O ka tu pasakytum ateiviui?

Pradėjo Benamis, kovo 21, 2012, 10:40:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

O jeigu turetum galimybe uzduoti viena vieninteli klausima: koks jis butu? :)

Sirena

Manau, kažkas panašaus į "Kaip valdoma jūsų civilizacija? Kaip jūs gyvenate?" ar pan.  :)

Hekate

Paklausčiau: ''Ar jūs turite sielą?''  ;D

Daividas

Paklausčiau: Ar galit mane pasiimti kartu su jumis? :D

Beelzebub

Citata iš: Daividas  kovo 23, 2012, 19:48:15

Aš turbūt to paties ;D

paragraf 78

Citata iš: Beelzebub  kovo 23, 2012, 21:32:31

Aš turbūt to paties ;D

O  nebijote jog jei jie atsakytų teigiamai, tai po to būtumėte pas juos bandomieji triušiukai? Visokius analinius zodavimus jums darytų ir t.t.

Beelzebub

Citata iš: insomnia  kovo 23, 2012, 21:44:37
Citata iš: Beelzebub  kovo 23, 2012, 21:32:31

Aš turbūt to paties ;D

O  nebijote jog jei jie atsakytų teigiamai, tai po to būtumėte pas juos bandomieji triušiukai? Visokius analinius zodavimus jums darytų ir t.t.

Tai tokiems dalykams prievarta žmones grobia. O jei aš turėčiau šansą su jais kalbėti, tai vadinasi jie nusiteikę draugiškai ir gal nepradėtų su manimi bandymų daryti iškart :-\

martyr

''If you manage to work out how to travel to us, don't bother, as we'll probably probe you, try to blow you up or worse still, steal your technology and invade… Have a nice day''. tokį komentarą radau. na ar ten ne vaikai, dar žiauriau pavaro nei lietuviai :D

Benamis

Nera ko noreti. Eiliniai amerikonai ar tie patys 'naujieji anglai' (kalbu apie dabartini jaunima) tikrai nepasizymi ispudingais protiniais sugebejimais :-\

Nieksas

Paklausčiau : Ko reikia kad galėčiau apsigyventi pas jus kaip pilnateisis jūsų pilietis(ar kaip pas juos ten yra? :D)

Hekate

Nesuprantu kodėl jūs taip norit pas juos apsigyvent  :D Tikrai nenorėčiau gyvent tarp medūzų ar dar ko neaiškaus.

RoxiO

Visų pirma turbūt pasakyčiau "Labas", o paskui eitų klausimai apie jų planetą.

Baugusis

Idomi tema, realiai galvoje sukasi kruva klausimu nuo banaliu iki filosofiniu, bet turbut paklausiau ar sie galetu pasidalinti savo ziniomis ir ismintimi, nors manau, kad musu protas yra apribotas ir jam daug ka sunku suvokti, bet noretusi pajusti bent dalele to kas yra uz tos ribos :)

OKULTISTE

Dabar staigiai, jei butu uzklupe, tai buciau paklaususi, ar isgirdo sia daina kosmose:

Che che...

Anunuki

na paklausciau ar galetu man suteikti visas zinias kurias jie moka  :)

Aukštyn