelis tukstančius metų galejome skraidyti nepamenu nuorudos mano manymui tai tik dydžiausios sapaliones na paemus mokam vaikscioti mokam plaukti mokslininkai sugalvojo kad mes turetume ir skraidyti kaip paukščiei MANAU KAI KURIE MOKSLININKAI trupu pablude del diplomu arba del honorarų.

Arba del pinigu, daznai iskelia nesamone kuria paskui bando irodyti. Zinoma kad ta "irodytu" reikia lesu, o juos finansuoja tik jeigu ta nesamone ipakuota i labai fantastiska popieriuka.

Tomas

2012 gal ir tavo tiesa nors tiketinas ir sis varijantas gal man sukurti tema su pavadinimu Tiesa ar Melas turbut sukursiu panasia tema

Vytautas

Kaip tik į temą šiandieninis straipsnis http://www.kvantinemagija.lt/dar-karta-apie-tris-ateiviu-laivus.html . Mano patirtis. Vaikystėje su draugu danguje stebėjome stačiais kampais skraidančią žvaigždę. Pažiūrėjus į archeologinius piešinius kaip ir nekyla abejonių dėl apsilenkimų praeityje. Bent man. Tuo labiau, kad informacija pateikiama tik ta kuri atitinka oficialią mokslišką nuomonę arba kažkaip kitaip naudinga valdymui. Kas yra tikra labai sunku nustatyti. 

Bencius

Pažymėjau "kita". Galbūt prižiūri, kad nepakenktume kitiems, Žemės ir ne Žemės gyventojams. Manau, kad yra gyvybė - ne tik "mėsos" pavidalo, gal ir ne tik energijos. Kažkodėl N.Tesla ir su elektra kalbėjosi. Nepanašu, kad būtų išprotėjęs, kadangi savo (nors sakė, kad tai ne jo nuopelnas) "mirties spindulio(-lių)" paslaptį nusinešė... kitam kartui.

Tomas

manau kad tarp musų, ir gyveną kita civilizacija nors nieks nesuprato aš tai labai aiskiai supratau. Pvz aš esu vyriskos lieties, o mergaite moteriškos, tai reiškia kad nors ir nepastebejome to kad vyrai, ir moterys tai 2 skirtinogs civilizacijos, o gi žinot kodel moterim auga krūtis, ir jos neturi varpos turi vagina, o mum auga barzda, o moterim ne dar auga varpa su kiausiais atsiprašant tai va galvoju kad mes dvi skirtingos civilizacijos kurios labai patinka viens kitam. o del kitu ne žemeje civilizacijų tai aš manau kad mes tikrai ne vieni nes kosmosas neišmatuojamas dar 1 dalykas ar iš vis yra daugiau kosmosų atsiprašau už gramatines klaidas.

Daividas

Žiūriu šita tema apmirė, tai pabandysiu prikelt. ;DD

Mano manymu, nei jie mus stebi, nei ką. Mes jiems tokie apgailėtini, kad mes jiems neįdomūs. Jie papraščiausiai užsuka pasipildyti vandens atsargų ir keliauja toliau.. Arba galimas variantas, kad užsuka pasikrauti energijos iš oro, nes mūsų ore, atmosferoje yra labai daug energijos. Jeigu žmonija sugebėtų tą išnaudoti, t.y. gauti energiją iš oro, tai būtų aukščiausias žmonijos pasiekimas.

Vytautas

Galimas ir kitas variantas - esam laboratorinės žiurkės ir energetinis maistas. Keletas video šia tema. http://forum.eniology.org/viewtopic.php?f=63&t=804

RoxiO

Manau, kad mes juos pritraukiame savo šviesomis miestuose matomomis iš kosmoso.

Teroras

Manau tos musu sviesos kosmose yra kaip adata sieno kupetoje...

Euphoria

Lankosi dėl žmonijos absoliučios katastrofinės griūties.

saone

O kodel apklausoje nera varianto: zemeje ateiviai nesilanko?

Deivis95

Citata iš: saone  gegužės 24, 2012, 16:35:01
O kodel apklausoje nera varianto: zemeje ateiviai nesilanko?

Nes klausia, kodel ateiviai LANKO zeme. Butu nelogiska.

Aukštyn