Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

PusiauŽmogus

Kitą kartą pagalvok, kas tie "jūs". Pats dabar velniai žino ką užsipuolei, nes kaip matai, tai yra tik mano antroji žinutė. Aš jo užsipult kaip ir negalėjau. Ar ne?

РЭБ

#151
birželio 27, 2012, 19:47:33 Redagavimas: birželio 28, 2012, 19:03:37 by Benamis
Citata iš: Teroras  birželio 27, 2012, 19:21:27
Na jeigu, pats inkognito, internetineje erdveje, buvo paskelbes savo duomenis, tada nezinau ar tai galima pavadinti teises i privatuma pazeidimu :) Kaip supratau inkognito yra X Y? :)

Be to galima surasti ir 2005 metu zinuciu kur jis prisistato kaip X Y, mano akimis ten aprasomi ivykiai beveik identiski Inkognito aprasytiesiems. Panasu, kad tai vienas ir tas pats asmuo.
Stai nuoroda [nuoroda pasalinta moderatoriaus]

Paaiskejus Inkognito tapatybei istorija igauna kita atspalvi. Nesinori tiket, kad sis zmogus kelis metus is eiles rasines melus i begale forumu. Na bent man dabar viskas dar painiau atrodo.

RoxiO

Citata iš: PusiauŽmogus  birželio 27, 2012, 19:46:41
Kitą kartą pagalvok, kas tie "jūs". Pats dabar velniai žino ką užsipuolei, nes kaip matai, tai yra tik mano antroji žinutė. Aš jo užsipult kaip ir negalėjau. Ar ne?


Ne "velniai žino ką", taigi rašė žinutę tokią, paeik kelis puslapius atgal ir rasi, o esmė tame, kad kol nematei (neturi įrodymų) nereikia užsipulti žiauriai. Aš ir dažnai turiu skeptišką nuomonę, bet neišvadinu durneliais tų, kurie tiki, anyway.... Beje, čia ne tau, o apskritai sakau, kad neįsižeistum vėl.

PusiauŽmogus

Pagal rašymo manierą ir minčių dėstymą matosi, jog šitas inkognito, pabuvojęs čia, yra apsimetėlis. Nusprendęs atgaivinti senąją istoriją. Neturi ką veikt žmonės. :)

Karolis

Detektyvai  :o. Pagal IP visas jo žinutes atradot. Išradėjęs, kuris buvo pagrobtas ateivių. Baikit, ta istorija išgalvota.

Benamis

Nezinau, man tai kaip tik atrodo, jog tai tas pats zmogus rase :) Bet gal klystu...

TinSoldier

Citata iš: PusiauŽmogus  birželio 27, 2012, 19:40:55
Jeigu jam jau taip trūksta dėmesio ir prikuria visokių istorijų ir visur skelbiasi, tai kam trint jo tuos duomenis.


Žmogaus tapatybė jo istorijos tikrumui/netikrumui neturi jokios įtakos. Nėra priežasčių kapstytis po žmogaus praeitį ar asmenybę. Tai paprasčiausias kvailas smalsumas, nieko doro neatnešantis :) Tiksliau, kapstymasis gal ir galėtų ką nors atnešti, bet asmeninių duomenų skelbimas ir perskelbimas, iš kurių 0 naudos - nesąmonė. Aš tai už tai, kad tos žinutės su jo duomenimis būtų pašalintos.

Citata iš: RoxiO  birželio 27, 2012, 19:44:34
Manau jis ir būtų įrodęs tik jūs užsipuolėt su savo visokiom "ar lankėtės pas psichiatrą?". Turit savo nuomonę - ir turėkit, bet nereikia užsipulti ant žmogaus - bet kokiu atveju - ar jis teisus ar ne - tai jo nuomonė.


Čia ne užsipuolimas - čia paprasčiausias klausimas. Vis dėl to, tą patį teigiančių ir psichines ligas turinčių žmonių daugiau, nei jų neturinčių. Todėl visiškai normalus ir reikalingas klausimas, norint sužinoti ar jo prisiminimai galėtų būti laikomi patikimais. Ir čia nieko įžeidaus nėra. Bent jau aš, jei matyčiau nežemiškas gyvybes, tikrai suprasčiau abejones mano psichine sveikata. Svarbiausia, kad gebėčiau įrodyti, kad esu sveikas ir įrodyti savo teiginius. Jei to padaryti negalėčiau - pats suabejočiau savo sveikata :)

РЭБ

Citata iš: TinSoldier  birželio 27, 2012, 21:56:37Žmogaus tapatybė jo istorijos tikrumui/netikrumui neturi jokios įtakos. Nėra priežasčių kapstytis po žmogaus praeitį ar asmenybę. Tai paprasčiausias kvailas smalsumas, nieko doro neatnešantis :) Tiksliau, kapstymasis gal ir galėtų ką nors atnešti, bet asmeninių duomenų skelbimas ir perskelbimas, iš kurių 0 naudos - nesąmonė. Aš tai už tai, kad tos žinutės su jo duomenimis būtų pašalintos.
Tapatybes atskleidimas padeda susidaryt nuomone apie zmogaus reputacija, susikurt toki ale psichologini pasnekovo portreta. Neturint jokiu istorija patvirtinanciu ar paneigianciu faktu manau tai jau sis tas. Be to jei jis (Inkognito) melavo, tapatybes atskleidimas turetu ji sulaikyti nuo tolimesnio melo. As esu isitikines, kad jeigu Inkognito sake tiesa tapatybes atskleidimas ji turetu paskatinti pamirst nuoskaudas ir sugrizt pratest sios istorijos narpliojima, kuo labai nudziugintu manau ne mane viena :)


Sharikovas

AS klausiau ar jis kartai nera gydesis psichiatrineje ligonineje ne izeist noredamas. Pavyzdziui as pazystu viena labai issimokslinusi zmogu kuris yra Lietuvoj uzpatentaves kelis isradimus(neminesiu kokioj srity ,kad neatskleist tapatybes), labai idomus zmogus, visad turedavo ka papasakot, bet su laiku jo istorijos ir elgesys pradejo keisteti, kol viena kart pradejo savo sode kast bunkeri kaip apsauga nuo ateiviu invazijos, tai gerai ,kad artimieji suskubo imtis priemoniu, zmogus kelis sykius gulejo psichiatrinej ligoninej, dabar geria vaistus ir vel yra toks koks buvo, bet jei tik nustoja vartoti po biski gryzta keistenybes. Va del to as taip ir paklausiau inkognito, nes panasumu tikrai yra.

Na dabar rimtai dar karta pasiskaitom ka jis raso :


"Dar vienas įrodymas,aš buvau lėkštėje įjungęs jos atpažinimo sistemą netyčia, kai buvau trumpam  paliktas ten toje patalpoje vienas,tada ją susekė Kauno aerouosto dispečeris ir aš susirišęs su juo paprašiau,ne tiesiog įsakiau numušti raketomis šį ateivių erdvėlaivį..."

KAUNO aerouosto dispeceriui liepe RAKETOMIS!!! numusti...??? nu as jo vietoje jei jau ir susisiekciau su Kauno aerouosto dispeceriu(netyce ateiviu paliktas valdymo kabinoje vienas), tai tikrai nesugalvociau paprasyt RAKETOMIS numusti lektuva.

arba :

"Už šias išdaigas jie mane vėliau aprūpino ekskursija mėnulyje ,kai pamelavo man kad mane ten išleidžia nusibaigti,už visus tuos dalykus pasipriešinimą ir bandymą sunaikinti jų erdvėlaivį."

Na matai kokie smaikstus ateiviai, ismete i menuli(basa ar su skafandru neraso) ir pagrasino ,kad paliks nusibaigti(isivaizduojat jei amerikieciai ar rusai besizvalgydami butu ji vargseli surade) ir taip ziauriai su juo pajuokavo vien del to ,kad Kauno aerouosto dispeceris ju laivo vos RAKETOM nenumuse, jau isivaizduoju kaip ateiviai tuo momentu buvo i kelnes prideje.

arba:

"Dėl laiko paradokso tai aš pats ir pakišau jiems tokią mintį, nes jie laive mane grąžinant svarstė ką su manimi daryti,tarėsi gal mane išlaipinti Amerikos žemyne įteigti anglų kalbą ir duoti pradžios verslui 50 000 dolerių,o taip pat įdiegti neeilinius biznio sugebėjimus.


Nu comon :)...ir labai primena mano draugo sizofreniko kalbas, va tas pats sau idiegdavo neeilinius biznio sugebejimus. Tai cia tokiu perliuko pilna jo tekstuose tik tingiu knaisiotis, bet jei atidziai kiekviena persiskaitai, tai atsiprasant kokiu dar klausimu gali kilti apart viena vieninteli kuri ir uzdaviau as.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Sharikovas  birželio 28, 2012, 00:23:23

"Už šias išdaigas jie mane vėliau aprūpino ekskursija mėnulyje ,kai pamelavo man kad mane ten išleidžia nusibaigti,už visus tuos dalykus pasipriešinimą ir bandymą sunaikinti jų erdvėlaivį."

Na matai kokie smaikstus ateiviai, ismete i menuli(basa ar su skafandru neraso) ir pagrasino ,kad paliks nusibaigti(isivaizduojat jei amerikieciai ar rusai besizvalgydami butu ji vargseli surade) ir taip ziauriai su juo pajuokavo vien del to ,kad Kauno aerouosto dispeceris ju laivo vos RAKETOM nenumuse, jau isivaizduoju kaip ateiviai tuo momentu buvo i kelnes prideje.


Matosi nesi skaitęs visos jo (sukurtos ar tikros) istorijos. Ten gana plačiai aprašyta.

PusiauŽmogus

Apskritai jo tuose pasakojimuose daug kur galai nesueina, vieną kartą vienaip pasako kitą kartą kitaip. Įvykiai vienas su kitu nesutampa ir vienas kitam prieštarauja. Atrodo, kad pats pamiršta, ką prikuria. :D Aš nesu skeptikas visais tais nežemiškų civilizacijų reikaliukais, bet jo pasakojimas toli gražu neįtikino...

Benamis

Citata iš: PusiauŽmogus  birželio 28, 2012, 00:45:24
Apskritai jo tuose pasakojimuose daug kur galai nesueina, vieną kartą vienaip pasako kitą kartą kitaip.


Gal gali patikslinti apie kokius epizodus kalbi? :)

PusiauŽmogus

Benamis, nejaugi įdomu pasidarė kur padarei klaidų bekurdamas? Juokauju... :D

Šiaip ant vakaro labai tingiu besikinist po jo tą ilgą rašliavą, atsimenu dabar tokį pavyzdį:
Jis ten kažką sakė, kad kai jį paimė į tą lėkštę, jam suleido kažkokių nuodų ir kad po kažkiek tai laiko jis mirs jei nesuleis priešnuodžių. Bet paskui jau jį išlaipino į mėnulį, menuliečiai jį pamiė. Paskui dar kažkur nuskraidino... Taip ir nenumirė.
Netingint, galima atrast tokių, netikslumų, kitaip sakant klaidų kuriant istoriją. :)

РЭБ

Gana keistai atrodo dar tas Inkognito bendravimas nso.lt su ivairiais „ateiviu atstovais", visokiausiais RSA ir kompanija. Pirma teigiama, kad tie blogieji tiek gerieji ateiviai slepia savo buvima Zemeje ir salia jos, ivairiais budais maskuodamiesi, sudarydami slaptas sajungas su parsidavusiom planetos vyriausybem, o pati Inkognito kuris vedinas geru noru bando atskleisti nezemieciu planus, suseka ivairiuose forumuose ir bando ten visokiais budais apjuodint, isjuokt. Ir visos sitos didvyriskos kovos su ateiviu invazija pertraukose Inkognito randa laiko pabendraut chatuke su ateiviais kur jie nesislepdami atskleidzia savo slapciausius planus. Paskaicius tai galima izvelgt pavaidinima publikai. Susidaro ispudis, kad visas tas spektaklis chate yra papildomas svoris prie Inkognito istoriju.
pavyzdziui http://www.nso.lt/old/your19.htm

Markamis

Man tai juokinga, kaip kol jis buvo, tai stūmėt, kad visa tai netiesa, o dabar, kad gal tas ir tas, pasiilgstam ir bla bla bla. Klausimai tai įžūlūs buvo... Pavyzdžiui tas su šizofrenija. Paklausei lyg pašiepdamas jį, gal kiek kitaip galima buvo paklausti, nes taip tai suprantama, kad žmogus galėjo įsižeisti.

Aukštyn