Keisti įvykiai bute

Pradėjo AurimasG, rugsėjo 22, 2018, 14:54:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

AurimasG

Sveiki , bute jau gyvenu apie metus ir nuo pat kai atsikraustėm su Žmona prasidėjo keisti dalykai pvz: durų atsidarinėjimai (nors jokio skersvėjo tikrai nėra) , Beldenimas į langą (gyvename 7 aukšte) , keisti žingsniai  virtuvėje . Man kaip ir nerūpi tie garsai , bet Žmonai yra labai neramu ir vis liepia nueiti patikrint , bet vis kai nueinu tai liaunasi , visa tai dažniausiai vyksta apie 3-4  valandomis. Įvykiai vyksta kiekvieną naktį , kartais ir dienomis , bet retai gal dėlto , kad mūsų diena retai kada būname bute , nes dirbame nemažai. Tikiuosi kažkas patars ką daryti tokioje situacijoje .

boba

#1
rugsėjo 22, 2018, 16:58:22 Redagavimas: rugsėjo 22, 2018, 17:16:30 by boba
Nusiraminti ir nekreipti dėmesio. Nors bomba sprogtų reikia būti šaltam/šaltai. Tegul vaikšto kiek tik nori reikia į tuos garsus tiesiog nereaguoti.
Ai galima nedidelį kryžiuką pakabinti kur daugiausiai baladojasi ar ant durų...Nežinau ar tą kryžių reikia užkalbėti, to tai nežinau...

elteide

kraustytis į kitą , jei nuomuojatės tai parasčiausias būdas..o jei nuosavas, bandyt sutvarkyt, išvaryt neprašytus gyventojus, kaip gal patars kas nusimano
aš tai pabandyčiau aliejumi patept langų ir durų staktas( per visą ilgį  tept nereik, tik taškais ar kryžiuku)  su trumpa malda Dievo apsaugai ir padėka Jam, kad ir savais žodžiais, kad drūmstėjam ir žmogaus priešui nėr čia praėjimo

a.t.sielis

Jeigu tai vaiduoklis, tai ta siela užstrigo šiame žemiškame lygmenyje dėl savo blogų veiksmų praeitame gyvenime ir jį baigiant. Todėl geriausia ją būtų išvaduoti, ir ji iškeliaus kur jai skirta. O kaip išvaduoti? Išvaduoti gali Dievo tarnai, kas realiai turi dvasinės galios. Užsakyti mišias ar paprašyti, kad kažkas pasimelstų už tą sielą. Arba pačiam tam bute kas nors rožančių ilgai kalbėtų. Vaiduoklis girdės, prašviesės ir išskris.

Berkana

Aš su tokiais naktiniais svečiais šiek tiek kitaip tvarkausi. Priešais veidrodį uždegu mėlynos arba raudonos spalvos žvakę, į dubenėlį įsipilu šalto vandens ir sukaupiu mintis ties ramybe, tada į vandenį įmetu kelis mėtos lapelius, ir po to žiupsnelį druskos apsaugai. 10-15 minučių taip pamedituoju ir kas buvo atėję, greitai išeina.

elteide

Citata iš: Berkana  rugsėjo 25, 2018, 16:05:06tada į vandenį įmetu kelis mėtos lapelius, ir po to žiupsnelį druskos apsaugai. 10-15 minučių taip pamedituoju ir kas buvo atėję, greitai išeina.
lauro lapai netinka ?:D

Berkana

 Visi augalai turi savo reikšmes ir gali padėti sukoncentruoti dėmesį ir padėti išvaryti nekviestus svečius, taip kad nematau čia nieko juokingo

AurimasG

Citata iš: boba  rugsėjo 22, 2018, 16:58:22Nusiraminti ir nekreipti dėmesio. Nors bomba sprogtų reikia būti šaltam/šaltai. Tegul vaikšto kiek tik nori reikia į tuos garsus tiesiog nereaguoti.
Ai galima nedidelį kryžiuką pakabinti kur daugiausiai baladojasi ar ant durų...Nežinau ar tą kryžių reikia užkalbėti, to tai nežinau...
Dėkui problema panašu jog yra išspresta ,  su kaimynais pakalbėjome ir pasakė jog kažkur prieš 10 metų nusižudė mūsų bute mergina . Išsikvietėme kunigą ir panašu jog viskas liovėsi.

Simuliux

Manau jeigu jums tai nekelia pavojaus ir jus su tuo galite gyventi tai stengites tai tiesiog ignoruoti, bet jei jums tai kelia baime, diskonforta ar net kazkoki pavoju, tai siulyciau pasiskaityti internete kaip isvaryte dvasia, o jei to nenorit daryt, ar bijot, ar nepasitikit savo jegomis, tai kvieskite profesionalu zmogu, kuris jums gali padet.
As nezinau apie tokius zmones lietuvoje bet gal tiktu kunigas?

Aukštyn