Mėnulis ir jo paslaptys

Pradėjo Asasinas, kovo 19, 2012, 02:32:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

V

O gal žmonės iš tikrųjų buvo nusileidę mėnulyje, bet plačiajai visuomenei buvo parodytas vaizdo įrašas padarytas Žemėje?

Beelzebub

Citata iš: neuronas  balandžio 11, 2012, 12:04:39
dar viena įdomi hipotezė, kad mėnulyje iki šiol gyvena vampyrai, raganos kurios pas mus atskrenda ant šluotos, koščėjai ir slibinai ale ugnimi spjaudantys kosminiai laivai


Tikiu. 8) Čia turbūt pati įtikinamiausia teorija kokią tik esu girdėjęs.

DomMarch


Sharikovas

Na yra nemazai irodymu apie ateiviu veikla menulyje, tai ir video irasai ir patikimu liudininku liudijimai, na ir tai apie ka rase Baugusis, prasilenkia su logika kosmoso uzkariavimo strategija aplenkiant menuli. Manau viskas yra kaip ir Armstrongas duoda suprast, buvo "liepta" i menuli daugiau neskrist.

V

#20
rugpjūčio 02, 2012, 22:31:11 Redagavimas: rugpjūčio 02, 2012, 22:52:34 by V

Paseno tas Edgar Mitchell (ne Armstrongas). :D

Benamis

Nezinau kodel video pavadintas "Neilas Armstrongas apie kitas civilizacijas", nes jame tikrai ne Armstrongas pasakoja, o Edgaras Mitchelas.

Beje, zmogus tikrai idomiai pasakoja apie NSO. Anomalijoje tik viena str. radau kur jis paminetas: http://anomalija.lt/2012/04/ateiviai-jau-60-metu-bendrauja-su-zmonemis/

Uzsienio svetainese pilna jo informacijos :)

V

O aš matai ir nežinojau, kad čia ne Amstrongas. Turbūt kitą kartą reikės atidžiau patikrinti informaciją. :D

Benamis

Video irase net klaidinanti pavarde uzrasyta... Ne Amstrongas, o Armstrongas turi buti ;D

V

Gerai, gerai supratau, kad ir aš padariau didelį failą. Senai mačiau tą video, tik žinojau, kad egzistuoja, tai ir įdėjau nepasidomėjusi. Amstrongas ar Armstrongas... Ir ne durniems pasitaiko suklyst.  :D

Teroras

Gaila, kad LT kalba apie E. Mitchella mazai informacijos ;/ Pats su mielu noru daugiau paskaityciau :)

astropasaulis

Ar mėnulyje nebūna dienos? Kodėl visos mėnulio nuotraukos tamsios, tarsi egzistuotų tik naktis? Ar jo saulė neapšviečia? Tai kodėl tada mes jį matome švytintį, spinduliojantį?

Asasinas

Gal todėl, kad jis atspindi saulės šviesą? O ten šviesu ir negali būti, nes nėra atmosferos ir kas galėtų sulaikyti šviesą.

Aukštyn