Kefyras, kūdikiai ir atsakomybė

Pradėjo Benamis, birželio 24, 2014, 20:02:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

birželio 24, 2014, 20:02:57 Redagavimas: birželio 24, 2014, 20:05:17 by Benamis
Uzmaciau Facebook'e, tad dalinuosi. Aisku tema tiktu ir samokslo teoriju lentoje, taciau nusprendziau patalpinti cia :)

Kefyras, kūdikiai ir atsakomybė

Daug šiandieninių produktų turi slaptą alkoholį - vienas iš jų yra kefyras, kurį vis dar perka mamos savo vaikams.

"Kefyras yra dvigubo (rūgštapienio ir alkoholinio) rūgimo produktas. Šiaip kefyre yra 0,5% alkoholio, kuris seniau buvo leidžiama norma. Jeigu kefyras laikomas šiltai nors 4val., alkoholio jame padidėja iki 1,5%. O kai jis sumaitinamas vaikui, jo skrandyje kefyras rūgsta toliau iki 3%. Seniau kūdikiams būdavo skiriama 600gr. kefyro per dieną ir, jeigu padauginus tai iš 3%, gauname 18% gryno alkoholio, kuris lygus 60gr. degtinės."

Akivaizdu, kad jaunimo alkoholizmo „sprogimas" surištas būtent su įvedimu privalomo maitinimo kefyru jau nuo 1960 metų. Žmonės, kurie šią programą įdiegė, paliko šalį ir gavo už tai didžiulius honorarus, o vaikai ir toliau gėrė kefyro alkoholį.

Esmė tame, kad organizmas pats sukuria savo alkoholį savo tikslams, tačiau, kai kūdikis jau nuo pirmų dienų gauna jo iš išorės, jo organizmas nebetenka sugebėjimo sukurti savo vidinį produktą - vaikas tampa potencialiu alkoholiku. Ir kai jis užauga ir jam norisi gerti, jis instinktyviai eina prie alaus, o ne prie vandens butelio.

Akademikas Uglovas tai įrodė pasaulinėje mokslo sferoje, tačiau savo tėvynėje, Rusijoje, jam pareiškė, kad industrija jau sukurta.

Mielės

Profesorius Volfas parodė ir paaiškino, kad ... mielėse vėžio ląstelė dauginasi 2-3 kart greičiau, be to didelis rūgimo ir alkoholio susidarymo procesas, kame virusų ir mikrobų dauginimasis vykta tūkstančius kartų greičiau. Mielės sukuria mūsų organizme pačią patogeniškiausią terpę.
Visi produktai, kurie turi mielių, yra alkoholio gamintojai organizme. Duona su mielėmis - taip pat. Žmonės, kurie valgo mielinius produktus, turi poreikį vartoti alkoholį. Šiandien mielių bakterijų dedama į daugybę produktų.

Ir nereikia dangstytis "likimu", kad jau esate užprogramuoti nuo vaikystės, kad jums tai būtina, organizmas reikalauja, tai - melas, kuriuo dangstosi žmonės be atsakomybės. Nes mes irgi valgėme tą patį, tačiau atsikratėme nuodų.

Aš kalbu apie tai, kad alkoholiu yra naikinami žmonės, šeimos, naikinama tauta, kad alkoholis - tai ginklas, nukreiptas prieš kiekvieną iš mūsų.

Ir jeigu šitą ginklą imi į rankas ir jį pakeli, matant vaikams, - tu propaguoji šitą ginklą, esi nusikaltėlis. Ne, aš tose žūdynėse nedalyvausiu! Štai tokia turi būti jūsų asmeninė pozicija. Mūsų pozicija jau yra tokia.

Kodėl žmogus nenori būti blaivus? - Būti apsvaigusiu yra lengviau ir paprasčiau. Apsvaigęs „pabėgi" nuo gyvenimo ir su banda eini link greito susinaikinimo. O blaiviam reikia priimti gyvenimo iššūkius ir būti atsakingu už save ir kitus."

Kuo skiriasi banda nuo asmenybių? Tuo, kad bandos mąstyme žmonės nesikeičia. Jiems pasakė: "tu jau užkoduotas alkoholikas, pagal horoskopą - avinas" ir jie patenkinti geria toliau alų ir nuodiją save, savo vaikus, naikina savo tautą. Čia lankytojai rašo, kad tautą nugirdė valdžia. Ne. Ne tautą, o bandą nugirdė valdžia. Mąstantys žmogus žino, kad jokia valdžia, jokia reklama, jokie vaistai jiems nepakirs gyvenimo, nes yra Gamta, kuri viską atstato, yra žmogaus smegenys, kuriom pavaldus organizmas, ir pats žmogaus organizmas yra pati save reguliuojanti ir atstatanti sistema, žinoma, su sąlyga, jeigu žmogus nėra kvailys ir gerbia gyvenimą.

Žmogaus smegenys turi visas galimybes sukontroliuoti visą organizmą tik tada, jeigu žmogus yra protingas. Nėra prasmės rūpintis (o valdžia - pasaulinė vyriausybė) ir nesirūpina bandos mąstymu ir jos išlikimu. Todėl jeigu, kas nors mano, kad jis jau nuo vaikystės paveiktas, tai taip jam tegu ir lieka, nes ko iš jo tikėtis? Tačiau, jeigu žmogus turi norą tobulėti, tapti laisvas nuo visų "vyriausybinių" žmonių naikinimų, tada jis ir tampa laisvas.

https://www.facebook.com/alcogenocid

paragraf 78

:) einu pasigersiu penkiais litrais kefyro. kiek alkoholio čia bus?

Šiaip skamba kaip kokia propaganda. Iš serijos: atradome visų bėdų kaltininką.
Na kad kartais duodama vaikams kefyro tai taip, tačiau įdomu, kas savo vaikui kasdien sugirdo po litrą kefyro? Vaikas juk ne karvė, išgėrė puodelį ir tiek, kiek čia gausis to grynojo alkoholio? 0.1 proc.? Manau iš musės daromas dramblys ir tiek

Teroras

Bet tikriausiai neneigsi, kad alkoholio vartojimas kyla kosmoso greiciais? :) Nezinau ar tai susije su vaiku auklejimo iprociais bet, kad vartojimas drastiskai padidejes tai cia faktas.

Supera

Tas pats su saldumynais iš cukrų irgi organizmas gamina alkoholį, tai taip išeina kad vaikam negalima duot nieko saldaus arba vaisių saldžių.

Manau čia problema ne maisto produktuose o pačiam auklėjime, kaip sakoma uždraustas vaisius yra pats saldžiausias, tai to kas taip uždrausta ir siekiama. Tada ir atsiranda išgėrimai pakampėm. Manau, kad tėvai turi supažindint su tuo dalyku, bet žinoma neskatint.
Kaip pvz, galiu pasakyt (nors čia ir iš kitos operos) kad mane kai auklėjo tai pasakė, jei jau norėsi rūkyt ateik aš tau duosiu, pabandysi, ir dar po šiai dienai nesu niekad rūkiusi.

Ezekiel

Privalomas kefyro maitinimas, pirma kart girdžiu.Tačiau regis neišsigalvota: http://www.sveikata.info/kefyras-ir-kudikiai

Vis tik pats laikausi nuomonės, kad polinkis svaigintis alkoholiu yra kultūrinis, nes jis tapo neatsiejamu šventimo, susitikimo su draugas, vyriškumo atributu. Nors valdžia dedasi, kad kovoja su alkoholizmu vis tik nematau, kad mažėtų alkoholio reklamų. Šiuo metu matau jų pilna, net prie mokyklų. Ir keista, nes yra LR įstatymas draudžiantis reklamuoti narkotines medžiagas.

paragraf 78

Citata iš: Teroras  birželio 25, 2014, 12:13:43
Bet tikriausiai neneigsi, kad alkoholio vartojimas kyla kosmoso greiciais? :)


Tai aš ir neneigiu, kitas gal ir ginčytųsi, tik aš nemanau, kad dėl visko čia kaltas kefyras :)

Master

#6
birželio 25, 2014, 16:19:28 Redagavimas: birželio 25, 2014, 16:31:24 by Master
Sutinku su Ezekiel, valdžia tik dedasi besirūpinanti šiais dalykais tol, kol jai patogu ar palanku tai daryti. Tai liečia kone viską. Tiek kultūrą, švietimą, sveiką gyvenimo būdą ir pan.

Kažkaip priminė:
CitataLiūdnos krašto žinios...

Į organizatorių siūlymą neatsižvelgta

2014 m. gegužės 29d.
Šiaulių rajono savivaldybė į siūlymą šeštadienį Kuršėnuose, Daugėlių pušyne, vykstančioje regioninėje dainų šventėje „Čia - mūsų namai" linksmintis blaiviai neatsižvelgė.
Miesto šventės „Kuršėnai - puodžių sostinė" organizavimo komisija savo posėdyje buvo nutarusi, kad regioninės dainų ir šokių šventės metu nebus prekiaujama alkoholiniais gėrimais.
Kultūros mecenatas Ramūnas Karbauskis buvo pasisiūlęs Savivaldybei sumokėti 10 tūkstančių litų, jei šventė vyks taip blaiviai, kaip šventės jau organizuojamos Naisiuose. Jis linkęs su kaupu kompensuoti Savivaldybei - už teisę girdyti žmones verslininkai jai sumoką apie tūkstantį litų.
Rajono Savivaldybė neatsižvelgė nei į R. Karbauskio siūlymą, nei į šventės organizavimo komisijos posėdžio protokolo nutartį. Vienai iš alaus gamybos įmonių leista šventėje prekiauti alumi.
„Krašto žinių" inf. Dienraštis „Šiaulių kraštas"


Kas dėl cukraus.. Tai taip.
CitataCukrus - tai praktiškai kristalizuota, koncentruota rūgštis. Vienintelis skirtumas nuo kokaino, tai laikas per kurį jus nužudo. Po cigarečių, cukrus stipriausiai sendina organizmą. Cukrus sukelia tiek ligų, kad jį vadina baltąja mirtimi. Be to tai raketinis kuras įvairioms bakterijoms, parazitams, virusams, grybeliams ir viskam kas auga.

Pagal užkietėjusius žaliavalgius reikia vengti net bananų ir datulių... :)

PS. mėsa irgi stimuliantas, nes tik paskersta iškart pradeda pūti. Na o žmonių žarnynas per ilgas, todėl ji negali greitai susivirškinti kaip tai padaroma pas plėšrūnus.


Reziumė: nieko nėra sveiko :)

ponaitis

Tas alchoholis kefyre kažin ar ką gali padaryt blogo,1. Nors vaikas ir mažas,bet to kefyro nesugirdoma vaikui 3 l. .Rašyta kad turi 0,5,na sakykim palaikom šiltai tas 4 valandas-1 laipsnis,papasakosiu kai buvau 10 metu,užtikom kad kai kuri parduodama gira turi 1,2 laipsnio(taip,daugiau negu kefyras) tai susimetėm ir užsipirkom jos nemažai.Išgėrėm,rezultatas-dažnas bėgiojimas i tualetą.Tai musų neapsvaigino,bet ar mes norėjom to kaip priklausomi? ne,nes suaugusieji geria,argi mes prastesni? Reikia tvarkyti tradicijas ir givenimo būdą,o ne kelti teorijas kodėl taip ir ne kitaip.

Benamis

Butent panasiu straipsniu autoriai ir kelia klausimus kodel musu gyvenimo budas toks? :) Gyvenimo budas priklauso nuo beeeeegales faktoriu, o tie faktoriai kartais atrodo labai nenaturalus.

Supera

Tas visas besaikis alkoholio vartojimas Lietuvoj bent jau siejamas su Sovietų valdžia. Sakoma, kad jų tikslas buvo nugirdyti tautą. Tai visiškai logiškai skamba, nes nemąstančią bandą valdyti yra žymiai lengviau.
Taigi aš manau, kad reikia keist auklėjimą ir patiem suaugusiem bent jau neužsiiminėt išgėrimais prie vaikų, nes nuo mažų dienų matomas pavyzdys yra. Bet kita vertus, manau, kad vaikus reikia supažindint (nenugirdyt žinoma >_>) su tokiu daiktu kaip alkoholis, kad nesusipažintų patys kur pakampėm ar miškeliuos kaip dabar madinga, nes tarp vaikų jei negeri tai nekietas.

Aukštyn