Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

PusiauŽmogus

Nežinomas, tu man paaiškink, kuo visa tai susiję su inkognito? Tu kalbi taip, lyg bandytum įrodyti apskritai ateivių egzistavimą. O šitam forume kiek pastebėjau, tokių, kurie netiki ateiviais yra mažokai. Bet juk mes čia šnekame apie inkognito istorija ir jo neva pagrobimą ir kitokį šlamštą, o ne apie ateivių egzistavimą...

Nezinomas

Na tai ganėtinai susije, nes kalbu apie radinius, apie aplamai žmogaus kūną, jog greit prisitaiko kosmose ( o tai parodo, jog šiaip ar taip kosmosas mums nėra svetimas), aplamai aš daugiau remčiaus jo istorija jei ji dar būtų, vienintelė kurią gerai išstudijavau yra ta apie atlantus, o jo istorija greit akim peržvelgiau ir vėliau atsidėjau, o db jos išvis nebėra:D gal žinot kur ją galima dar normaliai perskaityt ir pasigilint?

martyr


Dratas

Skaitau SERPO istoriją anglų kalba, tai panašumų į Inkognito pasakojimą yra. Inkognito pasakoja apie torniečius, o amarikiečiai mini Trantaloidus  (The homeworld of the HAV, the TRANTALOIDS, is the THIRD PLANET out from the star Epsilon Eridani in the constellation Eridanus at 10.5 light-years away.) bet pagal amerikiečius trantaloidai yra blogiečiai ir grobia žmones. Minimos dar 5 rasės, bet jokios kalbos apie jokias tarybas.

Natsuki

Kol viską perskaičiau... PHEW.  :D Esu tik naujokas šiame puslapyje, bet labai susidomėjau Inkognito istorija. Apie ateivius ir NSO jau gana senai domiuosi, bet šis pasakojimas paliko didžiausią įspūdį. :)

Teroras

Tai cia is pradziu daug kam panasiai buvo, kol jis nepradejo suda malti forume ir drabstytis purvais. Tu perskaityk ne tik jo istorija, bet ir visas jo forume zinutes, manau pasikeis nuomone apie ji ir apie ta jo pasaka :)

Beje jis uzbanintas 30 dienu (nezinau kiek jam dar liko), nors nemanau, kad kai banas praeis mes ji cia ivysime, ieskos nauju auku kitur :)

P.S. Dar patariu stai si straipsni perskaityti http://anomalija.lt/2012/07/buvai-pagrobtas-ateiviu-ar-tikrai/ ir 2 puslapius komentaru kuriuose jis taip pat atsakineja :) Manau klausimu nebeliks :)

Natsuki

Teroras, tai sakai, kad viskas ką jis pasakoja, prasimanymas? :)

gytix01

Sveiki,
As taipat kaip Natsuki   jau gal metus daznai lankausi siam puslapy, tik neseniai uzsiregistravau , taipat buvau susidomejes Inkognito istorija , nes ji gan plati ir idomi.
Gaila kad taip skystai baiges :(
P.S buvau per viena prisedima perskaites visa sita tema :D

Strategas

Sveiki, perskaiciau visas Inkognito ir kitu asmenu zinutes, nuomones ir replikas. Man labiausiai patinka skeptiku mintys - tai zmones, kurie zino "viska", nes jiems nieko panasaus nebuvo nutike. Jie gali diskutuoti apie tai, ko nemate ir teigti, kad to nera, nes jie tai "zino". Juokas ima skaitant tokiu profesuru nuomones ir kritika. As tiesiog nesuprantu, ar zmogus isties turi buti toks naivus ir kvailas, kad gincytumeis del to, kas siandien dienai taip sumaniai slepiama, maskuojama. Tokiems "specialistams ir zinovams" ta informacija, kuria siuncia masiniai informavimo elementai ir skirta, gaila, kad zmogus savo noru patampa arkliuku, kuriam uzdeti apsauginiai akidangciai, idant matytu tik ta krypti, kuri ir turi buti matoma...
Ir kaip patogu tureti tokia stipria "zinanciuju" armija, kaip ir armija "savo noru" paliekanciuju LT, armija besidziaugianciu prie alkoholio lentynu del nedideliu alaus ir degtines kainu! Sveikinu visus, kurie sekmingai banina ta pati Inkognito ir taip isvengia nuomoniu nesutarimo. Saunuoliai. Tai ir parodo musu valstybes mentaliteta ir poziurio vertinima. 

Benamis

Cia mes nekalbame apie tikejima ateiviu egzistavimu, taciau apie inkognito istorija (kaip jis buvo pagrobtas ateiviu, keleta metu gyveno ju planetoje, veliau jam buvo pasiulyti pinigai verslauti JAV, ideti implantai kurie nera uzfiksuoti pvz. rentgeno ir t.t.).

As tikiu ateiviais, taciau netikiu inkognito istorija. Nes jo pasakojime nera nei logikos, nei irodymu.

paragraf 78

Inkognito buvo užbanintas ne dėl savo istorijos, o dėl nemandagaus elgesio forume.

Phoenix

nso.lt
"Inkognito 06:36
Jokia ten ne Nibiru, neprovokuok ir negąsdink žmonių be jokio reikalo. Tas objektėlis randasi nuo žemės per 680 šviesmečių atstumą.
O mūsų plaukikė Rūta tai dar kartą įrodė kad Lietuviai turi ATLANTŲ genus.
Pažvelkite į ją tipiški Atlanto bruožai,mėlynakė ,baltaplaukė,šviesios odos, vienodomis ir ekstremaliomis sąlygomis rasinis pranašumas išryškėja ir duoda visiems foru.Savaime aišku ir treniruotėse atkaklumas dirbti ir tiklo siekimas yra vienas iš Atlantų rasės bruožų.
kai buvo kariaujama fizine jėga Lietuviai savo valstybę buvo išplėtę nuo jūros iki jūros tai ir rodo kad mūsų tauta turi tą slaptą ginklą kurį suteikia paveldėta genetika. Aišku dabar viską deformuoja pinigai ir ginkluotė.
Bet ir tai,- pradžioje mūšis vyksta ginklais, o kai baigiasi šaudmenys prasideda tikra fizinė kova ir laimi tas kieno valia raumenys ir genetika pranašesnė.Arba kurių lieka daugiau po išsišaudymo."

Skunk

Man atrodo jam visai stogas pavaziavo...

TinSoldier

Citata iš: Strategas  rugpjūčio 13, 2012, 11:16:48
Sveiki, perskaiciau visas Inkognito ir kitu asmenu zinutes, nuomones ir replikas. Man labiausiai patinka skeptiku mintys - tai zmones, kurie zino "viska"<...>


Skeptikai nežino nieko. Jie tik kelia klausimus ir abejones. O kai ką tie klausimai ir abejonės labai jau gasdina ir erzina :)

A.C.A.B

Deja, bet neužteko kantrybės perskaityti visą Inkognito istoriją. Pridėjus gana 'skystokas' vietas jo pasakojime bei elgesį šiame forume, sakyčiau, jog nėra jokio pagrindo tikėti šia istorija.

Aukštyn