Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Jam tai ne ten pasake, o jau Zemeje kai susitiko su RSA atstovu.

Markamis

Nustokit jūs šmeižti žmogų. Tiesa ar netiesa - jums spręsti. Tai jūs tą savo nuomonę sau ir pasilaikykit.

Asasinas

O man visai patiko jo istorijos. Gal ir tikiu.

РЭБ

Tai visai gali buti, kad sitas RSA gali buti klonas? Kiek supratau tornietis, tas is bloguju puses?
Inkognito kaip ir atpazino braiza, taip?

Phoenix

Kuo toliau, tuo įdomiau :) kas dėl jo elgesio, tai tikrai kvailoka yra įsižeisti dėl vienintelio žmogaus komentaro.. O šiaip seniai norėjau sužinoti ar egzistuoja tokios ateivių rasės kaip anunakiai, elohimai (galimi žmonijos kūrėjai). Teroras, jei nesunku, perduok jam šitą klausimą.

Markamis

#230
birželio 29, 2012, 00:49:40 Redagavimas: birželio 29, 2012, 00:52:52 by Markamis
Citata iš: Asasinas  birželio 29, 2012, 00:36:06
O man visai patiko jo istorijos. Gal ir tikiu.


Man ir patinka jo istorijos. Jei tai būtų melas, per daug sistemingas jis - kiek laiko reiktų, kuriant tokį melą, nepamirštant nei vienos smulkmenos? Aš irgi tikėčiau juo...

Na o Anunakiai tai principe iš mūsų požiūrio yra ta Torno civilizacija. Ir kažkur apie tai jis jau atsakinėjo. Buvo kažkas užsiminęs.

Benamis

Mane irgi butent tas sistemingumas ir visos smulkmenos pasakojamos metu metus ismusa is veziu... Tarsi vienas smegenu pusrutulis sako netikek, tai melas... O kitas priesingai, sako, kad toks melas neimanomas...

.L.U.T.H.O.R.

Pagyvensim pamatysim :) Na tai buvo tiesa ar melas, bet man ši istorija tikrai patiko :) Ir aišku priminė vieno lietuvių fantasto istoriją, aišku ten kiti veikėjai buvo :)

RoxiO

Citata iš: Benamis  birželio 29, 2012, 00:52:54
Mane irgi butent tas sistemingumas ir visos smulkmenos pasakojamos metu metus ismusa is veziu... Tarsi vienas smegenu pusrutulis sako netikek, tai melas... O kitas priesingai, sako, kad toks melas neimanomas...


Man lygiai tas pats. Ir visos mano skype žinutės ne sarkastiškos, kaip gali pasirodyti, o tikros.

Sephriel

#234
birželio 29, 2012, 02:00:02 Redagavimas: birželio 29, 2012, 11:24:40 by Benamis
trumpai isdestysiu faktus.Pateikiu nuorodas i foruma kuriama minimas S.K. [nuoroda istrinta moderatoriaus] nuejus i nuoroda,pirmam puslapi treciam poste yra sekanti nuorode kurioje randama kad S.K. prisistato kaip "inkognito".Sutapimas?Aisku ne. Stai is Roxio papostintu pokalbiu ponas inkognito teigia kad nera S.K. ka mano nurodytos nuorodas paneigia.
[nuoroda istrinta moderatoriaus]
Kam sukti uodega tai nelabai suprantu nes yra toks ponas S.K. kuris buvo iskeltas i kandidatus i savivaldyme ir i seima.Viena kart partijos jaunoji lietuva kita kart tvarkos ir teisingumo.Kaip ir tas pats S.K. pagal gyvenama vieta bei isvaizda.Taigi kaip ir viesas asmuo,kaip ir viesumas neturetu but gili opa..Nesu as skeptiskai nusiteikes,taciau nepatinka man kai sukama aplink,oi nepatinka

.L.U.T.H.O.R.

#235
birželio 29, 2012, 02:07:45 Redagavimas: birželio 29, 2012, 02:11:04 by Šešėlis
Ar visam internete yra tik vienas inkognito? Manau, kad ne. Be to tam forume neparašyta(arba nepamačiau), kad tas inkognito skelbųsi buvęs pagrobtas ateivių. Nors realiai kas ten žino. Aš dažniausiai lieku neutralus. Surasiu dabar internete kur Sephriel yra koks užsienietis ir teigsiu, kad tai tu, nebent visuose tikrai tu :D

anonymusas

Sephriel yra teisus, ir vakar kas akis turejo galejo patys tuo isitikint. Forumo administracija uzdraude viesint bet kokia informacija susijusia su ponu Inkognito todel pakartotinai nuorodu det negaliu.
Ir gal pono tapatybe nera tokia jau svarbi, tik negraziai is salies atrodo kai jis meluoja tam vaikinukui skaipe.

RoxiO

Citata iš: anonymusas  birželio 29, 2012, 02:56:15
tik negraziai is salies atrodo kai jis meluoja tam vaikinukui skaipe.


Aš nesakiau, kad tikiu, jog jis nėra tas asmuo, kuris čia seniau buvo paminėtas. *Įmantriai čia pasakiau, ane? :D *

TinSoldier

#238
birželio 29, 2012, 11:04:02 Redagavimas: birželio 29, 2012, 11:09:28 by TinSoldier
Citata iš: Markamis  birželio 29, 2012, 00:34:58
Nustokit jūs šmeižti žmogų. Tiesa ar netiesa - jums spręsti. Tai jūs tą savo nuomonę sau ir pasilaikykit.


Blin, koks šmeižtas? Paprasčiausia nuomonė ir įspūdžiai. Kodėl kas nors turėtų juos sau laikytis?
Jei inkognito rimtai bandė į savivaldybę patekti, tai taip ir įsivaizduoju jo totalitarišką valdymą: "aš darau ką noriu, o jūs tik tylėkit. Aš tik skleidžiu įstatymus, man jų argumentuot nereikia". Tipo, aš išrinktas valdyti, o ne skaityti.

Ir labai juokingai skamba tas jo pasakymas, kad jo tikslas skleisti informaciją, o ne argumentuoti. Nes be argumentų informacija, tuo labiau, tokia kontraversiška, yra  šūdo verta. Aš irgi galiu paskleisti informaciją, kad Zuokas tarnauja žaliam vienaragiui, o man į subinę leprikonai įstatė palydovinę-radarinę sistemą, kurios pagalba girdžiu Zuoko mintis ir viską apie jį žinau. Kas gero iš tokios informacijos, jei ir labai smulkmeniškai sukurptos, jei nėra argumentų? Nieko. Ir, jei inkognito to nesupranta, jei nesupranta, kad neigdamas argumentavimą, iš savęs pats klouną daro, tai čia jo problema.

Ir kas dėl smulkmeniškumo, tai seniau mano name gyveno rašytojas fantastas K. Paulauskas(pats dar negimęs buvau, kai jis gyveno, tai čia daugmaž gandų lygio šitie mano sakiniai - ne žinia ar informacija (Čia kad į teismė manęs po to jis nepaduotų. Nes paduoti tik už klaidingą informaciją galima :))) ).), kuris tikėjo, kad buvo pagrobtas ateivių. Irgi išsilavinęs, protingas žmogus. Irgi turėjo gerą istoriją. Turėjo ir ligą, kuri vertė jį taip galvoti. Istorijos smulkmeniškumas nieko nereiškia: gali būti tiesa, gali būti ir liga, gali būti paprasičiausiai kruopščiai paruošta istorija.

Be įrodymų, be tų inkognito nekenčiamų argumentų, patikimumo prasme jo istorija yra nieko verta. Ir, net jei ten kiekvienas žodis yra tiesa, - joks mąstantis žmogus neturėtų tuo aklai tikėti.

Benamis

Terore, dar perduok si mano klausima inkognito:

Ka manote apie SERPO projekta ir laiskus kurie buvo paviesinti neva zmoniu dirbusiu su siuo projektu?

Aukštyn