Ieškau pagalbos, patarimų dėl prakeiksmo

Pradėjo Rokyzas, sausio 03, 2016, 13:43:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Tarpusavyje nesusiję dalykai :D Be to būrėja pasiūlė išeitį, tai ne tokia ir bloga :)

Supernatural

Yra vienas senas slavu taro magijos budas, kad suzinoti, ar yra prakeikimas. Tam daug nereikes- didziojo taro arkano kortu pakaks. Delione apima prakeikimo perziura iki seneliu, parodo is kurios puses, tevo ar motinos, tas prakeikimas ateina, o gal net is ju tevu. Taip pat prakeiksma diagnozuoti padeda runos, taip pat yra daug buitiniu budu suzinoti viskam. Taip pat galima su voodoo magija reverse uzkeikima atlikti ir grazinti prakeikima jo savininkui, jei jis dar gyvas. Jei ne, galima grazinti tai, kas ne tavo jo giminei, to prakeikusiojo tave. Budu yra daug. Tai praktine magija, o ne diagnozavimas. Burejos gali tik pamatyti, nuimti ar patarti, ka daryti, gali tik raganos (tiek baltosios, tiek juodosios).

L.B.J.

O čia yra, kas gali pasižiūrėti ar yra prakeikimų ar mestų burtų?

Egluciukas

[sveiki apsilankiusi šiame portale sudomino šį tema, tik va man pačiai įdomu būtų sužinoti ar aš esu prakeikta, sapnuoju keistus sapnus atsirado keistos ligos kurių anksčiau neturėjau tapau viskam alergiška, mintys laksto kažkur.
[/quote]

LeOnArA

#19
rugpjūčio 17, 2019, 02:10:44 Redagavimas: rugpjūčio 17, 2019, 02:16:28 by LeOnArA Priežastis: pataisyta klaida, bei papildyta
@Faunas


 Sveiki esu naujas narys, pm rasyti kol kas negaliu. perskaiciau beveik visus sio vaikino temoje irasus, kazkas idejo linka i straispni kaip pasitikrinti su kiausiniu. pagal tuos aprasymus, panasu, turiu kazkoki bruda. katik paemiau stikline ispo lovos. pagal ta aprasyma, kiek supratau turiu reikalu. kas gali pakonsultuoti siuo klausimu parasykite man i emaila mildakabilda321@gmail.com. aciu
ikeliu citata is to straipsnio, pagal tai ka radau paemusi stikline:
''Jei ant baltymo stulpų matosi oro burbuliukai, tai pakenkimas rimtas ir atliktas profesionalaus mago ar raganos. Toks pakenkimas pasireiškia stipriomis nesekmėmis ar ligomis, kurios sunkiai gydomos ar kurių gydytojai negali nustatyti."

Aukštyn