Creative nutikimai

Pradėjo Creative, gruodžio 01, 2016, 23:41:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

#90
kovo 16, 2018, 20:20:42 Redagavimas: kovo 16, 2018, 20:47:09 by Creative
Ačiū, taip ir dariau aksčiau, bet jie net ir nežimes mano mintis afišuodavo taip kad tai vos ne sensacija budavo.. bet tai buvo anksčiau.. dabar jie gali atskirti svarbius dalykus nuo smulkmenu, todėl žiniasklaidoje pasirodo tik pavieniai straipsniai, nors jau senokai jų nemačiau, gal aprimo..

Klajūnai, o ką daryt man, jei aš pati sąmonę tyrinėjų, tai turbūt tai grupei irgi priklausau ar ne?

Ir šiaip galvoju jei aš sugebu "apskelbti visam pasauliui" tai matyt mano ryšį jie nekontroliuoja..


Edit:
Buvo senokai prieš kelis menesius toks įvykis aš užpykus kai kur paplatinau šią žemiau esančią dainą dainą ir sekančia diena atsirado straipsnis kad Trumpas atleido kažkokų tai vyrą nes jis buvo "išprotejęs", na straipsnio neskaičiau, man užteko pavadinimu, bereikalingai nespaudžiu ant straipsniu kad nebūtų man prieš akis uždanga iš  to ką  skaitau padaryta..taigi daina:



P.s.: tokios dainos tai vienetinės yra todėl negaliu pasakyti kad jas dažnas kas klauso ir nelabai populiarios taigi. neaišku kaip mano daina paveikė Trumpo žodžius(sprendimus)..

klajunas

#91
kovo 16, 2018, 21:01:17 Redagavimas: kovo 16, 2018, 21:04:49 by klajunas
Citata iš: Creative  kovo 16, 2018, 20:20:42Klajūnai, o ką daryt man, jei aš pati sąmonę tyrinėjų, tai turbūt tai grupei irgi priklausau ar ne?
Nesu visažinis ir kokiu tikslu buvai prijungta prie integravimo sistemos tokio projekto forma atsakyti labai sunku. Tokiu pat būdu veikia moterų agentūrinės grupės, bet jos šią sistema naudoja kaip darbo priemonę be jokiu psichiatrinių priedangų. Gal kažkada buvo planuojama, kad priklausysi agentūrai, bet paskui buvo pakeisti planai. O gal šita grupė vykdo kokį nors specialų psichologinį projektą ir tu esi tik objektas. Pavyzdžiui, psichožvalgyba naudojama psichologiniam moksliniam tyrimui. Turi džiaugtis, kad projektas nėra išsigimėliškas ir tikėtis, kad taip niekada nenutiks. Nes likimų būna labai žiaurių.

Integracija leidžia tyrinėti psichikos formavimo technologines galimybes, bet daug priklauso nuo to, kiek norima tau atskleisti paslaptį. Paprastai tokiuose projektuose nenorima, kad žmogus suprastų kas vyksta ir pakišami įvairūs išgalvoti paaiškinimai. Kaip pateikiama integracija priklauso nuo konkrečių žmonių valios. Galima tą valią bandyti su savo nuostatomis paveikti - tada gali įvykti taip, kad tau parodys didesnę sąmonių kolektyvo dalį. Tai priklauso ir nuo amžiaus: dažnai kuo vyresnis amžius, tuo atskleidžiama daugiau paslapčių. Todėl gali būti, kad galų gale būsi atvirai priimta į sąmonių kolektyvą.

Šioje srityje dažnai naudojamos įvairios ezoterinės ir mistinės priedangos, nes sąmonei galima padaryti labai stiprų įspūdį, turi visada išsaugoti sveiką nuovoką ir neprarasti realybės jausmo. Faktas yra tas, kad čia TECHNOLOGIJA nors ir labai pažengusi. Iš lėto integruojama/integruota visa planeta, gali būti, kad dešimtmečių bėgyje tai žinos visi atviru žinojimu. Mes žinantys jau dabar esame pirmos kregždės. Yra kovojama, kad šios galimybės neatsidurtų blogose rankose. Gali džiaugtis tuo, kad žinai planetos paslaptį kai didžioji planetos dalis dar gyvena nežinojimo tamsoje. Mintimis rodyk, kad žinai JŲ paslaptį.

P.S. netikėt video informacijomis ir ir pranešimais, nes dirbtiniu intelektu į internetą galima įdėti bet kokią animaciją, kurios neįmanoma atskirti nuo realaus įrašo. Tau ženklus rodo sistemos į kurią integruota dirbtinis intelektas, generuojantis pieštus paveiksliukus.

Creative

Dėkui klajūnai, daug info geros turi. Man kažką priminė.. atrodo pasakymą "mes visi esame vieną", na tai galima suprasti kad į vieną sujungti, kaip tarsi į kolektyvinę. priminė man visokius "sąmonigėjimo" judėjimus, arba net 4 ar 5 dimensijas.. ir ko ten visi veržiasi aš nesuprantu..

a.t.sielis

Citata iš: Creative  kovo 16, 2018, 20:20:42neaišku kaip mano daina paveikė Trumpo žodžius(sprendimus)..
Nepaveikė daugiau, negu milijonų žmonių tomis dienomis pavartotas žodis "madness", ar ta tema matyti klipai, kurtas menas ar dar kažkas. Nepaveikė daugiau negu milijonai žvaigždžių danguje, negu pilnatis, negu šimtai žmonių, kurie supa Trumpą, negu jo valgytas maistas, negu milijardai nervinių ląstelių jungčių Trumpo smegenyse.

Vaikeliai, susirūpinkit savim, vietoje to, kad didinti kliedesių apimtis, jas reikia mažinti, į savo proto išsigalvojimus žiūrėti abejingai, ir jie patys nunyks. negaus energijos ir nunyks. Tada atsiras sveikesnis ir ramesnis realybės pažinimas.

Creative

Oi kaip aš norėčiau, kad tai būtų tiesa, bet deja..praėjo tas laikas.. dabar ramiai žiūriu į tuos "sutapimus" jei tai tave domina, tiesiog prisimenu juos dėl viso pykto kad nepamiršti..

Idomu o kas tada iš topų pirmos vietos pašalino vieną knygą (pavadinimo nesakysiu), kai tik paprašiau "Dievo" ir "Šviesiųjų jėgų" kad gal kaip nors kas nors pašalintų, nes turėjo neigiamą įtaką žmogaus sveikatai.. nes aš negalėjau kištis, na ir kaip bučiau? parašius tik neigiamą komentarą ir tiek.. ir tai aš to padaryt negalėjau.. tai vat.. Pašalino per vieną dieną..

Creative

Viskas prasidėjo tada, kai aš nusprendžiau nesislėpti, tiesiog pasirodyti ir viskas buvo nujaučiama, nujaučiamos pasekmės. Žinojau visada. Iš pradžių darbe, paskui univere, viešoje erdvėje, kituose darbuose, ligoninėje.

Viena sykį sulaukiau grasinančio skambučio, kaip įprastai grasino mirtimi ir kad bijosiu išeiti iš namų, žinojo vardą ir pavardę. Nusispjoviau į tai, nes pagalvojau, kad tai tik pradžia.

Tai kaip sniego gniūžtė nuo kalno nuridenta ir pavirto lavina. Nieko stebinančio.

Creative

#96
balandžio 16, 2019, 22:25:57 Redagavimas: balandžio 16, 2019, 22:59:09 by Creative
Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 31, 2017, 00:59:48Šiandien važiavau pro Mcdonalds  . Užsimaniau mėsainio , kaip tik pamačiau kažkas pirko prie drive-in . Ar tai paranormalu ?
Važiuoji autostrada, ilgai važiuoji,
Skrandis suburzgė, užsimanai valgyti.
Pasirodo kaip tik skelbimas: "mcdonalds".
Užsuki į ten, pavalgai.
Vėl važiuoji.
Pavalgęs užsimanai į tualetą.
Pasirodo reklamėlė į kempingą su biotualetu.
Važiuoji toliau. Ilgai važiuoji.
Vėl suburzgia skrandis, vėl valgyt prašo.
Vėl pasirodo kaip tik reklama.
Užsuki pavalgyt ir vėl nuo pradžių.

Paskaičiavus išeina, kad tavo kelionė jau kažkieno suplanuota ir nakvynė atsiras būtent toje vietoje, kur atsirado, kaip tik tau. Tačiau tai galima daugmaž apytiksliai paskaičiuoti nuo punkto A iki punkto B, jei autostrada vientisa, ir paskaičiavus, per kiek laiko yra suvirškinamas maistas ir vanduo, kiek laiko užtrunkama kelyje, ir jei tu būni tipinis "klientas" tada tau visi šitie reklamos "malonumai" skirti. ("Viskas tik Jums ir dėl Jūsų"- reklamos šūkis, o tiksliau dabar būtų - "Viskas tik Tau ir dėl Tavęs"- suasmenintos reklamos šūkis).

Deja mano istorija truputi sudėtingesnė, nes yra persipynę kitų veikiančių faktorių.



Manau tai tuo ir pabaigsiu.

Blessed Be
Amen

Creative

#97
balandžio 22, 2019, 23:29:46 Redagavimas: balandžio 23, 2019, 00:29:30 by Creative
Na tyrėjai pasakykit man kas palieka pas mane prie durų maisto likučius: dešros gabalėlį, maža maišelį su kažkokiu tai maisto turiniu ir kaulus. Šiais metais jau du sykius. Anksčiau tokio įvykio nebuvo užfiksuota. Niekur kitur kieme maisto likučiai nesivoliojo. Taigi praeitą kartą per šventęs buvo irgi per kalėdas tarp 22 ir 23 val. ir šį kartą irgi prisiminiau kad šventė ir tarp 22 ir 23 val.

Taigi tai buvo:
1. Ne šunis. Nes tvora per didelė neperlipa.
2. Katinai. Vaikšto tik negirdėjau, kad jie kaulus mėgsta.
3. Paukščiai. Varnos gali atnešti, žvirbliai nepaneštu tokio svorio.
4. Žmonės. Ir kam aš taip rūpiu, kad mane net pamaitinti taip nori, savotišku būdu?
5. Teleportacija nuo šventinio stalo.
6. Siūlykit savo variantą.

Mano prognozė: Per artimiausias Kalėdas ir Vėlykas laukti dar tokias maistingas lauktuves. Net seilės varva pagalvojus ką gali Kalėdų senelis ir Vėlykų bobutė man  parnešti   :-[

P.s: Kaip manot ar atsakomųjų veiksmų imtis? Эх, эти мелкие пакости...  :D

Aukštyn