Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Tulis

Citata iš: Benamis  liepos 12, 2012, 14:22:11
Citata iš: Tulis  liepos 12, 2012, 13:47:53
Visa tai patikrinau su simuliatorium


Koks simuliatoriaus pavadinimas?


KStars, linux platforma, bet turetu buti ir windows'ams sukurta versija

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Tulis  liepos 12, 2012, 14:48:10
Citata iš: Benamis  liepos 12, 2012, 14:22:11
Citata iš: Tulis  liepos 12, 2012, 13:47:53
Visa tai patikrinau su simuliatorium


Koks simuliatoriaus pavadinimas?


KStars, linux platforma, bet turetu buti ir windows'ams sukurta versija


Galiu patvirtinti, tik aš naudojaus Stellarium. Ten ir pakankamai aiškiai matosi :)

inkognito

Pilotuodamas radio bangomis valdoma lėktuvo modelį FPS sistema jautiesi tarsi taip tarsi viduje sėdėtumei jo ir būtum tikro lėktuvo pilotas,jis turi matyti horizontą stebėti lėktuvo skridimo greitį,ir bandyti nepasiklysti oro erdvėje,rimtesni modelių valdymo variantai turi autopilotus ir GPS sistemas bei sistemas ifraraudonūjų spindulių kurios skiria kosminę erdvę nuo žemiškosios ir gali tiksliai orientuoti modelį erdvėje,kai viso šito nėra visa tai darai pats todėl nėra per daug laiko žvalgytis po horizontą. Šis NSO buvo užfiksuotas atsitiktinai, kai jau peržiūrėdamas video medžiaga pasijutau keleivio vietoje ir galėjau ramiai pasižvalgyti po apylinkes nesutelkdamas viso dėmesio jo pilotavimui. Josvainiai nuo tos vietos yra šiaurės vakarų kryptimi,tad tas NSO galėjo būti netoli Karlos Broniaus sodybos.
Pasirodo kad RC modeliai labai gerai tinka NSO medžioklei dabar darau didelį aparatą 2.5x2.5 m  krašto apsaugos ministerijos konkursui jis primena reaktyvinio naikintuvo kontūrus ir galės nuo manęs nutolti iki 7 km atstumo bei pakilti į 3000 m aukštį skris 150 km val greičiu ir per 8-10 sek galės išvystyti 250 km val greitį,jei nelaimėsiu to konkurso tai pasiliksiu tą lėktuvą NSO medžioklei. Už 3-4 savaičių  bus paruoštas pirmam bandomajam skrydžiui,konkursas rugsėjo 28 dieną Ruklos poligone. Lėktuvas valdomasRC aparatūra LG akinių pagalba bet šalia gali turėti ir dubliuojantį televizijos aparatą,kurį gali stebėti kiti skrydžio dalyviai,jei pastebėtų kokį nors objektą gali pasakyti pilotui kad priskristų arčiau apžiūrėti jei tik leistų nuotolio galimybės,valdymo siūstuvui.

Benamis

Jeigu netingesi, parasyk ateityje cia kaip sekesi atlikti bandomaji skrydi :) Idomi veikla :) Daug lesu reikalauja toks hobis?

inkognito

#424
liepos 12, 2012, 15:56:46 Redagavimas: liepos 12, 2012, 16:05:24 by inkognito
Mano statomo lėktuvo kaštai naudojant gerus radioelektronikos įtaisus tilptų į 30 000 litų samatą,darau todėl kad tikiuosi laimėti konkursą ir gauti užsakymų serijinei tokių lėktuvų gamybai. Anglijos firmos gaminamas serijinis toks lėktuvas kainuoja 150 000 litų,tiesa jis su turboreaktyviniu varikliu ir pasiekia 360 km/val greitį.
Štai šiuo adresu galit pamatyti kaip skraido šie RC taikiniai:
http://www.meggittdefenceuk.com/Video/French%20Navy.wmv

hyperpacas

Inkognito, dabar esate pensijoje taip? Hobis brangus, o iš kur pas pensininką tokie pinigai? Juk Lietuvoje gyvenate... Čia tik šiaip :D Atsakyti nebūtina.
Truputi keistai pasijutau, kai klausiau apie gyvūnus toje planetoje minėjote tik kažkokį gyvūną panašų į dinozaurą, dabar skaitau, kad matėte jų daugiau, gal galite dar kokį ar keletą aprašyti?
Matot apie ateivius pasakoja kiekvienoje šalyje ir visame interneto pasaulyje, o pirma karta matau, kad žmogus būtų buvęs "ateivių"(kabutėse, nes ten jūs buvote ateivis) planetoje ir ten matęs aplinką :)

Benamis

Velniskai brangus malonumas sakyciau... :)

Gerai, daugiau ne off-topinu temoje ;)

Dratas

Inkognito, tai visgi filmuke iš youtubes, kuris buvo forume anksčiau patalpintas buvote jus.

inkognito

Na nieko brangiau už pinigus nėra,kadangi šios srities esu inžinierius tai per 35 metus darbo gavau šiokius tokius įgūdžius todėl galiu visas detales pagaminti pats o sau už darbą tūkstančių mokėti nereikia,elektroniką dėsiu nuo seno savo modelio o variklį turiu iš tų laikų kai buvau čempionu,- radijo valdomais lėktuvais ir gavau jį kaip sportininkas dar TSRS laikų.Medžiagos lėktuvo pagaminimui man kainuos apie porą tūkstantėlių,bet jei laimėsiu konkursą galiu tikėtis finansavimo ir šešiaženklėmis sumomis,nes mano sukurtas lėktuvas bus neblogesnis už užsieno analogus tik keletą kartų pigesnis ir darbo vietos Lietuvoj pasiliktų. Taip kad pensijoje nera kada sėdėti reikia varyti dar pakol kas į priekį ir bandyti jaunimui nosį nušluostyti kai kuriose srityse.
Na atvirai kalbant dėl gyvūnų tai ta planeta ne zoologijos sodas,aš arba regėdavau sukruvintas jų skerdienas arba norėdavau jų nepamatyti kad ir jie nepamatytų manęs. Skrendant su mažuoju erdvėlaiviu,drauge su jais (ateiviais)žvalgiausi po džiungles iš viršaus ir tik retsykiais pamatydavau šmėstelint kokio nors plėšrūno šešėlį,o kaip jis atrodo nespėdavau net gerai pamatyti. Na žinau tik kad mėsos jų skonis nieko ne prastesnis už mūsiškių šernų bei elnių mėsą. Keletą kartų teko pamatyti besiganant kažkokius žolėdžius bet ir tie staigiai dingdavo,matyt tie erdvėlaiviai jau spėjo nekokią reputaciją pelnyti jų akyse. Šiaip iš pirmo žvilgsnio man jie irgi panašūs į žemiškuosius analogus, gal kitoks kailio atspalvis. Na  lagūnose žuvys nebuvo tokios baikščios,kai kurias buvo galima bandyti net rankomis sugauti,tik bijojau rizikuoti,kad ten nebūtų koks nors piranijų analogas. Bet ir būdamas ten turėjai žvalgytis į visas puses, kad netaptum kokio vietinio "gyventojo" pietumis.

Bildukas

 :) Ar ateiviai turi mielu naminiu gyvunu , kaip zemieciai laiko kates , sunis ?  Ir dar , ar teko suzinoti - ateiviai kuria seimas ? Ar ju rasei budingi jausmai , emocijos ? Ar jie tiesiog gimsta naturaliu budu , ar megintuveliuose ?

inkognito

Greičiausiai kad turi tie kurie juos mėgsta,bet ten kur aš buvau tai tik vieną tokį sutikau,gal jis jiems ir mielas bet man nebuvo toks. Bet juk man teko būti tik karinės bazėse kolonijoje kur jie atlikdavo tik tarnybos reikalus. Šeimas jie kuria jau senatvėje,patys vaikų negimdo juos jiems pagal jų duotą genetinę medžiagą "išperina" inkubatoriai su visomis jų tėvų pageidaujamomis savybėmis bei būdo bruožais.Jie su jais praleidžia  paskutinius savo gyvenimo 50 mūsiškų metų ir vaikui suaugus paprastai pasitraukia iš gyvenimo.Tie 50 metų yra šeimos metai savotiška pensija mums būtų.Tačiau man neteko to pamatyti savo akimis nei pabūti tose vietose kur yra tokie miestai .

hyperpacas

TSRS :o? Inkognito gal būtų galima sužinoti jūsų amžių?

Benamis

Jau nekarta inkognito minejo, kad jis yra pensijoje... Koks skirtumas kiek jam tiksliai.

Bildukas

Dar norejau paklausti - jeigu Lietuviu tauta , kaip Jus sakote , yra Atlantu palikuonys ir Atlantai kalbejo lietuviskai , logiska isvada-seniausiuose Lietuvos rastuose , buities , meno dirbiniuose tai kazkaip turetu atsispindeti . Ar teko kada nors tuo dometis ir ar izvelgiate nors kurioje is minetuju sriciu tuos atlantizmo pozymius ? Tarkim nors ir isnykusi Maju kultura paskui save paliko labai daug savo egzistavimo irodymu, kokie irodymai yra arba nera Lietuvoje ?

hyperpacas

Citata iš: Benamis  liepos 12, 2012, 17:47:17
Jau nekarta inkognito minejo, kad jis yra pensijoje... Koks skirtumas kiek jam tiksliai.

Šiaip įdomu, aš nestoviu su šautuvu priremtu prie smilkinio ir neverčiu atsakyti. Jei norės atsakys, jei nenorės neatsakys. Tad advokatų čia dar nereikia.

Aukštyn