Kodėl Žemę lanko ateiviai?

Pradėjo Anomalija, rugpjūčio 27, 2011, 18:49:40

« ankstesnis - sekantis »

Kodėl Žemę lanko ateiviai?

Prižiūri mus, kad patys sau nepakenktume.
15 (17.9%)
Ruošiasi mus pulti.
3 (3.6%)
Seka mus (pvz. mūsų vystymosi greitį).
50 (59.5%)
Kita (parašykite).
16 (19%)

Viso balsavusių narių: 84

Žemyn

paragraf 78

Bet kodėl tada skirtingose pasaulio vietose, žmonės liudija apie pagrobimus ir regėjimus, o tie visi įvykiai fenomenaliai panašūs?

saone

Na, nezinau kiek esu mates dokumentiku sia tema, kiek info rades, bet kazkaip nei vienas atvejis bent jau manes neitikino. Visu pirma vien apibudinimai ateiviu grynai is holivudiniu filmu atitinka ir kazkaip neitikima, kad jie isvaizda gali buti panasus i zmones. Siais laikais tai tikrai daug apsimeteliu kurie nori demesio ir pasipelnyti is to arba seip lengvatikiu, kurie susapnuoja visokius pagrobimus o tada skleidzia erezijas. Aisku visiskai neatmetu galimybes, jog jie galbut lanko zeme, taciau dauguma tokiu ivykiu liudytoju tai grynai sapalioja nesamones.

paragraf 78

Na šiaip holivudiniai ateiviai ir formavosi būtent pagal liudytojų pasakojimus. Tad dabar visi ateiviai ir panašūs į žmones, o senuose filmuose jie praktiškai visur gerokai skyrėsi. Neatkreipei dėmesio?

OKULTISTE

Žemę lanko tik tie ateviai, kuriems patinka ši muzika: http://www.youtube.com/watch?v=HZBUb0ElnNY ...
Žinot kodėl?

2012

Manau niekas nesilanko  :)

paragraf 78

Į tokius teiginius visada kyla klausimas: Kuo tu grindi savo teiginį?

2012

Tai tik mano nuomone, kai sutiksiu ateivi tikrai prizadu ateiti ir parasyti.  :)

OKULTISTE

Che che... Jei dar paeisi po išzondavimo...

2012

Citata iš: OKULTISTE  spalio 06, 2011, 11:34:02
Che che... Jei dar paeisi po išzondavimo...

Sakai iskrype tie ateiviai  :)

paragraf 78

Citata iš: 2012  spalio 05, 2011, 19:14:22
Tai tik mano nuomone, kai sutiksiu ateivi tikrai prizadu ateiti ir parasyti.  :)

Kaip rašė Merfis: Asmeninė nuomonė yra pats netiksliausias matavimo vienetas :)
Tai tu netiki tuo ko nematei ar kaip?

2012

Citata iš: insomnia  spalio 06, 2011, 17:33:05
Citata iš: 2012  spalio 05, 2011, 19:14:22

Kaip rašė Merfis: Asmeninė nuomonė yra pats netiksliausias matavimo vienetas :)
Tai tu netiki tuo ko nematei ar kaip?

Tas Merfis buvo protingas diedas  :)
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Siuo metu, as netikiu kad ateiviai lanko zeme.

snofru

as prabalsavau uz Kita (parašykite)., bet istikruju nezinau ka parasyti..
zinau kad yra NSO fenomenas, pats ne karta esu stebejas danguje neaiskius objektus. bet cia klausimas ne apie NSO, nors dazniausiai pastarieji visgi siejami su ateiviais is kosmoso. na bet cia kita tema..
manau, kad prie kokius 15 tukstantmeciu gal kiek daugiau kazkokie uzklydeliai cia buvo apsilanke. kad nereiktu cia daug rasyt is dalies as palaikau tas versijas kurias yra aprases Z. Sitchin'as savo knygose. ne viska aisku, bet manosios versijos kompiliacijoje didele itaka turejo butent jis.

paragraf 78

Gal galėtum plačiau papasakoti apie tas versijas?

snofru

Sitchino ar mano? ar visas? :)

snofru

spalio 12, 2011, 20:17:04 Redagavimas: spalio 12, 2011, 20:19:19 by snofru
rusiskai gerai bus?
CitataСитчин приписывает создание древней шумерской культуры Ануннакам (или «Nephilim»), Расе пришельцев с планеты которую он называет Нибиру (Nibiru), как он полагает имеющей удлиненную орбиту вокруг орбиты Солнечной Системы и Земли в частности. Так же он утверждает, что мифология древних Шумер содержит в себе все необходимые знания для подтверждения его теории.

bet nereikia painioti Sitchino Nibiru ir anunakiu su Nancy Leader is ZetaTalk Nibiru ir anunakiais. Leader mano galva paciuozus boba ir viska ka ji transliuoja yra skoliniai is vienur-kitur sujungti i viena dideli marazma.

mano versija dar nera suformuluota iki galo, daug nezinomuju, truksta detalizacijos, bet mazdaug jei nesigilinant, ji panasi i Sitchino tik manojoje nera Nibiru.
bet cia labai labai labai glaustai viskas, nes galima butu kalbet apie tai menesiais ir tai galo nesimatytu.

Aukštyn