Tikėjimo sistema

Pradėjo Creative, liepos 28, 2017, 21:05:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Tai vat gavau tokia puikia minti iš savo "balsu galvoje" jau senokai bet vėl atgaminau tai vat. Man buvo pasakyta kad tai "yours believe system" apie tai ką bandžiau savyje atrasti. Tai vat kokią believe sistemą pas jus?

Mekabciel

#1
liepos 28, 2017, 21:50:44 Redagavimas: liepos 28, 2017, 22:08:50 by Mekabciel
Bet juk nieko nepasakei apie savo "believe system"?
Nes neaišku išvis apie kokią tikėjimo sistemą šneki.

Creative

#2
liepos 28, 2017, 22:24:08 Redagavimas: liepos 28, 2017, 22:41:11 by Creative
Aš ieškojau už ko galėčiau užsikabinti. Visi mano perskaityti tikėjimai beveik neteikė jokios naudos. Mano sistema paprasta.

Tikėjau Dievu:
Meldžiausi kad jis gelbėtų pasaulį o mane paliktu, nes aš kaip nors pati išsikapstysiu(nors labai abejojau) veliau jo nebetikėjau, nes pagal mane jis negelbėjo pasaulio.

Patikėjau Meile:
Patikėjau savo galvoje vyrišku balsu sakyta viena žodi:"замужняя" (t.y. ištekėjusi) ir man palengvėjo atsirado už ko užsikabint. Už "jo". O ko neaišku

Tai vat toks ir tikėjimas neaišku kam meile orui dovanoji. Bet tai mane gelbejo iš beviltiškos situacijos, arba kada per daug baisu budavo. Tiesiog pabegdavau nuo minčiu su žodžiais "aš tave myliu".

Tai vat neturėjau aš jokio tikėjimo kada išgirdau šiuos žodžius kad "it's your believe sistem". Ir netikėjau po šiu žodžiu net ilgą laiką. Merdėjau savo myntyse karštligiškai ieškodama išeities. Kol neišgirdau žodį:"замужняя" sakyta sutokia meile ir švelnumu kad negalejau net patikėt o dar tai stiprybes suteikė kovot ir nepasiduot.

Nieko ypatingo bet kai tave užpuola savo pačiu mintys ar kitu net ir taip būdavo nieko gero neradau.

Dievą aš iš naujo atrandu dabar neseniai. Atsirado galimybe (atsikovojau vaizduotę dalinai) ji įsivaizduoti savo regėjimuose vaizduotėje tokį kokį matydavau anksčiau prieš man subjurant košej galvoje.


Citata iš: Mekabciel  liepos 28, 2017, 21:50:44Bet juk nieko nepasakei apie savo "believe system"?
Nes neaišku išvis apie kokią tikėjimo sistemą šneki.
Tame ir reikalas kad turėjai pats suprast apie ką šnekta eina. Man nebuvo duota nieko tik šie žodžiai ir neaišku ar teisingai surašiau. Gal tie žodžiai reiškė visai ką kitą aš nežinau.

Mekabciel

#3
liepos 28, 2017, 22:56:42 Redagavimas: liepos 28, 2017, 23:13:33 by Mekabciel
Citata iš: Creative  liepos 28, 2017, 22:24:08Tikėjau Dievu:
Meldžiausi kad jis gelbėtų pasaulį o mane paliktu, nes aš kaip nors pati išsikapstysiu(nors labai abejojau) veliau jo nebetikėjau, nes pagal mane jis negelbėjo pasaulio.

@Creative tu juk visą laiką esi Dieve. Mes visą laiką dabar realiu laiku esame Dieve. Tu negali juo tikėt ar nebetikėt...  Neįmanomą Jį palikti ar kad Jis tave paliktų...
Be Dievo juk nieko daugiau nėra.
Dabar va susirašinėji Dieve per forumą... :)

Creative

Citata iš: Mekabciel  liepos 28, 2017, 22:56:42@Creative tu juk visą laiką esi Dieve. Mes visą laiką dabar realiu laiku esame Dieve. Tu negali juo tikėt ar nebetikėt...  Neįmanomą Jį palikti ar kad Jis tave paliktų...
Dievo nereik įsivaizduot ir juo tikėt. Be jo nieko daugiau nėra. Tam nereik išvis jokių pastangų...
Dabar va susirašinėji Dieve per forumą... :)
Matai jei nebučiau kuo nors tikėjus manęs nebūtų jau jūsų tarpe. Nes aš mačiau savo kelia žemyn ir nugarmėjau ten kur nėra visiškai jokios vilties net dievui.

Mekabciel

Citata iš: Creative  liepos 28, 2017, 23:13:38Matai jei nebučiau kuo nors tikėjus manęs nebūtų jau jūsų tarpe. Nes aš mačiau savo kelia žemyn ir nugarmėjau ten kur nėra visiškai jokios vilties net dievui.
Tik visad reik atsiminti, kad be Jo daugiau nieko nėra... Ir tada net bet kuo tikėjimas yra tikėjimas Juo. :)

Creative

Citata iš: Mekabciel  liepos 28, 2017, 23:21:57Tik visad reik atsiminti, kad be Jo daugiau nieko nėra... Ir tada net bet kuo tikėjimas yra tikėjimas Juo. :)
Va aš į tą niekur vos neįkritau, mažai truko, kūnas buvo beveik atsiskyręs tik galvą iš visu jėgų aš nepaleidau, nes tada būtų ate ate... Tiesiog kuno nebejutau beveik tik galva dar dirbo ir tai su trigdžiais, ir laikiau blaivų protą priekyje kad nepasimęsti tų minčių chaose. Gaudžiau kiekvieną žodį, galvojau gal padės bet ne, vis ne taip vis trigžiai kurie rėžė per sielą ir širdį, ieškojau už ko užsikabinti, man pasirodė vaizduotėje 4 šviesus siluetai už nugaros kurie skleidė neapsakomą šilumą ir geraširdiškumą, ir aš norėjau taip bet žinojau kad jų šviesos aš neatlaikyčiau. Bet vis dėlto ieškojau mintyse gerų minčiu, tikru altruistišku kuriu galvojau kad turiu, kaip anksčiau budavo, tačiau visos tokios mintis atsitrenkė į egoizmą, kitaip sakant viską ką dariau pasirodo buvo mano egoizmas ir ne vienos minties apie tikrajį gėrį, taip ir likau skraidyti niekur kažkokioj erdvėj be nieko, nusprendžiau kad laikas išgydis šią spragą ir išgyydė, daugiau neklausinėjau savęs ar darau altruistiškai ar ne.

Mekabciel

#7
liepos 28, 2017, 23:46:14 Redagavimas: liepos 28, 2017, 23:56:23 by Mekabciel
Citata iš: Creative  liepos 28, 2017, 23:32:43Va aš...
Kaip įdomiai... :)

Tai kaip tau dabar, viskas gaunasi?

Creative

Citata iš: Mekabciel  liepos 28, 2017, 23:46:14Kam įdomiai... :)

Tai kaip tau dabar, viskas gaunasi?
Ne neviskas. Neturiu tokios vaizduotės kaip anksčiau, pvz mokslams kad atsimint kokį apybrėžimą reikalinga vaizduotė, kurios aš dar nelabai naudoju. Nerišli kalba, būna šokinėjimai nuo vienos temos prie kitos ir to net nepastebėt. Bet skaitau knygas tam kad ryšliau šnekėt rašyt. Truputi padeda.

Kaip minėjau pradėjau dievą įsivaizduoti o tai dydis postumis į priekį. Vaizduotė reikalinga tam pvz kad pasimokyt nauju įgudžių, naujo elgesio, nauju emocijų, čia dar reikia dirbti. Empatija nevisiškai dirba.

Mekabciel

Citata iš: Creative  liepos 28, 2017, 23:55:30Ne neviskas. Neturiu tokios vaizduotės kaip anksčiau, pvz mokslams kad atsimint kokį apybrėžimą reikalinga vaizduotė, kurios aš dar nelabai naudoju. Nerišli kalba, būna šokinėjimai nuo vienos temos prie kitos ir to net nepastebėt. Bet skaitau knygas tam kad ryšliau šnekėt rašyt. Truputi padeda.

Kaip minėjau pradėjau dievą įsivaizduoti o tai dydis postumis į priekį. Vaizduotė reikalinga tam pvz kad pasimokyt nauju įgudžių, naujo elgesio, nauju emocijų, čia dar reikia dirbti. Empatija nevisiškai dirba.
Ai tai čia norma, pagal nutylėjimą... :D

Kai pagalvoji: ŠNEKĖT MOKOMĖS. :D

Creative

Citata iš: Mekabciel  liepos 28, 2017, 23:57:44Kai pagalvoji: ŠNEKĖT MOKOMĖS. :D
Būtent kad mokomės, šitas irgi nelabai sekasi tai ir mokausi irgi :D

Mekabciel

Citata iš: Creative  liepos 29, 2017, 00:00:47Būtent kad mokomės, šitas irgi nelabai sekasi tai ir mokausi irgi :D
:D Nesielgi, o galvoji apie tai kaip elgtis... Nebendrauji, o galvoji kaip bendrauti... Vis nepritrauki iki to, kad tiesiog būt.
Kažkokie psichologiniai kamščiai...

Creative

#12
liepos 29, 2017, 00:18:52 Redagavimas: liepos 29, 2017, 00:31:42 by Creative
Citata iš: Mekabciel  liepos 29, 2017, 00:11:18:D Nesielgi, o galvoji apie tai kaip elgtis... Nebendrauji, o galvoji kaip bendrauti... Vis nepritrauki iki to, kad tiesiog būt.
Kažkokie psichologiniai kamščiai...

Tam kad tiesiog būti gali būti vienas, tačiau kai tave supa žmonės nori to ar ne bet turi būti socialus ir pasitikėti savimi būti stipriu žmogumi. Žmonės kitokiu nemėgsta. Bent jau ten kur aš esu. Todėl reikai mokytis... Taip tai psichoologiniai dalykėliai.


Edit: Aš treniruojuosi vaizduotėje o paskui bandau kažką daryti realybeje, bet pagrindas tai vaizduotė. Kitaip būna nesusikalbėjimai kurie gali privesti prie konfliktu kuriu aš nemėgstu kad ir kaip bebūtu. Vėliau kai pasikaustai gerai ant bendravimo gal ir yra imanoma tiesiog būti. Dar kai vaizduotėje pakankamai atrepetavai savo elgesį ir galimas variacijas tai gali leisti ir intuityviai elgtis, bet intuicija nevisada gerai padeda.

Pvz: stoviu su draugais gatvėje, ir aš sukinėjausi aplinką tirinėjau, ir pamačiau japoną einanti bailiai prie mūsų aš atsisukau į jį pasižiūrėti su šypsena veide už 5 metru ir taip šypsojausi kol jis nepriėjo. Va čia paaiškinsiu dar, aš numečiau visas "savo erdvės" ribas ir tiesiog laukiau kol jis parodys savo o jis vis ėjo ir ėjo artyn kol vos manęs nepalietė, Jų atrodo tradicija tokia kad reikia atstumą laikytis taip sakant gerbti jo asmenynę erdvę. O aš tiesiog neturėjau savo erdvės todėl jis ir priėjo taip arti, bet aš viską supratau todėl negasdinau jo o šypsojausi, tas tyliai paklausė angliškai kur artimiausia parduotuvė ir aš parodžiau (tam kad parodyt msn teko nuo jo atsitrasukti vieną žingsnį) viską su pagarba dariau ir išėjo jis laimingas :D


Bet mes čia nuo temos nuėjom. Tai kokia tavo "believe system"?

Mekabciel

#13
liepos 29, 2017, 01:04:26 Redagavimas: liepos 29, 2017, 01:10:58 by Mekabciel
Jėga.
Citata iš: Creative  liepos 29, 2017, 00:18:52Bet mes čia nuo temos nuėjom. Tai kokia tavo "believe system"?
Mano believe systema yra: "Jei ne aš sau tai kas man? Ir nėra nieko kito be Jo."
  :)

tadasas99

  Mano believe system,  as esu dalis visko, ir stengiuosi kuo maziau uztersti ta viska.
  Viskas tai nesvarbu kaip vadinsite, visyomene pasaulis, dievas, ar kaip kitaip.

Aukštyn